Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Olvastam Viktor Szuvorov Akvárium c. könyvét, abban a Szpetcnazosok az elitélteken gyakorolták a közelharcot, úgy hívták ?ket, hogy bábú.
Nos a mi kis computer zseninket is elnevezném bábunak, és a segítségével pontot tennék a késes önvédelem topicban régóta tartó vitának, hogy a késnek van e stop hatása.
Remélem Gue megtalálja a tróger arcút aki babrált a Portállal!!
Soldat! nincs meg az email címed, küldj egy mailt légyszi, mert nem tudunk kapcsolatban lenni.
Tanulság: ezután nem fogok csak a portál címtárára hagyatkozni, hanem szépen kimásolom az email és egyéb címeket a gépemre.
Na Urak, én is itt vagyok. Konkrétan mit jelent, hogy turkálni akart? Be akart menni a védettbe?
A jelenlegi helyzet szerint akkor nem végleg halt meg az oldal? Én már régen mondom, hogy ha pénz kérdés egy normális oldal+tárhely, én szívesen beledobom a magmét. Aki tudja, mondja el Gue-nek is.
köszönöm szépen az információt. Pont tartottam valami ilyentől, hogy egy nyálkás kis féreg, akinek tisztessége nulla, bátorsága még annyi sem, megpróbálkozott valami ilyesmivel. Hozzád csatlakozva annyit üzenek a kis kcsgnek, hogy remélem szétbarmolás előtt végignézte a topicokat, mert a kedvenc topicom témájához fogjuk használni szemléltető és gyakorlóeszköznek amikor meglesz.
Előbb-utóbb minden népszerű honlap szembekerül egy kis pattanásos, szemüveges, Móricka-fejű takonypóccal, aki arra veri a f@rkát, hogy honlapokat törhet fel..
Hali!
Daisho, Ninja, maileket megkaptam. Gue-t nagy nehezen elértem telefonon. Valaki turkálni akart a portálon, és ez okozott gondot. Lekerült a cucc az eddigi szerverről, az Eleven szerverén nem müxik valamiért, G. meg tanul ezerrel mert vizsgázik, úgyhogy amíg azzal nem végez és nem talál működőképes tárhelyet, addig be kell érnünk ezzel a topiccal.
Az illetőnek meg üzenem, hogy egyszer minden kiderül...
Boar
Hali!
Daisho, megkaptad azt a körlevelemet amiben ezt írtam, hogy itt találkozunk, és azt is hogy kinek szóltam? Ha rajtuk kívül vkinek a címét tudod, akkor szólsz nekik is?
Üdv!
Ninja
numizmata, igen az MTP megszületése után valóban átterelődött a téma az indexről, és ez a fórum kihalt lett. Szerintem ez azért is következett be mert a portálon lehetőség nyílt cikkek közlésére és egy célirányosabb fórumozásra is. Reméljük újra visszaáll majd a portál, mert szerintem elkezdtek jól összejönni a dolgok arrafelé, és kialakulófélben volt egy valóban érdeklődő kis társaság.
rendes gyerek,
attól függ. Teszem azt a Nap felszínén igen rövid ideig. Normál erdős terepen valamivel már tovább, de ha foglalkoztál már a témával akkor tudod hogy körülbelül hol vannak a civilizált környezetből származó, a túléléssel nem hivatásszerűen foglalkozó (értsd elitkatona, Ray Mears stb.) emberek korlátai.
engem is meglepetésként ért tegnap amikor eltűnt az oldal. Az meg hogy februárig így is marad valami teljesen új. Viszont nem kéne a teljes forgalmazást áthelyezni az indexre, mert lesörételnének minket valószínűleg.
Üdvözlök mindenkit!
A Magyar Túlél? Portál Csak februárban lesz elérhet?, tud valaki részleteket az ügyr?l?
Addíg szerintem használjuk ezt a topcot.
Ninja
Eladó egy teljesen új Princeton Tec Aurora LED-es fejlámpa + Pulsar LED-es lámpa combo pack, translucent blue színben.
Az Aurora fejlámpa főbb paraméterei:
- 10m-ig vízálló
- 5 üzemmód (3 fényerő, 2 villogó)
- állítható dőlésszög
- 69g mindössze
Bovebb infó a lámpákról itt.
ott figyelne az már régen, ha a problémák meg nem akadályozzák:-)
Ha érdekel a téma, nézz vissza néha az MTP-re, talán akad majd némi érdekes anyag az eljövendőkben is. Igazán lelkes kis csapat gyűlt össze, érdemes néha odapillantani.
Szerintem nem ez a lényeg, a képernyőre izgalom, változatosság, történés kell ugye. Hétköznapi kiegyensúlyozott emberek esetében a néző hamar dögunalmasnak találja a műsort és elkapcsol. Egy túlélős vetélkedőnél szvsz nem az lesz a lényeg hogy a beválogatottak buzik/alkeszok/stb legyenek, inkább pszihológus fog foglalkozni a jelentkezőkkel, hogy még véletlenül se valami tapasztalt túlélőket válogassanak be (max aki meg fogja nyerni a papírforma szerint). Mert abban mi lenne az érdekes hogy egy leszerelt légiós rezzenéstelen arccal és nyugodtan hajtja végig a feladatokat- a néző átkapcsol. A versenyző sírja el magát, ájuljon el, örjöngjön, veszekedjen a többiekkel, azaz csináljon műsort. A fizikai-ügyességi feladatokat pedig látszólag izmos létére (gyurás a klubban) is elbénázza, hogy otthon az elpotrohosodott néző lekicsinylőn megjegyezhesse, hogy ezt még ő is simán..
Szóval ha elmentek válogatásra, tessék idegesnek lenni, néha egyensúlyt veszteni, és sokat beszélni mindenkihez, esetleg megijedni egy póktól.- már ha úgy csinálják a válogatást ahogy én képzelem:)
Csak az a baj ezekkel a MŰsorokkal ,hogy hozzánk hasonló normális emberek nem kerülhetnek be ,mert kiszórják őket a válogatások.
A trendi versenyzők mostanában:-buzik/leszbikusok ,undorító alkoholista haldokló gyerekkel,buzik,még tőbb buzi.
Szóval esélyünk sincs bekerülni,mivel kizárólag a homokosok problémamegoldó képességére kíváncsi a nézősereg.