Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.18 0 0 211
"Isten megbocsát a legszemetebbeknek is. Én nem! Mijo"

És ki nem sz@rj@ le? :-)))
Előzmény: L4U58U8 (209)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.18 0 0 210
És elképzelhető, hogy az az ujj, ami a korábbin rajta volt ... magafelé hajlott...?
Előzmény: L4U58U8 (209)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 209

Az új szöveg se semmi! :-)

 

"Isten megbocsát a legszemetebbeknek is. Én nem! Mijo"

 

Mijo nem keresztény, és/vagy az Isten elé helyezi magát.

Előzmény: Törölt nick (202)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 208

Semmi baj, megvan elmentve.

 

Érdekes, EZ nem bántotta a bülbülszavú Wágner lelki világát, pedig már egy hete megkapta, fájlban is, linkben is.

Előzmény: Törölt nick (202)
R.E.L.PREWITT Creative Commons License 2004.08.18 0 0 207

Érdeklődöm, hogy mivel már egy hónapja le vagyok tiltva a bajai fórumról sikeredett-e már valamiféle magyarázatot, okot, indokot találni számüzetésemnek? Valamint nagyon szeretném tudni, hogy mikor kapom vissza a jogosultságomat?

 

S Z E R E T N É M     V É G R E   V I S S Z A K A P N I    A   J O G O S U L T S Á G O M A T

 

hogy írhassak a bajai régióba! Nagyvonalú leszek: már nem érdekel, hogy mi az amiért nem tetszik a nickem, hogy miért lettem letiltva. Viszont kérem, hogy a bajai barátaimmal az arra fenntartott helyen igenis tudjak beszélgetni!

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.18 0 0 205
Hol hiánycikk a gerinc, takonnyal pótolják. :-)))
Előzmény: Törölt nick (203)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.18 0 0 204

Láttam a korábbiakat. Önmagukért beszélt.

 

Előzmény: Törölt nick (203)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.18 0 0 201

Igaz, igaz.

De az én szememet a cinizmus, mint olyan szúrja.

Mert ugye lehet reklamálni bárhol. És önmaga a reklamálás még nem garancia az igazságszolgáltatásra. Azonban az arrogancia, a cinizmus _senki_ számára nem megengedett!!!!! Legalábbis emberi mértékkel nézve.

Előzmény: L4U58U8 (200)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 200

Mit szolgáltat az Index? Tartalmat, legfeljebb. De sehol nem állítja, hogy demokráciát és/vagy igazságot szolgáltatna. Nem elfelejteni!

Előzmény: Cooperálok (199)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.18 0 0 199

Egy szolgáltató alkalmazásában álló (mert szépíthetjük akárhogy is de hát mégiscsak ott vagy) cinizmusa.

 

Biztosan bennem van a hiba, de valahogy azt hittem, hogy ahol szolgáltatnak ott az ilyesmi nem megengedett.

 

 

Előzmény: Zaturek Manfred (197)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 198

A saját gépén, ja! És a munkahelyén is?

Vajon ő is jóbarátjának tart téged? Tud az illető tiltakozni az ellen, hogy jóbarátjának nevezted? (Már az után természetesen, hogy feloldotta a blokkolást.)

Nincs kedved a nickek veled kapcsolatos személyeskedéseit, az IRL adataid firtatását olvasni? Blokkold te is az Indexet!

 

Egy haverodat ismerem, úgy hívják Muity. A többi már nem is érdekel.

Előzmény: Zaturek Manfred (197)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2004.08.18 0 0 197

Az Index elleni tiltakozás leghatékonyabb módját egy jóbarátom választotta - leblokkolta saját gépén ezt az egészet úgy, hogy még ha kedve szottyanna ide benézni, azt se tehesse meg. Akinek nincs kedve idegeskedni az Index magatartása, szemétkedése, részrehajlása, a moderátori önkény és hasonlók miatt, az seperc alatt megteheti ugyanezt.

 

Akarod tudni ennek a jóbarátomnak a nevét?

