De azok nem július közepén voltak. (És a Skonto elleni meccsen még simán át lehetett menni a C-ből a B-be, ha már kiégett a szemed, de mostanában ez már nem lehetséges.) Mindegy, egy jó 7-8 órai esti meccs lenne az igazi ilyenkor.
Miért kéne 3-kor játszani? A Skonto meccs 17 órakor kezdődött. Mint az összes NB I-es meccs az elmúlt években (kivéve az esti rangadókat, amit mindig a Fradi vagy a Vidi játszott).
Én úgy gondolom, hogy egy kört azért jó lenne menni minimum, tehát elsőre valamilyen verhetőt kapjunk. Aztán jöhet egy nagycsapat. Mint például tavaly a Sevilla az Újpestnek.
Igen össze lehetne kötni a kettőt, csak akkor nyilván nem esti meccs lesz, délután háromkor meg nem annyira nyerő játszani, ha kánikula van. Bár a Skonto ellen bejött.
Amilyen "szerencsénk" van, nekünk tolnak majd valami örmény, kazah, azeri csapatot. Utóbbi kettő esetben a kiesés is eléggé valószínű lenne. No, de a klub hagyományaihoz hozzátartozik már évek óta, hogy meg tudunk lepni mindenkit, úgyhogy irány a csoportkör! :D
FCSB nem kellene, de ez úgy tudom nem a Steaua, vagy ott van valami kavarás Trnava - magyargyűlölő gecik Rangers - Campusra szabadulva poén lenne, Steven Gerrard, stb Legia - a hangulat itt is garantálva lenne Cracovia - nincs messze, jó kis párharc lehetne Olimpija Ljubljana - szintén közeli Eszék/Hajduk Split - úgy látom ők is lehetnének akár ( Mészáros csapatával játszani EL selejtezőt, igazi kuriózum lenne :)
továbbjutás szempontjából: Stjarnan, Crusaders, Fola Esch, Vitebsk, Soligorsk, Zalgiris, Alashkert, Ventspils, Ordabasi, Tobol, Minszk,Tbiliszi, Cork, Sabail, Nefcsi Baku, Cukaricki, Domzale, Vardar, Mostar, Kairat Almaty. Ezek ellen azért szerintem simán meglehet, csak kb egyik sem közönségcsalogató, és a 80%-a baromi messze van.
Anno a Skonto meccs a Campus idején volt, a fesztiválozóknak volt egy külön szektora kedvezményes jegyáron. Nem tudom miért kéne költöznünk vagy cserélni.
Amúgy ezzel kapcsolatban arra leszek kíváncsi hogy ha a második meccset lesz itthon akkor a Campus miatt felcseréljük a pályaválasztói jogot vagy költözünk ?
Hogy isszuk a kólát meg nagy a sor, meg ilyenek. Ez rinyálás.
Akkor már tegyük fel azt a lemezt, hogy mindjárt vége az építőipari lufinak, a "debreceni vállalkozók" megszedték magokat és lehet összedobnak 1 forintot.
Most nyertünk, van egy csomó jó játékos. Maga Csányi dícsérte meg a Debrecent, példamutatónak beállítva.
Na Bódit hazaküldte a válogatott keretből a másik kopasz... Eléggé érthetetlen, pedig élete formájában van... Nem hiszem h ne lenne elég ez egy kerettagságra.
más stadionokban megoldaják mobil módon(fiatalok vagy akárki hátán egy kis tartály)akár a sör vagy üdítők mihamarabbi kiszolgàlását,lásd VB,Eb de már a fradi pályán is vannak ilyen megoldások! Itt úgy látszik nem érdeke aki csinálja hogy minél több sört adjon el meg jobb legyen az emberek szájíze is! azért ez 2019-ben egy ilyen stadionban hogy ez nem megoldott azért ez elég hihetetlen!