szerintem is megérdemli a díjat (bárcsak színésznek is ilyen jó lenne!:)))
már a Mátrix 2. forgatásán is dícsérte az egész stáb, hogy milyen szorgalmas kitartással, akaraterővel sajátítja el a küzdelmi jeleneteket (bár, azért volt ott bőven drót is). gondolom, Woo Ping bácsi is maximálisan elégedett lehetett vele. ha már megtanult egy kicsit akciózni, kamatoztathatná a jövőbeni filmejeiben. talán lesznek majd ilyenek.
Uma Thurman-nek is adhattak volna díjat a Kill Bill-ért, mert nő létére le a kalappal, amit csinált. úgy tudom, ő is kemény kiképzésben részesült előtte.
megjegyzem, az én ázsiai kedvenc színészeimnek az akciózás nem okoz gondot (ennek a kettőnek se, akiket itt megmutattam), már az óvodában megtanulnak kung-fuzni, aikidózni, stb. eszméletlen ügyesek, erősek, hajlékonyak, rugalmasak (látszik is a szépen kimunkált testükön). nem is használnak kaszkadőrt, csak ritka esetben, sokmindent maguk csinálnak, amit a nyugati kollégáik csak irigykedve nézhetnek.
nem véletlen, hogy a Mátrix sokat "lopott" a hongkongi akciófilmekből, az ázsiai harcművészetekből és a japán anime-ből.
Lórien: semmi gond, én nem azért tettem be őket, hogy bárkit is meggyőzzek. ha neked az európaiak jönnek be, hát üsse kő, végülis érthető. az biztos, hogy Ázsiát szokni kell, és aki még nem, vagy alig látott ilyen filmeket, annak sokminden furcsa bennük. egy teljesen más világ. nekem a távol-keletiek a legszebb emberek, és a kultúrájukat is nagyon szeretem, becsülöm.
Hát, igen elcsodálkoztam volna, hogyha nem ő kapja! /már feltéve, ha előtte vki informál, hogy ilyen díj is létezik:)))/
"Tényleg, nem tudod véletlenül ki játssza Patrokloszt???" Ez édes :)))) Ez a mi létfontosságú kérdésünk! :)))))
Na igen, akkor azt kevertem, hogy ha KENUnak ilyen szép neve van, akkor már illendő lenne, hogy Keanu játssza őt, vagyis Mr Bingley-t. És akkor te jöttél azzal az ötlettel, hogy Keanu Darcy-t játssza, és itt kavarodtam be, de egyébként értettem.
Na jó, kedves harpokratész, de ne ilyen példákkal állj elő (na, jó, JD kivételével:))), mert igazán esztétikus pasikat nem látni Hollywoodban. Azok mindig rejtve maradnak /mint Dobcsi:)))))))))/. Én csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nekem az európai arcberendezés a nyerő.
Ez aranyos... Keanu mint kaszkadőr...:)))
KENU, örülök, hogy Te legalább értetted a szereposztást... Ez azt bizonyítja, hogy mégsem fogalmazok annyira kínaiul.:)))
Kaszkadőrdíjat kap Keanu Reeves
2004/04/29
A legjobb akciószínész tiszteletbeli kaszkadőrdíját veheti át a május 16-i World Stunt Awardson a Mátrix-trilógia sztárja, Keanu Reeves. A jelölteket idén tizenkilenc filmből, köztük a Kill Bill Vol. 1-ből, A Karib-tenger kalózaiból a Bad Boys II.-ből és a Terminátor 3.-ból választották ki.
Keanu olyan teljesítményt nyújtott a Mátrix-trilógiában, amilyenre nemzedéke színészei közül csak kevesen voltak képesek dicsérte a 39 éves színészt Gernot Friedhuber, a díjátadó executive producere. Bebizonyította, hogy filmről filmre képes tanulni a kaszkadőrcsapatoktól, és őszinte érdeklődést mutatott a kaszkadőri munka iránt.
A ceremónián, amelynek Dennis Hopper és a jelenleg a Starsky és Hutchban látható Carmen Electra lesznek a műsorvezetői, olyan kategóriákban osztanak majd díjakat, mint a legjobb harc, a legjobb autós jelenet vagy a legjobb pirotechnika.
Lórien téged csupán a nevek zavartak meg... Figyi:
KENU=ÉN
Keanu=Keanu Reeves, azaz KR
KR=Kenukával, vagy Keanukával
Ellenben KR NEM=KENUVAL, azaz Velem
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy KENU=Mr.B, és felvetődött a kérdés, hogy Keanu milyen lenne Mr.D-nak, érted???
Na, megyek gőzerővel RD-t írni!
A Tróját ha jól tudom máj. 13-án mutatják be, trailere az van már neki, meg a mozikban is reklámozzák már... Annyit tudok így fejből, hogy Brad Pitt játssza Akhilleuszt, Sean Bean Odüsszeuszt, és Orlando Bloom Pariszt. Úgyhogy szvsz te mint nagy GyU fan, biztos örülsz a szereposztásnak...:)))
Mondtam már, hogy nem bírom se Brad Pitt-et (most kiírtam, mert a BP mást jelent), se LdC-t? Nem tudom, hogy fogom elviselni az előbbit a Trójában... Tényleg, nem tudod véletlenül ki játssza Patrokloszt???
