Hát igen a Lili inkább egy könnyed, felszines karakterhez illene, nem egy sokat szenvedett, és ezáltal komoly élettapasztalatot szerzett lányhoz.. A szinésznő saját neve a Dóra pl. jobb lenne..
Szia! Teljesen így érzem én is, csak én srácként, nem találni ma már komolyabb lányt, én egy 2-3 év múlva szeretnék majd házasodni meg gyerekeket:) Két tündéri lányt:) És nem olyat találni mint az exem aki elraboltam 7 és fél évemet a semmiért....
Ádám lenullázódik - végül is, a múltja alapján nem is..., hiszen már nulla volt. Érzelmek nélkül, csak pénzért idősebb nőkkel volt, mosolygott, szexelt, amikor nem akart, de pénzért, ugye mindent
Hát remélem. De tényleg jöhetne már, mert lassan kifutok az időből...
Igen, ez nálam egy elv. És az elveimhez tartom is magam. Személy szerint én rosszul érezném magam, ha a gyerekem az én nevemet viselné, és nem az apjáét... ez olyan... nem is tudom, milyen lenne, de ezt nagyon nem szeretném.
Ami engem illet, ha valaha is férjhez megyek (ha találok valakit, aki elvesz, mert mostanában a férfiak még az esküvő gondolatától is fáznak), kötőjellel fogom felvenni a férjem nevét.
"Mindig ezek a negatív hullámok" - Murphy törvényei szerint pont akkor jön majd az ehhez (is) szükséges személy, mikor nem is várnád...
Amúgy meg értem az elveidet - nekem is volt egy ismerősöm, aki pont az utolsó pillanatban esett teherbe, mielőtt menthetetlenül szétment volna a házassága, és a fia megkapta az apja nevét, noha az soha nem akart hallani róla a későbbiekben - de azt nem hinném, hogy manapság az szégyen lenne, hogy a gyerek az anyja vezetéknevén van. Nemcsak azért, mert az ilyenek megítélése már nem ott tart, hogy "szájára veszi az egész falu", hanem mert annyiféleképp lehet a vezetéknevekkel dobálózni, hogy a férj veszi át a feleségét, meg az anya neve megy tovább, stb. stb. (Meg ugye a hagyományosabb megoldás, ami itt a sorozatban is van, hogy sokan felvették már a férjük Persze az "anyja lánykori neve" rovatnál kibújhat a szög a zsákból, de én nem tudok más olyan országról, ahol ezt használnák egy ember azonosításához...
Nagy valószínűséggel eddig azért nem mennék el... azzal együtt is, hogy nagyon szeretnék már gyereket, és nem úgy néz ki, hogy mostanában lesz...
Ettől függetlenül a gyerek viselje az apja nevét. Ne szégyenítsük már meg szerencsétlent, ne neki legyen rossz azért, mert még az elején valami félresiklott...
Nem akarom védeni Ádámot. mivel engem is mélységesen felháborít, ez a "pályázati anyag", de olvastam, hogy Solti Ádámnak egy szinházi szerep miatt ilyen a feje, úgyhogy ezt egy darabig még el kell viselnünk...
A "lenullázódáshoz" el is kéne tudni indulni fentről lefelé, de ő soha nem volt fent. Próbált a hímringyó szerepből kitörni folyamatosan, de utána is többször belekerült a "házi kedvenc" szerepkörbe - előbb Nóránál, most meg Hangyánál - legfeljebb már nem fizettek neki érte. Fotósként sem tudott semmit felmutatni azon kívül, hogy kimehetett egy külföldi tanfolyamra, amit viszont ha jól emlékszek, magának kellett fizetnie... egy valamiben tudott csak jeleskedni, hogy folyamatosan árulkodjon, beköpjön másokat. Ja meg közben hogy minél több csajt is leakasszon, de az igazság az, hogy egyedül Aliz illett igazán hozzá, mindkettő az a bizonyos "marék lepke" értelmi szint...
Az Te vagy. De viszont gondolom, nem lennél olyan elkeseredett, hogy a mindenáron gyerekért kikezdj egy homokossal - ilyet a leszbikusok szoktak csinálni - akin most is látszik, hogy valószínűleg akkor se nagyon kéne neki itt és most a gyerek, ha nem lenne eltérő a szexuális orientációja. Csak olyat akarnál magadnak, akiről azt akarnád, hogy a gyereked apja legyen, minden szempontból...
Neki kellene befeküdnie a plakát alá, tűvel a karjában (vagy legalábbis mellette a földön), hiszen a torzonborz, borostás kinézete alapján sokkal eredetibb lenne! Mennyire odáig volt, amikor a naplója felkerült a net-re, pedig az ő "pályázati anyaga" hasonló aljas kategória.
Nekem maga a témaötlet sem tetszett, igaza volt a másik srácnak: nem túl eredeti egy multicég reklámjával letakart hajláktalant lefotózni, pláne nem telefonnal. Ádám lassan nemcsak emberileg, hanem szakmailag is lenullázódik. Remélem, nem csinál valami disznóságot Lilivel... Ha mégis, akkor nemcsak fotósként áshatja el magát, hanem akár fel is lehet jelenteni.
Az egy dolog, de amit "szakmailag" csinált tegnap, az még a magamfajta amatőr fotós számára is felháborító. És nemcsak azért, mert a stáb megint elrugaszkodott a valóságtól azzal, hogy egy sötétben, telefonnal és vaku nélkül készített fénykép hogy lehet ilyen minőségű. De rendes fotós nem blamálja magát ilyesmivel, pláne ha sajtófénykép pályázatra akar alkotni...
Igen, a frizurájával is, meg talán azzal is, ami belül van. :) Ami a haját illeti, sem a fazon, sem a szín nem áll túl jól neki, valahogy fakó és szürke lesz tőle. Személy szerint nekem a fekete, félhosszú, egyenesre vágott haj tetszett nála a legjobban.
A bosszantó az volt, hogy Peti úgy viselkedett, mintha Lizát tartaná gyilkosnak, vagy csak kitalálta volna az egészet, hogy Julit mentse. Igen, azt kellett volna mondania, hogy "Lizát láttam a szobában, gyertyatartóval a kezében, de nem biztos, hogy ő a tettes" - mert még nem is bizonyosodott be, hogy ő volt. Szóval Peti most elég bátran cselekedett , de csak nem állta meg, hogy ne bénázzon is mellette. Ágit pedig nem annyira szívlelem ugyan, de most teljesen megértem a reakcióját, elvégre a lányáról van szó.
Bevallom, engem már lassan hidegen hagy, ki a gyilkos, addig csócsálják ezt a szálat.
A névről lemaradtam, mert tegnap kb. az első rész közepe felé kezdtem nézni a BK-t. Az elején hangzott el, hogy Bence lesz? És valami komplikáció adódott a szülésnél, vagy csak koraszülött lett a baba?
Ádám sosem volt a kedvencem (bár elismerem, néha voltak jó pillanatai), de mostanra egy alattomos, érzéketlen, gátlástalan idiótát csináltak belőle. Folyton kavar vagy sunyiskodik, de amikor lelepleződik, akkor is csak azért ismeri be az aljasságait, hogy a bőrét mentse. :/
Örülök, hogy "nem halt meg a baba", pedig még ezt is kinéztem a forgatókönyvírókból. Mégis úgy érzem: Zsófi nem anyaszerepben fog tündökölni a továbbiakban, először is elmegy a babával Claudiához, mert a kicsinek jobb lesz az a környezet.
Ádám képes lenne tűt szúrni Lilibe? És mégis hogy veszi rá? Pénzzel? Az előzetes alapján azt hittem, annyira összebarátkoznak, hogy felkéri modellnek. De ez így nagyon durva...
Peti nemhogy elmondaná, hogy Lizát látta a gyertyatartóval, csak sajnálkozik, amíg Ági elviharzik. Ez is annyira általános jelenség ebben a sorozatban, hogyha valami rossz dolgot akarnak elmondani valakinek, akkor addig habognak vele, míg a címzett el nem kezd kombinálni...
Bocsi,hogy ilyen sokat írok egymás után,de várjunk csak!Luca fent van Rudiéknál mikor Nicole azt mondja hogy,"várjuk meg a fiukat eggyütt".Akkor a lakásban Aliz,Nikol és Luca is ottvannak?
Néha a suliban olyan jó mikor egy lyukas óra adódik éskb 5 en összeülünk és megvitatjuk a Barátok Közt történéseit :) De örülök hogy rá találtam erre az oldalra!
Na máma kiderül,hogy Krissz túl éli-e.Remélem az előbb pofoncsaptam a magyarnyelvet :D Szóval remélem Krisztián túl éli.Rudi időbe beér vele.És remélem Zsolt is hamarosan visszatér a térre.
Most gondolj bele, nőként csupa nehézfiúval van dolga, és keménynek kell mutatkoznia, hogy megvédje magát egy konfliktushelyzetben - Zsolt is majdnem nekiesett, pedig nála sokkal vehemensebb egyedek is vannak. Nem csoda, hogy az ember ilyen közegben cinikussá válik, és még könnyen le is amortizálódik. Amúgy szerintem Sztárek Andrea ideális a szerepre.
Más: haladás, hogy amikor az egyik jelenetben a pszichológusnő bement Zsoltékhoz, már egy börtönőr is volt vele.
Ez a pszichomókus nagyon szörnyű, és ami még durvább, hogy majd a lánya is pont olyan lesz, mint ő. Az én munkahelyem is teli van ilyen kiélt fejű, láncdohányos nőstény egyedekkel, akik ugyanilyen idegesítően kacarásznak mindenen bagózás közben...
Igaz :) Én már csak azt várom Rudi és Zsolt vajon bosszút állnak-e majd.Anno Krissz is ki akarta csinálni Fasírtot mert azthitte ő lőtte meg Zsoltot.Most ez fordítva is igaz lehet :D
Mindketten azok voltak. Krisz futni hagyta Rudit, pedig tudta, hogy ebből nagy baja lehet. Rudi pedig nem hagyta cserben a barátját, mindent megtett, hogy megmentse. Ebből az is következik, hogy ha Krisz felépül, újra olyan jó barátok lehetnek, mint régen, pedig az utóbbi időben eléggé megromlott a viszonyuk... Persze mi lesz Alízzal, melyik sráchoz vonzódik jobban? Az lenne a legjobb ha Rudival maradna, ők elég jól összeillenek, a srác bármit megtenne érte, a lopás is elsősorban miatta volt, Krisz meg összejöhetne pl. Lilivel, az egy komoly, rendes érzékeny lány, nem egy szívtelen csinibaba..
Sőt az is látszik, hogy Kriszt a baloldalán lőhették meg, mivel oda szorítja a jobb kezét. A tettes a szivét célozhatta, de szerencsére jóval lejjebb tévedt a golyó...
Igy van. Egyébként visszanéztem a végét. Rudi lejtőn szaladt felfelé, és az ő kocsijuk is takarta. Igy mégis elképzelhető, hogy az ismeretlen nem vette észre. Mondjuk IRL azért valószínűbb, hogy egy ilyen elhagyott helyről nem siet annyira, hanem lemegy azon az úton, ahol Rudi lefutott, és megpróbálja elkapni, bár lehet, hogy Kriszék kocsijától nem tudott volna, de legalább odamegy Kriszhez, és belelő közelről, hogy biztos legyen a dolog. .. Mindegy, mint mondtam én annyira nem ragaszkodom az életszerűséghez, különösen ha az a kedvenc szereplőim életébe kerülne...
Krissz mondta Rudinak,hogy fusson valószínűleg amit itt beszélgettünk,hogy úgy tünjön Rudi elmenekül.De az is lehet közvetlen közelröl nem akarta meglőni mert úgy biztos,hogy megöli.Aztán ugyebár gondolhatta,hogy követik,de nem volt benne biztos.Mikor látták,hogy Krissz nem lő,meglőtték őt egy autóból.Krissz ugyan nem halt még meg és Rudi sem és remélem így is marad!Rudi,állj bosszút!Zsolt te is! :D
Egy pszichológus bemehet egyedül két fogvatartott mellé a zárkába?