Előzmény: L4U58U8 (194)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.18 0 0 196

Ez marha jóóóó:) Mi a helyzet azzal, amit Te követtél el mondjuk egy másik IRL névvel kapcsolatban? Remélem azzal kapcsolatban is legalább olyan jó az emlékező tehetséged. De ha akarod, mivel annyi időt és energiát fektetsz ebbe az indexbe, akkor keressed csak vissza!

Úgyhogy ajánlatos lenne, mielőtt bármiféle lépéseket tennél elgondolkodni ezen, mert még képes és jelentkezik valaki az alperes mellé tanunak. És mint ismeretes a történelemből (Oscar Wilde pl.) nem ez lenne az első eset, hogy felperesből alperes lesz semmi perc alatt:)

Előzmény: Mijo (193)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 195

Még valamit:

 

"a szereplők pedig lényegében ugyanazok évek óta"

 

Ez sem igaz. Figyeld csak, mindössze négyet említek, mindet személyesen ismered: Maros Zoltán - Matkovics Kornél - Zoltai Péter - Thernesz Tibor. A sor eleje már régen tiltakozott, amikor a többi még csontkeményen :-))) kitartott a védenced mellett.

 

Nem mondom én, hogy szándékosan felejtesz el részleteket (pl. munkaviszony, zárt fórum, ez a sorozat), nem is tenném szóvá, mert tisztelem benned az idősebbet, csakhogy te úgy állítod be a magad kis igazság-részhalmazát, hogy az súlyosan sérti mások érdekeit.

 

hali: Lausbub

Előzmény: Zaturek Manfred (192)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 194

"Ugyanakkor, nem lehet letagadni, annyi energiát fordított a fórum életben tartására, mint nagyon kevesen."

 

Érdekes nézőpont. Ő ugyanis valóban sokat írkált - egy olyan helyre, ahonnan mindenki más ki lett tiltva! Vagyis ne gyere azzal a szöveggel, hogy "nézd meg, ő írt oda a legtöbbet", amikor oda senki más nem írhatott! Olyan duma ez részedről, mint amikor a római katona arra szólítja fel a megfeszített társaságot a "Brian élete" című film végén, hogy "emelje fel a kezét az, aki nem akar zsidókkal együtt megfeszítve lenni". Nem mellesleg, van olyan bajai, aki egymaga többet írt az egyetlen nickjén, mint Muity az összesen együttvéve. Én inkább őt nevezném a társaság lelkének.

 

Mijo a.k.a. Muity Mijo nick arra fordított hatalmas energiákat, hogy az állandó gyűlölködésével és acsarkodásával mindenkit elmarjon a fórumról, a te szorgos asszisztenciáddal.

 

"Párhuzamosan itt van az annyit követelt nyilt Baja-fórum..."

 

... ahonnan indok és indoklás nélkül tiltják a moderátoraid egymás után az embereket.

 

"... aminek nem feltétele a sajátnevesség."

 

Megint mellébeszélsz: a másiknak sem csak a "sajátnevesség" a feltétele, hiszen onnan "sajátneves" bajaiak és Baja környékiek vannak kizárva.

 

"Végezetül még annyit fűznék hozzá, hogy mivel én sem személyeskedtem senkivel..."

 

Csak évek óta biztosítod a haverodnak, hogy ő büntetlenül megtehesse.

 

"pláne az én IRL ügyecskéimet firtatni, amikhez senkinek semmi köze"

 

A DEL-gombot nem nickek nyomják meg. A listákat nem nickek írják össze neked jókról és rosszakról. Emberek moderálják emberek beírásait. Nick addig maradhatsz, amíg emberként ehhez semmi közöd.

 

Végezetül annyit fűznék hozzá, hogy a bajaiak tiltakozása nem a védenced ellen szólt, sem a petícióban, sem a hídon a neve el nem hangzott. A bajaiak az Index magatartása ellen tiltakoztak. Remélem, érted.

Előzmény: Zaturek Manfred (192)
Mijo Creative Commons License 2004.08.18 0 0 193

 

Ehhez annyit, nagyon jó lenne, ha végre valami lekristályosodna, no nem saját belátás, hanem az Index fórumai szerinti Modus Moderandi alapján.

 

Ugyanis valahogy divatba jött a fórumokon, hogy a civil életben használatos, azaz IRL-nevem emlegetésével következmények nélkül lehet velem szemben dehonesztáló módon fellépni.