Lórien, te valamit nagyon félreérthettél! Vagy én nem vagyok elég érthető, mer nem fogalmazok világosan... Vagy nem vagyok elég értelmes, mert én nem értelek téged... Ezek a lehetőségek állnak fenn.:)))
A szereposztást ketten találtuk ki, még anno régen, amikor kitaláltuk, hogy én tul.képp. hasonlítok Elizabethre, és én meg közöltem, hogy te Jane-re. Na és mivel én ált. VV-vel jövök össze (lásd KTK) ő lett Darcy, KENU pedig Bingley. Amúgy szerintem ha megnézed kettőjük természetét, abszolút stimmt a dolog, mert VV picit morcibb mint Kenu.:))))
Na és ettől függetlenül kérdeztem KENU-t, hogy mit szólna hozzá, ha Keanu játszaná MR. Darcy-t? Na mostmár te is magyarázd el, hogy mire gondoltál, mert cseppet sem volt világos...
Á, végre együtt vagyunk fent :)) Te honnan irogatsz?
Nem csúnya, bár mondjuk nem az én esetem. Én preferálom az európaiakat. /Hű, de jól tudok magyar mondatot alkotni.../
Na mi van, megint szereposztásozunk? :))) Szóval KENU az én... de mér mondtad; ha KENU Darcy, akkor mér írtad, hogy Bingley? Keanu meg Bingleyt ha játssza (ó, micsoda inverzió :))), akkor KENU nekem fog esni, és megöl :)))))) Úgyhogy sztem nem jó ötlet! :))) Bár én szívesen fogadnám ;)) (Mr. Sz. hangjával szigorúan!!!!!!!!)
Őszintén szólva ezen a képen szerintem elég bamba...:) Szóval nekem kicsit furcsa a pasi, ezért mondtam, hogy tegyél még be képet, mert kíváncsi vagyok, hogy midig ilyen-e, vagy pedig csak ezen a képen nem nyerte meg a tetszésemet...
KENU, KD az természetesen Kis..., szóval jól gondoltad, és kész horror volt...:)
Jó, majd Bercivel megyek Prágába... Biztos nagyon romantikus lesz...:)
Ez érdekes, hogy KK játssza Elizabeth-et (ööö, akarom mondani engem, mert ugye ő én vagyok, Lórien meg Jane, ha jól emlékszem te vagy MR. B., VV diktátor pedig Darcy.) De ugye nem azt akarod hogy Keanu játssza Darcyt???????:))))))))
Harpokratesz: Hmm, elég érdekes pasi, szerintem is jó lenne ha tennél be még róla képeket, mert így első blikkre elég megdöbbentő...
"Keira Knightley büszkesége
A Working Title, amely a Négy esküvő és egy temetéstől kezdve a Bridget Jones naplóján át az Igazából szerelemig a legsikeresebb brit filmeket jegyzi, vászonra viszi Jane Austen klasszikusát, a Büszkeség és balítéletet. A balul ítélő főhősnőt, Elizabeth Bennetet várhatóan az angolok új üdvöskéje, Keira Knightley alakítja.
A másik főhőst, a büszke Darcyt egyelőre nem tudni, ki fogja játszani, de mint azt Jane Austen-stílusban íródott hírében az Empire Online megjegyzi, a producereknek nem lesz könnyű olyan színészt találniuk, aki annyira tökéletesen illik a szerepre, mint Colin Firth, aki a regény 1995-ös tévésorozat-adaptációjában adta a gőgöst.
Problémát jelenthet az is, hogy a Büszkeség és balítélet forgatása várhatóan augusztusban kezdődik, Knightleynak ugyanis szerződése van a Tulip Fever című filmre is, amelynek felvételeit a brit adótörvények kedvezőtlen módosítása miatt épp őszre halasztották.
Hogy végül ütközik-e a két produkció forgatása, az csak a jövőben dől el, az viszont biztos, hogy a Büszkeség és balítéletet Joe Wright rendezi, aki eddig játékfilmet ugyan nem készített, ám a Charles II és a Nature Boy című tévésorozataival meggyőzte a producereket.
A Büszkeség és balítélet nemrég egyébként Gurinder Chadhát, a Csavard be, mint Beckham (a film egyik főszereplője épp Knightley volt) rendezőnőjét is megihlette: Bride and Prejudice címmel bollywoodi stílusú zenés románcot készített Austen nagyon angol regényéből. A filmet az év második felében mutatatják be. Főszereplői az egykori Miss World, Aishwarya Rai, aki az indiai Elizabeth Bennetet, Lalita Bakshit játssza, és Martin Henderson (A kör), aki az angolból amerikaivá lett Darcyt formálja meg."
