Keresés

Részletes keresés

andD Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99544
Kabaré, amit ez a buzi mll csinál!
Mindenféle bizonyíték nélkül tiltották el a Tökölit, csak azért mert egy köcsög kis bíró mondott valami hazugságot.

Buzi szieben!

Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99543
Tököli Attilát 3 mérkőzésre eltiltották
[2004-06-15 17:28]
Az MLL Fegyelmi Bizottságának keddi tárgyalásán Tököli Attila ügyében volt érintett a Ferencváros. A bajnoki hajrában megrendezett Balaton FC-Ferencváros mérkőzés utáni események miatt kellett ma Tökölinek megjelennie a bizottság előtt.
- FTC.hu - Mint ismeretes, a mérkőzés után Kassai játékvezető azt jelezte a játékvezetői jelentésében, hogy játékosunkat kiállítottnak nyilvánítja. A játékvezető a mérkőzés helyszínén mindezt nem közölte senkivel, és piros lapot sem mutatott fel. Az első fegyelmi tárgyaláson Tököli 3 meccsre tiltották el, majd az FTC fellebbezését követően játékosunk visszakapta játékjogát, mivel a fegyelmi bizottság nem automatikus kiállításként, hanem feljelentésként kezelte a történteket. A feljelentés tárgyalására, és a felek szembesítésére ma került sor. A tárgyaláson Kassai játékvezető elismerte, hogy nem mutatott fel piros lapot Tököli Attilának, amit azzal indokolt, hogy a játékos túl messze volt tőle. Később Haáz Ferenc és Kassai Viktor meghallgatása után az is világossá vált a bizottság előtt, hogy Kassai játékvezető a technikai vezetőnknek is csak jócskán megkésve jelezte a kiállítást. Mindez akkor történt, amikor Haáz Ferenc a játékvezetői öltözőben nehezményezte, hogy Pintér Attilát elküldték a kispadtól, és kérte annak jegyzőkönyvben történő rögzítését, hogy vezetőedzőnk és a Ferencváros nem ért egyet az elküldéssel. Kassai játékvezető a tiltakozás átvételekor jelezte, hogy egyébként Tökölit is kiállítottnak nyilvánítja. Ezen tények ismeretében, illetve a FIFA által hitelesített „ A labdarúgás játékszabályai” című kiadványban foglaltak szerint világossá vált, hogy Kassai játékvezető nem állította ki csatárunkat, hanem feljelentette. A mai meghallgatáson Tököli Attila továbbra is tagadta a történteket, Kassai játékvezető és az egyik partjelző viszont ragaszkodott ahhoz, hogy csatárunk megsértette a játékvezetőt. A bizottság az ilyenkor szokásos módon a játékvezetőnek adott igazat, így Tököli Attila annak ellenére három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, hogy tettére nincs bizonyíték, ellenben arra van, hogy a mérkőzés játékvezetői és tartalékjátlékvezetője számos alkalommal kerültek ellentmondásba magával és egymással.


KRIPO.67. Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99542
megyerin
sx7 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99540
Gondoltam,hogy ez lesz.Beettétek amit elétek tettek.Az nem furcsa ,hogy erre a döntésre 1 hónap alatt jutnak?Elítélik Tökit(3 meccs),de jogosan játszott.Miért nem az első bizottság hozta ezt a dontést?Mire alapozta ezen döntését a második bizottság?Videót néztek ,tanúkat hallgattak ki?Ugye nem.Mert ez a mai gyűlésen derült ki,tehát azt a második bizottság nem tudhatta,vagy ha meghozta a döntést akkor csak Tökölire alapozvaí tette ezt meg.Most azért abba gondoljatok bele,ha én kapok pirosat és meghallgatást kérek és azt mondom,hogy velem nem közölték ezt(vagy bármi mást)én akkor nem minősülök kiállítottnak.

Ez egy remek műsor,remélem átlátjátok,hogy miről is beszélek itt,miről beszéltem itt.Szopatnak mindenkit.A döntés jogosnak mondom csak az ahogy ide eljutottunk az kva gáz.

