"szerinted milyen hatást keltene egy olyan kandikamerás felvétel, amelyet Orbán Viktor WC-csészéjébe rejtett mikrokamerával vesznek fel, miközben Viktor éppen szarik, majd kitörli a seggét?" Csak ezt minden egészséges bélműködéssel megáldott ember elvégzi nap mint nap. Vagy nálatok nem szokás szarás után segget törölni? Nálunk igen, de akár milyen nagy a jólét, a taknyunkat még nem esszük meg. Bár lehet, hogy ez lesz a trendi?
Hát szerintem meg nem. Nekem is ezerszer elmondták, hogy ne rágjam a körmöm, de nem számított semmit. Aztán már engem idegesített, úgyhogy leszoktam róla, de néha előjön. És nem tartom magam különösebben neveletlennek :)
Inkább neveletlenség. Édesanyám az elsők között tanította meg nekem, hogy ez illetlenség. "Fiam, használd a zsebkendődet," mondta hasonló esetben, az orrpiszoktól való megszabadulásnak más, lehetséges módjára hívva fel a figyelmemet.
Miből szűrted ezt le kicsi? Ameddig ti ezt a témát zabáljátok - egyre mélyebbre süllyed a FB által vezetett tolvajbanda. Se érv, se adatok - menekül a rasszista a Gyurcsánnyal való 1:1 vita elől. MOndtam: ennyi maradt nektek, rágjátok.:))
Szigetvári, nem egy huszadik senki aktivista, hanem a mi adónkból államtitkár helyettes. Szolgálati autóval, szép fizetéssel, amiből nem telik neki zsebkendőre, és nincs neveltetése.
A bemutatás és a takonyzabálás nagyfokú neveletlenségre utal. A Zuschlag féle zsidózást csak úgy lehet összevetni ezzel, hogy egyikük se tudta, hogy filmezik. Zuschlag nem csak neveletlen, hanem mérhetetlenül műveletlen és ostoba is, esetleg kiművelt antiszemita.
Szerintem ez nem hisztizés. Felőlem felvehetik, meg le is adhatják, de őket is minősíti. Az ilyen sztorik a blikkbe valók a Győzike tegnap büdöset fingott "hírek" mellé, normális ember nem foglalkozik ilyesmivel.
Nem egészen értem. Most akkor Orbán lenne a felelős az Európai Néppárt képviselőinek orrtúrásáért ?
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy személyesen Gyurcsány a felelős személyesen a kampányfőnöke takonyzabálásáért. Annak ellenére, hogy jóval több közük van egymáshoz.
Aha. Akkor már értem. Én látok. A takonyevés egy rossz szokás, aminek semmiféle direkt, vagy mögöttes, vagy akármilyen jelentősége nincs. Egy nagyon rossz szokás, de semmi több. Egyszerűen senkit nem érdekel. A bemutatás, vagy Zuschlag viccelődése egész más.
Azért kapta, az államtitkár helyettes posztot. Nem értem, hogy miért hisztiznek itt, hogy egy közszereplőt, nem lehet felvenni. Nem kellett volna, a nyilvánossági államtitkár úrnak, nyilvános helyen fikázni.
Ha már így rászántad az időt, hogy becsépeld ide ezt a kis morális eszmefuttatásodat, engedd meg hogy én is komolykodjak egy kicsit:
Szerintem az a baj a görcsöléseddel, hogy álszenteskedés mögé bújtatod a pártszimpátiádat.
Egyáltalán nem akkora nagy tragédia, hogy ez a kis suttyó felkerült a netre, amint a taknyát zabálja. A gumicsizma.hu-n rengeteg ilyen videó van, amin hidd el többen röhögnek, mint a Fletó vagy a Vitya esetlen béna aranyköpésein.
A pszichológia profeszorom azt mondta nekem egyszer, hogy ott érgető tetten a legjobban egy ember lelkének hanyatlása, és befelé fordulása, amikor már nem röhögi el magát a saját reggeli fingásán... Szerintem itt van az eb elhantolva, és ezért nem kell itt prüdantériázni a porbafingó kisfiú takony-konzumálásán.
Nem kell itt azon polemizálni, hogy "jaj szegényt most meg közzétették takony-evés közben". Ezzől nem lesz jobb a Fidesznek, és nem lesz rosszabb az MSZP-nek, szvsz.
Ettől csak ennek a balf@sznak lesz rosszabb, akot most már akár a sarki fűszerese is körberöhöghet, mert NYILVÁNOS HELYEN megette a saját taknyát...