 

Nevem felemlegetésére kulturált keretek között, számodra - kedves Zaturek Manfred - evidens módon adott lehetőség, ez ellen nekem nincs kifogásom. Ahogy azok ellen se, akik nem zsigerből tüzelve, rágalmazó és provokáló módon hozzák szóba egyes beszélgetések során.

 

Ugyanakkor viszont, össze fogom gyűjteni azokat a velem szembeni sértegetéseket, mocskolódásokat, "jópofa" beröffenéseket, egzisztenciális lejáratásokat, melyek esetében a Muity Mijo név szerepel, és ragaszkodni fogok azok törléséhez.

Témacímben, vagy annak felvezetőjében sem fogom eltűrni szerepeltetésemet, ezt még mezei nick esetében is csontkeményen tiltja a Modus.

 

Továbbá: kishitű, pitiáner, "savanyú a szőlő" jellegű sirámokba, vitákba ezt követően sem kívánok belemenni, számomra akadnak szóra méltó, és szóra méltatlan személyek (nickek)!

 

(Itt jegyzem meg, kedves "Zaturek", teljesen ledöbbentesz azzal, hogy leereszkedsz személyedet IRL-módon támadók régiójába, akár egy szó erejéig is. Ennek élét esetleg az tompítja, hogy egy Zaturekes felbukkanása hasonló esetekben, szinte mindig Papa Krest formájában megjelenülő vészfellegek közeledtét szokta jelenteni.)

 

Muity Mijo

Baja

 

 

Előzmény: Zaturek Manfred (192)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2004.08.18 0 0 192

OK, kivételesen válaszolhatok komolyan is, legalábbis elmondhatom azt, hogy én hogyan látom ezt az egészet.

 

Mijo hosszú évek alatt annyi ellenséget szerzett magának a "stílusával", hogy többet szinte nem is lehet. Ugyanakkor, nem lehet letagadni, annyi energiát fordított a fórum életben tartására, mint nagyon kevesen. Gyakorlatilag, ha "blogot" írkálna, azzal is szépen megtöltené a helyet (mellesleg úgy nem is lenne annyi baj a dologgal, mert nem tudna senkivel sem veszekedni), csakhogy a "blogozást" az indulásnál még nem ismerték, csak később vált divattá.

 

Már egy jóideje a kérdés úgy merül fel, hogy mindazok, akikkel Mijo sikeresen IRL (!!!) összeveszett, azt követelik, hogy  az egész "termést" daráljuk be, "Mijotlanítsuk" a fórumot, mennek az időnkénti nagy nekihevülések, a "tiltakozási akciók", a szereplők pedig lényegében ugyanazok évek óta. Megmondom őszintén, hogy ez valahogy röhejesnek és kicsinyesnek látszik, hatalmas viharnak a biliben, ráadásul teljesen feleslegesnek, mert a később bekövetkezett balhék miatt miért kéne a múltat végképp eltörölni?

 

A névvitáról az a véleményem, hogy a zárt klubban most 117 vagy 127 (nem számolgatom újra) embernicknek van beírási jogosultsága. Most szerveződik valamilyen "grémium", amelyik dönthet a továbbiakról - nekem személyesen, de a klubmodiknak is más dolguk nem lehet ezzel kapcsolatban, minthogy meghallgassák és végrehajtsák a döntésüket. Ezzel ismét biztosítva van a lehetőség a durva személyeskedések nélküli fórumozásnak. Párhuzamosan itt van az annyit követelt nyilt Baja-fórum, aminek nem feltétele a sajátnevesség.  Ez is egy lehetőség, amivel lehet élni. Sem én, sem más egyelőre nem képes eldönteni, hogy melyik "igazi Baja fórum" lesz életképesebb, ezt az időnek kell megmutatnia. Mégegyszer kiemelném, hogy a lehetőség adott, azon ne múljék a dolog, meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Az olyan elképzelés viszont, hogy most nevezzük át a fórumokat  - "Mijo baráti köre" és "Mijot utálók népes gyülekezete" - valahogy nem frankó és nem is lehet komolyan venni, még akkor sem, ha hatalmas tömegek mennek végig lépést tartva akármelyik hídon.

