Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
rákérdezetm a szervezőktől, hogy mi ez a "veterán" baromság?! Azt válaszolták, hogy nem tudják hogyan történhetett de nyilvánvalóan elírás történt ami részben köszönhető annak, hogy elsőre Téged a férfiak között regisztráltak! Na ne már veterán!!!! Emlékszel milyen jót röhögtünk mielőtt kihívtak téged, hogy milyen ciki már veteránban egy nőnek a dobogón állni ? :) Mondtam is, hogy csak kúszva mászva sunnyognék ki :) Erre kiszólítottak Téged! Azt hittem begörcsölök a röhögéstől :))))
Egyébként egy igazán jól megszervezett családi hangulatú verseny volt, mikor felismertem reggel a rajthoz tartva a mi Ádámunk orgánumát, úgy éreztem mintha haza értem volna:)
Ma Gyenesdiáson, a Keszthelyi-hegységben népszerűsítettük magunkat:) Dit és Rita együtt mentek a rövid távon és Dit 2. lett szeniorban. Én a hosszún mentem és veteránban (!) első (egyből:)), abszolút nőciben 3. lettem. Szóval most is álltunk dobogón! Maga a maraton egyébként tök jó volt: hangulatos, jó pálya, szép helyeken. Ajánlom mindenkinek.
Nagyon mást nem kell csinálni, mint amiket írtál, hogy jó vagy benne, max az úszás és az evezés. 3,5 nap szabira van szükség, mert szerdától vasárnapig tart a verseny, kedd délután meg az utazás.
Sziasztok! Emlékszem, amikor először olvastam a Kalandtúráról, nagyot dobbant a szivem. Aztán belegondoltam, hogy több dologban vagyok béna, mint amiben nem. Szóval max a bringázásban, gyaloglásban, lovaglásban lennék jó, plussz semmiféle kiszögelléstől és magasságtól nem félek, viszont a többiben nagyon a béka segge alatt vagyok. Plussz egy csomó időre el kellene szakadnom a melótól, ha jól tudom.
Mi a reptér felöl, Árpád kilátón át fel a köves terepen mentünk a csúcsig, azaz a rekettyésig. Már eléggé estébe hajlott mikor az utolsó szakaszon tekertünk. Kár, hogy ilyen hamar sötétedik már :(
Keresek olyan kalandvágyó lányt, aki szeretne részt venni egy 5 napos teljesítménytúrán. A Cross Adventure Hungary szervezésében szept 19-23 között kerül megrendezésre egy 60%-ban biciklis verseny. A verseny történetében először indul(na) egy lánycsapat, de hiányzik még egy versenyző. Ha valakit érdekel bővebb információ: www.kalandakademia.hu
Jelentkezni nálam e-mailban vagy telefonon: 06-20-9157-337
Vannak közös tekerések, ahová szeretettel várunk ! Az elmúlt hétvégén pl. mindkét nap tekertünk, szombaton Janihegyen, vasárnap a Pilisben. Szerintem a mostani hétvégén is megyünk valamerre, és itt a fórumon tudomást is szerezhetsz róla !
Nekem a g-mail már megint nem működik, ezért nem látom, hogy mi a pezsgés a témában, úgyhogy itt:
én mindenképpen szeretnék jönni a 24 órásra és - mint már korábban jeleztem - csapattag is lennék szívesen, ha lenne még 5 ember a 2. sz. csapat összehozására.
Ha nem jön össze ennyi, akkor az 1. sz. számíthat rám, mint segítőre!