Keresés

Részletes keresés

Képvilágosító Creative Commons License 2022.02.14 -2 9 536

:-DDD

 

Igen ! Megalapozott     babakocsis, 6 hozzászólásos vélemény, amit képvisel  :-DDDDD

 

 

 

 

Előzmény: Revilophoto (535)
Revilophoto Creative Commons License 2022.02.14 -1 9 535

Mert a kommentelo  Germain711 nem mas mint egy

kovetkezo rolexmasolat         Buktasorozatok halmaza

Előzmény: Képvilágosító (533)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.02.14 -3 8 533

Ezt qrvára benézted.... a kritika  egy előző (528) postra szólt.. :-DDDD 

Ami tényleg értékelhetetlen.... a topik címe ill. témája szerint :-)

A citált  "szerzőnek" a legalapvetőbb ismeretei sincsenek a portré/akt fényképezésről, a vakujának a használatáról....

 

 

Egyszer már írtam:   csinálj egy "minden, ami rolex" topikot és ott rajonghattok egymásnak.... és akkor béke lesz :-)

🤣

Előzmény: Germain711 (531)


Germain711 Creative Commons License 2022.02.14 -15 2 532

SenkiSemmi Úr (vagy esetleg frusztrált, frigid Hölgy?)! Kerestem a fotóid de nem találtam. Ja , hogy csak kritizálni tudunk? Hol vannak a művészi aktok? Hadd lássuk maistro , hogyan kell képet alkotni.  

Előzmény: SenkiSemmi (530)
Germain711 Creative Commons License 2022.02.14 -13 2 531

Miért zavaros? Rolex kezével lehúzza a felsőt, ez tök izgalmas. A Hölgy szép, a fotó teljesen rendben van mint amatőr fotó.  Te dolgod ha nem tetszik de azért nem kellene 10x - t nyomni különböző nevekről csak a lejáratás kedvéért. 

 

 

Előzmény: SenkiSemmi (530)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.02.14 -2 11 530

Ez egy nagyon zavaros kép. Azt se tudom, mi a kép témája, mert semmi nincs kihangsúlyozva. A nagy, világos folt a kép bal sarkában? Vagy az ormótlan módon betolakodó kezed? Ezek a legvilágosabb részei a képnek. A cici teljesen jellegtelen a képen, elsikkad. Igénytelen, zagyva kép. És mi tolakodik be a képbe a jobb alsó sarokba? Talán egy láb?

Kedves Rolexfan, el kellene gondolkodnod azon, hogy ne foglalkozz olyasmivel, amihez nem értesz, ami nem érdekel. Bármennyire szeretnéd azt hinni, hogy tudsz jó, izgalmas, érdekes képeket készíteni egy női testről, a valóságban ez nincs így. Magaddal tennél jót, ha mellőznéd a fotózás gyakorlását, hiszen mint látható, sem tudásod, sem kreativitásod, sem igényed nincs az érzékiség és az erotika érdekes ábrázolásával kapcsolatban. A képeid ötlettelenek, fantáziátlanok, hiányzik belőlük az eredetiség.

Előzmény: Rolexfan (528)
RTG. Creative Commons License 2022.02.13 -2 11 526

Neked a képedet láttuk feltenni 3 felhasználó név alatt ugye időszaki tárlat (?) amit több más magadera dicsérően kommentelő majd hirtelen törölt fantomtagok odabigyeaztettek. Szándékos figyelem elterelés, zavarkeltés, hogy kilavirozhass a manipulációidból másra terelve a gyanút anak reményében, hogy mindenkit mondvacsinált fantáziálásoddal  félreállíts, töröltess, hogy igénytelenségeddel teleszemetelhess topikokat, akik meg tényleg szeretnének valóban szépet és kellemeset csinálni a mások örömére. Nyilván a te képeidre is vannak igényttartók, de akkormiértnem csinálsz magadnak egy topikot, mint azt már sokan mások ajánlották, és ugye vannak is akik ezt teszk. Most megint legyalultak egy topikot ha nem is közvetlen miattad, de igen nagy részben miattad. Valaki már talán számolta is, hogy eddig mennyi meg lett szüntetve. Te mindig így romdolólag hatottál a közegedre? Ja azértvadásztál mások feleségére is talán. Nem hiéna volt a jeled az oviba, vagy inkább kullancs? Bár lennének más elképzeléseim is. 