 

Összességében, van két külön fórum, bizonyítsátok be, hogy melyik Az Igazi, csak rajtatok múlik. Ehhez csak érdekes témák és érdekes beszélgetések kellenek, a "Mijot utálók ide!!! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a sokalagok népe!!!" típusú topikok és akciók semmit sem érnek ebben az összevetésben.

 

Végezetül még annyit fűznék hozzá, hogy mivel én sem személyeskedtem senkivel, ezért talán nem kellene velem sem személyeskedni, pláne az én IRL ügyecskéimet firtatni, amikhez senkinek semmi köze. Én ugyanis nem vagyok büszke "sajátneves", hanem csak aljas és alattomos módon, sötétben bújkáló nick-figurák formájában létezem a világhálón. Ezen a rossz szokásomon nem is akarok változtatni, s ha én tiszteletben tartom mások anonimítását, akkor - szerintem - joggal elvárhatom ezt tőlük is.

Cooperálok Creative Commons License 2004.08.17 0 0 191
"rövidesen klubunk grémiuához fordulok" írja egy Mijo nevű nick a zárt ketrecből. Nos én ennek a "grémium" összetételére lennék kiváncsi. :) Ki dönt?
Thernitibi Creative Commons License 2004.08.17 0 0 190
Tisztelt Wágner

Már mondhatsz amit akarsz, dadoghatsz, jópofizhatsz itt besörözést mímelve, a lényeg a következő:
Az, hogy Muity Mijo zárt klubját "Bajai régió klub-nak" neveztétek el, nem csak pofátlanság, hanem a jószándékú netezők alattomos félrevezetése is.

Csak hogy tudjátok, sok bajai ember szemében vált hiteltelenné az Index.
Előzmény: Wágner úr (185)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 189

"Nekem a zindexfórumok nem a munkahelyem, egyrészt, nekem a zindex nem a munkáltatom, kérem szépen, nem vagyok a zindex alkalmazottja..."

 

Eddig igaz. De kihagytad a szerződéses és az eseti megbízásos munkaviszonyt. Ezekkel hogy állsz? Kapsz-e bármiféle anyagi ellenszolgáltatást az Index környékén végzett tevékenységedért?

 

Lausbub

Előzmény: Wágner úr (185)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 188

"Arra lennék kiváncsi, hogy valaki milyen jogon hív fel bárkit telefonon, keres meg IRL, csupán azért, mert nem tetszik, vagy úgymond gyanús a másik hozzászólása, beírása egy fórumba? ... Én az ilyen kéretlen megkeresést egyfajta zaklatásnak nevezném. Nem hiszem, hogy a sajátnevesség feljogosít bárkit arra, hogy azt meglovagolva megkeresse az általa kiszemeltet."

 

Nem értek veled egyet. ZöPö is felhívta kulimákot, amikor kulimák minden előzmény nélkül beszólt neki. Ki is derült egy perc alatt, hogy ki használja a nickjét. (Lehet tippelni!) A sajátnevesség pontosan erről szól: minden böffenetedért számonkérhető vagy.

 

Már ha a saját neveden írsz, és nem kulimákén. 

Előzmény: Cooperálok (187)
Cooperálok Creative Commons License 2004.08.17 0 0 187

Arra lennék kiváncsi, hogy valaki milyen jogon hív fel bárkit telefonon, keres meg IRL, csupán azért, mert nem tetszik, vagy úgymond gyanús a másik hozzászólása, beírása egy fórumba? Függetlenül attól, hogy vállalja e a sajátnevességet vagy sem. Én az ilyen kéretlen megkeresést egyfajta zaklatásnak nevezném. Nem hiszem, hogy a sajátnevesség feljogosít bárkit arra, hogy azt meglovagolva megkeresse az általa kiszemeltet.

Iszonyatosan félre van ez az egész menve:(

 

Tisztelt Wágner Úr!

