Udv, regi ecigisek segitseget kernem liuid izzel kapcsolatban. 2008 korul mikor bejottek magyarorszagra az ecigik, lehetett kapni (akkor meg igy hivtak) marlboro es dunhill izeseitesu liquidet. A marlboro izu nagy kedvencem volt, engem pirospaprikara emlekeztetett az ize. Azota is azt az izt keresem, ami a leginkabb kozel volt hozza az az aramax cigar tobacco liquid, de kb fel eve annak az ize megvaltozott. Van otletetek hogy melyik marka melyik aromajanak van hasonlo ize? Koszonom!
Van egy eladó teljes e-cigi készletem. márciusban lett vásárolva, nincs kibontva, TELJESEN ÚJ. 10 "kazán" van hozzá. Számlája megvan, 43.000 ft volt összesen. Még 3 hónap garancia van rá. Ezeket az adatokat tudtam számla alapján beszerezni róla az eladó boltjából. Hívjatok nyugodtan, árban megegyezünk: 0670 3416711
A CSOMAGOK TARTALMA:
Aspire Zelos 50W Kit / 5 darab Aspire Nautilus BVC kazán / 3x10ml választható ízű e liquiddel.
Az Aspire Zelos 50W Kit ecigaretta a szájból tüdőre stílus kedvelőinek régóta várt készüléke. Ergonomikus, barátságos design, 2500mAh akkumulátor kapacitás, 50W teljesítmény, továbbfejlesztett, kiváló ízvisszaadás jellemzi.
Aki próbálta valaha az Aspire Nautilus tankot, az tudja, hogy nem könnyű felülmúlni, a Nautilus 2 tankpatronnal ez mégis sikerült.
Sziasztok. 12.05. napon vásárolt, csak kipróbált Void Vaporizen szettemet
3 liquid társaságában (1 nikotinos) eladnám. Nekem sajnos nem jön be, maradok a hagyományos ciginél.
Ára 11.000 Ft.
Sziasztok.
Eladnám néhány mech mod-omat, rda-mat, squonkeremet, lost vape mod-ok. Van psyclone mods, dotmod, lost vape, SQ.
Érdekel itt vkit? Hol érdemes hírdetni ilyeneket? Köszi ;)
Sziasztok.
Van egy Vaptio p1-esem, három hetes. Eddig jól működött.
Tegnap este töltőre raktam, egy fél nap után is villognak a ledek, energia meg egy szál sincs benne. Próbáltam másik töltőt is. Eddig bírta? Beépített akksi lévén mehet a kukába? Köszi, ha van valami ötleted.
Sziasztok!
Újrakezdő e-cigis vagyok, vettem egy smok v-fin készüléket,de egyelőre nem jön be a DL mód.
A kérdésem az, hogy át lehet-e alakítani MTL üzemre,ha igen mi kell hozzá.
Esetleg konkrétan mit rendeljek hozzá.
Köszönöm
1. Növényi Glicerin (min. 99,94% tisztaságú) USP EP EUR 8 2. Propilen Glicol (min. 99,94% tisztaságú) USP EP EUR 8 - 3. Tisztított, gyógyszerészetben használt víz 3,5% (2015.04.01 utáni rendelések nem tartalmazzák) 4. Nikotin USP, EP EUR 7 (csak nikotinos alapok esetében tartalmaz 0,3%-10% arányban) -
Eccerűen érthetetlen. Fel nem foghatom, ha világos tények vannak, mint méregdrága gyógyszer forgalmazható, de mint élvezeti cikk, üldözendő... A napnál is világosabb, h ez a gyógyszer- és dohánygyárak lobbija...
Másodszor, ha ilyen zavaró, szúró érzést tapasztalsz, valami nincs jól beállítva. Én még Geo-val kezdtem, és az üvegszál ha nagyon kiszáradt - sokat szívtam egymás után perceken belül - , vagy elhasználódott olyan 1 hónap távlatában, akkor érezhető volt ilyen - valóban - kellemetlen érzés.
Kicsit babrásabb - nem sokkal, de megéri! Csodás ízeket kreál! Ami még fontos, olyan mint egy vonzó, de hektikus asszony. Ki kell tapasztalni, melyhez nem hetek, inkább hónapok kellenek! Magyarán, személyre szabottá kell tenned a készüléket, ahogy magad is megfogalmaztad. Csak szánj rá több időt!:-)
Nagyban segítene a problémád orvoslásárban, hogy milyen készüléked van, és milyen eszközökkel szerelted fel!
Én nem vagyok nagy tudósa, így ha ezt leírod, sorstársaink bizonyosan adnak majd tippeket itt a fórumról. De mint fentebb írtam, a filmet nagyon ajánlatos megnézni! Szerintem, kielégítő válaszokat fogsz kapni!