Mi???!!! Ezt nem gondolhatják komolyan!!! Nemcsak a két legsikeresebb, de a két legjobb darabról van szó, és nekem is a két kedvencem a Radnótiban. Ha csak az anyagi részt nézzük, miért veszenk le két, évek óta totális teltházzal futó darabot, a két vezető csillagot?! Főleg az Anconait, ami kiemelt helyárral megy.
Látnom kell mindkét utolsó előadást!!!
Mi lesz velünk?!
Asztrovot és Tomaot decemberben láthatjuk utoljára, mert a Ványa bácsit és az Anconai szerelmeseket a Radnóti leveszi a műsoráról. A két legkedvesebb darabomat! :(( Nincs más hátra, megnézem addig az összeset!
Elmentem oda(http://kepek.csillagkapu.hu/szervet/), és ezt találtam a képek alatt:
Szervét Tibor vendég volt a Fábry Showderben
2002. május 23-án, az Esti Showder című műsorban vendég volt Szervét Tibor, Richard Dean Anderson (Jack O'Neill) magyarhangja. Érthetetlen módon Fábry nem kérdezett rá a Valami Amerika című filmben való szereplésére, és persze a szinkronizálásról sem esett szó. (Kit érdekelt volna alapon) Főleg a színpadi égésekről faggatta Fábry Szervétet, aki megfelelő hangulatot okozott az amugy bambuló showman műsorában :)
VUHÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!! Ez aztán a VALAMI!!!
Köszi, Vincere!
Kedvenceim azok a képek, amelyekről - az arckifejezésének köszönhetően - eszembe jut, mit mesélhetett abban a pillanatban. :)))
Ennek a sok-sok képnek a tár.hu-n a helye, a SzT mappámban! :)
(Bár erősen piszkáltak, hogy "munkára", melóhelyre való beérkezésem utáni első teendőm a topic meglátogatása volt. Űzött a kíváncsiság!)