Keresés

Részletes keresés

Zitka Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42723

Nagyon közel nem tudok, de mintha Adony környékén mondta volna a férjem...

Egyébként a 47-es villamos végállomásánál, pont a végállomással szemben van egy kis húsbolt, minden nap ott látok egy kis furgont strucchús + telefonszám felirattal. Biztosan szállítanak oda is...

Előzmény: bd (42720)
pearl12 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42722
Küldd el az e-mail cimed a pearl_12@freemail.hu-ra, és elküldöm a receptet, ha szeretnéd :-)
Előzmény: bd (42719)
H_G Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42721
Élőre? Mert a farmon vágni az állatot súlyos szabálytalanság, mióta EU van, nem biztos, h. bevállalják. Struccvágásra struccvágóhíd! (Sárkány ellen meg sárkányfű...)
Előzmény: bd (42720)
bd Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42720
Ismerősöm struccra vágyik.
Hol van Bp-közelben struccfarm?
bd Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42719
Rákattintva nagyobb lett, de akkor sem tudom olvasni.
Lehet, hogy valamelyik hardverem gyenge?
Előzmény: pearl12 (42718)
pearl12 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42718
Kattints rá a képre, és akkor nagyobb lesz, és el tudod olvasni :-)
Előzmény: bd (42716)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42717
Mentsd le a kinagyított képet, és képnézőben nagyítsd tovább.
Ha nem felejtem el, este elküldöm mélben a receptet, nekünk megvan a LM képeskönyv. Pecsenyék, v. Húsételek, az egyikben szerepel.
Előzmény: bd (42716)
bd Creative Commons License 2007.05.14 0 0 42716
pearl12 én ezt tem tudom elolvasni.
Mit csináljak, hogy tudjam?
Előzmény: pearl12 (42705)
szysssz Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42715

Mert a Konyhaasztal által elkényeztetve, csak turkálgatod a "menzaértékű" finom kórházi kaját. :))))

Bocs! Örülök, hogy újra köztünk vagy! Majd mesélj!

Előzmény: joy (42712)
Zitka Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42714

Éppen a napokban hiányoltalak, nem volt éjszakai-hajnali műszak...

Mi történt? Mesélj, ne csak a klubban. Végül is, ez is egy klub... :-)

Előzmény: joy (42709)
ZsuR Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42713
Jesszus! Meseld!
Előzmény: joy (42709)
joy Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42712

Remélem, úgy lesz.

 

Biztos hatású fogyókúrarecept:

Balesetben csigolyatörés utána egy hét klinikai kaján.

Eredmény: -5 kg mindenféle ön sanyargatás-éhezés nélkül!

:o)

Előzmény: ribizli (42711)
ribizli Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42711
Akkor Isten hozott köztünk, és maradj jó sokáig!
ribizli
Előzmény: joy (42709)
joy Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42710

Mi úgy csináljuk, mint a pirítottrumlit.

Megtisztítjuk az apró bogyókat -erős víz, alapos összedörzsölés, esetleg kefélés.

Utána sós lobogó-forró vízben 3-5' alatt /bogyómérettől függ/ megüvegesítjük, lecsorgatjuk, pici forró olajon erős tűzön rázogatva megpirítjuk 5-10', és tűzről levéve nyakoncsapjuk jó maréknyi aprított zöldségzölddel.

Előzmény: bd (42672)
joy Creative Commons License 2007.05.13 0 0 42709
Szevasztok!

Megint itt vagyok –hála a jósorsnak.

Lett másodixülinapom.