Zsófi baba nélkül tér haza? Gondoltam, hogy nem lesz ebből "gyerek", mert nehezen tudnám elképzelni anyaként, azért kár a kicsiért. Lehet, hogy Claudiához megy felejteni?
Hát igen itt egy kicsit kimaradtak a dolgok... A rendőröknek először is azt kellett volna kiszednie belőle, hogy kinek adta el a fegyvereket, mert roppant egészségtelen, ha ennyi stukker van bűnözőknél, azt sürgősen le kéne foglalni...
Köszi, de akkor még nem volt ítélet, tárgyalás, azért egy ilyen esetnél bizonyítékok, stb., vagyis még mindig nem világos miért van börtönben és nem előzetesben.
Mert Ádám Alíz nevében SMS-t küldött, hogy feladja magát a rendőrségen, és mindent elmond. Zsolt attól félt, hogy akkor kiderül, hogy Krisz és Rudi bonyolították a fegyverüzletet, és nem akarta, hogy az öccsét lecsukják. "Feladom magam, hogy ezek megússzák" mondta akkor Nórának.
Zsoltot elítélték, hogy börtönben van? Miért nem csak előzetesben, hisz nem rég adta fel magát, de már rabruha van rajta. Nem is emlékszem pontosan, hogy miért is ment be önként?
Ha Krisz falból lőtte volna meg magát, pl. azért, mert úgy gondolta, hogy figyelik, akkor elég lett volna összeesni, de ő valóban súlyosan megsebesült. Ha viszont tényleg meg akart volna halni, akkor inkább főbelövi magát. Az is nyilvánvaló, hogy hátba lőtték, elől nem volt semmilyen vér. Inkább úgy történt, hogy vki (akár Nikol) azóta követte minden lépését a házon kívül, hogy kijött a bűnbarlangból. Aztán mikor látta, hogy Rudi elfut, és beesik a bokorba, öt is lelőtte, mivel Krisz vészesen sokat tud, és bármikor feldobhatja az egész bandát. Csak az nem logikus, hogy Rudira mért nem lőtt, mikor az visszajött a kocsihoz. Hitelesebb lett volna, ha Rudi már akkor látja elhajtani a kocsit, mikor feltápászkodik a bokorból...
Zsófit én sem tudom elképzelni anyának, nagyon csitrisen tud viselkedni olykor. De az is biztos, hogy Tóbiás sem nőtt még fel az apasághoz. Az még hagyján, hogy nem esett le neki, hogy elfolyt a magzatvíz. De egy mindenórás kismama hívását nem fogadja, mert előtte összevesztek? Na ne... Aztán majd "tréninget" kap, mégpedig Gizitől... Érdekes dolgokra lehet még számítani. :)
Hát igen, nem túl életszerű, hogy bármilyen hivatal dolgozói személyesen mennek ki valakihez, inkább fizetési felszólításokat szoktak küldeni. Maximum a végrehajtók mennek ki személyesen, de ők már rendőri erősítéssel...
Azt nem pontosan értettem, hogy Krisztián magát lőtte meg, vagy rálőttek. Inkább az előbbire tippelek. A kocsi pedig nem lehet, hogy Nikolé volt? Korábban is ilyen fekete autóval furikázta magát.
Amúgy Krisztián valóban hősiesen viselkedett, Rudi pedig igazi bajtársként.
Szerintem Zsoltnak még Krisztián meglövése nélkül is van min kiborulnia, elég csak arra gondolni, hogy a Rózsa tulajdonjoga felerészben Nikolhoz került, és elég sok kavarás történt még emellett is... Ő ezekről még semmit sem tud.
Amúgy én is úgy gondolom, hogy Krisztián további sorsáról szándékosan hallgatnak, nem akarnak túl sokat elárulni előre...
Már megint ez a "vádolják"... Tudtommal az ügyészség még nem emelt vádat senki ellen Robi halálának ügyében, a rendőrség pedig legfeljebb csak gyanúsít... :/
Testvérét,Zsoltot minden miatt kiborul,ha öccséről van szó.És ez természetes dolog.Én szerintem az is sokkol mindenkit,ha Kriszt meglövik és életveszélyes állapotban fekszik a kórházban...Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,azaz Krisz halálára. :)
Többmint valószinü hogy,Rudi felszámolja a Haller bandát.Ha,kell egyedül.Még 1 valamit nem értek.Miért mondta Krissz Rudinak hogy,fusson!Talán hagyta volna elmenekülni?
Jogos észrevétel, lehetne az új főcímdal, hogy "Pisztolylövés rád, csak bűnözők közt vár" vagy "Börtönélet rád, csak bűnözők közt vár":)
Azt meg egyébként tudja valaki, hogy a "Hivatalnak" miért kell 400 ezret fizetni, mert valaki betelepíti a saját halastavát? Mert azt még érteném, hogy a kispontyok árát követeli valaki, no de ehhez mi köze a "Hivatalnak"?
Ja, meg ez is röhejes volt, hogy a hivatalnok a közjegyzői tárgyalás napján (?!) megjelenik Vilinél a követeléssel. Egy "hivatal" általában hetekkel később, a közjegyzői végzésből értesül arról, hogy ki az örökös, és ha értesült is, levélben szólít fel, úgyhogy ilyen megint csak a világon nincs.....
Rudi ló (kocsi) halálában rohan a kórházba Krisszel. És mit fog mondani? Persze, hogy vki váratlanul rájuk lött, fogalma sincs ki és miért... Nem lesz az orvosoknak egy kicsit déja vu érzése? :P
Na ebből aztán nem derül ki semmi. A hétfői előzetesben sem írnak Kriszről. Nem értem Nikol mit akar Alizzal, neki nem inkább el kéne tünnie a környékről?
Szerintem meghal mert holdponton előre lehet olvasni és ott van hogy a Krisztiánnal történtek mindenkit sokkol meg hogy Zsolt kiborul a hírek hallatán.
Mért az nem lehet, hogy Kriszt az első lépésétől kezdve követték? Inkább az nem logikus, hogy Rudit életben hagyták. Hisz a gengszterek kocsija még ott volt, mikor Rudi visszaszaladt Kriszhez. És ugye elsősorban neki kellett volna meghalni...
Ha Krisz tényleg meghal, azért annak az egynek örülök, hogy hősként, és nem gyáva gyilkosként távozik a sorozatból...
Tóbiás XD fel sem tünt neki Á Zsófi szétlocsolt valamit takaritok .Nóra nem fojt el a magzatvize ? Aztán már látszott hogy gondolkodott rajta :) Remélek Krisz tuléli szép volt Rudi gyorsan vigye korházba remélem még nem késő .Viszont Nikolt lehet kinyirják nemsokára .
Ha Haller kiadta ukázba, hogy le kell lőnie Krisznek Rudit, akkor mivel bizonyítja, hogy megtette. Egy fénykép nem bizonyíték!
Tehát ott kell lennie a helyszínen. Na de nem a garázsba mentek! Igaz, a végén ott volt egy gyanús autó. Na de előtte egyeztetnie kellett akkor Hallerrel, hogy mikor menjen oda, erre meg utalás sem volt. Na meg ha ad neki erre egy napot, akkor azalatt simán el is húzhattak volna máshová. Na szóval valami elmeroggyant találta ki ezt a szálat. Addig oké volt. hogy Krisz visszavitte a pénzt. Na de onnan életszerűbb lett volna, ha a más módon állnak bosszút rajta.
Sejtettem, hogy Hallerék követni fogják Kriszt, már csak azért is, hogy ne menjen a rendőrségre. Sajna tényleg úgy néz ki, hogy a kis botcsinálta gengszternek végleg búcsút inthetünk... :S
Vaktöltény kevésbé valószínű, mert egy gengszter ritkán hord olyant a pisztolyában. Viszont Krisz egy napon belül honnan szerez olyant, ha megkapja a pisztolyt?
Lehet Haller papa megunta Fasirt dumáját... Legalább nem szenvedett sokat... :-)
Amúgy zseniális dramaturgiai fordulat volt Fasirt váratlan lelövése. csak gratulálni tudok! Egyébként ez a gengszteres szál gyomorszorítóan izgalmas, fordulatos, csak a végkifejlet nem tetszik, de az nagyon nem. Biztos annak is megvan az oka, pl. Seprényi unja már a barátokat, és más szinész feladat felé orientál... Ez van.. :S
Sejtésem sincs, mi lesz Zsófival, mert a szülés már megindult. Nem tudom anyának elképzelni. Lehet, hogy lemond a gyerekről, Tóbiást kiírják, ő meg Claudiához utazik vígasztalódni?
Szerintem Haller embere Fasírtot éles lőszerrel lőtte,mert Krisztiánon eléggé a meglepettség volt.Lehet,hogy később Krissz tölti meg vaktölténnyel a pisztolyt.Viszont Krissz azért tényleg bátor,kiállt Hallerék ellen,mivel ellent mondott neki.
Ha most kéne megtippelnem, azt mondanám, hogy Rudi túléli, mert Krisztián vaktölténnyel lő rá vagy el sem találja, és megjátsszák a halálát. Azonban Krisztián nem tudom, hogy fog ebből kijönni, most sanszos, hogy megölik. Rudi megmenekülése viszont azért is valószínű, mert elspoilerezték, hogy Alízéknak menekülnie kell, és szerintem ez Rudi miatt lesz, el kell tűnniük, hogy ne derüljön ki, hogy Rudi él. Persze, adódik a kérdés, hogy Hallerék miért nem nézik meg a "holttestet", miért elég nekik annyi, hogy Krisztián 50 méterről lelövi a szaladó Rudit, aki összeesik? Ez így egyelőre nevetséges.
Ha ennyire kegyetlen Haller, akkor Krisz és Rudi, akár el is menekülhetne, de a spoilerben utalnak is rá, hogy Alice-nak kell majd elmenekülnie. Na de akkor mi lesz Lucával? Bár arról is írtak, hogy ő is szabadságot vesz ki. Na de akkor hol lesznek a kamaszok? Mert eddig ők is voltak a sorozatban, és Timike meg eltűnt, és még nem pótolták.
Viszont jön a qtya. Pár hónapja volt a kutyakeresés, direkt rondább kutyát kerestek. De most már a spoiler szerint is az lesz Vili bácsi öröksége.
Át kéne írni a Bk. dalt. "Boldog élet rád, csak barátok közt vár" Ez már minden, csak nem boldog. Borzasztó szar krimivé kezd válni. Lehet, hogy Fasírtot vaktölténnyel lőtték le, és Rudira is azzal fog Krisz. Csak meg akarják leckéztetni, hogy tudja, ők mindenre képesek. Lehet, hogy nem jó, amit gondolok, de ha igazi lenne, az azért már durva.
Sztem Haller csak blöffölt azzal, hogy kiirtja a házat, így akarja rákényszeríteni Kriszt a gyilkosságra, mert létja, hogy a"kemény katona" valójában egy lelkiismeretes jófiú. De az biztos, hogy Krisz akármit tesz is, neki meg kell halni, mert túl sokat tud a bandáról...
A nyomozónak szerintem kezdődő szürke hályog van a szemén. Bár a sportszeletes reklámban ez nem látszik. Lehet, hogy itt csak beraktak neki egy "szürke hályog" kontaktlencsét, hogy érdekesebb legyen.
"Nem szeretem a vérontást. Üzletember vagyok, és a vér túl sok pénzbe kerül." - mondja az egyik maffiózó a Keresztapában. Hallerék láthatólag nem ismerik ezt a maffiabölcsességet.
Egy gyilkosságnak kockázata van. Elfoghatja az elkövetőt a rendőrség, az köphet és annak alapján felgöngyölítik a bandát, vagy a barátai bosszút állhatnak. Akkor érdemes elkövetni, ha a belőle származó előnyök meghaladják a vele járó kockázatot.
Megmondtam!(Nem mintha olyan nagy hatással lenne a Bk ra :D) ha Krissz meghal nem nézem,tovább.Ha Rudi hal meg akkor sem.Viszont azt valóban megnézném,hogy Haller nekimenne a Berényi Band-nak.A kém(Attila) és Pénz & sárm Vs Haller band.
