Keresés

Részletes keresés

molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3694

Méér? Mi van még? Sör és virsli?

Vagy mostanában geesztenyével töltött angolna?

Előzmény: pepanka (3689)
lajhárfék Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3693

Gondolom a parlamentbe már szervezel egy állandó füttykoncert-zenekart.

Vagy csak egypár személy kifütyülésre érdemes? Hungária Félix. És ezt Gyurcsánynak köszönhetjük? Áldassék a neve!

Előzmény: molar (3688)
molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3692

Ha bejön egy nagy színész a szinpadra, fogadhatják tapssal (nem Gálvölgyiről beszélek, fére ne értsd)

Pedig még egy szót sem szólt. Csak értékelik korábbi teljesítményét.

Na most Gyurcsány esetében is a korábbi ténykedését értékelték a füttyel.

Ezen a beszéde alatt sem tudott javítani.

Előzmény: Neocortex (3687)
malaclopo Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3691
mit gondolsz, hány állampolgár van arra ráutalva, hogy egy ennyire buta ember, mint te, felhívja akármire is a figyelmét? sőt, azzal használsz, ha nem szólalsz meg, amert ha te hínád fel valamire a figyelmét, bizotsan megerősödne hitében, jól választott, nem ilyen buta ember idolját juttatta közjogi méltósághoz!
Előzmény: molar (3677)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3690

Mindenütt olyanokkal találkozik, akik felhívják a figyelmét a gyengéire.

Orbánnal ellentétben, aki csak azt viseli el, ha dícsérik!

pepanka Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3689
nem, szerintem a te gondolatidban van az Internacionálén a hangsúly, hogy ezt tudod csak kiemelni az MSZP gyűléséről
molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3688

Nincs rá szükség. Mindenütt olyanokkal találkozik, akik felhívják a figyelmét a gyengéire.

Kivéve az MSZP gyűlések, de ott úgyis csak az Internacionálé eléneklésén van a hangsúly.

Előzmény: lajhárfék (3683)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3687
Nem értékelték a beszédét, hanem az ünneppel együtt MEGZAVARTÁK! Még el sem kezdte, már fütyültek és hőzöngtek! Semmi olyat nem mondott, ami ezt indokolta volna! Már amennyire hallani lehetett...
Előzmény: molar (3684)
Derek Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3686

"Én is úgy gondolnám, hogy nemzeti ünnep, de Gyurcsány ott akart szólózni, mint politikus.

Politikai beszédet mondott."

Persze miert mit kellett volna neki mondania.Egy politikus mindig politikai beszedet mond. Egy allami unnepsegen is aktualizalva az esemenyrol valo megemlekezest a sajat politikai szandekaihoz.Ez igy van mindenhol es semmi kivetnivalo nincs benne.ez a dolguk. Ha Orban mondja akkor is.

Ha nem politikai beszed lenne akkor eleg lenne felkerni az akademia megfelelo szaktudosat,hogy beszeljen az esemenyrol de ez nem tortenelemora.

Előzmény: molar (3678)
pepanka Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3685

Még mindig megy ez a topik?

Igaz még mindig nem kaptam egyetlen egy értelmes választ sem arra a kérdésemre, miért is ízléstelenség, ha Gyurcsány Ferenc beszédet mond március 15-én?

Panka

molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3684

Elmondta a beszédét, amit a jelenlévők azonnal értékeltek.

Tiszta haszon, nem kell közvéleménykutatókat súlyos pénzekért felkérni a tetszési index kikalkulálására.

Előzmény: Neocortex (3674)
lajhárfék Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3683
És megragadsz minden alkalmat, hogy Gyurcsány után rohangálj fütyülővel a szádban és népfelvilágosítsál, vagy azért néha megszeged állampolgári kötelességed?
Előzmény: molar (3677)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3682
Tény, hogy politikai beszédet mondott, miután éppen csak azelőtt húztak el a városból a politika traktorjai!
Előzmény: molar (3678)
szysssz Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3681

Te! ne keverd össze a Nemzeti Ünnepet egy politikai naggyűléssel.

A körmenet meg ünnep a hívők számára, ezért hoztam fel példának: a Te okfejtésed alapján a demokrácia, a szólásszabadság jegyében minden megengedett??

Előzmény: molar (3672)
kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3680
Hazudol! Még EL SEM KEZDTE A BESZÉDÉT már fütyültek és kerepeltek. Az hogy ő ennek ellenére elmondta, az az ő tiszteletreméltó nyugalmát dícséri. Egyébként én a füttyögők jogát sem vonom kétségbe, a véleményük kifejezéséhez nekik is joguk van. De időben el kell választani! A beszéd UTÁN fütyülhet aki akar. Ez egyébként ugyanaz a bunkó csőcselék, akik a temetőben is fütyültek és kerepeltek. Joggal vetődik fel a kérdés:
VAJJON MELYIK OLDALON IS ÁLLNAK AZOK A BIZONYOS LUMPENPROLIK???
Előzmény: molar (3660)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3679
Sokaknak fáj, hogy nem tudnak minden ünnepet lenyúlni!
molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3678

Én is úgy gondolnám, hogy nemzeti ünnep, de Gyurcsány ott akart szólózni, mint politikus.

