Keresés

Részletes keresés

BalazsTrifid Creative Commons License 2013.06.05 0 0 706
Kovács Andi Creative Commons License 2013.06.03 0 0 705

Elgondolkotató mit is lehet elhini a forúmokban

Kovács Andi Creative Commons License 2013.06.03 0 0 704

Ingyen reklám

 

Kiderült hogy a csillogvillog magárol írta a véleményt, jó is az önreklám.

Utazó_1 Creative Commons License 2012.10.24 0 0 702

Sziasztok!

Megosztom a tapasztalataimat szemhéj-tetkó ügyben.

Másfél hónapja szántam rá magam, hogy megcsináltatom a szemhéjtetkót. Egy barátnőm ajánlására mentem, az övét már láttam és nagyon szépen sikerült. Az enyém is nagyon szép lett. Kifejezetten vékony vonalat kértem, és úgy is csinálta a kozmetikus csaj. Az első után picit halványnak éreztem, de a korrekció után tökéletesnek látom. Nagyon szép, és praktikus, egyszerűen imádom.

Még valami: szinte egyáltalán nem fájt. Alig mertem elhinni, de tényleg így van, pedig nagyon féltem a fájdalomtól. De a kozmetikus csaj valami nagyon jó fájdalomcsillapító kenőccsel bekente, úgyhogy egy-egy karcolásnyit éreztem csak az elején, és utána tényleg semmit.

Szóval nagyon ajánlom, a kozmetikus csajt is (Bp. 18. ker., priviben szívesen elküldöm az elérhetőségét) és magát a szemhéj-tetkót! Mindenkit bátorítok, aki gondolkozik rajta, hogy csináltassa meg, annyira szép lesz utána, hogy érdemes belevágni!

 

csillogvillog Creative Commons License 2012.09.04 0 0 701

Sziasztok! Én nagyon rég óra szerettem volna sminktetoválást, de kizárólag jó minőségűt szerettem volna, mert félek a fertőzéstől, hegesedéstől, meg allergiától, az meg elég sokba kerül. Most vasárnap vettem észre ezt az akciót, bejelentkeztem, és ma már meg is csináltattam! http://sminkes.info/Sminktetovalas-akcio(Mondjuk az igaz, hogy nekem nagyon meggyőző volt a fotó ami fent van a weboldalon, meg szimpatikus volt az is amit a csaj mondott.) Nagyon durva, hogy a legjobb géppel dolgozik (legalábbis annak alapján, amiket olvastam fórumokban meg weboldalon, ez a Long Time Liner az az) amúgy drága is, de most asszem szeptember végéig féláron tetovál. El se akartam hinni. Ráadásul, én nagyon féltem, hogy nehogy ilyen mű legyen, meg ne vörösödjön ki, és azt mondta, hogy olyan pigmenttel dolgozik, ami az eddigiekhez képest még kevésbé vörösödik ki, és hipoallergén is. Még egy picit erős a színe,  hívogattam is, hogy ez ugye nem marad így, de azt mondja, hogy 40%-ot halványodik a tetoválás, mikor meggyógyul. Mondjuk a formája már így is nagyon tetszik, tök természetes. Ja, én szemöldököt tetováltattam, és szálasat, bár ha még lesz pénzem ebben a hónapban, kacérkodom a szájsatírral is, mert így még pont beleférne. :)))

m.nikolett75 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 700

Mindenki inkább hallgasson a megérzésére és úgy válaszon sminktetoválot, vagy kérdezősködjön a környezetében, akik már valahol csináltattak valahol sminktetoválást és az ő véleményükre hallgasson.  Érdeke itt senki nem ír a saját nevébe, állnéven ír, mert nem egyenes ember.

 

Utálat az irigységből fakad. Irigységgel a saját boldogságod útjába állsz. Az irigy ember állta lában boldogtalanok, megkeseredetek, szóval csak irigykedj másokra, magadnak ártasz vele.   

m.nikolett75 Creative Commons License 2012.08.22 0 0 699

Ez jó, hogy sminktetoválok egymásról írnak  ide rossz véleményt, mint ha vendég írta volna, végül is akinek jól megy beírnak ide egy rossz véleményt az ki is van lőve , már mindjárt több vendége lesz így az irigy sminktetoválónak, naiv emberek meg elhiszik.

