3 hete hallagatod a Madonna-albumot? Pedig csak a hét elején jelent meg. ;-) Az első kislemez egyébként tényleg nem rossz, a többi számot még nem hallottam/hallgattam meg.
Sziasztok! Én is benézek hétvégente, de látom semmi mozgás. Igaz Pseudosugar nem hatalmazott fel hogy a nevében nyilatkozzam, de kedvenc bandánknak 4 év után nagylemeze jelent meg.Elindult a világkörüli turnéjuk, amivel 2006-ban 2x is érintik Budapestet, úgyhogy most a mi figyelmünk kicsit más felé fordult. Részemről még valami:aki szereti az igényes jó tánczenét az halgassa meg az új Madonna albumot. Engem letaglózott! Gyakorlatilag 3 hete csak azt hallgatom.Az új Depeche Mode lemezen van 3 dal ami nekem nem tetszik, a Madonnán ilyen nincs! Sziasztok!
Én járok mindennap többször is, és sajnálatosan konstatálom, hogy akkora intenzitással zajlik itt az élet, mint Dido körűl. :((.
Csendes belenyugvással fogadom, hogy addig, amíg nem lesz hír az új lemezről ez a topic halott lesz. Sajnos mindenhol eléggé leült az érdeklődés iránta, a hivatalos fórum is csak árnyéka korábbi önmagának (már ami a hozzászólások számát jelenti). Pedig egy ottani hír szerint pl. Angliában Ő adta el a második legtöbb lemezt ha jól emléxek.
Majd egy hónap után megtöröm a csendet: a hivatalos fórum moderátorai játékot hírdettek, akit érdekel, az elolvashatja a részleteket itt . (Művész lelkűek előnyben.)
Állatvédő szervezetek is megkapták már a hírt? Amúgy kicsit utánajárok a dolognak, és ha valóban nem kamu (bár nem hinném, de jobb félni...), én is telefonálok párszor.
Olyan jó, hogy ebben a városban élek, de erről egy rohadt szót sem ejtenek.... Amennyivel tudom, támogatom őket, de nem hiszem, hogy ez meg fogja menteni őket. :,(((((((((((((((((((((((((((((((
Bárki aki tud segíteni segítsen, vagy küldje tovább! Köszi
FIGYELEM! ÁLLATOK ÉLETVESZÉLYBEN!
Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a ceglédi önkormányzat hetven(!) gazdátlan kutyát fog rövidesen lemészároltatni. Az ok: a városi állatmenhely megtelt, nincs helyük további állatok befogadására, az üzemeltetõ alapítványnak pedig nincs pénze új ketreceket építeni.
Cegléd önkormányzata mindössze két hét haladékot adott, hogy a menhely elõteremtse az új kifutók építéséhez szükséges másfél millió forintot. Ha ez nem sikerül, mind a hetven kutyust elaltatják vagy agyonlövetik. Az alapítvány két telefonszámot hozott létre. Az egyik szám emelt díjas, amit felhíva egy perccel 240 forint + ÁFA összeggel támogathatjátok a ketrecek építését. A másikon pedig lehet jelentkezni egy-egy kutya örökbefogadására, vagy nagyobb összeget felajánlani.
06 81 320102 - az adományvonal 06 20 5398209 - az örökbefogadó forróvonal
Kérem mindazokat, akik tehetik, hogy egy-kétezer forinttal járuljanak hozzá a gyûjtéshez. Akik a menhely építésében tudnának segítséget nyújtani, ezzel csökkentve a költségeket, szintén jelentkezzenek.
Szeptember 28-át írunk. A másfél millió forintnak október 11-ig kell összegyûlnie. Küldd el ezt a szöveget minél több ismerõsödnek e-mailben! Köszönjük.
cim a régi :) max. tárhely van kevés... ahoval feltudnám rakni én is a cumomat :o)
netdisk.hu is behalt.. (más van már helyette) szal ami nekem van jelenleg csak CD-n van... mivel káffé sincs jelenleg... sulibol meg nem is lehet ftp-zni :|
Én most töltöttem le őket. Még emésztem, de tetszik. Rollo egy zseni. :-) Az a mesekönyves oldal egyébként nagyon jó, aki még nem nézte meg tessék pótolni! :-)
Novemberi szabad hétvégékkel hogy álltok?
Jah. És vki adjon egy linket Dax-i oldalához, nem jártam ott ezer éve!
Okés, nagyon szépen köszönöm! :))) A DC folyamatban van, de a barátosném már benne van a dologban, úgyhogy jöhet a cím, köszönöm szépen! :)) modefan4@freemail.hu
Mint már korábban is írtam, a Dusted-et Rollo találta ki, már korábban is volt egy albumuk, amit most átdolgoztak és Safe from harm címmel jelentettek meg; három dal erről az albumról van. Emellett Rollo írt egy mesekönyvet, melynek szintén Safe from harm a címe.
@DeeDee: a hétvégén feltöltöm Daxi oldalára és belinkelem a Dub be good to me-t. Ha szoktál dc-zni, akkor tudom ajánlani a Dido-hubot (címet emilben küldök, ha érdekel).
Nem túl alapos keresgélés után úgy tűnik Dusted=Rollo. És a számok arról a "meselemezről" vannak, amiről már volt itt link. És ami a link alapján kurva jó lehet.
Köszi, már minden rendben. Mi mindenféle jellegű talira nyitottak vagyunk, úgyhogy felőlünk el is kezdhetnénk szervezni. Kérdésem továbbra is a Dusted mibenléte körűl forog. Mert egyértelműen - legalábbis számomra - Dido énekel
moha: Remélem nincs gond! Egyébiránt brandee jól van, hétvégén biztos beköszön!
Purga: Elfelejtettem mondani, hogy mintha láttalak volna nyáron a Wendben (de az biztos h vmelyik plázában) egy barna hajú lánnyal. Te voltál vajh? A lány nem Dido volt, az biztos.
Héééé mik ezek a számok???
Tali: Mit szólnátok egy novemberi hétvégéhez? Topicebéd? Bocsi, de nekem okt már tele.
Valóban, volt egykis magánéletbeli problémám, meg rengeteg munkánk is volt. Talán be tudom pótolni, mert nem nagyon huboztam egyáltalán.
Te mi ez a zene? Hol találtál, rá, és honnan van? Csak nem egy új lemez előhirnöke? Jó lenne, mert már a koncert cd-t is rongyosra hallgattam. Két számnak is valami Dusted az előadója. Róluk mit kell tudni?
Nagyon szépen köszönöm a dalokat!! :))) A "Winter"be már bele is szerettem menthetetlenül. :)) Ezek már az új lemezről vannak?
Neked nincs meg véletlenül a "Just be dub" vagy valami hasonló című Faithless-szel közös szám? Eredetiben a Beats International adta elő még úgy 93 körül. Rádióban nagyon ritkán hallom, de nem tudom megszerezni sehonnan. :(((