Keresés

Részletes keresés

bokor Creative Commons License 2001.05.17 0 0 7
Ez az a hely, ahol azért utálok vásárolni, mert olyan nagyon sok holmi van icipici alapterületen, hogy nem lehet megmozdulni? A felhozatal egyébként tényleg jónak tűnik, de nekem nincs hozzá türelmem. Vagy én is keverem valamivel, mert olyan sok van ott? (viszont van itt egy felnőtt turkáló, egy pincébe kell lemenni és nagyon szép holmik vannak, asszem Jop-Jop a neve...)
Szerintem nagyon jó gyerekeknek való holmi van még a Lövőház utcában a Mix-Maxban, (oda be is lehet férni, még babakocsival is) és találtam egyet a Teréz körúton, nem messze a Kátaytól, az elég drága, de gyönyörű ruháik vannak, ráadásul nagyobb gyerekeknek és nem csak bébiknek...
Előzmény: tamara (6)
tamara Creative Commons License 2001.05.17 0 0 6
De jó, hogy van még néhány ötletetek.
A következő ajánlatom nem egy ocsó bot, viszont iszonyú jó cuccok vannak. Egy turi a JÁszai Mari téren, abban az utcában, aminek a sarkán a mekdonaldsz van, az a neve, hogy Kölyök (sok van itt egy rakásra, könnyű eltéveszteni). Szóval itt iszonyú jó, mínőségi babaruhák vannak: H and M, Benetton, stb, de használtan. Nem túrni kell, hanem méret szerint vannak csoportosítva. 3ezer körül van pl. egy komplett garnitúta (gatya, felsővel), ami nem nagyon olcsó, ha azt vesszük, hogy turi, de nem nagyon drága, ha azt vesszük, hogy milyen cuki és kb. 2-szer hordták addig.

üdvt. t.

cicó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 5
Na topicgazda...:-) hozzájárulok a börzéhez...Nem tudom ismeritek-e az Emánuel ruhadiszkontot...ez a budaőrsi Tesco háta mögött van és rendszeresen tiszteletemet teszem ott...ez egy olyan hely ami turkáló is meg nem is...:-)Új cuccok vannak, de olyanok amit kiselejteztek valahonnan.80%-ban viszont az van ráírva hogy mérethiba miatt került ide...az meg nagykaland...bár van amelyik színhibás...Van felnőtt és gyerekruha, a csecsemőruha az elenyésző. Van rengeteg női nadrág 1-4ezer forintért, póló, szoknya ilyesmi.Télen a gyereknek 1400 forintért vettem a bélelt farmert, szerintem ennyiért a piacon sincs.Múlt heti beszerzésem neki (80-92 méretben) pamut biciklis nadrág 350 Ft/db, egy vékony farmer kötényruha 2ezer, pizsi 1000,póló 300 stb. és ebből egyik sem kínai.
Viszont időt kell szánni a mazsolázásra és azt vehetsz ami van, nem amit akarsz...:-) Érdemes időnként benézni.
üdv.cicó
Előzmény: tamara (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 4
Nem-nem!!! A brendon diszkont és használtcikk boltja az Árpád hídi metrómegálló közelében van a Váci úton, majdnem szemben a régi (mais az?) nyugdíjbiztosítóval. Amit én mondok, az a Lehel téren van (metrómegálló is az) a templommal ha szemben állsz, akkor a jobb oldalon, de mondhatom úgy is, hogy a Ferdinánd hídra való felhajtás közelében és nem ,messze a West End-től (a Media Markt-os végétől legalább 3 perc!!! gyalog).
Ja, és csak diszkont, nem foglalkoznak bizományos dolgokkal.
Előzmény: vickie (2)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3
Nem-nem!!! A brendon diszkont és használtcikk boltja az Árpád hídi metrómegálló közelében van a Váci úton, majdnem szemben a régi (mais az?) nyugdíjbiztosítóval. Amit én mondok, az a Lehel téren van (metrómegálló is az) a templommal ha szemben állsz, akkor a jobb oldalon, de mondhatom úgy is, hogy a Ferdinánd hídra való felhajtás közelében és nem ,messze a West End-től (a Media Markt-os végétől legalább 3 perc!!! gyalog).
Előzmény: vickie (2)
vickie Creative Commons License 2001.05.16 0 0 2
A DM-ben akcijósak a Mildi bébiételek és desszertek. Olyannyira, hogy 21o-en valamennyi helyett 11o-en valamennyi. Panna nagyon szereti, vegyetek, mer jo ócsó, majdnem ingyé van.

Blan
Ez nem a Bredon diszkont, használt boltja?

csaó

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1
Ide illő felfedezésem - lehet, hogy rajtam kívül már mindenki tudta?! - hogy a Lehel téri babadiszkont, ha nem is a legnagyobb választékkal, de mindenesetre több mint baráti árakkal dolgozik. És szépek a dolgok. Konkrét példa: általam Mega Toys-ban kinézett pille könnyű Pierre Cardin babakocsi itt 13.000!!! Ft-al olcsóvvan volt kapható (éppen akciós volt - ha nem lett volna, akkor csupán "csak 10.000 Ft lett volna a különbség). Nagy előnye a helynek, hogy jól megközelíthető tömközzel és gk.-val egyaránt.
PUMUKLI Creative Commons License 2001.05.15 0 0 0
Ha már melletted ültem, ugye nullásozhatok? :-))
tamara Creative Commons License 2001.05.15 0 0 topiknyitó
Sziasztok lányok,

arra gondoltam, hogy kellene egy olyan topic is, ahová mindenki beírhatja, milyen jó boltot, terméket, akciót tud ajánlani. Persze minden babás-mamás topicban van néhány ilyen, de gondoltam, kipróbálom, milyen is az, ha topic-gazda vagyok!
(hm)
Álljon itt máris két tipp:

Gyermekcipők: Borkának már a harmadik pár cipőt veszem a Kanga nevezetű gyerekboltban, a Duna mozival szemben. A márkája Falcon (olasz), nagyon jó mínőségű, és az ára igen-igen baráti: kb. 4000 ft.

Pelus: most a LIbero a DM-ben a legolcsóbb, 3099 ft.

üdv. t.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!