Ebben a Haller bandában baromi nagy lehetőségek vannak, könnyedén eltűntethetnének szereplőket, bár nem igazán hiszem, hogy a Barátok közt a Jóban Rosszban-féle vonalon akar haladni. Mindenesetre, ha akarnák, most felpezsdíthetnék a sorozatot, de valószínűleg csak annyi lesz az egész, hogy majd a Rékasi kijön, és tökmindegy, hogy menni is alig bír szerencsétlen, felszámolják Halleréket. Rékasi is hozza a három emberét, meg a Haller is, és egy bandaháború keretében leszámolnak velük. Én másképp csinálnám, de nem én írom a forgatókönyvet.
Szegény kis naív Krisz, erre mondják, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók... :P Valszeg Rudi megússza, ezért fogják őt kinyírni. Fasirt meg addig mondogatta, hogy öljük meg. öljük meg, míg őt terítették le könnyedén, csak úgy a szemléltetés kedvéért. Azért valszeg ő is eltett már láb alól pár embert, annyira nem kell sírni miatta..
Micsoda rohadék bűnbanda működik Budapesten ( BK csak ott játszódik nem egy kitalált helyen mint a JR-ben) Az a ribanc kinézetű Nikolt kéne eltűnhetne a sorozatból.... Azért érdekes lenne ez a banda neki menne a Berényi klánnak is, be akarják fejezni a sorozatot???
Na, AKCIÓ Barátok Közt! Halál halál hátán. Remélem, a tendencia folytatódik. A fél házat kiírthatná a Haller, az volna az igazi, lehet, hogy ez a cél, mint a Jóban Rosszban esetében.
Júliára nehéz idők várnak. Vajon megbirkózik mindazzal, ami rá vár? Zsófiékat nem várt meglepetés fogadja, amikor hazaérnek, ami rossz hatással van Zsófi hangulatára, és így a családi kapcsolatokra is. Az időjárás egyre rosszabb, és Vilmosnak lelkiismeret-furdalása lesz Cuki miatt. Próbálja megkeresni a parkban, majd egy saját készítésű plakáttal is, de sikertelenül. Péternek és Ottónak egy kis iszogatás után "korszakalkotó" ötlete támad, amiben a lakóközösség egy része is támogatja őket. Úgy tűnik, hogy Alizéknak ismét menekülni kell. Hanna és Ádám kapcsolata egyre hullámzóbb, amióta megjelent Lili. Ágnes mindent megtesz, hogy alibit biztosítson Lizának. Nóra látszólag kiheverte Róbert elvesztését, és újult erővel veti bele magát a munkába. Miklós kénytelen rájönni arra, hogy Nórával kapcsolatban kezd kicsúszni az irányítás a kezéből.
Hát az azért elég béna megoldás lenne. A legvalószínűbb, hogy Liza csak betévedt, a valódi tettes más, pl. Ottó. Ludwigék neki akarnak csapdát állítani.
Azért itt ez nem így van, mert a betegség előtt a Kis Péter Balázs által alakított Peti volt jó arc. Söt, sokkal jobb, mint az előzőleg a meglehetősen zűrös tini srácot hozó Barna Zsombor..
Nem Blamázs és nem a leukémia az, aminek köze lett volna a változáshoz. Eddig akárhányszor egy szereplőn belül kicserélték az őt alakító figurát, belül is teljesen más lett, nemcsak kívül. Néha ez jobb eredményt hozott, néha rosszabbat, néha semmin sem változtatott, néha pedig csak átmeneti javulást eredményezett.
Amíg még Balázs is megvolt, Peti egy aranyos, kedves, nagyon kreatív és romantikus srác volt. Aztán jött az a hülye betegség és utána teljesen más lett. Úgy látszik, az agyára ment szegénynek... :P
A Lilit játszó csajról két jelenet után le lehetett szűrni, hogy nem egy utcáról behívott szerencsétlen, hanem egy rutinos figura. Mindig öröm, ha nem bohócok csatlakoznak a sorozathoz, van már belőlük épp elég.
Na ja, nem tűnik rossznak. A csöves karakter szerintem csak azért kellett, hogy legyen indok beköltözni a Mátyás király térre az új szereplőnek. Vagy a Fitt laborban, vagy a Rózsában, vagy a kisboltban fog dolgozni, ez már szinte tuti. Szerintem Peti összejöhetne vele, úgysincsen neki már régóta csaja.
Azt én rosszul tudom, hogy minden olyan bejelentés komolyan kell venni a rendőrségnek? Mert , ha igen az tényleg nincs rendben, ahogy a nyomozó vezeti a nyomozást. De mondjuk a nyomozót is valamilyen szinten meg lehet érteni, hiszen Petiék annyit hazudoztak össze, hogy nem tudhatja, hogy most éppen igazat mond-e vagy sem.
Amúgy Olívia most tulajdonképpen hogy került a gyilkosságiakhoz? Mert korábban, mint ifjúságvédelmi nyomozóként bukkant fel, majd fedett nyomozó lett , most meg gyilkossági nyomozó.
IRL is ilyen parasztok a nyomozók azokkal, akiket kihallgatnak, vagy csak Sportszelet őrnagy viselkedik így?
Én csak tanú voltam egyszer egy betörés ügyében, de velem nem voltak azok. Lehet, hogy egy-két pedofilnál vagy gyilkosnál elgurulhat a gyógyszerük, viszont jelen sorozat esetében túl sok amerikai filmet néztek a készítők...
Gondolom a mai utolsó jelenet az lesz, hogy Rudi bezúg a bokorba, és csak holnap tudjuk meg, hogy valójában mi is történt...
Mellesleg meg lehet nézni az ajánlóban, hogy Seprényi Lacinak minden jelenetben más, odaillő az arckifejezése. Sztem ő nagyon is jól játszik.. A face oldalon pedig volt mostanában néhány olyan bejegyzés, ami elsősorban róla és nem Krisztiánról szól. Az a gyanúm, hogy ő (is) szerkeszti...
Sportszelet Nyomozónak alapvetően az volt a baja, hogy most neki Peti vallomása miatt dolgoznia kell (ki kell vizsgálnia Peti vallomását, papírokat kell gyártania) !!!
Dolgozni!! Jajistenem! Micsoda kibaszás!
Pedig mennyivel jobb lett volna az első idióta szembejövő ártatlant lecsukatni vagy 10 évre, és dolgozás helyett zabálni a csülköspacalt, no meg a sportszeletet...:)
Gondolom a magyar rendőrség is köszönőlevelet fog írnia BK-nak, hogy a nyomozókat ilyen idióta lusta faszkalapnak állítják be....:)
Ádám máma megatapló volt! Bár szerintem marad Lili, és munkája is lesz a Fitt-laborban Zsófi helyett fog dolgozni. Úgyis kell még egy ember, mert Zsófi elmegy és Timi is elment. Na meg Liza is. Így már tényleg csajpótlásra van szükség!
Ez a nyomozó tényleg bunkó, és ráadásul ostoba is... Ritka egy ellenszenves fazon. Vajon a végén (úgy 3-4 hónap múlva) ő leplezi majd le a gyilkost? Vagy inkább a kis Olívia? Ő sokkal empatikusabb..
Mondjuk én se díjaznám, ha a lakótársam egyik pillanatról a másikra egy csövest hozna haza. A sorozatot ismerve biztosan lesz valami a lánnyal, mert máskülönben miért hoznák be a sorozatba
Lemerem fogadni,hogy nem a Liza ölte meg.Ugyan Peti azt vallotta,de ez nem jelent semmit.Mert az is lehet,hogy Liza is csak bement...És úgy látta meg Peti... Ez azért kellett,hogy megint eltudják húzni hetekig vagy akár 1-2 hónapig...
Nem is rossz, bár így lenne... Csakhogy Krisszel egész biztos történni fog vmi, ami semmi jót nem ígér... (spoiler). Lehet Rudi tényleg megússza, róla semmit nem írnak. Egyébként lehet Kriszéket szeretni vagy nem szeretni, de a Bartha Krisztián nevű hivatalos face oldalnak közel 5000 ismerőse van, és a kommentekből is látszik, hogy sokaknak fog nagyon hiányozni, ha neagyisten kiírják... :S
Kivénhedt katona aki semmihez nem ért max simlis melókat tud elvállalni, komolyan a Baba nevezetű bárban mi a lóf..t csinál, onnan nincs jövedelme, hogy most lenyúlta a lóvét?
Túl egyszerű lenne ha a nagy katonatárs haverral (Krisz) közös vállalkozásban csinálnának valamit, ahelyett mindkét "volt katona" sötét gengszter melóból tartják fent magukkal
Idegesítő, ahogy ingatja a fejét ha valakivel beszél valakinek magyaráz Rudi
Elutazik Miamiba tanulni Olaszországba Claudiához, mert a kicsi korábban születik a Tóbiással való állandó veszekedésből adódó stressz miatt és a tüdejének jobb az a környezet, mint a szmogos budapesti levegő?
Már hogyne lenne bátor Peti, anno egy rablót is ártalmatlanná tett. De amilyen szerencséje van, csak baja lett ebből is...
Egyébként szerintem is hasonlóan történhetett: Peti hallhatott valami neszt, vagy valamit megláthatott, amiből felismerte Lizát - mert már igencsak valószínű, hogy ő volt ott a szobában.
Nem mutatták, utána mi történt. Gondolom beljebb ment a szobába (milyen bátor gyerek ez a Peti) és akkor meglátta valszeg Lizát, aki magán kívül meredt a semmibe, kezében az ominózus gyertyatartóval...
De Peti amúgy honnan tudja, ki volt a gyilkos? Mert én csak annyira emlékszem, hogy benyitott a dolgozószobába, meglátta Robit a földön és a gyertyatartót, ahogy valaki tartja, de ebből honnan tudja, hogy ki volt ott?
Nikol megmondta: vagy a Rudi, vagy te. Krisznek ki kell végeznie Rudit, mert hozzá mert nyúlni Haller pénzéhez. Így ő (talán) életben marad... (Gengszteréknél ezt soha nem lehet tudni... Fasirt : öljük meg mindkettőt!) Erre ő előveszi a stukkert, és vmilyen dumával kicsalja az egykori nagy havert a határba... Ahelyett, hogy azt mondaná, gyerünk gyorsan vigyük be a felvételt a rendőrségre, hátha mindketten megússzuk élve ezt a rázós kalandot...
Ami azt illeti, úgy is az volt a probléma, hogy sok a fiú, kevés a lány. Két srác most megmurdel, jön a Lili, meg az a szőke lány (volt vhol, hogy az a pszichocsaj lánya?) így már jó lesz? :P Lehet Alíz majd újra összejön Petivel, a szellemi szintjük remekül összepasszol...
Talán egy kicsit fiatal lenne hozzá, hát a lánya lehetne. Bár, arra jó lehet, hogy majd Nórában féltékenységet keltsen. Olyan még úgysem volt, ez vadiúj szál lenne.
Ez igaz, de Krisz amúgyis sejti, hogy csak Rudi lehet a tettes, ezért nem értem, hogy ketten miért mennek terepre, és miért nem rendezte el már előtte a kérdést?
Mondjuk Nóra épp most kezd megzakkanni, ezért egy gyógyszeres pszichiátriai kezelés is ráférne. Amúgy a BK-ban általában minden szakemberből (pl. pszichológus, pszichiáter, orvos, nővér) már régóta egy van egyszerre, vagy legföljebb kettő (ügyvéd), és mindenki hozzájuk fordul tanácsért vagy segítségért. Ja mégsem, rendőrből immár három is van... :) Nem csak a társasházon belül, hanem azon kívül is elég belterjesek az emberi kapcsolatok, mint valami gettóban...
