Kedves Fórumozók, és azok akik hanganyagot szeretnének kapni!
Én már körülbelül egy éve minden kedves érdeklődőnek, aki meg szerette volna kapni a Janja ivković Mandić tankönyvhöz tartozó hanganyagot, sok szeretettel és jó szándékkal elküldtem azt. De mivel látom, hogy vannak olyanok, akik ennek ellenére nem tudták kezükbe venni a kérdéses állományokat bármiféle esetleges hiba miatt, inkább kirakom ide a linket hogy BÁRKI le tudja tölteni.
Ha a link nem működik, vagy bármiféle probléma adódik, jelezzen bárki itt bátran, általában minden nap felnézek erre az oldalra és örömmel elküldöm bárkinek a hanganyagot.
Az előttem szóló Bosanac felhasználónak üzenem, hogy elküldtem már talán kétszer is az e-mail címére a kért fájlokat, amik feltehetőleg megfelelően fel lettek adva, mivel a címzettek közül mindenki más válaszolt, kivéve őt. Elnézést kérek, ha bármiféle hiba miatt nem volt a hanganyag elérhető, vagy nem jutott el a végállomásig.
További kellemes és sikeres nyelvtanulást kívánok és várom szeretettel az esetleges kéréseket, ha valami nem megfelelő a linkkel, a letöltéssel!
A nyelvtanulás első és legfontosabb lépése a tankönyv megszerzése kell, hogy legyen. A dolog sajnos nem olyan egyszerű, Magyarországon ugyanis nemigen fogunk a bőség zavarával küzdeni ilyen téren. (Nagyjából ugyanaz igaz, mint a többi horvát nyelvű irodalomra -- míg[...] Bővebben!Tovább »
Horvátul kezdtem tanulni, és én is abba a problémába ütköztem, hogy a Janja Zivkovic-Mandic féle könyvhöz a hanganyagot még nem tudtam beszerezni. Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy azt honnan lehetne letölteni, vagy esetleg megvenni? Tamás
Én is csatlakoznék azok népesnek tűnő táborához, akik a Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyv szöveg és hanganyagát keresik.
S mivel ez lenne a horvát nyelv tárgykörében beszerzett legelső dokumentumom, tulajdonképpen bármilyen más írott és hangformátumú horvát (vagy szerb) nyelvi anyagot szívesen vennék.
Ha még a fórumra ránézel, akkor szeretném megköszönni neked a linket. Nagyon jó felépített anyagot rejt, magamtól biztos nem találtam volna meg.
Egy kis kutakodás után megtaláltam az alapfokot is, úgyhogy a nulláról indulva, akinek van kitartása és ismeri az orosz nyelvtant, nagyon jó meg lehet tanulni a nyelvet. Időm van, nyáron meg gyakorolom.
Ha valaki nekem is el tudná küldeni a Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz tartozó hanganyagot a fojutka@freemail.hu e-mail címre, nagyon hálás lennék érte!
Horvátul tanulok és nagyon kellene a Janja Zivkovic-Mandic féle Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz tartozó hanganyag. Ha valakinek megvan, legyen olyan kedves és küldje el az email címemre: ervinder1@freemail.hu
Horvátul tanulok, nagyon örülnék neki, ha valaki nekem is el tudná küldeni a Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz tartozó hanganyagot a jzsaklin@citromail.hu e-mail címre!
Ha valaki nekem is el tudná küldeni a Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz tartozó hanganyagot a nikushimi@freemail.hu e-mail címre, nagyon hálás lennék érte!
Kedves mindenki nekem is nagy segítség lenne ha valaki tudna adni a Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz hanganyagot, vagy esetleg meg tudná mondani merre keressek tovább. Hvala! :-)
én is Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz keresek én is hanganyagot. megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni! mél: bajlaca@gmail.com
Janja Zivkovic-Mandic - Horvát nyelv alapfokon tankönyvhöz keresek én is hanganyagot. Azt már megtudtam a kiadótól, hogy az egész tananyag megújul, az új tantervnek megfelelően új formában adják majd ki a könyvet és az ehhez tartozó hanganyagot, így a meglévő könyvhöz már nem lesz kapható hanganyag. Van esetleg valakinek ehhez a könyvhöz hanganyaga? Nagy segítség lenne, ha hozzá tudnék jutni. Köszönöm! E-mail címem: info@keneditravel.hu
Üdvözlök mindenkit! Nekem is a Horvát nyelvkönyv alapfokon hanganyagára lenne szükségem. Ha valakinek megvan, kérem, küldje el a balazs.73@freemail.hu e-mail címre!
ha valakinek megvan a Horvát nyelv alapfokon c. könyv HANGanyaga, kérem, küldje el emailben. Illetve szeretném még beszerezni a Horvát nyelv középfokon c. tankönyvet, elsősorban szkennelve. agneszka1@gmail.com