 

Inkább az ismerős véleményére kell hallgatni, aki járt már sminktetoválónál . Forumok azért jöttek létre hogy a konkurenciák tökre tegyék egymást.  

godeneye Creative Commons License 2012.07.23 0 0 698

Sziasztok,csajhogy idetaláltam...mielőtt véleményeznék kérdésem,itt csak a szemöldökről esik szó vagy bármilyen sminktetoválásról is folyik a csevely? (pl ajak)

Balthazar Creative Commons License 2012.07.17 0 0 697

Hu, még jó hogy megtaláltam ezt a fórumot.

El akartam menni az Erika cosmeticsbe szemöldököt csináltatni.

 

A dícsérő kommenteknél kissé gyanús, hogy friss reg és csak ide szólt hozzá.

Szóval azokat semmisnek veszem.

 

Köszi csajok, hogy megóvtatok egy nagy csalódástól.

 

feketehaj80 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 696

De az árak majd nem mindenhol úgyan azok. Még akinél még jártam konzultációra és ő is kedves volt és gondolkodtam rajta hogy hozzá megyek csak nem volt időpontja és én csak a héten vagyok itthon az a Köves Kati. Ő a XIV.kerületben van . És nagyon jó referenciáji vannak. Nem is tudot most azonnal időpontot adni. Sajnos ezért nem hozzá mentem. Elég sok oldalt megnéztem és mivel fotózással foglalkozok tapasztalatból látom ,hogy nagyon sokan nem valos képeket raknak fel. Nagyon nézzétek meg kihez mentek ,mert évekig hordjátok a negatív hatásait ha elrontják.

feketehaj80 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 695

Én is most voltam egy nagyon kedves sminktetoválónál . Ajánlom mindenkinek. Mostmár nem divat az egy csik tetoválás a szemöldöknek ,hanem van a szálazásos technika http://www.sminktetovalasok.hu/szemhej_tetovalas .

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 694

Mégegyszer nagyon Köszönöm Erika!

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 693

Az üzenem azoknak akik olcsón akarják meguszni a sminktetoválás, hogy ne tegyék lehet hogy sokkal drágább lesz mint gondolnák én is így jártam. Persze van kivétel is

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 692

Nem tudom pontosan az honlap címüket, de azt hiszem a kozmetika neve www.erikacosmetics.hu lehet

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 691

Köszönöm a segítségedet én is elmentem az Erika Cosmetics szalonba Murguly Erika fogadot nagyon kedves volt és megértő. 3alk szedte ki az elcsufitott szemöldökömet amit még vidéken csináltattam 2éve és helyette e szép ives szemöldököt tetovált. Nagyon megvagyok elégedve az eredménnyel. Azér irom le mert érdemes volt vidékről is felutaznom, megérte. 

Bbagony Creative Commons License 2012.05.15 0 0 690

Hogy nekeljen ezérst pestre felutaznom

Bbagony Creative Commons License 2012.05.15 0 0 689

Sziasztok! a segítségeteket kérném tudátok ajánlani Szombathelyen egy jó sminktetoválot. Köszönöm!

Niki... Creative Commons License 2012.05.13 0 0 688

Én is nagyon sok kutakodás után találta rá erre a szalonra www.erikacosmetics.hu meg is beszéltünk egy személyes találkozót  és a tanácsát véleményét kértem, mivel tanácstalan is  voltam milyen is legyen, azt tudtam hogy csak természetes hatás szeretnék, és nagyon sok rossza hírek terjengnek a sminktetoválásról és bevallom féltem is nagyon. Tapasztalataim nagyon jók a lány nagyon kedves és megértő  volt, mivel nem vagyok egy könnyű eset.  1 órán keresztül átbeszéltük, hogy mi lenne az arcomhoz a legmegfelelőbb tetoválás, többféleképen berajzolta mire megtaláltuk a megfelelő színt és formát. Engem teljesen meggyőzött a kedvessége és a szaktudása, rá  1hétre tudót csak időpontot adni, én már rögtön aznap megcsináltattam volna, azt tanácsolta aludjak rá egyet gondoljam végig,  végül is csak megbeszélésre kértem időpontot, így már nem volt idő a tetoválásra, de végül is 1 hét múlva elkészült a szemöldököm és nagyon boldog vagyok hogy ilyen szép lett, és hogy jó helyet választottam.  Nagyon köszönöm neki, és mindenkinek csak ajánlani tudom.   

