Keresés

Részletes keresés

sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 4
Hogy miért jó? Egyszerűen kellemes. Kár, hogy a mai világban nem lehet akárhol csinálni.
Csak nem gondolod, hogy a saját testemről akarok fantáziálni??? :-) És, lehet, hogy ezt nem tartod elég nőiesnek, de ha egyedül vagyok itthon, nem is akarok magamnak szép lenni. Inkább elengedett.

ganjaboy: mi az a Sliver?
Battonya és Nemesmedves között lakom valahol, és nagyjából be van húzva a függöny, nehogy a paráznaság vádja érjen, de azért nem nayon precízen, hogy jól kilássak. Úgyhogy csak igyekezz! :-)

Előzmény: Törőlt_nick (3)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 3
És ez miért jó neked? Egy meztelen nőnél már csak egy felöltözött nő lehet szebb. A meztelenség a fantázia megerőszakolása.
Előzmény: sheila (-)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.09 0 0 2
Én egyszer olyan 27 órát egyfolytában.. Csak az elozmény:Elotte betegen elmentem buliba és jól beittam...

utána egy ideig kóma voltam :P
vagy ez nem számít meztelenkedésnek?

mulder s.a.

ganjaboy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1
Én csak kérdezősködnék.
Merre laksz és el van-e húzva a függönyöd amikor éppen meztelenül vagy otthon?
Tudod, mindenkiben van 1 kis kukkoló hajlam (Sliver), bennem miért ne lenne.
Előzmény: sheila (0)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 0
Nulla órával ne jelentkezzetek rekordkísérletre! :-)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 topiknyitó
Az a furcsa kérdés vetődött fel bennem: mennyi az a leghosszabb idő, amit valaki meztelenül töltött el, megszakítás nélkül?

Én most itthon vagyok két napja, mivel nem kellett elmennem sehová. Vasárnap éjjel jöttem, akkor lehánytam magamról a göncöt, mert melegem volt, s azóta ma délutánig éjjel-nappal így voltam. De akkor muszáj volt lemenni kenyérért meg tejért, így nem jött össze a kétnapos rekord Azért vagy 42 óra biztos megvolt. De így is jó volt. Nektek mennyi a maximum egyhuzamban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!