Keletnémetországban nem semmi hétvége jön!!! Derby hegyek! :) SACHSEN DERBY: SG DYNAMO DRESDEN - FC ERZGEBIRGE AUE, THÜRNINGEN DERBY: CARL ZEISS JENA - RW ERFURT, LEIPZIG STADT DERBY: FC SACHSEN LEIPZIG - 1FC LOKOMOTIVE LEIPZIG! Lesz móka bőven! :)
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kitiltottak-a-torcida-tagjait-az-uniobol-272291/ Ezek szerint a tetves tótok csak kitiltatták őket az eu-ból
Tavaj voltunk kinn Wienben a eb-döntön/persze csak a sörsátorban/ és hajnalban találkoztunk 2 frankfurti hooligannal akik megkérdezték az időt és így szóba elegyedtünk egymással,aztán beszéltünk a magyar focirol/imádják DÉTÁRIt és őt tartják minden idők legjobb Frankfurt játékosának!/ meg a németekről és mondtuk nekik hogy én DYNAMO szurkoló vagyok és hogy járok ki meccsre és hogy mi a véleményük a DRESDENiekről és a KLETIEKről és azt mondták,hogy nagyon kemények és őröltek meg hogy nagy az ellentét amit persze mi is tudtunk! :)
Keleten mindenki jó de szerintem a DYNAMO a legjobb,akiket amlítettél az alap mind és legenda!!!! Oké legyen a Frankfurt a legjobb ha így gondoljátok,én inkább a keleti oldalt ismerem jobban és érdekel jobban!
Belgrád, augusztus 18., 10.50 A sínekre feküdt a BEK-kiesés miatt Mile, a szerb.
A klubra hagyja a házát a Crvena Zvezda labdarúgócsapatának egyik veterán szurkolója. A 88 esztendős Miodrag Milosavljevic azt mondta, hogy egész életében imádta a gárdát, ezért úgy döntött, hogy halála után az egyesület örökölje szerény házikóját. Az agg drukker, akinek "Mile, a szerb" a beceneve, valóságos élő legendának számít a klub háza táján: három alkalommal még az élete is veszélyben forgott az imádott csapat szereplése miatt. Az 1953-as kupadöntő után az izgalmak következtében infarktust kapott, négy évvel később pedig, miután az együttes kiesett a BEK-ből, Firenze mellett lefeküdt a vasúti sínre, így várva a "szenvedéseit" megváltó halált. Szerencséjére még idejében rátaláltak. A harmadik eset az 1970-es, Panathinaikosz elleni BEK-elődöntő volt: miután a Crvena Zvezda 3-0-ra kikapott, úgy leitta magát bánatában és annyi cigarettát szívott el, hogy alkohol- és nikotinmérgezéssel szállították az egyik athéni kórházba. (MTI)