Előzmény: királyfurfang (99538)
baksz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99539
" Lényeg az, hogy mi becsülettel lettünk bajnokok. "

És a Dózsa meg egy becsületeset szopott.

Előzmény: Greenie (99535)
királyfurfang Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99538
Ráadásul ez UEFA előírás is ami a piros lapot illeti.
Kis buzik, a debrecen óvásának maradék erkölcsi alapjai is szertefoszlottak. Egyszerűen nullák az újpestiekkel együtt.
A NYOMUNKBA SEM ÉRHETNEK!
HAJRÁ FRADI! IRÁNY A BL!
Előzmény: Greenie (99537)
Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99537
Most akkor várjuk a dózsások meg a lákisták mea culpáját!:)
Előzmény: királyfurfang (99536)
királyfurfang Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99536
Ezt ugattam én is ezerrel már az óvás óta, hogy olyan nincs, hogy valakit piros lap nélkül állítsanak ki, erre a lokista "kurvaokosvagyok" gyerek meg itt ugattak!
Nekünk lett igazunk! Formai hiányosságok/piros lap és szóbeli közlés hiánya/ miatt nem lehetett Tökölit úgy kezelni, mintha kiállították volna!
A mostani 3 meccset feltehetőleg azért kapta, mert bizonyítottnak vélték a "beszólás" megtörténtét.
Geci Kassai, ha lett volna annyi vér a tökében és a levonuláskor elő merte volna húzni a pirosat, akkor az egész ügy nincs. De az egy gerinctelen kis buzi, remélem nem vezet sok meccset nekünk ezentúl!!!
Hajrá Fradi! Irány a BL!
Előzmény: Greenie (99529)
Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99535
Lényeg az, hogy mi becsülettel lettünk bajnokok.
Ezt mi eddig is tudtuk, most a gyökér dózsások és a disznópásztorok is láthatják....
Előzmény: Kcsita (99533)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99534
FRADI!:)
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99533
Az rendben van hogy jogosan játszott, de én arra gondoltam, hogy salamoni döntés hozzanak. De úgy látszik ez sem amit írtam. De hát csodálkozzunk?
Előzmény: Greenie (99532)
Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99532
Tököli JOGOSAN játszott, a parasztok meg a rendőrök csalásról beszélnek!
Bekaphatják.
A liga meg fizetett (?) a dilettáns fb miatt!
A történet itt véget is érhetne, de erre hoznak egy újabb rossz ítéletett.....
Előzmény: Kcsita (99530)
rapits Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99531
Aztan ha Toki nalunk marad akkor az oszi bajnoksag elso 2 forduloja kb igy fog kinezni?: Jon a traktoros brigad, majd megyunk a dozsahoz..
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99530
Akkor megkérdezném nagy tisztelettel, hogy miért tiltották el 3 mérkőzésre? A másik ami bántja a csőrőmet, hogy megint átnyúlik az új bajnokságra, mint ahogy az előzőé volt.

A korrekt döntés az lett volna, ha azt mondom felfüggesztem Tökölit, de ha még egy fegyelmezettlenségi hibát csinál, akkor következményei lesznek, akkor már eltiltás járna. Ez lenne egyszerű vagy nem tiltiják el.

Kár, hogy megint nem lesz nyugalmas nyarunk.

Előzmény: Greenie (99529)
Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99529
Akkor a kcsg dózsások mehetnek mea culpázni, a disznópásztorokkal együtt!

Az MLL FB a rendelkezésére álló, a FIFA „LAWS OF THE GAME 2001” című kiadvány - az Internationale Board által jóváhagyott hivatalos játékszabályok - a FIFA által engedélyezett fordítása alapján, figyelemmel a játékvezetői jelentésben foglaltak, valamint a meghallgatáson elhangzottak közötti ellentmondásokra is megállapította, hogy a labdarúgás játékszabályai 12. (6) bekezdésében szabályozottaknak nem felelt meg Tököli Attila „kiállítottnak nyilvánítása”, mivel ennek ténye akár a piros lap felmutatásával, akár szóbeli közléssel a játékosnak nem lett tudomására hozva.

