Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Pörög a sztori a véghajrában, de növekszik a hülyeség is.
Pepe először még szzal szédíti Enikőt higy a nyomozók elől tünjenek el külföldre, de az ügy ejtése után már azt hebegi a régi/új csajának, higy a strómanmeló nem engedi sehova - itt kell maradniuk.
Roland meg egy véletlenszerű utcai rablásból azt vonja le, hogy az egész rájuk volt kihegyezve, mert meg akarták bérgyilkolni mindannyiukat.
Így nem csoda ha még jövőre is menni fog ha most leáll egy időre. Most azért nem akarják idén befejezni hogy ne mondják h ez is 2021-ben szűnt meg mint a barátok közt?
November 8-tól kizárólag a Super TV2-n láthatják a nézők a Mintaapák új részeit. A kábelcsatornán eddig a sorozat ismétléseit követhették figyelemmel, mostantól azonban a TV2 helyett a Super TV2-n jönnek az új részek minden hétköznap 19.35-től. A Jóban Rosszban ezzel egyidőben pihenőre megy és a befejező részeket a téli szünet után sugározza a csatorna - közölte a TV2 Csoport.
Nem értem , hogy miért kell így elhúzni a befejezést. Most tényleg hónapokat kell várni arra a pár részre?
Szerintem Hajdú akkor is baromira irritáló, ha nincs "karakterben".
Ha például ő is vendég Bochkor beszélgetős műsorában, azt a részt nem is nézem, mert széttrollkodja az egészet, biztosan úgy gondolja, hogy az baromi vicces (pedig nem).
Aztán lehet, hogy a kocsmában, haverok között nagyon jó fej, de ez valahogy a műsorokban nem jön át.
Ez a Hajdú Steve-es vonal szerintem is teljesen rossz, a figura baromira irritáló, Hajdú túl is játssza, elviselhetetlen volt, nekem Cseke Katinka Böbéje óta nem volt ennyire zavaró karakter a sorozatban, ő volt az abszolút mélypont számomra.
Viszont az, hogy egyre újabb szereplőket hoznak be, az amiatt is lehet, hogy ezek a részek már előbb meg voltak írva, mint ahogy meghozták a határozatot arról, hogy befejezik a sorozatot. Talán már le is szerződtették a színészeket, így aztán tartják magukat az eredeti tervekhez, amíg lehet. Aztán majd gondolom, a vége lesz nagyon elkapkodva, hirtelen valami ad hoc-lezárást kanyarítanak hozzá jó esetben, de lehet az is, hogy egyszerűen csak abbahagyják egy ponton...
Tényleg ráírták, pont olyan pojáca mint ő a valóságban is, csak nagyobb hangerőre kapcsolt .Nálam elérték ezzel ,hogy már nem sajnálom,ha véget ér a sorozat..
Nem mondhatnám, hogy kedvelem Hajdú Steve-et, de ebben a nyomulós balfasz szerepben nagyon jó. Mintha csak rá írták vola. Ezzel - rövidtávon persze - nincs is baj. A fontos, hogy túlzásba ne vigyék a foglalkoztatását - se itt, se máshol.
Egyébként érdekes, hogy úgy pörög a sorozat, mintha nem tudnánk, hogy heteken belül fájront. De oké, a fák is állva halnak meg!
Azt hittem menten sírva fakadok, mikor megláttam Hajdú tevét feltűnni a sorozatban :( Tényleg az összes RTL-es borzalom "sztár" átkerül a tv-2 műsoraiba ?? )
Brúnó után Viktornál miért játszák el ugyanezt a leegett kecós hülyeséget? Ráadásul full csak pofázva róla, de semmit nem mutatva. Írták volna azt hogy beszart a cirkója és nem tud fürdeni, vagy hogy a mosógépe eláztatta a lakást és most a biztosítóra vár. De ezt a gázrobbanásos hülyeséget minek tolják ennyire?