Előzmény: Rolexfan (513)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.02.10 -1 11 524

Megtisztelő, hogy nekem tulajdonítod Revilophoto képeit, viszont nem szeretek idegen tollakkal ékeskedni, nem szeretem mások érdemeit a magaménak beállítani. :) Azt meg jobban tudom nálad, hova töltöttem fel képeket, és erre a fórumra biztosan nem. ;)

Mennyire kell agyban gyengének lenni, hogy valaki minden helyzetben keresse az önigazolást, amivel legitimálni igyekszik a működését és a jelenlétét?... :)

Véleménye mindenkinek lehet, ám nem mindenkié mérvadó. ;)

Igen, ismét jöhet a kövezés... :)

Előzmény: Rolexfan (513)
Germain711 Creative Commons License 2022.02.10 -7 1 519

A te fotóid is nagyon jók! Rolex másféle szemléletmóddal fotóz. Miért ne férhetne meg  többféle fotó a fórumban. Így szép változatos a világ. Van ilyen is olyan is. Ide lehetősége van amatőröknek és profiknak is feltölteni és nem fogja egy szakmai zsűri lemeózni előtte.  Sok képet lehet látni a különböző topikokban nem éppen modell alkatú hölgyekről de rengeteg férfinak pont ez tetszik (nekem is). Le a kalappal a Hölgyek és a párjuk előtt is , hogy feltöltötték a képeiket. Nem ez a lényeg. Nem az , hogy egy műtermi fotóművészeti darab legyen hanem az igyekezet. Pont ez a jó az Indexen, hogy van fiatal ,idősebb , teltebb, vékonyabb hölgy akik megmutatják nekünk a bájaikat. 

Előzmény: Revilophoto (518)
Germain711 Creative Commons License 2022.02.10 -12 2 517

Rekord sebességgel érkezett a mínusz. :) Valaki 24 órás szolgálatban nyomja. :)

Germain711 Creative Commons License 2022.02.10 -10 2 516

Rolexfan képei  jók és ebbe a fórumba valók. Nem "művészi aktfotózás profi modellekkel" egyik topik címe sem. Ez egy erotikus - szex fórum. A jelentkező amatőr modellek is tudják mi fog történni.

Vagy akár levében és személyes találkozó keretében meg lehet beszélni mi fér bele és mi nem.

Rolex sohasem állította , hogy ő egy fotóművész. A képei rendben vannak minőségileg is és ha ő nem töltene fel képeket akkor tök üres lenne ez a fórum. Inkább köszönjük meg , hogy közreadja akinek nem tetszik, nem tetszik tovább kell lapozni. Nekem tetszenek! :)

Langyosfagylalt Creative Commons License 2022.02.09 -2 12 514

Szerintem teljesen abszurd amit állítasz, mert vettem a fáradságot, és kipróbáltam amit írsz, ami szerint van aki legalább idézlek, SenkiSemmi (Revilophoto, corvalan, Cserfike, Regreb és még vagy 21 nick) azaz pontosan minimum 26 névvel azonosítasz egy embert. Nos kijelentkeztem, majd ismét bejelentkeztem aztán ezt megközelítőleg az elméleteddel azonos számmal igazítva felszoroztam, és belépegettem a megosztásaidra a topikokban. Nem tudom sikerült e mindbe bele lépnem mert ugye nem biztos hogy megtaláltam a képeidet, de így is több mint 13 percet vett igénybe a topikokba valo be és kilépegetés, az index web oldalára való ki be lépéssel összesen ez cirka plusz öt hat perc, azaz akkor összesen legyen 18 perc per nick, amit ha felszoroz valaki az általad állított személyek számával, akkor az barátok között is egy jelentős időt vesz igénybe. Lehet számolni. Ki az a nemnormális aki ezzel cseszné az idejét, hogy a te, vagy bárki más képeire minuszolgasson a drága idejében. Lehet, hogy te képes vagy erre a marhaságra, de vannak szerintem értelmesebb emberek akik szarnak az ilyen értelmetlen elmebeteg dolgokra. Gondolkodj már el először, és aztán írj, le bármit is. Neked már szerintem üldözési mániád van basszus. Neked mindenki ellenség, aki nem nyalogatja a hiúságod. Azt fogod elérni, hogy elűzöl mindenkit a topikokból, bár lehet, hogy ez a célod, hogy aztán csak te képeid és beírásaid töltsék fel az oldalakat.

Előzmény: Rolexfan (513)
Rolexfan Creative Commons License 2022.02.09 -19 0 513

Ne szerénykedj SenkiSemmi (Revilophoto, corvalan, Cserfike, Regreb és még vagy 21 nick) van neked fenn elég képed.

 

Plusszolod is ezerrel azokat, az enyémekre meg mínuszolgatsz. De hadd tegyek be egy részt egy nekem írt levélből:

 

....