Lehet, hogy Rudi nem is sérűl meg, csak cselből veti el magát, hogy aztán váratlanul Kriszre ugorhasson. Vagy pl. Kisz azt gondolván, hogy megőlte a barátját, és innen már nincs lejjebb, szétloccsantja a saját agyát... Akárhogy is, de ez már egy elkeseredett élet-halál harc a két régi barát, egykori bajtárs között. Hogy is mondta Rudi: "Krisz olyan, mintha a testvérem lenne".. :SSSSSSSSS
A fenének kellett ezt a két jópofa, helyes, kicsit lüke katona csökevényt egy ilyen kegyetlen, véres krimiben elveszejteni? Ha a filmszerűség azt jelenti, hogy egymás után hullanak a főbb szerteplők, akkor NE legyen filmszerű. Én az életszerűséghez sem ragaszkodom, csak jól akarok szórakozni, és úgy izgulni, hogy bízhassak a happy endben.. Milyen lenne pl, ha miután Rudi pacskerrel felfelé bezúg a bokorba, a köv. jelenetben Krisz izzadságban úszva felriad az ágyában...
Apropó Alíz, jól láttam az előzetesben, hogy Rudi a vállán vitte? Akkor őt elrabolja, vagy bezárja valahova? Mondjuk Alíz kavarta meg végzetesen a helyzetet azzal, hogy a kilépése után Nikol képébe vágta, hogy Rudi simán megveszi a Rózsát. Ezzel Rudit is kényszerhelyzetbe hozza, amit ő a valószínűleg a maga módján reagál le.
Lehet, hogy az lesz, hogy sikerül felnyomnia Hallert, és rászabadítja a rendőröket, de ekkor éri valami "baleset", amit vagy túlél, vagy nem. Ami pedig Rudi lelövését illeti, ez nem biztos, hogy be fog következni, néha az előzetes egész mást sugall, mint ami valóban történni fog. Krisztiánt nem a bosszúvágy szokta vezérelnni, bár szorult helyzetben ki tudja, mire vetemedik... De pont ezért nem szeretnék jósolgatni, itt bárkivel bármi megtörténhet, még a legabszurdabb jellemváltozás is...
Számomra is ez a nagy rejtély. Valaminek még történnie kell azzal a felvétellel, ha már Rudi kimentette a telefont a festékeshordóból. De én már lemondtam arról, hogy bármit is megjósoljak ezzel a gengszter-szállal kapcsolatban, az egész most kezd átmenni valami szánalmas abszurdba. Csak az érdekel - bár ez is egyre kevésbé-, hogy ki marad életben a végén. Van egy olyan érzésem, hogy egy rossz Tarantino-utánzatot fogunk kapni, párhuzamosan a rossz Agatha Christie- utánzattal...
Hja, igen, pl. amikor a klinika személyzetének felét kiirtották a terroristák, aztán pedig egy elmeháborodott ápolónő még egy pár embert eltett láb alól. Pl. a Létay Dóra által alakított orvosnőt, akit speciel nagyon sajnáltam, sajnos ő ott eléggé korpa közé keveredett... Akkoriban hagytam abba annak a sorozatnak a nézését, úgyhogy Tamás atya szelleméről már lemaradtam. A BK-ban viszont "poszthumusz" megjelent Magdi anyus, szerencsére erről is lemaradtam. :)
Szóval nagyjából ugyanazon a szinten vannak mindkét sorozat írói...
Vagy tényleg miért nem mennek a rendőrségre a hangfelvétellel, ha már így szorul a hurok. Krisz csak a bátyját akarta kihozni, a végén meg igazi véres kezű gengszterként végzi... Nem akarom!!!!!
Azt mondja, hogy vagy a Rudi, vagy te. Na de akkor miért nem dobja oda Rudit Nicole elé? Így ő megúszná!
Más megoldás is lehetséges. Rudi elszalad, Haller meg kivégzi Kriszt. Na de miért nem szökött el egyikük sem, amikor kiderült, hogy veszélyben vannak! Mi lesz most Alice-zal? Ki fogja megvigasztalni?
Krisz lövi le Rudit, ez a legdurvább az egészben... Ok, Rudi is aljas volt, de megölni... Ez azért már sok... Zsoltot meg tényleg kiengedik? Csak azt nem értem, hogy miért csak a "Krisztiánnal történtek" sokkolják a közvéleményt, Rudi senkinek nem hiányzik? Pl. Alíznak?
Na én is pont ezt nézem... Nikol parancsára kivégzi Rudit, aztán őt is megölik? Vagy börtönbe kerül? Hát ez több mint durva... És ráadásul holnap egy szó sincs erről a szálról, pedig már rosszul vagyok az izgalomtól...
Az új előzetest látva ugye csak valami vicc, hogy Nóra pszichológushoz megy és éppen a Sztárek Andreához, merthogy nyilvánvalóan ő az egyetlen pszichológus egész Budapesten? Oh my God... Süllyedhet-e még lejjebb a hajó? Mennyire van még a fenék?
Nem tudom, lehet csak feszívódik a "Krisztiánnal történtek" miatt. Mellesleg mostmár tudja, hogy Rudi a tettes, akkor mért Kriszt intézik el (ölik meg?) ? Rudi meg hogy lehet ilyen aljas, tudja hogy mi vár Kriszre mégis mindenáron megtartja a pénzt??????
Ha Fasírozott és Haller börtönbe megy, de Nicole nem, akkor Nicole rá fog jönni, hogy ki kavart. Ha meg ő is börtönbe megy, akkor meg szerintem magával rántja majd Kriszt is. Mert ő is benne volt a buliban, vádalku esetén is ráverhetnek 1-2 évet.
Krisz szerintem kiveri a pénzt Rudiból, vagy ha nem tudja, akkor lop a Rózsából. Bár akkor meg Nicole előtt bukik le. Szerintem máshl fog megbukni, amikor majd felnyomja Hallert.
"Rontana a hírnevemen".Itt van a hangsúly!Petrik ezért nem vállalta ezt a "vesztes" ügyet.Azért én úgy
gondolom,hogy Juli mindenképp kijön a börtönből.Nóraugy gondolja majd,hogy Juli ölte meg Robit,de ez ugyebár nem igaz.Érdekesebb téma:Krisztián versus Haller
Szerintem kétfajta lehetőség lehetséges,de nyilván ez csak az én véleményem :D
1.Eset:Krissz(Chriss)nem tudja összeszedni a pénzt és megkéselik vagy esetleg menekül és meglövik.
2.Eset:Krissz(Chriss)összeszedi vagy visszaadja Haller pénzét,de lebukik valamiben és ezért üldözik,próbálják kinyírni.
Éppen ez az, hogy nem vázolta fel megfelelően. Egy ügyvédnek ilyenkor nem azt kell mondania - pláne nem egy ilyen elmeroggyant ügyfélnek -, hogy a rossz és a még rosszabb közül választhat, meg hogy vagy egyedül viszi el a balhét, vagy a fiával közösen.
Azt kellett volna elmondania, hogyha továbbra is magára vállalja az emberölést kap úgy 6-8 év letöltendőt, ha viszont visszavonja a vallomását és elmondja az igazat, akkor a szintén hülye fiával valószínűleg kapnak felfüggesztve 1-2 évet.
Ezt így egy laikus is megérti, azt, hogy a rossz és a rosszabb között választhat, azt nem.
Ági : Robi segíteni akart, kérte az apját, hogy hozzánk költözzenek. És? Más alternatíva nem volt? Miért nem vette el feleségül? Robi marketinges volt, az nem egy csóró szakma, és biztos lakott is vhol. Meg tudtak volna élni, ahogy mások is, ha nem is feltétlen luxusban. Az adósságot meg törleszthették volna pl. személyi kölcsönből. Nem igaz, hogy csak a pornó lehetett az egyetlen megoldás...
Gondolom, azért a bűnpártolásnál sem mindegy, hogy milyen jellegű bűncselekményt védesz. Nem mindegy, hogy akit védesz, az ellopott egy tábla csokit, vagy megölt egy embert.
Petrik egy undoritó figura, de itt szerintem korrekten elmondta Julinak a helyzetből adódó lehetőségeket.
Juli nem lehet annyira hülye, hogy ne mérje fel, hogy büntetlenül nem úszhatják meg, sem Peti sem ő, azért a rendőrök sem annyira hülyék, mint látszanak. Akkor viszont ki kellene tudnia választani a kisebbik rosszat. Látnia kell, hogy előbb-utóbb firtatni kezdik, hogy mit keresett vele Peti a Duna parton, amikor a táskát bedobták a vizbe, mert ezt meg fogják tudni Nórától. Tehát Peti is bekerül a rendőrség szemszögébe.
Akkor meg miért akarja görcsösen csak maga elvinni a balhét? Arra nem gondol, hogy nem elég bevallani a gyilkosságot, még ott van a rendőrségi eljárás, a biróság. Ezeken a helyeken pedig mindenütt a részleteket fogják firtatni.
S a rögtönzésben, hazudozásban pedig abban a pillanatban bukni fog, abban nagyon rossz, mindig többet mond mint kéne.
Szerintem azért vállalja még mindig magára Juli, mert Petrik azt mondta neki, hogy két rossz közül választhat, az egyik, hogy visszavonja a vallomását, miszerint ő ölte meg Robit, és Petivel együtt bevallják, hogy bűnpártolást követtek el, és gondolom azt hiszi, hogy ezért is biztosan lecsuknák Petit is, ezért inkább magára vállalja a gyilkosságot, hogy csak őt csukják le.
Petrik szerintem sem vette egy kalap alá a két lehetőséget, cask felvázolta, hogy Juli mik közül választhat - úgy gondolom, itt kifejezetten korrekt volt. Még mindig jobb, ha Juli bűnpártolásért kap esetleg felfüggesztettet, mintha emberölésben találják bűnösnek. Azonkívül még a segítségnyújtás elmulasztását is ráterhelhetik, ami szerintem jogos is lenne, még ha ki is derül, hogy nincs köze a gyilkossághoz.
Amúgy Petrik azért nem veszített még ügyet, mert jó a szimata, fel tudja mérni, milyen ügyeket nincs semmi esélye megnyerni, és azokat kapásból visszadobja.
Most valamit nem értek! Ha Peti elmondta, hogy nem ő a bűnös, hanem nagy valószínűséggel Liza, akkor miért kell még mindig magára vállania? Ekkora böszmeséget! :(
Most ez a "drámai" szál. Juli, a tökéletes anya, akár magára is vállalná a gyilkosságot, nehogy Petibohóócot felelősségre vonják. De miért is vállalná magára? Miért próbálta eltűntetni a bizonyítékot? Azért, mert a fia egyszer hazament a gyilkos fegyverrel és azt mondta, hogy hinnie kell neki, ő csak véd valakit. Természetesen a tökéletes anya nem kérdez semmit, rögtön megpróbálja eltűntetni a bizonyítékot. Ezért van most ez a dráma. Bár ez inkább komédia, de BK szinten dráma. Amúgy Petrik nem vette egy kalap alá a két esetet, mondta is, hogy két lehetőség van, egy rossz, és egy még rosszabb.
emberölés - bűntett, alapesetben 5 évnél kezdődik a büntetés, általában letöltendő.
bűnpártolás - vétség, alapesetben 2 év a maximális büntetése, általában felfüggesztett.
És Petrik ügyvéd szerint az emberölés és a bűnpártolás az szinte ugyanaz, csak két rossz közül választhat Juli.
És ez a Petrik eddig mint a sohasem vesztő szuperzseni sztárügyvéd volt beállítva, a forgiknak sikerült belőle fél perc alatt egy idióta majmot csinálni.....
Most ez komoly, hogy a zakkant Juli inkább magára vállal egy gyilkosságot, mint hogy elmondja a rendőröknek, a gyárilag hülye fia hozta el a gyertyatartót a helyszínről és őt próbálta meg menteni?
És ez a Petrik sztárügyvéd is....úgy állítja be, hogy egy gyilkosságért ugyanannyit szab ki a bíróság, mint a gyertytartó elhozásáért?
Én azt szerettem a legjobban mikor Krissz meg Rudi mindig "ölték" egymást :D hát igaz,hogy Haller is nagy,de azért Rudi még nagyobb és Hallert simán kiterítené Krisztián,de az utóbbi idöben ténYleg berozsdult.Viszont tényleg megnéztem volna,hogyha Rudi is ottvan.:D
Krisztián nekem is az egyik kedvencem. Én azt is sajnálom, hogy így megromlott a viszonyuk Rudival, bírtam mikor haverok voltak... De úgy néz ki a Bartha csapat (Zsolt, Krisz, Rudi) már végleg szétesett...