Majecceeraklubbanelmesélem.

pearl12 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42708
Na, hogy sikerült az ebéd? Én még sosem készitettem el ezt a receptet, csak beugrott, amit irtál róla, hogy már olvastam valahol. Aztán az is beugrott, hogy hol:-)
Lajos Marinak nincs sajnos honlapja, állitolag a feltett kérdésekre válaszolgat valahol a Nők Lapja Cafén. Karácsony környékén én is bajban voltam, mert a vaniliás kiflijének nem találtam a receptjét, pedig az nagyon izlett nekünk. A könyvtárban nincsennek régi Nők Lapják, igy a barátnőm mindent gyűjtögető nayukájától jutottam hozzá a kért számhoz (szerencsére tudtam, hogy melyik számban volt benne).
Előzmény: nagyonredhair (42707)
nagyonredhair Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42707

EZ AZ, EZ AZ, EZ AZ! ÉLJEN, ÉLJEN! Nagyon köszönöm, közben azért elkezdtem, ahogy emlékeztem, azért nem válaszoltam. Mindenkinek nagyon ajánlom, isteni szokott lenni, és nem nehéz, és nagyon örülök!

 

jegyzem a lajos mari is gyanús volt, rá is rákerestem a neten, de csak könyvesboltokat találtam. nincs neki honlapja, ugye?

Előzmény: pearl12 (42706)
pearl12 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42706
De most már aztán nézd is meg :-D Mázlid van, ha ez volt az a recept... (bár gyanitom ez volt)
Előzmény: nagyonredhair (42703)
pearl12 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42705
Na, elküldöm. Remélem, hogy olvasható lesz :-)
recept1recept2
Előzmény: pearl12 (42704)
pearl12 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42704
Nekem megvan a recept, ha Nők Lapjából van és Lajos Maris...Elküldjem?
Előzmény: nagyonredhair (42703)
nagyonredhair Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42703
Hát hogy lesz nekem ebéd 1-re? vagy együnk később? :-) itt még mindkenki alszik! De jó nekik! :-)
Előzmény: nagyonredhair (42702)
nagyonredhair Creative Commons License 2007.05.12 0 0 42702

Jó hajnalt mindenkinek! Itt elég nyominger az idő, de tele vagyok főzni vágyással, csak épp eltűnt a receptem. Valaha cirka 10 éve az egyik újságban megjelent egy rozsdás marhaszelet recept, és azt kitéptem, eltettem. Meg is csináltam néhnyszor, de utoljára évekkel ezelőtt. Tegnap ráizgultam, vettem marhát, és a receptem sehol.

Találtam a neten néhány rozsdás szelet receptet, de azok inkább valami pörkölt szerűségre hajjaznak, abba, pirospaprikával, mag csak egy fej hagymával. Annyira emlékszem az én régi receptemből, hogy jó sok vöröshagyma kellett bele, és semmi paprika nem rémlik. viszont  a végén mustárt kellett belekeverni. És a recept puliszkát ajánlott hozzá köretnek. Nem rémlik valamelyikőtöknek? jó lenne tudni az arányokat, meg a pontos fűszerezést.

kemese Creative Commons License 2007.05.10 0 0 42701

Ezen én is sokat gondolkoztam :)) végül igy készitem:

Bacon kockára vágva, piritva, bele hagyma karikára vágva. Ha szépen megpirult, akkor dobom rá a vörös babkonzervet, és kicsit a levéből is. Fűszerezés, bors, chilli, meg ami még épp eszembe jut.

 

 

Előzmény: Seven Of Nine (42689)
szysssz Creative Commons License 2007.05.10 0 0 42700
Vagy valami ritkább szövésű gyolcsba (teatojásba) csomagolva a bab főzővizébe lökni: hadd főjjön, ázzon ki a lényege.
Előzmény: H_G (42699)
H_G Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42699
Dehogy kell ropogtatni, meg kell szépen törni mozsárban a borssal együtt.

Előzmény: tuutuu (42697)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42698
gusztus dóga...
Előzmény: tuutuu (42697)
tuutuu Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42697

Hú, de határozott lettél...

És ha ropogtatni kell??...:}}}

Előzmény: nagypapi51 (42696)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42696
Akkor az a bab főzővizébe kell!
Előzmény: H_G (42695)
H_G Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42695
Mag!
Előzmény: nagypapi51 (42694)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 42694
Mag, v zöld levél?
Előzmény: H_G (42693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!