Olvasgatva a válaszaidat úgy vélem, ki kéne adni könyvben, de legalábbis be lehetne tenni egy kabaré műsorba. Ez pedig hidd el rád nézve nem vet jó fényt. Egyrészről a segítőkész ember vagy (lásd. a zártklubba beírtak, amik rád vonatkoznak) másrészről a többieket gyermekded hülyének nézel. Tulajdonképpen Kedves Wágner Úr, mi a fenét is csinálsz itt az indexen? Mert hogy nem a többség megelégedésére iszogatsz az valahogy egyre inkább szembetűnő. Arról a csekélységről pedig sorozatosan elfelejtesz egyértelmű választ, de főleg lépést tenni, amiért ugye a ketrec ura egekbe magasztal (magyarul: több bajai kötődésű ember nem tud belépni oda, ahova alanyi joga van). Prewitt nickről már ne is beszéljünk, hiszen egyértelmű, hogy nem volt kívánatos. De hogy miért az valahogy szintén nem derült ki, ahogy az sem, mi volt az apropó amiért tiltottátok? És mennyi időre? Mert hogy olyat végképp nem tett amiért végleg le kellett volna tiltani. Kisértetiesen emlékeztet a dolog valamiféle Hófehérke, vagy ~tehénke esetére. És ZöPö? jelszavát már visszakapta?

 

Szóval Kedves Wágner Úr! Nem kívánok neked egyebet csak azt, hogy légy egyik percről a másikra kitiltva minden sörözőből, borozóból és italt árusító helyről úgy, hogy az életbe ne tehessed be a lábadat!

 

További kellemes sörözést, delíriumos állapotot, és vigyázz nehogy kijózanodj, mert az számodra végzetes lenne!

mamicska Creative Commons License 2004.08.14 0 0 186
Biztos,hogy Neked van igazad?

Ejny-bejny!

Honnan ismerős ez a stíl?Ez a "köpök" és hasonló kitételek.Na és utolsó érvként az elvonulás...csak nem pecázol?

Kérésem volt és nem parancsot osztottam.Igaz?
Kérésre nem illik így reagálni.
Jómodor,kedves Wágner,jó modor!


Ha lennél oly kedves meghatározni,hogy miért is vagyol Te itt /a sört kivéve/,lehet hogy megérteném és máshoz fordulnék a kérésemmel.
Azt hittem,hogy Te itt több vagy,mint villanypásztor.Tévedtem volna?

Legalább tudom,hogy miért sajnáltalak eddig is és ezután is.

A jobb egészség elkelne,de már késő.Jó pihenést.
Előzmény: Wágner úr (185)
Wágner úr Creative Commons License 2004.08.14 0 0 185

Nekem a zindexfórumok nem a munkahelyem, egyrészt, nekem a zindex nem a munkáltatom, kérem szépen, nem vagyok a zindex alkalmazottja, továbbá nem kötelességem, hogy mindenféle marhaságokra reagáljak. Ha normálisan kérnek valamit  és éppen nincs más dolgom, és éppen kedvem van, és éppen nem melex föl a Söröm, akkor esetleg rámozdulok valamire és utánajárok, és segítek ebben-abban. A követelezősékre, meg főleg a bármilyen apró szintű zsarolásokra és fenyegetezősékre pedig mindig nagyot köpök. Ugyancsak a mások által vélt vagy szerintük meglévő kötelességeimre.

 

Nem tudom, ki kezdte el rólam terjeszteni azt, hogy énnekem "a dolgom" az, hogy "kiszolgáljak" itt bárkit is, mege "lerendezzek ezt-azt", nem is érdekes, mert tőlem aztán azt dumál akárki, amit csak akar. Ha ő jobban tudja nálam, akkor bizonyára úgy is van... Csakhogy az tutti, hogy én ilyenkor tutti, hogy semmit sem fogok csinálni, sőt, magát a környéket is messzi elkerülöm. Nem vagyok  senkinek adósa, továbbá kötelezettségem sincs senkivel szemben, szerencsére. Nekem ez szórakozás és semmi más, ha meg nem találok benne szórakozni valót, ha csak felesleges szájtépéseket és küzdéseket találok, akkor abban nem veszek részt és annyi.

 

Marattam kiválló dinsztelettel..., és elmentem két napra Söröt inni..., Lyó szórakozást és még Lyobb egészséget!