Hát... harpokratesz...Így első ránézésre én maradnék Keanunál! Bár... lehet, hogy csak a háttér zavar, még formálható a tudatom!:) Úgyhogy, tegyél föl még képeket kérlek, ha tudsz!
Jenő! Megkérdezhhetem ki az a DK, aki mátrixos cuccban jár??? Csaknem Kis...??? Egyéb ötletem nincs! Kérlek, mondd meg! Egyébként kösz a mailt. Még nem békültetek ki Bercivel??? Fáj ezt hallanom... Javaslom, menjetek el Prágába! Dobcsira egészen kitűnően hatott a kirutszanásunk, biztos nektek is használna!:) Nade, Jenő én voltam az első, aki reagált a
KB-CAM hírre! Hát így olvasod te az én hozzászólásaimat??? Na, megyek is RD-t írni, az majd fölvidít!:) Lórien, te pedig gőzerővel készülj a szkanderversenyre! Károlykát, pedig csak bízdd rám addig! sztregova! Gyere vissza! Tudom, önző vagyok, de lenne egy HP-s kérdésem gyermeteglelkű HP-szakértő férjedtől!
"Van remény egy jó folytatásra!" Ez tetszik... Hát perrrsze hogy van!:))) Főleg a szereplőket (és leginkább KB-t) elnézve...:) A rendezőről én se tudok semmit, de majd kiderül...
Most már biztos, hogy még nem láttam TK-t. Vagy legalábbis nem tudok róla...:)
Ez a "mátrixos látványvilág" Kenunak tetszeni fog, úgyhogy elképzelhető, hogy előbb-utóbb megnézeti velünk...:)
Mission Impossible 3.: a szereplőgárda remek, a rendezőt nem ismerem. reméljük nem lesz rossz, bár az első részt nehéz lesz túlszárnyalni, a 2. rész már kevésbé volt olyan jó, annak elenére, hogy a hongkongi akciófilmek rendezőzsenije készítette, hatalmas akciójelenetekkel, csak már Woo bácsi kezd unalmassá válni, képtelen újítani.
mivel ez egy másik direktor (bár fogalmam sincs, ki ő), van remény egy jó folytatásra.
a kép beillesztést nem adom fel, de sajnos a TK oldalak nem támogatják ez irányú ügyködésemet, azért remélem találok olyan lapot, ahonnan menni fog. tényleg rendkívűl gyönyörű pasi (majdnem minden évben beválasztják a világ legszebb emberei közé), bár színésznek ő sem egy nagy vasziszdasz, viszont nagyon népszerű popsztár Ázsiában. jók a zenéi és kellemes a hangja. tíz éve filmezik, kb. húsz éves kora óta. hongkongi és japán filmekben szokott szerepelni, bár most épp egy kínaiban dolgozik. félig japán, félig kínai származású, és kinézetre amolyan Antonio Banderas-Adrian Brody keveréke, ázsiai beütéssel megspékelve, hatalmas mandula szemekkel. nálunk eddig csak három filmje elérhető (Chungking Express, Fallen Angels, Returner). az utóbbi most jött ki DVD-n, egy japán sci-fi, mátrixos látványvilággal, pörgős akciójelenetekkel, TK pedig eszméletlen kúlos benne (bőrszerkó, automata gépfegyver, Yamaha motor, stb.).
Pontosítok, te vagy az egyetlen, aki reagáltál rá. Gondoltam, hogy fel fogja kelteni az érdeklődésedet, ha más nem is, az a mondat biztosan, hogy CAM, a Mátrix sztárja...:)))
Jujj, tegnap láttuk KD-t Mátrixos cuccban!!! Nagyon durva volt!!!
És lemaradtál az eddigi 3. értelmes magyar faktról. (Amikor elmaradt azt nem számoltuk bele.)
Egyébként nem tudjátok, hova tűnt Sztregova? Olyan régen nem írt már...
Mi ez a félkegyelműzés???????????!!!!!!!
Már bocsánat, de a "Szerencsétlen félkegyelmű degenerált" az másra vonatkozik... (Erről most asszociálhatsz egy vallási személyre is, mint tegnap kiderült...:)))))))
És szerintem igenis aranyos ötlet...a szkander! Annyira illik hozzád!!!!!:)))))))))
Wacsy: Köszi szépen a gratulációt, most épp nem áll jól a szénánk, ugyanis legutóbb megfenyítettem, (mert állítólag egy másik lánnyal merészelt nevetgélni, hát hogy képzel ilyet?!) és azóta nem találkoztunk... Csak hallomásból értesültem, hogy amióta megint nem öltöztetem, horrorisztikus szerelésben szokott megjelenni...:)
Kenu: Igenis nagyon mérgesek vagyunk!!! RD-vel siess, mert hát tudodmiért, azonkívül remélem megkaptad a mailjeimet, mindjárt meg is nézem, írtál-e vissza...:) Elküldtem neked amit a Viktor küldött!
Harpokratesz: Szóval hol lelhető fel a kép???
KB-re miért nem reagál senki? Pedig olyan szépen betettem...:)))