mit gondolsz, hány állampolgár van arra ráutalva, hogy egy ennyire buta ember, mint te, felhívja akármire is a figyelmét? sőt, azzal használsz, ha nem szólalsz meg, amert ha te hínád fel valamire a figyelmét, bizotsan megerősödne hitében, jól választott, nem ilyen buta ember idolját juttatta közjogi méltósághoz!
Nem értékelték a beszédét, hanem az ünneppel együtt MEGZAVARTÁK! Még el sem kezdte, már fütyültek és hőzöngtek! Semmi olyat nem mondott, ami ezt indokolta volna! Már amennyire hallani lehetett...
"Én is úgy gondolnám, hogy nemzeti ünnep, de Gyurcsány ott akart szólózni, mint politikus.
Politikai beszédet mondott."
Persze miert mit kellett volna neki mondania.Egy politikus mindig politikai beszedet mond. Egy allami unnepsegen is aktualizalva az esemenyrol valo megemlekezest a sajat politikai szandekaihoz.Ez igy van mindenhol es semmi kivetnivalo nincs benne.ez a dolguk. Ha Orban mondja akkor is.
Ha nem politikai beszed lenne akkor eleg lenne felkerni az akademia megfelelo szaktudosat,hogy beszeljen az esemenyrol de ez nem tortenelemora.
Igaz még mindig nem kaptam egyetlen egy értelmes választ sem arra a kérdésemre, miért is ízléstelenség, ha Gyurcsány Ferenc beszédet mond március 15-én?
És megragadsz minden alkalmat, hogy Gyurcsány után rohangálj fütyülővel a szádban és népfelvilágosítsál, vagy azért néha megszeged állampolgári kötelességed?
Hazudol! Még EL SEM KEZDTE A BESZÉDÉT már fütyültek és kerepeltek. Az hogy ő ennek ellenére elmondta, az az ő tiszteletreméltó nyugalmát dícséri. Egyébként én a füttyögők jogát sem vonom kétségbe, a véleményük kifejezéséhez nekik is joguk van. De időben el kell választani! A beszéd UTÁN fütyülhet aki akar. Ez egyébként ugyanaz a bunkó csőcselék, akik a temetőben is fütyültek és kerepeltek. Joggal vetődik fel a kérdés: VAJJON MELYIK OLDALON IS ÁLLNAK AZOK A BIZONYOS LUMPENPROLIK???
normális rórumozónál feltételeztem volna, hogy egyszerűen elírt egy évszázadot; de flepnisnél nem tudhattam, hogy most mit is akart ünnepelni, illetve mi alapján akart füttyögni
Tetszik vagy sem, de a Miniszterelnök közjogi méltóság, akkor is ha neked vagy nekem nem tetszik.
Tetszik vagy sem faragatlanság ÉS bunkóság egy közjogi méltóságot kifütyülni.
Tetszik vagy sem, de faragatlanság és bunkóság egy nemzeti ünnepen ilyesmit tenni, pláne önös célzattal.
Tetszik vagy sem, ez egy szépen szervezett és léezsírozott tevékenység volt, és majdenm semmi köze se volt a választópolgárok álltal kifejezett nemtetszéshez.
Tetszik vagy sem, de még a Gyurcsényt is megilleti a véleménynilvánítás és a szabad szólás joga. Még ha egyesek állandó jelleggel próbálják is ilyen és hasonló tevékenységekkel más polgáraktól azt elvenni.
Tetszik vagy sem, a birkaszellemben terelhető csoport(ok) megtették kötelességüket gazdájuk hívó szavára :)
Na ez utóbbi az ami miatt hiteltelen ez az egész "véleménynyilvánítás" dolog. Ha nem 15-én ... ha nem csoportos "spontán" szereveződésben történt volna, valami minimális esélyt látnék, hogy bevegeyem. De nem veszem. Annyi mindennel etettek már ...
Ha március 15.-én elmegyek a Múzeumkertbe, azzal eleve az 1848-as forradalmat ünneplem, nem? Egyébként Gyurcsányt sem hallhatom élőben mindennap...mellesleg a nemzeti ünnepen is akadályoztak ebben...