Nem tudom ki hogy van vele,de Haller mint fegyver kereskedő meg "rossz fiú" nem hinném,hogy megverné Kriszt.Sztem itt nagyobb dologban kell gondolkodni.Bármi is lesz remélem nem ölik meg Kriszt.
Én is várom már,hogy végre kiderüljön...Hiszen már 7 hete történt a gyilkosság (Jan 4 ),szóval most már tényleg itt az ideje.Viszont én kinézném a BK-ból azt is,hogy Peti bemegy a rendőrségre és elmond mindent csak azt nem fogják mutatni....
Igen, természetesen Kriszre gondoltam, bocs, ha nem volt egyértelmű. Neki kellett volna kölcsönkérni Mikitől, vagy esetleg Attilától, nekik is dolgozott, a konyhát festette és ugyanakkor ápolgatta Peti lelkét a Hannával való szakítás után. Még abban az időben mikor a komoly, megbízható, segítőkész és becsületes fiú szerepét alakította... :-)
Ugyan ki adna pénzt Rudinak? Eddig is csak Kriszéket tudta pumpolni...
Mondjuk azért az is igaz, hogy Rudi nem tudta, hogy Krisz élete forog kockán, ő csak úgy gondolta, hogy az a szemétláda nem akar adni a pénzből, amit a munkáért kapott... Krisz viszont nem akart fecsegni, ezért nem mondta el, hogy a fegyverekért kapott pénzt, amit át kell adnia Hallernek...
Lehet, nem akrja hogy teljesen nyilvánvaló legyen, ki áll a feljelentés mögött. Most visszadja (vagy legalábbis szeretné) a pénzt, aztán majd jöhet a rendőrség. De az a pénz már nincs meg, lehet Rudi befizetett vmi tengeri útra, ahogy Alíznak ígérte. Persze akkor is lehetne kérni vkitől, ott van pl. Miklós, akinek az alkalmazottja volt, és akinek ö vette el a pisztolyát, és öntött lelket belé, mikor lelki válságban volt. Ráadásul ismeri az alvilágot, nem kéne sokat magyarázni a helyzetet. A kisujjából kirázná azt a két milkát, Krisz meg majdcsak visszaadja vhogy, mégha kamatot is számol rá, mert ugye tudjuk, Miki milyen... De sajnos nem így lesz, majd kiderül, hogy hogy..
Persze, sok igazság van ebben is, de akármit csinált Krisztián egyszer sem függött veszélyben Rudi testi épsége, vagy akár az élete is. Az Alizos dologhoz meg kellett Aliz is aki nyilvánvalóan nem szerelmes Rudiba.
De Krissz már mehetne a rendőrségre a felvétellel amit azért valljuk be,Rudinak köszönhet.Igaz Ruditól tényleg csúnya dolog volt.Szóval Krissz miért nem megy végre a rendőrségre?A memoriakártyának tuti nem lett baja,ha a történetírók In real life-ban gondolkodnak,mert nekem a telefonom egyszer horgászás közben bezuhant a folyóba és a memóriakártyának semmibaja nem lett mivel zárva van mindenhonnan.Ez a festékre ugyanugy igaz.:D mindenesetre én még mindig eltudnék képzelni egy Haller band vs Barta band összemérkőzést.
Hát igen, Krisz ép és egészséges, és Rudi is visszajött. Valszeg haladékot kapott, hogy szerezze vissza a pénzt. Most kéne őszintén megbeszélni, hogy az élete függ attól a rohadt két millától. De mi van ha Rudi már elköltötte? Vmi biztos nem stimmel, mert a gengszterek mégis kicsinálják a végén... Az tény, hogy nem volt túl baráti Rudival mostanában, sőt Alízra is rányomult, és főleg a lányon múlott, hogy nem jutottak tovább. Mondjuk annak idején meg Rudi volt aki aligvárta, hogy Krisz és Enci összevesszenek, és egyből lecsapott a lányra, sőt Zsófit is le akarta csapni a kezéről, igaz addigra már az a kapcsolat is elhalt. Azért ha megnézzük, Rudi nagyon sokat köszönhet neki meg a bátyjának, ők fizették a kártyaadósságát, sőt Luca laptopját is, és az ügyvédet is Krisz szerezte, aki seperc alatt kihozta a rendőrségről, ahol nagyon igyekeztek rákenni a gyilkosságot. Sajnos az utóbbi időben a két srác barátsága eléggé megtört, de azért akkor se az a megoldás, hogy fogom a két millát és elhúzok a francba... Ez mnem csak Krisszel, de Alízzal szemben is árulás... Ő is így érezhette, ezért jött vissza...
Hát nem tudom, mi lesz szegény Krisszel, csak remélni tudom, hogy túléli az ügyet... IRL már csak azért is kinyírnák, mert túl sokat tud, ez nem egy normál munkahely, ahonnan símán kirugják, mert rosszul végzi a dolgát. Nagy kár lenne, ha így lenne. Krisz egy végtelenül naív, romantikus lelkű kis hülye, de szerethető...
Hát nem volt szép de nem féreg .Mert krissz megteheti hogy csokolózik rudi csajával? Alapszabály Haverod Csaja TABU! De én kedvelem kriszt is :) Csak azért Krissz sem ugy viselkedett a Rudival az utobbi időben ahogy kéne .És barátok szoktak egymással igy viselkedni mármint hogy kivágod a barátodat abból a házból ami nem is a tiéd hanem a bátyád lakása ? Eleve Rudi nem akarta hogy Krissz benne legyen ebben a bandában és azután vágta ki krissz a lakásból !
Ez a Rudi mekkora egy féreg. Valahányszor azt hiszem, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet, sikerül rám cáfolnia. És még ő beszél erkölcsről, meg bajtársiasságról. Sajnálom Krisztiánt, remélem túléli a dolgot. Eléggé hullámzó a karaktere, de összességében a kedvelhetőbbek között van.
Mi az, Rudi lelép a pénzzel? És Alízka, nem arról volt szó, hogy miatta kell a pénz? Őt is otthagyja? Egyébként Krisz világosan megmondta, hogy még nem kapott részesedést. Mondjuk kicsit kedvesebb is lehetett volna azok után, hogy Rudi kétszer is kihúzta a csávából, de ez se nem indokolja se nem mentesíti Rudi tettét.
Peti milyen alapon cseszteti Attilát, mikor az anyja miatta és helyette van börtönben?
Gizella megijed a bisztró vezetésével járó felelősségtől, és Lászlótól kér segítséget, aki nehéz választás elé állítja. Zsolt kiborul a hírek hallatán és megdöbbentő módon vezeti le a feszültségét. Ádám és legújabb ismerőse közös fotós projektbe kezdenek, Hanna viszont egy félreérthető helyzetet meglátva féltékeny lesz, ami ismét megbonyolítja a kapcsolatát Ádámmal. Nóra elkezdi összemosni valóságot a képzelettel, ami már-már ijesztővé válik. Vilmos sétálni viszi az örökségét, de komoly bajba kerül. Ágnes hazahívja Ottót azzal az ürüggyel, hogy a fiún keresztül szeretné elérni, hogy Liza is hazajöjjön. Vajon Ottó besétál a csapdába? Ágnes és Ludwig alibit akarnak kreálni Lizának.
Ez nem úgy működik, hogy Juli és Peti eltitkolják a gyilkos nevét, mert úgy tartja a kedvük, aztán ha szorul a hurok, előállnak és most már kitálalnak. Petrik jól megmondta a végén, hogy Julinak milyen lehetőségek közül lehet választania. Ez bűnpártolás, és ezért börtönbüntetés jár. Az nem menti fel őket, hogy annyira ostobák, hogy nincsenek tisztában a következményekkel. Illetve akkor felmenthetik a Petit, ha bebizonyítják, hogy retardált. Erre azért még látok esélyt.
Már Nórának is pofán kellett volna ba.znia. Ő vádolja azzal, hogy nem segít az anyjának, miközben elhallgatják, ki volt a tettes? Végtelenül ostoba karakter a Peti és az anyja is. Volt kitől örökölnie az ostobaságot a beszédhibás bohócgyereknek.
Szerintem a péter befoghatná a pofályát miatta van minden ! Én Atilla helyébe lekevertem volna neki egy olyan orbitális pofont hogy összeszarja magát! :)
"Julival most mi is van, azt mondta ügyvédet akar, na most Nóra nem akarja vállalni, vajon Patrik Gedeon lesz az vagy jön egy harmadik ügyvéd aki "láthatatlan" csak azt fogjuk tudni beszélt Julival illetve az ő jelenlétében beszélt Juli a rendőrségnek."
Ezt a szálat még nem folytatták, talán ma fogják. Szerintem Julinak végül nem lesz szüksége ügyvédre, mert Peti végül vállalja, hogy vallomást tegyen. Így kerülhet Liza a képbe.
Csak akkor látom értelmét, ha nincsenek meggyőződve róla, hogy Liza a tettes. Ludwig is biztosan mást szeretne látni a vádlottak padján... Szóval van még "nyújtási potenciál" ebben a históriában, míg majd a végén már a kutyát sem fogja érdekelni, hogy ki az elkövető... Agatha Christie ezt jobban csinálta, bár az ő krimijeiben nem volt még húsz másik történetszál... :)
Ritkán mondok ilyet, de elég ügyes húzás volt, hogy Lizát és Ottót eltüntették, aztán mégis ők kerülnek potenciális elkövetőkként a képbe. Korábban már többen is felvetettük, hogy Liza vagy Ottó lehet a gyilkos, mivel gyakorlatilag ugyanaz volt az indítékuk: Ági elejtett megjegyzése arról, amire már korábban is gyanakodtak. Én arra tippelnék, hogy inkább Ottó lehetett a tettes (neki volt közvetlenebb indítéka), utána pedig Liza is bement a szobába, és őt találta meg Peti. De akár Lizának is elborulhatott az agya.... Mindenesetre nem tartom őt elmebeteg gyilkosnak, csakis erős felindulásból cselekedhetett, ahogy egyébként Ottó is (ha ő tette), mert ő sem elvetemült.
"Ez egy nagyon hülye szál, ez az Ádámos, remélem nem húzzák sokáig..."
Úgy látszik, jobbal nem tudják a műsoridőt kitölteni... Amúgy Zsófin nem csodálkoznék, szerintem titokban már régebb óta vonzódik Ádámhoz. Tóbiás meg valamit nagyon félreérthet, bár tudja, hogy Ádám nem meleg... :)
Ez egy nagyon hülye szál, ez az Ádámos, remélem nem húzzák sokáig...
Juli űgyére ma egész biztos visszatérnek. Arról volt szó, hogy hatalmas áldozatot hoz... Ha pl. azt, hogy lecsukatja magát, az nem fog sokáig tartani, mert jövő héten már Petike csücsül a rendőrségen...
Nem értettem a szitut kettőjük közt főleg Tóbiás viselkedésére? Ádám meg nem veszi le a szitut???
Ha ez így van érdekes Hannácska mit szól majd hozzá, bár nem hinném Ádám indentitása változna (bár még mit hoznak ki a forgatókönyv írók?)
Más
Julival most mi is van, azt mondta ügyvédet akar, na most Nóra nem akarja vállalni, vajon Patrik Gedeon lesz az vagy jön egy harmadik ügyvéd aki "láthatatlan" csak azt fogjuk tudni beszélt Julival illetve az ő jelenlétében beszélt Juli a rendőrségnek
Gizi veszi át a bisztro vezetését? ...mint Zsolt volt nője? ...mert más "kapocs" nem köti oda. Éppen ő? Kecskére, káposztát! Meg fog nőni az italforgalom, az tuti...vagy éppen ezért szokik le?
Ha Gizi veszi át a bisztrót, akkor Krisz valahová távozik.
1. kinyírják
2. az intenzívre kerül
3. börtönbe kerül
4. elbujdosik
Vagy Liza, vagy Ottó a bűnös, és ez most már remélhetőleg kiderül.
Miért hazudtak be komolyabb változásokat, meg filmszerűséget, ha ezt a fegyveres akciót sem voltak képesek leforgatni, csak az elejét, meg a következményét.