Ez egy erotikus, szex fórum.  Revil azt hiszi, hogy valami akt fotó és szobrászművészeti folyóirat.Nem művészeti aktfotózás a topik címe. No itt van a nagy félreértés.Nagyon tetszik sőt egyre jobban amit csinálsz. A fotók is jók , a modellek és az egész hangulata fantasztikus.Mondom, az irigyeid közé tartozom....

SenkiSemmi Creative Commons License 2022.02.09 -2 15 512

Hiába, Rolexfan tudja, hogyan kell erotika mentes képeket készíteni... Mennyire kell vaknak, vagy igénytelennek lenni, hogy valakinek feltűnjön, az erotikának, az izgalomnak még csak a csírája sem jelenik meg a képeken? A meztelenség önmagában nem válik erotikussá. Lehet azzal védekezni, hogy ezek dokumentumok, viszont még így is érdektelenek, unalmasak. A képeknek nincs mondanivalója, tartalma, hangulata. Egy dokumentarista fotós képes a hétköznapi események tragédiáját hatásosan, ám nem hatásvadász módon megjeleníteni. Vannak olyan képek, amik nem valók a nyilvánosság elé, mert nem tudják átadni azt, amit a képek készítője szeretne közvetíteni. Ilyenek az emlékképek is. Ami nekem kedves emlék, az másnak semmit nem jelent, semmit nem mond. Publikálás előtt ezt mindig mérlegelni kell, mert egy idegen, aki nem ismeri a fotózás körülményeit, a képek láttán alkotja meg a véleményét. Attól, hogy valami élmény az embernek, nem biztos, hogy ezt a képeken is meg tudja jeleníteni, vissza tudja adni.

Mielőtt valaki azzal a kérdéssel jönne, miért nem teszek fel ide képeket, a válasz részemről egyértelmű és magától értetődő: Rolexfan igénytelensége önmagában beárazza a topikot az igénytelenség és az öntömjénezés ócska színvonalára, és nem szeretném magamat erre a szintre leredukálni, valamint jogom van eldönteni, milyen felületen publikálom a képeimet, senki nem kötelezhet rá, hogy itt publikáljak.

Ezek a képek pusztán ego pumpaként funkcionálnak, hogy elhiggye magáról, milyen menő macsó pasi...

Rolexfan, köszönet az újabb képekért, és azért, hogy kreatív gondolkodásra ösztökélsz. ;)

És igen, meg lehet kövezni. :)

SenkiSemmi Creative Commons License 2022.02.04 -3 13 503

Kedves nézőink, az "Ego tombolása" című műsorunkat látták... ;)

Regreb Creative Commons License 2022.02.03 -3 12 501

Én csak reagálok, és miért ne lehetne véleményem(?) Neked lehet, hogy csak az a beírás tetszik és korrekt ami pozitívan értékeli az időnként izléstelen stílusú szavaiddal élve az emlékeidet. (Ha azok a fotók emlékek, akkor szerintem tedd a fotóalbumodba és ne ide. Én se rakom a nagyanyámról, az exemről a lányaimról, intim privát kalandjaimról a fotóm fel a fórumokra mert az emlék a személyes emlék és az nem "közkincs"). Másik. Tehát akkor ezzel az erővel egy emberként tekinthetnénk sok sok felhasználót. Állandóan azzal vádaskodsz, hogy a neked nem szinpi hozzászólókat egy emberként gyurj össze. Állításod nem vagy képes elfogadható érvekkel alátámasztani, bizonyítani, és addig az nem több mint össze - vissza hablatyolás, jelentéktelen füst amit elvisz az egód vihara. Csak nevetek rajtad. 

Előzmény: Rolexfan (499)
Rolexfan Creative Commons License 2022.02.03 -19 1 500

Én csak képeket teszek fel. Szép emlékeket, de van akit ez zavar.

Rolexfan Creative Commons License 2022.02.03 -17 1 499

Téged kifelejtettelek a felsorolásból. Nézd meg a saját beírásaidat :) 80% engem fikáz 

Előzmény: Regreb (498)
Regreb Creative Commons License 2022.02.03 -2 12 498

Nem sok közöm az egészhez, de lenne egy kérdésem. Mi alapján gondolod, hogy azok akiket mondassz (igazolhatóan) azok egy ember lenne. Ha valamit nem tudok bizonyítani az defektes és pusztán alaptalan vádaskodás. Én nem látok semmi hasonlóságot, ha csak nem azt, hogy nem kedvelnek valamiért. A különdség az ellenben észrevehető, mégpedig abban ahogy írnak. Nem azonosak stílusban se, és ahogy fogalmaznak abban sem. Tényleg. Direkt elolvasgattam amiket leírogattak csoportokban. Senkisemminél meg kimondottan érzem a szakmai tudást, a Revilofotonak meg (szerintem) tényleg jók a képei. Nekem tetszenek annak ellenére, hogy nem írok hozzáfűzéseket. Ami tetszik plusszolom ami nem, azt minuszolom. De ha jobban meg ézed Te is láthatod az eltéréseket közöttük. 