Előzmény: mamicska (184)
mamicska Creative Commons License 2004.08.14 0 0 184
csak egyszer ne kevernéd össze az okot a következménnyel!


akkor gombot varrok:

nem igaz,hogy nem csinálsz semmit.A szart hagyni büdösödni az asztalon,az is valamilyen "tevékenység".Őrizzük a lángot helyett,őrizzük a szart?

ha valóban azt hiszed,hogy nem csinálsz semmit,akkor meg miért vagy?


Én nem merném a munkahelyemen hangoztatni,hogy nem csinálok semmit.
Annak bizony súlyos következményei lennének,még szerencs,hogy a nyügdíjamat már nem tudják elvenni.

Wágner,Wágner...a süketet játszani,az is valami.

Nem tudok Rád mérges lenni,mert folyamatosan az az érzésem,hogy valmiért sajnálnom kell Téged.Na mindegy,ez lehet,hogy holnapra elmúlik.

Wágner úr Creative Commons License 2004.08.14 0 0 183

Magad is nagyon jól tudod, és pont arra játszol, hogy akármit is teszek, azzal mindenképp bekerítem magam, hiszen vagy az egyik, vagy a másik félnek kellene igazat adnom, holott mindkettem sültbolondok vagytok, legalábbis szerintem... Így aztán a leghelyesebb, legalábbis szerintem, ha semmit se csinálok.. Puff! Na erre varrjá' gombot! Tucc bármi másra kényszeríteni? Na ugye..., akkor meg Sör...

 

Egészség!

Előzmény: L4U58U8 (182)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 182

Ez legalább őszinte volt. Legyintesz arra, amit nem a haverod mond.

 

Jut eszembe, tudnál ajánlani egy tolmácsot, aki fordítani tudna pa wágnerszkiről pa vengerszkire?

Előzmény: Wágner úr (181)
Wágner úr Creative Commons License 2004.08.14 0 0 181

Én má' legyintettem erre a zegészre, kérem szépen... Van valami érdekesebb kérdésed? Ha nincs, akkor mostan iszoK Egy Pofa Söröt a te egészségedre is.

 

Egészség!

Előzmény: L4U58U8 (180)
L4U58U8 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 180

Na, hogy tisztázzunk valamit, ennek a zegész izének a fennállása óta, én személyesen bántottam, sértegettem valakit? Netán bármelyik nickemen, bármelyik hozzászólásomban használtam durva szavakat, káromkodtam netán, személyeskedtem netán?

 

1. Te nem, de ezt senki nem is mondta, tehát ez bizony mellébeszélés.

 

2. Te nem, de a körmödszakadtáig védett haverod igen. Pontosan ezt tette. Ő van letiltva? Nem. A többiek.

 

Előzmény: Wágner úr (179)
Wágner úr Creative Commons License 2004.08.14 0 0 179

Na, hogy tisztázzunk valamit, ennek a zegész izének a fennállása óta, én személyesen bántottam, sértegettem valakit? Netán bármelyik nickemen, bármelyik hozzászólásomban használtam durva szavakat, káromkodtam netán, személyeskedtem netán? Időnként egy-egy nickkel, ternészetesen, én is konfliktusba kerültem, de akkor csak lazán legyintettem egyet, hogy felesleges fecsérelni a zidőt, felesleges bármit is magyarázni...

 

Akkor meg miért akarjátok mindenáron azt, hogy mások durva csetepatéiba beszáljak, abban valamilyen döntőbírót játsszak, igazságot tegyek, meg főleg - intézkedjek?!! Ha ilyen-olyan okokból nem tudok, vagy nem akarok (egyszerűen lustaságból, vagy akármiért, csak mert nincs hozzá kedvem) ilyen témákkal foglalkozni, akkor szerintetek akad bárki, aki engem bármire is kényszeríthet?

 

Ha nem tudok, vagy nem akarok (a fenti passzióból kifolyólag) döntést hozni, akkor továbbpasszolom azt (szerencsére mindig van kinek) és meghallgatom, hogy mit mondanak a nálamnál sokkal Lyózanabbak, pláne, kevésbé érintettek, aztán az lesz és kész.

 

Így aztán az ilyen esetekben mindenki csak fussa a köröket, én meg iszom a Söröket, amit mindenkinek ajánlgatok is szorgalmasan.

 

Egészség!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!