Amúgy mi baja lenne Krisznek, ha az akció már véget ért? Vagy Rudi kiszedi a memóriakártyát, és azzal a rendőrségre, megy Krisz, és bent tartják?
Zsolt hogyan vezeti le a feszültséget. Ütni ütött már, fojtogatott is. Akkor mi lehet még? Megerőszakolja a pszichonénit?
Azért érdemes elolvasni (legalább utólag) az előzetest.Így sokkal jobban megértem pl. Rudit is...
Rudi megtalálja a táska pénzt. Azt feltételezve, hogy ez már Krisztián fizetsége, komolyan gondolkodóba esik, hogy eltegye-e azonnal a – szerinte jogosan őt illető – részesedést. Végül úgy dönt, egyelőre nem nyúl a pénzhez.
Ha kóma lenne, csak írnák, hogy Krisztián még mindig nem tért magához, vagy hasonlók. Én sajnos a legrosszabbra számítok, de legyen neked igazad... Úgy látszik Nikol is eltünt a házból, de lehet, hogy már börtönben van. És mi van Rudival? Őt nem furdalja a lelkiismeret?
Nem értem mi a jelentősége ennek a régi ügynek? Megtudtuk, hogy volt vmi piszkos üzlet, ami nem tetszett Robinak. És? Mi következik ebből? Max. hogy apa és fia közt voltak ellentétek. De erre is volt már pár aktuális precedens. Miből következik, hogy pont emiatt kellett az esküvőn egymásnak ugraniuk, mikor ezer más okuk volt rá?
Jó lenne ha naponta 2 BK részt adnának le. Nem véletlenül hagytam abba a sorozat nézését. Amióta megjelent ági meg a robigyerek azóta egyre sz*rabb lett minden. Október környékén nem néztem többet a sorozatot. (gyűlöltem hogy nóta olyan fogyatékos, hogy mindent megbocsátott robinak.meg ágnes sem akart eltakarodni, tovább furakodott mindenki életében) Decemberben megölték robit és most februárban még mindig nem derül ki, hogy ki a tettes??? Ezt még nyárig húzni fogják. Ha napi 2 epizódot adának le, szerintem gyorsabban is haladna a történet, és talán nézőket sem veszítenének.
Nekem az egyértelmű a spoilerből, hogy a Lizát akarják hazahozni, az Ottón keresztül, majd alibit kreálni neki, mivel ő a gyilkos. Az Ottó csak az ok, amiért Liza hazajöhetne. Őt csak felhasználják. Ugyanakkor felvetődik a kérdés, hogy ha kiderül, hogy Liza a tettes és ezt Peti a jövő héten elméletileg el is mondja a rendőrségen, akkor miért nem hozza haza a rendőrség a Lizát, mint potenciális, elmebeteg gyilkost, hogyan lehet ideje az Áginak arra, hogy ő hívja haza és alibit keressen neki? Ez egyelőre érthetetlen. Egyébként az, hogy melyikük a sanszosabb, lényegtelen, nyilván nem véletlen hozták be, hogy Liza elmebeteg, hiszen eddig a történet szempontjából semmi értelme nem volt. Most már van, azzal, hogy megölte Robit és nem is tud róla.
És ha már eleve tudta? Pl. meghallotta a beszélgetést, vagy akármi. A spoilerből egyértelmű, hogy a csapdát Ottónak állítják, és nem Lizának. Ottó már azért is sanszosabb, mert Liza mégis csak Ági lánya, míg Ottó egy idegen srác, akiről alg tudunk vmit. Ok, ő sem egy hidegvérű gyilkos, csak bepöccent az apja miatt...
Ottó semmiképpen sem lehet a bűnös, mert amikor megtudta (éppen Lizától), hogy Robi miatt halt meg az apja, akkor már Robi kifeküdt. Az egyértelmű, hogy Liza a felelős, gondolom, nem akar hazajönni első szóra Svájcból és az Ági úgy próbálja hazacsábítanim hogy az Ottó itthon vár rá.
Ágnes hazahívja Ottót azzal az ürüggyel, hogy a fiún keresztül szeretné elérni, hogy Liza is hazajöjjön. Vajon Ottó besétál a csapdába?
Már bocsi, de én ebből inkább Ottó bűnösségére következtetnék... Mivel a két fiatal többnyire együtt volt, ezért Ágiék megpróbálják Lizát kivonni a dologból... Peti biztos Lizát próbálta védeni, de mint azt többször megbeszéltük, félre is érthette a helyzetet.
Ezzel én is egyetértek, de sajnos a végkifejlet nem ígér semmi jót.
Spoiler febr. 29:
Gizella megijed a bisztró vezetésével járó felelősségtől, és Lászlótól kér segítséget, aki nehéz választás elé állítja. Zsolt kiborul a hírek hallatán és megdöbbentő módon vezeti le a feszültségét. Ádám és legújabb ismerőse közös fotós projektbe kezdenek, Hanna viszont egy félreérthető helyzetet meglátva féltékeny lesz, ami ismét megbonyolítja a kapcsolatát Ádámmal. Nóra elkezdi összemosni valóságot a képzelettel, ami már-már ijesztővé válik. Vilmos sétálni viszi az örökségét, de komoly bajba kerül. Ágnes hazahívja Ottót azzal az ürüggyel, hogy a fiún keresztül szeretné elérni, hogy Liza is hazajöjjön. Vajon Ottó besétál a csapdába? Ágnes és Ludwig alibit akarnak kreálni Lizának.
Kriszről egy árva szó sincs, csak annyi, hogy Zsolt kiborul... A bisztrót meg Gizinek (?) kell átvenni :S :P
Szerintem Julit nem a gyilkosság elkövetésével, hanem bűnpártolással gyanúsítják - azzal, hogy a gyilkosság után valakit védeni akart, és ezért magával vitte a gyertyatartót. Annyi esze persze nem volt, hogy letörölje az ujjlenyomatokat, mielőtt zacskóba tette és a táskában vízbe dobta...
Engem most már Zsolt börtönös jelenetei, és a Krisztián-Haller szál jobban érdekel, mint a túlnyújtott ki ölte meg Robit téma. Kíváncsi leszek mi lesz Krisztiánnal. Csak nem nyírják ki. Ennek a Tóbiás együtt alszik Ádámmal dolognak mi értelme volt? Ugye nem egy túl a barátságon magyar verziót szeretnének ebből kihozni?
Ja, akkor nem figyeltem. Na de ő hogy került oda? Ha előtte is ott volt, akkor nem hiányolták az autóról? Ha meg csak később jött, akkor meg honnan tudta, hogy hol a mobil? Vagy ő volt az, aki ott hátul kukucskált a háló résein?
Melyik jelenetről beszélsz? A motozás után elindultak kifelé, mást nem mutattak. A mobilt meg Rudi szedte ki a festékes vödörből, bár nem tuidom, meg lehet-e menteni..
Ha igazi bajtársként viselkedett volna Rudi csak a telefont viszi el és Krisztiánnak odaadja,amivel Krisztián elmegy a rendőrökhöz és kész,de Rudi ezen akciója nélkül nem lenne baja Krissznek.
Lehet, hogy azért nem mozdult, mert látta, hogy jön Rudi, és úgyis megoldja.... Durvább, hogy Rudi hogy juthatott odáig, hogy lenyúlja a pénzt, mikor tudnia kell, hogy ez akár Krisz életébe is kerülhet...
Mi ki? Itt írt valaki a JR-ről. És ott is van egy Luca, aki talán 1-2 évvel fiatalabb a BK Lucájánál, és bent volt a kórházban, és egy vallás szekta magához akarta ragadni.
Juli kapcsán azt gondolom, hogy ha csak az ő ujjlenyomata van a gyertyatartón, akkor hová lett az ott lakóké, a takarítónőé. Ki az a hülye, aki letörölgeti mielőtt valakit fejbe vágna, de a sajátját rajta hagyja. Ezek a nyomozók sík hülyék.
Ha vissza lehetne "követelni" egy régi szereplőt én Andrással tenném, természetesen úgy, hogy összehoznám egy Zsuzsától és Julitól teljesen különböző karakterrel. Claudia is jöhetne, még úgy is, ha más veszi át a szerepét, mert a karaktere hiányzik és Ábrahám Edithez hasonló színésznőt simán lehetne találni. Még az sem lenne baj, ha nem hasonlít, mert erre a BH-ban eddig sem nagyon adtak (lásd pl. Linda, vagy Noémi).
Na akkor a végén mégis csak kiszállt az a színész, a rajongók meg hoppon maradtak... Bár lehet, hogy a bűnöző segítségével már szépen kiszerettek az ürgéből...
Nem az ikertestvére volt, hanem egy fejsérüléses bűnöző, akinek az arcát úgy állították helyre az orvosok, hogy az egy az egyben megegyezett az elhunyt pap arcával.
Az ikertestvéres megoldást a városi főgengszter esetében adták elő: Fehér Richárd volt a bűnbanda feje, majd annak fia, azt hiszem Roland, összefogott az előbb említett csóka testvérével, dr. Fehér Konráddal, és egy tűzpárbaj során leterítették. Itt a két karakter egy ideig együtt is szerepelt, nem cserélték egymást közvetlenül.
Rém rendes családban is elsütötték, hogy Peg és Marcy terhessége csak egy több epizódra (vagy egy egész szezonra) nyújtott rémálom volt, de ott közben nem voltak új vagy halott szereplők - és persze a gyerekek sem születtek meg a terhességből - akik miatt gond lett volna a folytatólagossággal...
Pamela jelenetét a Dallas-hoz vették fel, viszont a "Bobby megfordul a zuhanyzóban" jelenet egy reklámból van, így az évad végén még nem volt biztos, hogy Bobby visszatér és így az egész évad lesz az álom, vagy csak a zuhanyzós jelenet.
Van hasonlóság, őt is a rajongók követelték vissza. Bár úgy tudom, ott nem a karaktert "támasztották fel", hanem a színész tért vissza egy másik szerepben (miután már Tamás atya szellemeként is megmutatkozott). De ekkor már én sem néztem a Jóban-Rosszbant, átnyergeltem a BK-ra. :)
Ha jól tudom, nem így történt, csak az erről szóló bulvárcikkben lett ez megemlítve. Először a szelleme jött vissza, majd később az ikertestvére jelent meg, aki tudomásom szerint nem jóságos, hanem gonosz volt.
Na ja, a többség csak kölcsönözni szokott. De már a rendszerváltás után is 5000 körül volt a ruha kölcsönzése, akkor ma akár egy 100-as is lehet, az egyszerűbbje. Így a ruha tényleges ára többszázezer forint is lehet. Csak Gizellának hogy futotta erre?
Jól kalkuláltam, ráklikkelve egy kölcsönzőre, akciós áron 70 (most holtszezon van, úgy tűnik), listaáron 140 az alap, és 160-240 a prémiumkategóriás ruha kölcsönzése.
Egy weboldal azt írja, hogy varratva sem igazán drágábbak, mint kölcsönözve a ruhák.
Én ugyan nem nézem a Jóban-rosszbant két sorozat már sok lenne, de úgy hallottam, hogy mintha a feltűnően jóképű Tamás atyával történt volna vmi hasonló...
Teljesen el tudom képzelni, hogy kényszermegoldás volt, de akkor is "érdekesen" kezelték a helyzetet, Pamelának hosszú éjszakája lehetett, és még csak nem is riadt fel közben. :) Na ezért nem ajánlott egy szereplőt meghalasztással kiírni. :)
Ez nekem is feltűnt, különösen, hogy Laciék folyton pénzzavarban vannak. Ilyen háttéren nem valószínű, hogy Gizi egy ilyen drága menyasszonyi ruhát megengedhetett magának.
Hát ez nem egészen így volt, de gondolom, a holnapi részből is vettek bele... Úgy látszik aki ezeket írja, egyszerre több részt is megnéz, aztán maga se tudja, mi mikor történt... :-)
Azt viszont nem értem, hogy miért volt az előzetesben, hogy Krisztián bajba kerül az akció előtti estén? Fasirt fenyegetőzése volt a baj? A spoilerben meg az van, hogy Rudi miatt kerül bajba..