Politikai beszédet mondott.

Nem lett volna rá szükség.

Előzmény: kizsgé (3676)
molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3677

Attól hogy közjogi méltóság, még ki lehet fütyülni.

Sőt! Ki is kell, ha valaki alkalmatlannak gondolja, és ilyen módon tudja ez kifejezésre juttatni.

Ez állampolgári kötelezettsége!

Ugyanis mások figyelmét is fel kell hívni a miniszterelnök hiányosságaira.

Például úgy látszik te se vagy vele tisztában.

Itt az alkalom, hogy eltűnődj rajta: mi jót tett az országgal eddig Gyurcsány?

Előzmény: Inquisitor (3669)
kizsgé Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3676

Drága molar!

Te keversz itt valamit, de nagyon. Egy nemzeti ünnep az nem politikai nagy gyűlés...

tehát a balosok mehetnek a Szent Jobb körmenetre randalírozni. Így lesz egy-egy...

De ez butaság lenne, így nem fogják megtenni....

Derek Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3675

"Ha te összekevered a misét egy politikai naggyűléssel, akkor persze előfordulhat, hogy elkezdesz a Bazilikában ordítozni."

Egy allami unnepen egy  megemlekezes ahol a kormany ,a parlament es a kulfoldi diplomaciai missziok is jelen vannak nem politikai nagygyules.

Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3674
Nemzeti ünnep volt, akárhogy is fáj neked az, hogy Gyurcsány úgy gondolta, azon akár ő is beszédet mondhat.
kizsgé Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3673
Én is veszélyben látok sok dolgot, úgy hogy felhívom a figyelmet.. Csak nem mindegy hogyan...
molar Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3672

Ha te összekevered a misét egy politikai naggyűléssel, akkor persze előfordulhat, hogy elkezdesz a Bazilikában ordítozni.

Egyébként mit szeretnél ott kiabálni?

Előzmény: szysssz (3668)
malaclopo Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3671
normális rórumozónál feltételeztem volna, hogy egyszerűen elírt egy évszázadot; de flepnisnél nem  tudhattam, hogy most mit is akart ünnepelni, illetve mi alapján akart füttyögni
Előzmény: molar (3664)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3670
3 percig azért a miniszterelnök is beszélhet, nem? Szerintem ha nem teheti meg, akkor van veszélyben a haza!
Inquisitor Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3669

Tetszik vagy sem, de a Miniszterelnök közjogi méltóság, akkor is ha neked vagy nekem nem tetszik.

Tetszik vagy sem faragatlanság ÉS bunkóság egy közjogi méltóságot kifütyülni.

Tetszik vagy sem, de faragatlanság és bunkóság egy nemzeti ünnepen ilyesmit tenni, pláne önös célzattal.

Tetszik vagy sem, ez egy szépen szervezett és léezsírozott tevékenység volt, és majdenm semmi köze se volt a választópolgárok álltal kifejezett nemtetszéshez.

Tetszik vagy sem, de még a Gyurcsényt is megilleti a véleménynilvánítás és a szabad szólás joga. Még ha egyesek állandó jelleggel próbálják is ilyen és hasonló tevékenységekkel más polgáraktól azt elvenni.

Tetszik vagy sem, a birkaszellemben terelhető csoport(ok) megtették kötelességüket gazdájuk hívó szavára :)

Na ez utóbbi az ami miatt hiteltelen ez az egész "véleménynyilvánítás" dolog. Ha nem 15-én ... ha nem csoportos "spontán" szereveződésben történt volna, valami minimális esélyt látnék, hogy bevegeyem. De nem veszem. Annyi mindennel etettek már ...

szysssz Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3668

Szerinted, akkor bemehetek a Bazilikába körmenetkor és szabadon randalírozhatok ott kedvem szerint a haverekkel. A szabad véleménnyilvánítás jegyében.

Ja, vagy ez más, mint a NEMZET ÜNNEPE?

Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3667
Te dumálsz szájbarágásról??? Az eszem megáll!!! Tényleg!
Előzmény: molar (3664)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3666
Kokárda is volt rajtam... Beeeeeeeeeee!!!
Előzmény: Neocortex (3665)
Neocortex Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3665

Ha március 15.-én elmegyek a Múzeumkertbe, azzal eleve az 1848-as forradalmat ünneplem, nem? Egyébként Gyurcsányt sem hallhatom élőben mindennap...mellesleg a nemzeti ünnepen is akadályoztak ebben...

Kötöszködj valaki mással!

Előzmény: molar (3657)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!