CSak nem fagyott le a topic:))
Te végeztél sörözés...öööö...szervező szakon, szal ki a ... szervezze, ha nem TE? ;-DDD Na ezért még fogok kapni:)))
Jövő szombat tuti nem jó, a többit majd meglássuk...
...ööö a nevek a teljesség igénye nélkül sorakoztak fel emígyen, DaddyPop, kozakz, Lappa, Döbrögi, Szerafin éééés persze Dotis és MINDENKI, aki itt van és ír, jöjjön, de csak az jöjjön, aki bírja /képtelenség visszaolvasni ezt a topicot :)/...
a helyszíndologra viszont oda kellene figyelni - tényleg, nincs valakinek olyan "kocsmás" ösmerőse, akinél lehetne még tán zenét is hallgatni, vagy ez jelen esetben mellékes?
Watersnek nem jó a szombat, nekem a péntek, Fecó, Neked melyik nap nem jó? Aranyszáj? Többiek? Rumci?
Mondjuk legyen jövő hét péntek, akkor ki is tudjuk aludni magunkat. Jó lenne, ha lehetne közben zenét is hallgatni, van valami LGT-nevű banda, egész jók. Esetleg valakinél? Csinálok szendvicset... (ha megeszitek)
Vagy nekem tetszik aranyszáj 5lete is, valahol egy pokrócon, duma + magnó...
A mi TündérKatánknak meg nagy gratuláció a diplomájához!!! (ahhoz ugye? ;-))), bocs a késői sms-ért, dolgoztam...) Majd megünnepeljük! Természetesen Te fizetsz! :)))
Tiszteletedre szóljon a LGT X-ről A siker :))
Sabotage! Info..
:: Sabotage Records is now the long lasted Dedicated Prince Bootleg Label, unlike Moonraker, Thunderball & Premium, Sabotage releases only Prince or Prince related titles. Sabotage is well known about their great releases, as well as the quality audio as the artwork is tremendous.
:: Famous Sabotage releases, which will still be known in the future are: Past, Present & Future, The Sound & Vision releases, Late Night Show box, Viva Las vegas, The almost complete European 1998 tour material, like Nighttown & Return 2 Zenith, Lovesexy Tour Rehearsals, The Purple Rush Series, both the Celebration releases & finally the Purple Rain; Tour Finale.
:: Menu Structure click on the cover or the title in the left navigation bar 2 view all the d-tails of the particular release. 2 go back just hit the back-button in ur browser!
:: Latest releases: Sign 'O' the Times Rehearsal Sessions Vol 2.0, Sendai 1989, Nagoya 1989, One Nite Alone in Chicago, ONA Buffalo Aftershow & Denver 2001
Egy MD-s audience felvételt azért én "10 méterről, széllel szemben is"... ;-) de tényleg vannak PROFI felvételek (nem csak hogy soundboard, de még direkt felvéterre kevert anyagok is) a stúdióanyagokról (sokszor közvetlen digitális másolatok az eredeti studio acetate CDR-ről) nem is beszélve. Nézd csak meg pl. a Sabotage kiadó kínálatát, hogy csak egyet említsek a sok közül.
Probaljunk meg ne kiadoi oldalrol ervelni. ;o)
Szoval hothalali gyengek azok a minosegek, nem kell tiltani. :o)
Viccen kivul. Egyebkent tenyleg felelmetes dolgok szuletnek az utobbi negy-ot evben. Minosegben nem mondod meg, hogy egy MD-s felvetel fasza mikrofonnal nem keveros anyag, hanem egyszeru "audience". Dehat majd meglatjatok (meghalljatok) ha lesz Dotis otletebol valami. :o)
Köszönöm az ötleteket, jegyeztem.
Ez a kiadvány csak a fesztiválról és környékéről szólna. Hogy milyen más LGT-köteteket szeretnék még a polcomon látni a jövőben, arról nekem is megvannak a magam víziói. A diszkográfiát, kronológiát, dalszövegeket, történetetet, sztorikat stb. más könyvek tartalmaznák, ez a mostani reménybeli a fesztiválra szorítkozna.
A CD-melléklet itt inkább poén, természetesen várható, hogy valamilyen professzionális formában is megjelenik az anyag. Sajnos a többi nem rajtam múlik...
Alapvetően egyetértek, de azért manapság szerencsére már rengeteg stúdió-minőségű bootleg is van. (Profi koncertfelvételek és kiadatlan stúdiófelvételek egyaránt.) Gyönyörű borítókkal, vastag és igényes bookletekkel - szóval minden szempontból profi kiadványok, sok esetben messze maguk mögött hagyva a hivatalos albumokat.
Ez a bootleg-counterfreit par nekem olyan, mint a fu-heroin paros. Osszemossak, pedig nem egy kategoria.
Aki egy kicsit is belelat a bootlegugyekbe, az tudja, hogy altalaban szirszar minosegu kiadvanyok, es csak orultek gyujtik, akik ahhoz is eleg orultek, hogy a hivatalos kiadvanyokat is megvegyek. Sot, ha mondjuk valami nyomdai gebasz miatt esetleg egy hivatalos kiadvany eltero (hibas) boritoval jelenik meg, akkor akar ket peldanyban is. :o) Szoval a gyujtok es nem az atlagvasarlok szeretik ezen ritkasagokat.
A bootleg haszna: kinevelhet egy uj generacios rajongotabort, hisz mindig eletben (eloben) tartja a legendat, mindig elokerul valami uj, mindig van mivel foglalkoznia a rajongonak. A legenda nagyon fontos. Az LGT nek is van egy nagy legendaja, misztikuma. Jo lenne ez iranyban is apolni.