A játékvezető a rendelkezésre álló szabályok alapján a kiállítással járó szabálytalanságot észlelte, ezt jelentésében rögzítette is, fegyelmezési jogkörét elmulasztotta gyakorolni. Ezért a jelentésben leírtak, bár fegyelmi eljárás alapjául szolgálnak ugyan mint feljelentés, de a játékos játékjogának automatikus felfüggesztését nem eredményezi. Ezen megállapítását a Fegyelmi Bizottság az FSZ 67.§ alapján tette, mely különbséget tesz a mérkőzésen történő kiállítás és a között, ha a játékvezető álláspontja szerint sport fegyelmi vétséget követ el a labdarúgó a mérkőzés alatt, vagy közvetlenül utána. E különbség tétel lényege az ugyanis, hogy a kiállított labdarúgó játékjogosultsága a fegyelmi határozat meghozataláig automatikusan felfüggesztődik, míg egyéb esetben a labdarúgó abban az esetben áll automatikus eltiltás alatt, ha a játékvezető álláspontja szerint, vele szemben a mérkőzés alatt, vagy közvetlenül utána elkövetett tettlegesség vétségében bűnös.
Jelen ügyben mivel Tököli Attila a rendelkezésre álló szabályzat alapján formailag nem lett kiállítva és sérelmezett magatartásával kapcsolatban a tettlegesség nem merült fel, játékjogának automatikus felfüggesztésére alap nem volt.
A Fegyelmi Bizottság a tárgyalás megtartása nélkül hozott határozatát az FSZ 86.§-ra tekintettel módosította és tárgyalás elrendeléséről rendelkezett, mivel ez a pont kimondja, hogy a kihirdetett, vagy kézbesítés útján közölt határozat csak tárgyaláson változtatható meg, akkor, ha a fegyelmi eljárás alá vont a fegyelmi tárgyalás mellőzésével hozott határozat a kézbesítést követő 8 napon belül a tárgyalás megtartását kéri.
Az ügyben a meghallgatás napján további tárgyalást tartani nem lehetett, mivel a felmerült ellentmondások tisztázása végett a játékvezetőket is meg kellett hallgatni.

Greenie Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99528
Na akkor most megbizonyosodtunk, hogy bunda bajnokság volt! Csak akiknek bundázták annak nem jött össze, így lehettünk mi bajnokok!
Szemétláda mocskos mll, ha nekünk akartak volna segíteni akkor nem lenne eltíltás, de így....
kilóg a lóláb, mindent megtettek hogy a dózsa bajnok legyen...
pfff
Legalább mi megmentettük a becsületünket!
Előzmény: Kisgonosz (99527)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99527
Tököli Attila a ma történtekről a következőket mondta:
- Nem történt más, csak amire számítottam. Nincs semmilyen bizonyíték arra, amivel vádolnak, mégis eltiltanak. Kassai játékvezető miatt ebben az idényben 10 mérkőzésre szóló eltiltást kaptam. Először 6 meccset, aztán nem játszhattam az Újpest elleni rangadón egy jogtalan sárga lap miatt, most pedig kapok három meccset. Edzeni és játszani ugyan lassan hetek óta nem tudok a kapott rúgásoktól, de ezek ellen senki nem véd meg. Csatár vagyok, hozzá vagyok szokva a rugdosásokhoz, de soha nem szoktam törlesztéssel, durvasággal reagálni. Ennek ellenére 10 meccset kaptam egy év alatt. Most kiderült, hogy megint csak én vagyok a bűnös. Az elmúlt bajnokságban két teljesen szabályos gólomat nem adták meg különböző bírók. Az esetekre volt bizonyíték, hiszen televíziós felvételeken látszott az igazság. Volt olyan eset is, pont az Újpest ellen, ahol az ellenfél játékosai is elismerték, hogy a fejesem után jóval a gólvonalon túl volt a labda, ennek ellenére a tévedő játékvezetőket senki nem büntette meg. Most egy rám egyébként utazó játékvezető vallomása miatt eltiltottak. Bizonyíték nincs, de ez senkit nem érdekel.
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99526
Tököli: 3 meccs

Budapest, június 15., 17.50 A csatár a következő szezont is később kezdheti - az FTC fellebbez.