Krisz már járt Afganisztánban, így szerintem, ahogyan a legtöbb szereplő idősebb karaktert formál meg, így 30 felé közelíthet. Zsolt meg 50 múlt, így reálisan 20 év lehet köztük...
Akkor Rudi lopja el Haller pénzét? Rajta van sárga felső. Ez azért nagyon durva.... Közben Ludwig és Miki közt is alakul vmi.. Azt hiszem, izgalomban nem lesz hiány...
Arra én is gondoltam, hogy Fasirt bosszút áll a mellőzésért. De azt azért nem hiszem, hogy egyedül fogja kicsináljni. Bár a késelésben jártasabb és hátulról is szeret támadni... De az is lehet, hogy ő buktatja le Haller előtt. Majd meglátjuk.
Azt viszont nem értem, hogy miért volt az előzetesben, hogy Krisztián bajba kerül az akció előtti estén? Fasirt fenyegetőzése volt a baj? A spoilerben meg az van, hogy Rudi miatt kerül bajba..
Azon is eltűnődtem, hogy (elvileg) hány év lehet Zsolt és Krisz között? A valóságban kb. 27, ez testvérek közt rengeteg. Mikor Zsolt olyan nagy lett, hogy szembe szállhatott volna az apjával, (ez mennyi 18-20) elment és ott hagyta az öccsét, hogy vigyázzon az anyjára, akkor az mennyi volt, min. 10? Akkor Bartha Zsolt hány éves is? Mintha azt mondták volna, hogy 50.... Na mindegy, kár ezt bolygatni...
Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károlyt a mai napon (2016.02.09.) a Honvédkórházban megműtötték, mivel a nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. A színész lábában a baleset során úgynevezett romos törés keletkezett. A sérült csontoknál nem indult meg a csontképződés, ami indokolttá tette a műtétet. A beavatkozás során ismét felnyitották a színész combját, a törött csontrészek közti hiányt csontforgáccsal pótolták, amely ösztönzi a csontok növekedését, mindezt fémekkel rögzítették. A család által közölt információk szerint a több órás beavatkozás jól sikerült, a színész jelenleg lábadozik, állapota kielégítő, egyelőre nem terhelheti a sérült végtagot, most a fekvés és mértékkel az ülés engedélyezett számára, az állapotától függően pedig pár napon belül megkezdheti a rehabilitációt is.
Csak óvatosan. Inkább tartson tovább, csak ne kelljen még egyszer előről kezdeni...
Lehet, hogy jó szinész, de itt elég ellenszenves figura, nyomozóként meg nem egy agytröszt, már mennyi idő eltelt, és még sehova nem jutott...amúgy meg nem egy szépség.. :P
Úgy tudom azt egy kényszer szülte megoldás volt ugyanis Patrick Duffy családi okokból ki akart szállni így az ő karakterét megölték, a nézők viszont visszakövetelték a "jófiú" Bobby karaktert, így "visszatért" a hírhedt zuhanyozós jelenetben"
Ami a Dallast illeti, nem volt túl életszerű, amikor a 9. évadban Bobby halálát és az ezt követő eseményeket utólag Pamela álmaként tüntették fel. Lehet, hogy a BK-ban is lesz egy olyan pont, amikor valaki felébred, elhúzza a függönyt az ablakról, és nyugtázza, hogy a legutóbbi évad csak egy rossz álom volt? :)
Engem érdekelne, csak nem biztos, hogy részt tudok venni a tanfolyamon. :)
Amúgy nem tudom, mekkora önállóságuk van az íróknak a sztori alakításában, ki mondja ki a végső szót. Az viszont szinte biztos, hogy nem nagyon ellenőrzik, mennyire összeszedett és következetes a cselekmény, és néha úgy látom, sokszor kapkodnak és ötletelnek a forgatókönyv írásakor.
Mért ne tudna beszélni, szerintem Seprényi jól játszik. Ami engem is zavar, a kis pocakja, amit még ki is emel a szűk felsőkkel. De arcra nagyon jól hozza a karaktert. Amúgy ez a magnó a sál alatt tényleg röhej.. Mikor Nikol szívózott, hogy vegye le a sálat, attól féltem lebukik, de addigra már jobb helyet talált neki. Mellesleg nem értem, Nikolnak mi baja volt, ha Fasírt azért nem jó, mert túl morcona, Krisz gyermeteg pofikája viszont rendben van, akkor a sál mért ne maradhatna?
Vili bácsinak mégis hány szobája van, hogy még egyet ki akar adni? És miért kell pénzhez jutniuk Bözsimamával, nem igaz, hogy nem elég a két nyugdíj meg a kisbolt kisegítés-pénz. Vili bácsinak + özvegyi is van.
Egy kommandós ELIT katonának azért lehetne több esze mint hogy kiragasztja magára a telefont.A jól bevált zsebtéma vagy elrejt egy mini diktafont és kész."Krisztiánnal történtek",igen bizonyára meglesz verve rendesen,de a bosszú az a Bk ban is ottvan szóval nem lesz szó nélkül hagyva. Ez a Ludwig mekkora egy féreg.Miki igazán megverhetné mán.Vagy Attila
Zsófi és Tóbiás életében hatalmas változás történik, és Gizella speciális tréningnek veti alá Tóbiást. Vilmos és Bözsi ki akarják adni az egyik szobájukat turistáknak, hogy pénzhez jussanak. Ádám új modellt kér fel, hogy legyen a témája egy fotópályázat anyagához. Az események miatt Gizella hatalmas feladattal néz szembe. Ágnesnek ismét cselekednie kell, hogy Lizát megóvja. A Krisztiánnal történtek mindenkit sokkolnak. Egyre nagyobb a gond Nórával, és Miklós meglehetősen furcsa módon próbál segíteni neki.
Már mért nelehetne visszanézni? Az RTL most oldalán ki tudsz választani pár hétre visszamenőleg, de a legjobb, ha a következő linkbe beírod a keresett dátumot
Azért ez nem uaz, mivel a valóvilágosok valós személyek (hálistennek én egyet se ismerek, legfeljebb az ajánlókból), akik a saját nevükön futnak, és a rajongóik is a saját nevükön imádják őket. A BK és bármely más sorozat szereplői viszont kitalált személyek, akiket szinészek testesítenek meg.
Hát a Nóráé az tényleg kamuoldal lehet, de pl. a Kriszé biztos nem, ott vannak előzetesek, kulissza titkok. És a nevében is benne van hogy hivatalos... Gondolom ugyanazok csinálják, mint akik a BK face oldalát.
Az összes valóvilágosnak is van legalább 4-5 oldala.
1. Az RTL által létrehozott hivatalos.
2. A saját privát oldala.
3. A rajongók által létrehozott oldal.
4. A hülye netbulvárlapok által létrehozott oldala. Ezeket könnyű megismerni, mert egy időben az összes minden sz*r bulvárhírt leközöl, és a hírek többségénel semmi köze az adott személyhez.
5. Kevésbé nészerű rajongói oldalak, vagy a szereplők által létrehozott rajongói oldalak, ha sokan trollkodtak a hivatalos oldalukon.
A BK stábja vagy rajongók? A fene tudja, Nóra oldalán olyan posztok vannak, mintha Nóra egy mindenre kész ordaskurva lenne, és máson sem jár az esze csak a kefélésen...
A színészek biztos nem, a BK stábja esetleg, de szerintem inkább rajongók szerkeszthetik őket. A FB-on sok minden nem az a valóságban, aminek első pillantásra látszik.
Ez Nóra kamu FB-oldalán szerepel az egyik bejegyzésben: "Ez a Bözsi nem bír a vérével, zaklat itt a szaros nokedlijével, ahelyett, hogy hozott volna egy flakon koccintóst...". Bár a kedves hozzászóló mintha félreértett volna valamit... :)
Amúgy az oldal mintha paródiának indult volna, de nekem túl alpári a stílusa.
Olvasd el a 188051-es bejegyzésem, és kilikkelj a linkre, akkor megérted...
Egyébként először azt hittem, hogy ezeket az oldalakat a karaktert játszó szinészek üzemeltetik, mivel az ő fotójuk van a profilképen, de sokkal valószínűbb, hogy a BK stábja. Persze vannak nagyon vadak is, azokat meg vkik csak úgy brahiból...
Féltékeny Macilaci nagyot nézett, amikor egy vacsorameghívás alatt rájött, hogy Vermes úr bizony nem fogja visszacsábítani Orsit a fenti indok miatt :) Még valami drága vázát is összetört, ha jól emlékszem
Ráadásul Vermes ha jól rémlik, meleg volt, aki ez ellen hadakozott nagyon egyetemistaként...úgyhogy Misin és hajdani párján meg Tóbin kívül ő erősítette a "másik" csapatot. :D
Hihetetlen, meddig húzzák ezt a nyomozást már nagyon bosszankodom.
Tegnap is ez a "hülye duma" mikor Attila kérdezte neki nem mondhatnak semmit, bla-bla, a feleségére és ránk (rendőrség) tartozik duma.
A forgatókönyvírók nem sok Derricket néztek úgy látom :))) A "dagadt rendőr" mintha meg se szólalt volna csak ez az Olivia nyomozó, Harry mindig csak a kocsit hozta a főfelügyelőnek :))))
Viccet félretéve szerintem már túlzás ez csűrés-csavarás, a végén meg kiderül baleset volt???
Egyébként nem tudom emlékeztek-e de mikor először meglátta (Peti?) a földön fekvő Robit a kandallóhoz képest merőlegesen feküdt aztán amikor Juli is rátalált már azzal párhuzamosan feküdt, hogyan?
Hoppá, ott egy kés, vajon kinek a kezében? Krisz nem lehet, mert jeggyűrű van az ujján...
A kis Máté meg úgy látszik, mégis csak hazakerült, jobb is, ő legalább biztonságban van... de az is lehet, hogy Juli már az őrszobán csücsül. És majd persze Peti feladja magát, hogy kijöhessen... A sopilerből is ez következik.
Ha a rendörség elöl bujkál, (nem tudom mennyi időre tervezi, és hova megy egyáltalán, ha pl. a nagypapához, ott hamar megtalálják), semmiképp nem viheti magával a gyereket. Alíznak legalább annyi esze volt, hogy Lucát otthon hagyta...
basszus Juli tényleg egy komoly felnőtt nő, oké Mátéka a szeme fénye ( távol lévő lányát, már nem tudom hogy hívják :) ) le se sz... ja de miért is lett volna ő, hogy félnie kellene, vagy Peti még mindig gyanús(itott) lehet ezért bujkál?
Ezek ilyen bohóc oldalak, én is beléjük futottam, szerintem ugyanaz az ember szerkeszti az összeset, vagy ugyanaz a csapat, poénból. Vannak jó beszólásaik.
Tudtátok, hogy a facen a BK szereplőknek (nem a színészeknek!) saját oldaluk van, többezer ismerőssel? Elsőnek Krisztiánéra bukkantam rá, mivel ő a BK face oldalán is hozzászólt.
Nem kicsit fényezi magát a gyerek, pláne ahhoz képest hogy két hét múlva durván ki fogják csinálni (azért remélem hamar felépül)
De van Mikinek, Nórának, Attilának, Lacinak is, csak ők 2013 óta nem vezetik. Zsolt, Rudi, Ádám és Peti még most is aktív. Zsolt oldalán ma is kiírták az újabb műtétet. Vili bácsinak több mint 7000 ismerőse van! Igaz ő is abba akarja hagyni.
Találtam kamu oldalakat is, pl. Nóráé, fix, hoy nem Varga Iza vezeti..
Én sem gondolom, hogy Liza tette, ezért továbbra se fog bántani senkit, de abból indulok ki, hogy Peti azt hiszi. Ezért kéne neki arra gondolnia. hogy mi lesz, ha űjra lecsap...
Talán mindegyik szempont szóba jöhet, de Kinga korábban már többször visszatért rövidebb időre, és akkor semmi dramaturgiai funkcióját nem láttam ennek. No majd meglátjuk... Amúgy a karaktert nem igazán kedvelem, amolyan erőltetetten "jókislányos", de ez legyen az én bajom.