Erzsu76 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 687

Én is szeretném megosztani a saját tapasztalatom, bár nekem nem rontották el a szemöldökömet és szerencsésnek mondhatom magam, hogy jó helyre mentem. Nagyon sok elkeseredet és rontott tetoválást látok és olvasok itt csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a lányt. www.erikacosmetics.hu   Teljes szívvel csinálja és precíz, türelmes és kedves. Később tudtam meg hogy festőművész is.

Erzsu76 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 686

Én is szeretném megosztani a saját tapasztalatom, bár nekem nem rontották el a szemöldökömet és szerencsésnek mondhatom magam, hogy jó helyre mentem. Nagyon sok elkeseredet és rontott tetoválást látok és olvasok itt csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a lányt. www.erikacosmetics.hu   Teljes szívvel csinálja és precíz, türelmes és kedves. Később tudtam meg hogy festőművész is.

 

Látom sok szakember próbálja befeketíteni, mert irigyek rá. De az is lehet , hogy ugyanaz az ember írja a leveleket.  Utálat irigységből fakad. Jó szakember, jó helyen van és jó árakkal is dolgozik, na és még  jól is néz ki. van mire irigykedni rá.  Ha valami félreértés van két ember között, akkor nem csak az egyik hibás hanam mindkettő.   

kicsinocika Creative Commons License 2012.05.02 0 0 685

Ha valaki tud egy jó sminktetoválot küldje el a számát.  A nyugatinál találtam egy másik lányt

Anita Kozmetika . Ismeri valaki? A képek alapján nagyon profi.  Mindenképpen a környéken szeretnék.  Köszönöm

kicsinocika Creative Commons License 2012.05.02 0 0 684

Erika Cosmetic  Én is jártam nála szerinte ő az ész mindenki hülye és egyáltalán nem tiszteli az embereket. . Már más fórumon is olvastam róla pl: körmös fórumon . Az egyik lánynak a munkájával hírdette saját magát. Sőt valahol azt olvastam ,hogy azt írta magáról ,hogy Budapest legjobb kozmetikusa . Azért ezt megkérdezném a profi kozmetikusoktól ,hogy mi a véleményük. 

delirium25 Creative Commons License 2012.03.31 0 0 683

Csak azért írod ezt mert érdeked fűződik hozzá!!!! Anita Fodor

Előzmény: Anita Fodor (682)
Anita Fodor Creative Commons License 2012.01.29 0 0 682

Én 5 év ezelőtt jártam először a Erika Cosmeticsában és most voltam a napokba nála frissítésen a szemöldök és szemhéjamat, ugyan olyan kedves volt mit öt évvel ezelőtt.  Nagyon meg vagyok elégedve vele, mert pontos precíz és nem anyagias, már nagyon sok barátomnak, ismerőseimnek ajánlottam és szintén megvannak vele elégedve. Nem igazán értem ezt a rosszindulatú hölgyeményt, de csak irigykedik rá és ezért próbálja befeketíteni. Nagyon érdekes hogy a panaszkodó hölgynek mindenki lerontja a tetoválását.


 

  Csatolóm a rólam készített szemöldök, szemhéj tetoválásomról fotót, ami természetesen megtalálható a weblapján is.


Anita Fodor Creative Commons License 2012.01.29 0 0 681

Én 5 év ezelőtt jártam először a Erika Cosmeticsában és most voltam a napokba nála frissítésen a szemöldök és szemhéjamat, ugyan olyan kedves volt mit öt évvel ezelőtt.  Nagyon meg vagyok elégedve vele, mert pontos precíz és nem anyagias, már nagyon sok barátomnak, ismerőseimnek ajánlottam és szintén megvannak vele elégedve. Nem igazán értem ezt a rosszindulatú hölgyeményt, de csak irigykedik rá és ezért próbálja befeketíteni. Nagyon érdekes hogy a panaszkodó hölgynek mindenki lerontja a tetoválását.

 

 

Szemöldök és szemhéj tetoválásomról készített fotót, ami természetesen megtalálható a web oldalán is.

mrita86 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 680

Szia!

 

Én is jártam ennél a nőszemélynél, és velem is hasonlóan bunkó és érzéketlen volt. Nem is értem, hogy megy neki az "üzlet" ilyen stílussal. Nem volt gyerekszobája szegénynek....