Ma a Liga Fegyelmi Bizottsága meghozta döntését a hosszú ideje húzódó Tököli-ügyben. Ennek értelmében a Ferencváros csatára az új szezonban az első három mérkőzésen nem léphet pályára. Mint emlékezetes a válogatott csatár az előző idényben az első hat meccset töltött eltiltása miatt a lelátókon.
A Balaton-FTC mérkőzés után kiállított csatár ügyében csak hosszas huzavona után születhetett meg a mai döntés, de az FTC már jelezte, mindenképpen fellebbeznek a határozat ellen.

HATÁROZAT

A Magyar Labdarúgó Liga Fegyelmi Bizottsága a 2004.05.19.-én lejátszott Siófok – FTC NB I férfi felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés lefújását követően történtek miatt Tököli Attilát az FTC Labdarúgó Rt. sportszervezet labdarúgóját a játékvezetővel szemben elkövetett sportszerűtlenség sport fegyelmi vétség miatt az FSZ 29.§ (2) bekezdés a, pontja alapján a soron következő 3 (három) NB I férfi felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzésen való részvételtől

e l t i l t j a.

A határozat ellen a FSZ XIV. fejezete alapján fellebbezésnek van helye.

INDOKLÁS

A 2004.05.19.-én lejátszott Siófok – FTC NBI felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzéssel után készült labdarúgó játékvezetői jelentés – többek között – tartalmazta, hogy a mérkőzés lefújása után Tököli Attilát a játékvezetők megsértése miatt Kassai Viktor kiállította
A játékvezetői jelentésnek a Magyar Labdarúgó Ligába történt beérkezése után a soron következő 2004.05.21.-én megtartott fegyelmi bizottsági ülésen a kialakult gyakorlatnak megfelelően tárgyalás tartása nélkül az MLL FB Tököli Attila sport fegyelmi felelősségét megállapította és ezért a 3 (három) soron következő NBI bajnoki labdarúgó mérkőzésen való részvételtől eltiltotta.
A következő ülésnapon Tököli Attila idézés nélkül megjelent a FB előtt szabályszerűen meghatalmazott jogi képviselőjével és Haaz Ferenc technikai vezetővel az ügyében tárgyalás tartását kérve.
Tököli Attila ezen meghallgatása során tagadta, hogy sport fegyelmi vétséget követett volna el, egyben úgy nyilatkozott, hogy Ő arról, miszerint kiállították kb. 1 órával a mérkőzés lefújása után szerzett tudomást és akkor sem a játékvezetőtől.
A szintén meghallgatott Haaz Ferenc Tököli Attilával részben egybehangzóan úgy nyilatkozott, hogy a labdarúgó kiállításáról először Ő szerzett tudomást, mégpedig akkor, amikor Ő, mint technikai vezető a játékvezetői jelentést látta.
Mind a labdarúgó, mind a technikai vezető kijelentették, hogy sem piros lap felmutatásával, sem más módon még a játéktéren kiállítás nem történt.
Az MLL FB a rendelkezésére álló, a FIFA „LAWS OF THE GAME 2001” című kiadvány - az Internationale Board által jóváhagyott hivatalos játékszabályok - a FIFA által engedélyezett fordítása alapján, figyelemmel a játékvezetői jelentésben foglaltak, valamint a meghallgatáson elhangzottak közötti ellentmondásokra is megállapította, hogy a labdarúgás játékszabályai 12. (6) bekezdésében szabályozottaknak nem felelt meg Tököli Attila „kiállítottnak nyilvánítása”, mivel ennek ténye akár a piros lap felmutatásával, akár szóbeli közléssel a játékosnak nem lett tudomására hozva.

