Pont ma bütyköltem egy ilyet ezer éve nem használták végül sikerült beindítani csak az a gond, hogy iszonyatosan pörög. Kétütemű tapasztalataimból arra gondolok túl sok levegőt kap mit lehet vele csinálni?
Sziasztok. Robi 55 kapálógépem van,de már sok bajom van vele,szeretném a motorját lecserélni,tudna valaki ötletet adni hogy az adapterre melyik motort lehet rá csatlakoztatni.
Meg köszönném a segítséget. Budapesti lakos vagyok.
Segítséget szeretnék kérni egy Quantum 55-ös berántózsinór cseréjéhez. Konkrétan ha valaki leírná, hogy mit miután és hogyan, vagy küldene egy szerelési útmutatót vagy netalántán még fényképet is tudna küldeni igazán hálás lennék.
szépen kellene ennek járni 2500-3000-es fordulaton
nem is kell levenni a hengerfejet ahhoz, hogy megtudd zár-e a kipufogószelep. vedd ki a gyertyát, dugj be csavarhúzót, forgasd óvatosan a motort a berántóval, és tapintsd ki a dugattyún, a felső holtpontot. amikor már lefelé kezd menni a dugattyú, ott állj meg.
ugye négyütemű motornál két lehetőség van ilyenkor, vagy munka ütem kezdődik, és mindkét szelep zárva (ez érdekel most minket), vagy szívó ütem kezdődik, és mindkét szelep kicsit nyitva
vedd le a kipufogódobot, és valami gumicsövet tapassz oda, (résmentesen illeszkedjen ott) és fújj bele. ha nem tudod átfújni, akkor jó a szelep zárása. (ha nagyon könnyen átfújod, akkor ez a szívó ütem, tekerd tovább 1 teljes fordulattal, a következő felső holtpont utánig, és ott próbáld átfújni)
Nekem az "üzemi" fordulaton jár így, de a membrán nem lehet, mert mikor hozzám kerűlt a gép (pár napja) cseréltem benne gumimembránt és regulátorrúgókat is.
A szelepeket ugyan nem néztem meg, a hengerfejet nem vettem le, de a videóval ellentétben az én porlasztómba benne van a levegőszűrő csavarja is, mégis ilyen bilegős
A regulátor rúgókat éppen azért cseréltem le, mert azt hittem, hogy a vastagabb rúgó megnyúlása miatt van ez az egyenletlen járás.
Hát még a szelepeket átnézem, picit megtakarítom ha kell, de ha ezek alapból sem járnak teljes gázon (3000/perc) egyenletesen, akkor így marad.
Azért érdeklődtem mert hallottam már ilyen motort teljes gázon menni és szépen, egyenletesen búgott, az enyém meg "dekázik"!?!
Annak az alapjárata alacsonyabb lett, nem olyan mint a kapáé, de alacsonyabb és egyenletesen járt.
értettem, hogy ilyen ingadozó járásról írsz, ami a videón is van, arra vonatkozik, amiket írtam.
kivéve a membrános mondatom. mert látom már, membránról nem te írtál.
most látom, alapjáratot említesz egy korábbi hsz-ban.
alapjárathoz, vagyis olyan alacsony fordulatszámhoz, ami épp ahhoz elég, hogy ne fulladjon le a motor, külön furatok kellenek a karburátorban, mert olyan zárt pillangószelep állásnál már nem ad megfelelő mennyiségű benzint a főfúvóka.
na ezen a karburátoron ilyen nincs. csak a főfúvóka van. ez arra van tervezve, hogy beindítod, pörög 3000-rel, és nyírod a füvet. ez ennyit tud. valamivel lejjebb lehet venni a fordulatot, de olyan alacsonyra, mint egy kapálógépmotornál, nem lehet, mert nem fog egyenletesen járni, meg lefullad.
a kérdésem ezek után az, hogy üzemi fordulaton (3000 1/perc) is így ingadozik a fordulatszám, vagy csak akkor, ha megpróbálod az elfordítható lemezke segítségével, a rugó lazításával lejjebb vinni a fordulatot?
ha üzemi fordulaton jó, akkor nincs semmi gond, ne akarj alacsonyabb fordulatot, mert ez a karburátor képtelen rá.
ha üzemi fordulaton is ingadozik, akkor lásd az előző hsz-omat, akár szelep hiba is lehet.
Szétszedtem a motort: a főtengely minden irányban lötyög a blokkban s szemmel láthatóan kopott, a hajtókar úgyszintén a főtengelyen, a henger nincs kopva csak két szemben lévő részen van 1-1cm-es sávba összekaristolva, a szelepeket nem tudom megitélni.
Budapesten vagy környékén hova érdemes vinni, hogy rendbeszedjék? Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni vagy nézzek rá másik motort.
Ha még nem írtam volna ez egy quantum 35-ös típus.
Most találtam rá erre a topikra, örülök neki. Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Van egy viking 506e jelű fűnyírónk,a motorja szegénynek beteg, erre szeretnék egy jó állapotú Briggs motort.Elvileg ez egy 5 le -s briggs.az 5 le ben csak azért nemvagyok biztos mert a matrica nincs rajta.Ez egy oldalkihajtásos motor is egyben mert önjárós fűnyíró.