 

Én is csak azt tudom javasolni, hogy mindenki nagy ívben kerülje el őt!

Előzmény: Liza_8 (679)
Liza_8 Creative Commons License 2011.07.02 0 0 679

Sziastok! Én is megosztanám veletek a történetemet. Sajnos nekem el lett rontva a szemöldök tetoválásom. Nagyon bántott a dolog, hiszen nap mint nap láttam a tükörben. Szerintem az arc minden nő számára érzékeny pont. Interneten olvastam a Rejuvi® féle tetoválás kiszedési eljárásról, amely segítségével állítólag helyre lehet hozni az elrontott tetoválást. Találtam egy magát "szakembernek" hirdető Murguly Erikát az Erika Cosmeticsnél a Nyugatinál. Felkerestem, és Ő azt mondta, hogy 1-2 kezeléssel megoldható. Lett abból négy is (valahol mindig kimaradt)! Pedig még az elején mutattam neki képet, hogy körülbelül mit szeretnék. A javítások csak elszíneződtek (nem tűntek el) ráadásul még be is hegesedtek. Erika sajnos eléggé felületesen kezelte a dolgokat, az egész hozzáállása, viselkedése lekezelő és bántó volt, de az embernek sok mindent le kell nyelnie a célja miatt. Amikor a javítások után áttetoválta a szemöldököm, még akkor nem is volt rossz, de másodszori (ismétlő) tetoválásnál nem rajzolta be csak ráment ismét, és sajnos bele is ment az előzőleg kivilágosított részekre is, így ismét vastag lett a szemöldököm, ráadásul a kettő nem is egyforma sem vastagságban sem formában. Amikor ezt meg mertem neki említeni, ne tudjátok meg, hogy miket mondott nekem. A szó teljes értelmében lehülyézett, pszichiátriai esetnek nevezett és mindezt a nyílt utcán a bejáratuknál (amikor mentem hozzá időpontra, ott futottunk össze). Én teljesen megdöbbentem. Hogyan viselkedhet valaki így? (akitől segítséget kérsz és megértést vársz)!. Nem értem, hogy aki emberekkel dolgozik, hogyan viselkedhet ilyen közönségesen! Csak egy apró javítást kellett volna elvégeznie, hogy legalább egyforma legyen a két szemöldök. Szerintem egyszerűen nem akarta elismerni, hogy Ő is elrontotta. 

Ezek után azt tanácsolom, hogy ezt a "hölgyet" és az Erika Cosmetics-et széles ívben kerüljétek el, bármilyen jó is a reklámja az Interneten, sajnos a valóság teljesen más... 

neo.tattoo Creative Commons License 2011.06.26 0 0 678

Sziasztok! Eladó használt Cheyenne hawk tetóváló gép! kozmetikai tetoválásra is profeszionális ajándék digitális trafót adok mellé! ha érdekel valakit vegye fel velem a kapcsolatot az emailomon  neo.tattoo@freemail.hu ára: 60000ft

.TT. Creative Commons License 2011.06.23 0 0 677

Szerintem a legszebb smink/szemöldöktetoválásokat Fonyódon a Vörös Gyöngyi csinálja. Amikor eldöntöttem, hogy szálazott szemöldököt akarok rengeteget keresgéltem a neten, és messze az ő munkái voltak a legszebbek, szebbek mint a Kalcsué vagy a Patkós A-é vagy bárkié akiről eddig olvastam a fórumon, pedig Gyöngyi nem is LTL-t használ hanem Noveau Contour-t. Meg lehet nézni a referenciaképet a sminktetovalasaim.hu-n.

Eleve nem mennék olyanhoz akinek nincsenek referenciaképei, még akkor sem ha mások dícsérik.

Van ajándék 5ezer forintos kuponja az első sminktetoválásra, így azért nem is annyira drága, no meg ha valaki igényes munkát akar fizesse is meg.  Ráadásul 2 ingyenes korrekciót is vállal. Én annak ellenére hozzá mentem hogy majdnem 100 km-re lakom Fonyódtól, és nem bántam meg. Persze lehet, hogy van más aki ugyanilyen szépen dolgozik, de hogy a neten én nem találtam olyat, az biztos.

Li-Em Creative Commons License 2011.05.21 0 0 676

Sziasztok!

Péteri Krisztina sminktetováló számát meg tudja valaki adni?Előre is köszi:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!