A játékvezető a rendelkezésre álló szabályok alapján a kiállítással járó szabálytalanságot észlelte, ezt jelentésében rögzítette is, fegyelmezési jogkörét elmulasztotta gyakorolni. Ezért a jelentésben leírtak, bár fegyelmi eljárás alapjául szolgálnak ugyan mint feljelentés, de a játékos játékjogának automatikus felfüggesztését nem eredményezi. Ezen megállapítását a Fegyelmi Bizottság az FSZ 67.§ alapján tette, mely különbséget tesz a mérkőzésen történő kiállítás és a között, ha a játékvezető álláspontja szerint sport fegyelmi vétséget követ el a labdarúgó a mérkőzés alatt, vagy közvetlenül utána. E különbség tétel lényege az ugyanis, hogy a kiállított labdarúgó játékjogosultsága a fegyelmi határozat meghozataláig automatikusan felfüggesztődik, míg egyéb esetben a labdarúgó abban az esetben áll automatikus eltiltás alatt, ha a játékvezető álláspontja szerint, vele szemben a mérkőzés alatt, vagy közvetlenül utána elkövetett tettlegesség vétségében bűnös.
Jelen ügyben mivel Tököli Attila a rendelkezésre álló szabályzat alapján formailag nem lett kiállítva és sérelmezett magatartásával kapcsolatban a tettlegesség nem merült fel, játékjogának automatikus felfüggesztésére alap nem volt.
A Fegyelmi Bizottság a tárgyalás megtartása nélkül hozott határozatát az FSZ 86.§-ra tekintettel módosította és tárgyalás elrendeléséről rendelkezett, mivel ez a pont kimondja, hogy a kihirdetett, vagy kézbesítés útján közölt határozat csak tárgyaláson változtatható meg, akkor, ha a fegyelmi eljárás alá vont a fegyelmi tárgyalás mellőzésével hozott határozat a kézbesítést követő 8 napon belül a tárgyalás megtartását kéri.
Az ügyben a meghallgatás napján további tárgyalást tartani nem lehetett, mivel a felmerült ellentmondások tisztázása végett a játékvezetőket is meg kellett hallgatni.
Az MLL FB az FSZ 69.§ (2) bekezdését figyelembe véve 2004.06.08.-ára idézte az ügyben érintett összes személyt, mivel a szabályzat kimondja, hogy a tárgyalás úgy kell kitűzni, hogy arról a felek az értesítést a tárgyalás előtt legalább 5 munkanappal megkapják. Tököli Attila ezen tárgyaláson nem jelent meg, orvosi igazolással igazolt betegsége miatt. Tekintettel arra, hogy Tököli Attila ezért önhibáján kívül a FSZ 79.§-ban részletezett jogait gyakorolni nem tudta, meghatalmazott jogi képviselőjének indítványára 2004.06.15.-ére új tárgyalási határnapot tűzött ki.
A Magyar Labdarúgó Liga Fegyelmi Bizottsága a lefolytatott bizonyítási eljárás alapján a játékvezető és asszisztense egybehangzó nyilatkozatát elfogadva a játékos tagadása ellenében kétséget kizáróan bizonyítottnak találta, hogy Tököli Attila a 2004.05.19.-én lejátszott Balaton FC-FTC NBI bajnoki labdarúgó mérkőzés lefújását követően a játékvezető és asszisztensei személyét sértő kifejezést használt, ezáltal sport fegyelmi vétséget követett el.
Mindezek alapján az MLL FB a rendelkező részben foglaltak szerint határozott.

Kis György
elnök

Hmm.

Kevin: Igen, ha jól tudom, akkor máig.

üllői út 129 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99525
Hát vaze !
Ez a párhuzam nem csak visszataszítóan gusztustalan , hanem alantas is !
Jellemző minden lila szemétládára !
Qrva nagy durung vagy baszki !
Előzmény: Nokia7650User (99475)
Kevin Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99524
Az isteni Drago nem maig adott hataridot a valaszra?
andD Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99523
Hajrá Fradi!
Fradi79 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99522
Ja, nagyon gáz, hogy semmi infó!!!

Meg a honlap is olyan, mint a fa...om, csak a baromságot nyomják rajta.

Legalább beírna ide valami jólinformált, és megosztana velünk valami hírt, leszarom, ha nem igaz:)

Előzmény: királyfurfang (99521)
királyfurfang Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99521
Remélem meggyógyul az edző!