Szerintem Kinga visszatérése több szempontból is érdekes lehet:
- Ádámtól van a kislánya és a srácban fellángolhat az érzelem iránta, illetve felerősödhet benne a "családra vágyás" érzése, kérdés: mi lesz Hannával, aki máris Peti felé kacsingat (vagy csak nem tudja elviselni, ha már nem érte "bomlik" minden férfi)?
- Rudi kapcsolata Alízzal nagyon kezd lazulni, Rudi családra vágyik, Kinga szebb Alíznál...stb.
- Vili bácsi imádja Kingát, Bözsi mama féltékeny lesz az öregre, pláne, ha az a bizonyos örökség is bejátszik.
- Miklósnak hónapok óta nincs párja, Kinga gondolom nem véletlenül tár vissza Géza nélkül, adott egy újabb szerelem.
Peti szinte biztos, hogy Lizát védi, bár egyre inkább úgy vélem, hogy nem Liza a tettes, csak utólag léphetett be a szobába, tehát az is csak következmény lehetett, hogy nála volt a gyertyatartó. Liza nem hiszem, hogy felindulásból ölne, bár Robi undok stílusát ismerve nehéz volt kibírni, hogy ne menjen neki az ember. Timi hasonló természet, de kevéssé hiszem, hogy Liza ártani fog neki - a depressziója nem párosul agresszióval, inkább az önmarcangolás és az önvád irányába viszi. Az viszont valószínű, hogy még előkerül valamikor.
Köszi, már böngészgettem ezt a Wikipedia-oldalt korábban is. :) Különösen, hogy jó pár év kimaradt, amikor nem nagyon néztem a BK-t. Pár évad alatt szinte teljesen kicserélődnek a szereplők, kivéve néhány "állandó bútodarabot".
Hát igen, Peti minden bizonnyal Lizát védi, bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ő gyilkolt, de Peti így tudja. Most nyugodt, hiszen a lány biztonságban van, jó messze, nem is gondol rá senki. Az persze eszébe se jut, hogy bármikor összekaphat pl. Timivel, aki vele van, és akkor megint elborul az agya... (más kérdés, hogy a kishercegnőért mennyire lenne kár.. :P... poén volt, bocsi)
De igen, hivatalosan Temesvári Levente lánya (aki Orsi egyik férje volt), de a valódi apja Vermes Tibor. Na itt legyen ember a talpán, aki követni tudja, ki kinek a kicsodája. :)
Az is furcsa, hogy amikor Peti lecsapta a rablót (ami lényegében jogos önvédelem és a támadó ártalmatlanná tétele volt, még ha a kelleténél jobban elpáholta is), akkor Peti és Juli szinte minden megnyilvánulása a bírósági tárgyalás körül forgott. Most pedig egy gyilkosság tettesének a rejtegetésében vétkesek (lényegében, ha nem is szó szerint), és nem úgy tűnik, mintha ez úgy általánosságban túlzottan érdekelné őket - kivéve persze, ha valami miatt szorul a hurok, mint ahogy most is fog. Pedig itt sokkal súlyosabb dologról, bűnpártolásról van szó (lehet, hogy nem pontos a jogi definíció, de más most nem jut eszembe). És tényleg undorító, hogy noha többet tudnak, mint bárki más, cask lapítanak, és hagyják, hogy szinte mindenki gyanúba kerüljön, akinek lehetett valami indítéka.
Amúgy még a hatóság félrevezetése és a nyomozás hátráltatása miatt is felelősségre vonhatják őket, ha kiderül, hogy összevissza hazudoztak a rendőröknek. Talán nem véletlenül hozták be a börtön-szálat, Zsolton kívül van még más is, aki ott lesz kénytelen tölteni a napjait?
Sem őt, sem a Petit nem érdekli, hogy egy gyilkost védenek, csak akkor, ha éppen szorul a hurok. Ebben az esetben meg magyarázkodnak, amihez a Juli nagyon ért, meg bánatos pofát vég. Ezen kívül még a Nóra fejét is képes leordítani, mert szerencsétlen nyomoz a férje halála után, akinek a gyilkosát éppen a Juli védi. Undorító egy karakter. A sorozat legvisszataszítóbb figurája. Gondolom, holnap majd a kétségbeesett fej lesz terítéken, hiszen az a lényeg, hogy ő meg a retardált fiacskája megússza a felelősségre vonást. Más nem számít.
A mai részletes ismertetőbe belekerült egy sor, ami - gondolom - holnap fog megtörténni:
Júlia eközben Olíviától megtudja, hogy a gyertyatartó volt a gyilkos fegyver.
Azért kicsit furcsa, hogy Julit ennyire nem érdekli, hogy a fia tudja, ki a valódi tettes (vagy legalábbis többet tud, mint akárki más), pedig már hetek óta mindenki egymást gyanúsítgatja folyamatosan
Jó-jó, de minek? A cselekmény szempontjából Kinga karakterének már rég nincs jelentősége, és enyhén szólva színésznőnek sem túl jó. Az affektálós hanghordozása sem segít sokat ezen. Viszont legalább pozitív szereplő...
Mondjuk van egy-két furcsa dolog abban, ahogyan Nóra nyomozásba fogott (pl. ahogyan Rudit kikérdezte), de abban, ahogy az információkat vagy következtetéseket összegzi, történetesen semmi kivetnivalót sem látok. Ráadásul ő az, aki a legszemélyesebb szinten érintett az ügyben.
Kíváncsi vagyok, hogy a Robiról kapott információkkal kapcsolatban (pl. pókerezés) mennyire lesz elfogult...
Hát ez a malacképű nyomozó nekem se szimpatikus, és ráadásul nem egy agytröszt, még semmire nem jutott... A kis Olívia meg végképp semmit nem csinál, pedig anno önálló, ügyes nyomozó volt.. Kíváncsi leszek, hogy majd egyszer valamikor kinek a fejéből pattan ki a szikra, hogy hogy is történt az egész...
Gizit sajnálom ,hogy mennyire leépült, ahelyett,hogy valaki segítene neki egyre mélyebbre csúszik, bár azért ebben is vastagon benne van (Miki beszólása nem volt semmi a bárszekrényről)
Peti meg egy hatalmas lúzer.
Nórára meg szavak sincsenek. Majd bemutatják, hogy teljesen megőrül és majd elviszik egy zártosztályra? (mondjuk ebben még lenne egy potenciál)
Amúgy amire Ludwig (akiről én eltudom képzelni, hogy ő a gyilkos) készül az nem törvénytelen?
Szerintem egyáltalán nem. Már bennem is felötlött korábban, hogy mégis mi az Istenért nem kezd el nyomozni, mikor a kövér nyomozó meg a szerencsétlen Olívia teljesen alkalmatlan arra, hogy kiderítsen bármit is. Ha megölnének valakit, aki közel áll hozzám, én ugyanezt csinálnám. A gond csak ott van, hogy nyilván nem a konyhában állítanám fel a gyanúsítottak listáját, de hát ez a BK, és ha máshova ragasztja a papírokat, akkor senki nem látta volna meg, és nem lett volna belőle "ügy".
Idegesítenek itt a hülyeséggel! Azt gondolom magamról...én, hogy realista vagyok (ami a humánumot nem zárja ki) Jön "nekem" a csőd szélén álló Berényi Kft ezzel a cipőgyáras dologgal meg a 200 munkahely megtartásával. Mondjátok ha rosszul gondolom.... de van annak valami alapja, hogy ha ők nem vállalják az új épület felhúzását, akkor nem lesz építőipari cég a városban (országban, kontinensen) , aki a munkát elvállalja?!
Persze, következmény biztos van. De azért egy erőszakos, elborult agyú rab nem biztos, hogy egyből erre gondol... Sőt egy kiéhezett férfi, akár rá is vetheti magát. Az őrök biztos segítenek, de akkor se egy kellemes élmény... Le merem fogadni, hogy történtek már hasonló esetek a magyar börtönökben. Csak akkor lenne biztonságban, ha egy markos őr is ott ülne közvetlen a fogvatartott mellett a beszélgetés alatt. Nem tudom a valóságban hogy van, de itt nem úgy volt..
Én ugy hallottam,hogy azt mondta,hogy nem találták meg rajta.Egyébként Attila se meg Miki se fogja hagyni ha Ludwig bántja Nórát.Én olyat tudnék elképzelni mint anno Stella meg a Cserép Iván (asszem) esete volt,hogy Cserép megakarta erőszakolni Stellát,de Balázs szólt Attilának mire Attila betört hozzá és elintézte.Csak nyilván ebben az esetben nem megerőszakolás lenne,hanem bántalmazás.
Azért szerintem komoly büntetést kap egy fogvatartott, ha hozzá mer nyúlni a börtönpszichológushoz. Úgy tudom, még a szabadulása is későbbre tolódhat, ha eljárás alá vonják hivatalos személy zaklatása vagy bántalmazása miatt.
Hanna hogy képzeli, hogy ilyen durván nekimegy Reninek? Még ha a lány tényleg csak Peti pénzére ácsingózik, akkor sem rángatom, mint egy rongybabát. És mi az, hogy "tűnj el az életünkből"? Tudtommal Hanna Ádámmal van együtt, Petivel nincs közös élete, csak üzleti partnerek, meg barátság van közöttük. Valakinek le kellene rántania a kisasszonyt a magas lóról.
Azért nem veszélytelen egy ilyen börtön pszichos élete... Ok Zsolt nem bántja, de azért biztos vannak, akik igen. Mire az őr odaér, már kaphat egyet...
Zsolt most nagyon oda van Krisz akciója miatt, pedig könnyen le tudná állítani. csak annyit kéne mondania: "Figyelj, Őcsi, hiába veszel fel akármit, én azt NEM fogom megmutatni a rendőrségnek, és nem kérek vádalkut. Úgyhogy máris kezdhetsz vhogy kiépülni a bandából..."
De nem így lesz uh. a srácot biztos nagyon megverik, esetleg újra kórházba kerül. De mivel az ápolás most nem lényeges a történet szempontjából, esetleg lesz egy rövid kóma, aztán seperc alatt felgyógyul :)
Végre egy piros pont a készítőknek: A börtöncella élethű lett. Bár élőben szerencsére nem, de filmekben, dokumentumfilmekben, híradóban, fényképeken láttam már eleget, és berendezve is egy rendezvény alkalmával díszletek között.
Van kétágyas is régi börtönökben. Ez régi lehet, a zöld falfestés és a mély ablakok miatt.
Amúgy élethűnek tűnik, mintha nem stúdió lenne, hasonlóan a Babához vagy az apácazárdához.
Pár éve Zsófi szedett fel egy csövest, akiről kiderült, hogy gyilkos volt vagy valami ilyesmi :D Gondolom, valami hasonlót akarnak eljátszani most is :D
Hanna pártfogásába vesz egy hajléktalan lányt, Lilit.
Gondolom kikupálják, és pár hónap múlva összejön vmelyik facér ifjúval... :)
Krisztián nagy árat fizet a tetteiért.
Ajjaj, ez elég rosszul hangzik. Még jó, ha a maffiózók beérik egy pedagógiai veréssel, és meghagyják az életét... Ezek után nem csoda, hogy Zsolt se szabadul egyhamar...
Zsófi és Tóbiás folyton veszekszenek, és az egyik ilyen veszekedés megdöbbentő eredményhez vezet. Péter mindent elmond a rendőröknek, amit tud, a kérdés csak az, hogy ez mire lesz elég. Hanna pártfogásába vesz egy hajléktalan lányt, Lilit. Krisztián nagy árat fizet a tetteiért. Vilmos megkapja az örökségét, ami nem kis meglepetést okoz. Aliznak komoly gondja akad a bisztróban, míg Gizi új munkát kap. Miklós úgy véli, hogy Nórának sürgősen segítségre lenne szüksége.
Azért ahogy Aliz mondogatja: a Rudi a pasim, kicsit déja vu, anno Andrea is addig hajtogatta, hogy : én a Gézával járok, amíg ki nem kötött Miki karjaiban.. Érdekes egyik se azt mondta, hogy én a Rudit ill. Gézát szeretem...