Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Mi a reptér felöl, Árpád kilátón át fel a köves terepen mentünk a csúcsig, azaz a rekettyésig. Már eléggé estébe hajlott mikor az utolsó szakaszon tekertünk. Kár, hogy ilyen hamar sötétedik már :(
Keresek olyan kalandvágyó lányt, aki szeretne részt venni egy 5 napos teljesítménytúrán. A Cross Adventure Hungary szervezésében szept 19-23 között kerül megrendezésre egy 60%-ban biciklis verseny. A verseny történetében először indul(na) egy lánycsapat, de hiányzik még egy versenyző. Ha valakit érdekel bővebb információ: www.kalandakademia.hu
Jelentkezni nálam e-mailban vagy telefonon: 06-20-9157-337
Vannak közös tekerések, ahová szeretettel várunk ! Az elmúlt hétvégén pl. mindkét nap tekertünk, szombaton Janihegyen, vasárnap a Pilisben. Szerintem a mostani hétvégén is megyünk valamerre, és itt a fórumon tudomást is szerezhetsz róla !
Nekem a g-mail már megint nem működik, ezért nem látom, hogy mi a pezsgés a témában, úgyhogy itt:
én mindenképpen szeretnék jönni a 24 órásra és - mint már korábban jeleztem - csapattag is lennék szívesen, ha lenne még 5 ember a 2. sz. csapat összehozására.
Ha nem jön össze ennyi, akkor az 1. sz. számíthat rám, mint segítőre!
A csicsói erdészház Vigándpetend mellett van, tehát kb. a Művészetek völgye. A tájbringa egy háromnapos tájfutóverseny mellé rendelt esemény, aki szorgalmas, mindkettőn részt vehet (de az eléggé fárasztó :)).
Az erdészháznál, közvetlenül a VK-ban lehet sátrazni. Mi is ezt tesszük majd.
üdv itthon! Na, ez a tájbringa verseny engem is érdekelne mert elegem lett abból, hogy csak átszáguldozunk erdőn, hegyen, meg kellene állni lassítani egy kicsit, nézelődni és erre egy tájbringa verseny emlékeim szerint tökéletesen alkalmas :)
Sajnálom, hogy nem jött össze a sütögetésed. Nálunk a cseheknél is esős volt az idő, de ez valahogy őket nem érdekli. Azért mindenki teker, meg túrázik.
Szóval megjöttünk a csehektől. A VB klassz volt, nagyon impozáns, a szervezés profi, a térképek viszont nem voltak kifogástalanok. Én inkább csak fotóztam az indulóinkat, egy nap indultam csak el, a középtávon, de ott sem versenyeztem, mert elkísértettem magam Paullal és ott is fotózás volt, meg lazulás.
Viszont szombaton és vasárnap volt a Merida Bike Adventure!
Nagyon klassz verseny. Már az is mond valamit a népszerűségéről, hogy amikor meghírdették, hogy lehet jelentkezni, az első nap betelt az 1000 fős limit.
A lényege, hogy párokban kell bringázni. Lehet Fiú-lány, fiú, vagy lány páros. Kapunk egy túristatérképet, meg a verseny előtti nap 50 pont koordinátáját, amit fel kell rajzolnunk a térképre. Másnap a rajtnál kapjuk meg, hogy melyik pont mennyit ér. 10, 20, 30, 50, 80. Ezek alapján döntünk az útvonalról, mely pontokért érdemes elmenni. A limit idő szombaton 4 óra volt, vasárnap 6.
Hát én rendesen túlvállaltam magam szombaton. Nagyon szép helyeken jártunk, de nem értünk vissza időre. Sőt még 1 órát képstünk, így lenulláztuk a pontszámainkat. Vasárnap pedig a nagy fáradtságom, meg a hazaút miatt már nem rajtoltunk el rendesen, hanem a szállástól indulva felkerestünk pár szép helyet és csak 3 órát tekertünk.
Nagyon nagy élmény volt. Jó hangulatú verseny, a bringások mind párban közlekednek és köszöngetnek egymásnak. Képzeljetek el egy Pilis hegységnyi területet, ahol az utakon, ösvényeken párban rohangálnak fel alá a rajtszámos bringások. Ha láttam egy bicajost, tudtam, hogy mindjárt jön mögötte a párja is. Nagyon sok fiú-lány pár volt. Főleg ilyenek.
Ha tehetem, legközelebb is elmegyek egy ilyen versenyre.
Nektek is szívből ajánlom. Sőt azon is gondolkodtam, hogy tudnánk ezt itthon megcsinálni. :)