Más: Mindjárt itt a felkészülési időszak, és a Husztin kívül tényleg nincs semmi info. Ez tök bes***ás...
Állítólag "közeli" erős ellenfelek ellen fogunk felkészülni a BL-re. Kíváncsi vagyok kik ellen... Crvena Zvezda? Partizan? Rapid Wien?...
Mindjárt itt van 25-e a sorsolás is...

Hajrá Fradi! Irány a BL!

KRIPO.67. Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99520
Próbáltam ezt-azt. A végén küldtem egy mélt.Remélem jó helyre.
Meglátjuk.
Előzmény: Kcsita (99518)
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99519
Nemcsak a T-Mobile segíthetne, hanema többi szponzorjaink is. Az lenne szép, hah a Fradi szurkolói és a klub szponzorai közösen segithetnék a Torna edző családján.
Előzmény: KRIPO.67. (99517)
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99518
Hogy lehet ezt megoldani? Hát a tippjeim:
-Felkéne hívni a Fradit és erre az alkalomról egy illetékest megkeresni vagy
-Ami itt le van írva telefonszámon felhivni vagy
-Emailen keresztül vagy
-Lehet hogy hülye az ötlet, de lehetne szólni a Tepszics Ignácnak vagy a Haaz Ferinek ez ügyben, amit irtál, hátha ők tudnának ebben segíteni.

Előzmény: KRIPO.67. (99516)
KRIPO.67. Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99517
Lehet, hogy a Gera mezért valaki fog adni 50-100.000.Ft-ot, vagy akár többet is, de a sok-sok hivásból milliók jönnének össze.

A család több segitséghez jutna, a T Mobil minimális ráforditással újabb óriási reklámhoz jutna, mi pedig örülnénk, hogy segithettünk a magunk módján annyival, amennyivel tudtunk.

Előzmény: KRIPO.67. (99516)
KRIPO.67. Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99516
Hát igen.Itt lenne a lehetőség, hogy kipróbálhassuk, hogy működik a T Mobil-os "segitség" vonal.
Én személy szerint nem licitálok, mert nem tudok.De nagyon szeretnék segiteni. Ha lehetne azonnal tárcsáznám a 30-as számot. Szerintem többen vagyunk igy ezzel, több százan, akár több ezren is segitenénk néhány 100 vagy 1000 Ft-al, amit a hivás vagy SMS dij tenne ki.

Hogy lehetne ezt jelezni az illetékesek felé?

Előzmény: Kcsita (99514)
simita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99515
Az neked semmi, hogy ai isteni Zizou vagy ahogyan sokan ismerik Titi elhagyja szeretett klubunkat és az ősi ellenséggel paktált össze ?
Előzmény: Fradi79 (99513)
Kcsita Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99514
Figyeljetek ez komoly:

Licitáljon, hogy segíthessen!
[2004-06-15 15:12]
Kranz Imre, a Ferencváros 38 éves tornaedzõje súlyos beteg. Gennyes agyhártyagyulladással kezelik a Szent László Kórházban. Felesége, valamint két kis gyermeke szorít érte.
- FTC.hu - A nehéz helyzetben a Ferencváros szeretne segíteni Kranz Imre családján, ezért felajánlott egy eredeti dedikált bajnoki Gera-mezt, melyre minden kedves olvasónk és szurkolónk licitálhat. A befolyt összeget természetesen a Kranz család kapja.
– Férjem állapota stabil, de stagnál – mondta Kranz Nikolett, a feleség. – A kórházban megkap minden szükséges ellátást, az eszméletét már visszanyerte, de még mindig lélegeztetõ gépen van. A jobb oldalát nem tudja mozgatni, és sajnos még nem lehet tudni, hogy teljesen felgyógyul-e. Mi bízunk benne.

Azok, akik szeretnének licitálni Gerzson-mezére, és ezzel segíteni tornaedzõnk családjának, azok telefonon vagy e-mailben tehetik ezt meg. A telefonálók hétköznap 10 és 17 óra között a 061/219-03-00-as számon licitálhatnak, míg az internetezõk a nemeth.orsi@ftc.hu e-mail címre küldhetik el ajánlatukat. Kérjük, hogy a licitálók mindenképpen jelezzék elérhetõségeiket (név, telefonszám, postai cím).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!