Előzmény: Rolexfan (496)
diyyí Creative Commons License 2022.02.03 -1 14 497

Kedves időszakos tárlat,Bajlo mindig ezt hangoztatod.Revilonak aztán semmi szüksége sokszoros regekre,megvannak azok akik kedvelik a képeit akárcsak én.

Előzmény: Rolexfan (496)
Rolexfan Creative Commons License 2022.02.03 -16 1 496

Ugyan már. Te vagy itt vagy 21 nickkel és te minuszolgatsz ezekről engem és plusszolod  a saját fotóidat. És minden törölt topikot MIATTAD töröltek. Cserfike, corvalan, SenkiSemmi és a többit mind te irogatod.

Előzmény: Revilophoto (495)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.02 -15 2 493

Én arról nem beszéltem hogy pár képje valóban rossz helyre van feltöltve,simán csak az emberek hozzá állásáról! Akik sosem láttak pinát azok osztják itt az észt 😅 mert ennyire képesek,te is legalább  hátra néztél volna anno,akkor bár egyett láttál volna 😂

Béke ám 😉

Előzmény: Képvilágosító (492)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.02.02 -1 15 492

 

Ennek a topiknak a női mell:   értsd  a  "cicik"   a témája..., most a kosár méretről ne beszéljünk :-)

 

Nem pinák, bugyik, seggek, turkálós-taperolós  férfikezek az előtérben .......

 

Értelmesebb lenne a rolex csinálna magának egy új és saját  topikot, ahová foshatná a képeit...

 

Mondjuk:  "minden, ami rolex" 

Ott "a pinát sosem láttak még  nickek  " ömlenghetnének kedvükre, akit ez  a  "törölköző egy kockás fotelon, leeresztett redőnynél" stílus nem érdekel, az nem kattint oda :-)

 

ÉS AKKOR BÉKE VAN ! :-DDDD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (487)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.02 -15 3 490

Ahogy elnézem pár topik döglött lenne ha rolex nem tolná fel a képeket,inkább örüljetek neki.

Rolexfan Creative Commons License 2022.02.02 -16 1 489

Nem okoskodni kell, hanem képeket betenni. Sok a duma

Előzmény: Cserfike (486)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.02 -14 2 488

Látszik a hozzászólásaidból hogy miért vagy itt,csak kritizálsz! Ez minden amire képes vagy? Vagy van még lejjebb?

Előzmény: Cserfike (486)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.02 -14 4 487

Okoska,a "friss" játékos régebb óta követi ezt a fórumot mont ahogy te azt gondolnád! Attól hogy valakinek új profilja van illetve nem ugat bele mindenbe még nem azt jelenti hogy nem is létezett addig! Nagyon kár ezért az oldalért hogy ide már sokan kötekedni jártok fel,nem arra használjátok amire ki lett találva! Gondolom a farkatokat sem 😂😂😂 

Előzmény: Cserfike (486)
Cserfike Creative Commons License 2022.02.02 -3 13 486

Ja mert ugye cseppet sem feltűnő, hogy a friss játékos ennyire átlátja a több ezer feltöltőből, hogy a Rolika a "legjobb", és azonnal benyal a fagyinak, és biztatja, hogy ne foglalkozzon a nem tetsző, a nem őt dicsőítő kritikával . . . egy cseppet sem lóg ki a lóláb, vagy a rolex óra kismutatója. De ciki. Mint amikor magának írt pozitív biztató kritikát a másik profiljából, amit aztán hamar törölt mert, mert sokan átlátták a figurát a produkcióban. Kérdezhetném . . . . van még lejjebb ?

Előzmény: Cserfike (485)
Cserfike Creative Commons License 2022.02.02 -2 13 485

Rolika betolt egy új babakocsit.

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.02 -16 3 484

Ne törődj a sok "profi" fotós hozzászólásával Rolexfan! Aki a kép és a fotós minősítésével van elfoglalva valószínűleg nem izgatja maga a női test látványa. Az viszont már az ő problémája. 😁 Rengeteg élvezhető képet töltöttél már ide fel,amit ez úton is köszönök. Remélem tovabbra is így teszel!  Biztos vagyok benne,hogy a sok nagyszájú közt akad bőven olyan aki azért recskázott az általad feltöltött képekre! 😅 Vagy ezek a személyek csak azért ilyen kritikusak mert csak itt láthatnak meztelen nőt😁 csak sajnálni tudom őket 

Előzmény: Rolexfan (452)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!