Keresés

Részletes keresés

cam aro Creative Commons License 2018.09.30 0 0 101536

Clickbait.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101534)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.30 0 0 101535

Elgondolkodtató. Miért lett ennyire xar itt az állami nyugdíj?

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.30 0 0 101534

Érdekes autós link: https://totalcar.hu/magazin/technika/2018/09/29/sokba_kerulhet_ha_ures_tankkalsz_jarsz/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Ezt nem is tudam, én akkor szoktam tanokolni amikor már csak egy rubrika van a tankjelzon, de még nem jott fel a vésztartalék. Ezentul nem várok addig...

cam aro Creative Commons License 2018.09.29 0 0 101533

majd ha elfogytak a kobor macskak... :)) 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101529)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.29 0 0 101532

A gond az hogy amit lehetett az euba ahoz nekik nem lesz jogosultságuk. Ha nekem van repcsijogsim valahonnan az nem biztos hogy jogosult lennék az euban használni.  Elöbb engedélyeztetni kell. A Ba  fogja elveszteni a jogokat kivéve ha áthelyezi a székhelyét, mint tette pár cég. Szerb magyaroknál is megy a jogsihiszti mert csak nemzetközivel vezethetnek az euban illetve ha ki tudják cserélni magyarra az jó. Igen ám de ki fogja (biztositóra gondolok)  itt elfogadni az eus jogsit? Ugyan ez vissza felé..  Lehet be jellene jelentenem hogy elveszett a magyar...

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101531)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.29 0 0 101531

Én is...

Előzmény: Caitlin (101530)
Caitlin Creative Commons License 2018.09.29 0 0 101530

Siman el tudom kepzelni, h par napig igenis foldre kenyszerulnek a jaratok. Amilyen hulyek pillanatnyilag, sajnos benne van a pakliban. 

Előzmény: giornalista (101526)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.29 0 0 101529

https://www.theguardian.com/politics/2018/sep/28/food-supplier-suggests-vegetarian-dishes-in-case-of-no-deal-brexit

Keszulhettek a vegetarianus taplalkozasra! :-) Food supplier proposes vegetarian dishes in case of no-deal Brexit

cam aro Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101528

mert elfordulhat olyan tomeg a vam vizsgalatoknal, hogy a zember inkabb visszafordul.. ? 

senki nem tud semmit. 

barmi lehet. 

-szerintem -  

Előzmény: giornalista (101526)
Nyari Vali Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101527

Nem bánnám ha így lenne.

Esetleg még az EU-s egészségkártya helyett (mellett) kellene valami plusz biztosítás.

Előzmény: seci (101525)
giornalista Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101526

miért lenne kidobott pénz? :D gondolod, hogy nem lehet majd bejutni az országba, vagy mi...

Előzmény: Caitlin (101524)
seci Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101525

Utleveled legyen. Mast nem tudok elkepzelni, hogy problemat jelenthet, jossz meglatogatni a gyerekedet. Vizumkenyszer nem lesz.

-seci

Előzmény: Nyari Vali (101523)
Caitlin Creative Commons License 2018.09.28 -1 0 101524

En megvennem, de azzal a tudattal, h lehet, h ablakon kidobott penz. 

Mirkot befizettuk az iskolai siturara. 2 nappal brexit utan mennek. LEgalabb annyi jo van benne, hogy ha nem mehetnek akkor visszakapjuk a penzt.

Egyebkent a gov.uk oldalon hetfon tettek ki airplane travel related advisery-t.

Előzmény: Nyari Vali (101523)
Nyari Vali Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101523

Sziasztok! Meg tudnám venni a repjegyet a gyerekekhez áprilisra. Mivel az már 2019 március 29-e után van, szerintetek lehet valami változásra készülni az utazást illetően? 

Tudom, hogy márciust követően lesz egy átmeneti időszak, de eddig csak a kereskedelemmel kapcsolatos elképzelhető lehetőségekről olvastam.

Törölt nick Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101522

5 6 éve egyre nagyobb divat lett kocsitól független a "megyek mint a birka" majd megáll a másik mert ki vagyok én.

Mostanság is azon szórakozom hogy kilövök lámpánál aztán az új kocsis majom meg szenved hogy a "becsületén" esett csorbát kijavítsa.

Nyuggerek meg veled együtt lassítanak, gyorsítanak és nem engednek kisorolni. Kell majd egy videószerkesztő lassan hogy tölthessem fel youtubra a majmokat.

Előzmény: KawaBazsy (101521)
KawaBazsy Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101521

Ha elnézést kér, akkor az még elmegy.. Elém jött egy hülye picsa  a körforgalomban, esőben, alig bírtam megállni. Amikor meg kérdőre vontam, az volt az első mondata, h "-Olyan nagy dolog fékezni egyet?"

Előzmény: Törölt nick (101519)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101520
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.28 0 0 101519

azt nehogy pár száz méteres körben érezni lehessen az áldásos hatását. Tegnap kijött egy "román"/annak látszott és azok laknak erre többségben tiszta getto/ majom elém kocsival látszott hogy hülye dudáltam erre még jelzi hogy bocsi és kényelmesen akadályozva fordult ki, de ha telibe verem oldalról aztán rácsukom párszor az ajtót nem tudom mi lett volna.

Másik meg mikor jön a román fuvaros 5/5 alkalommal elém állt meg angol nuku másik román mondta hogy bocs én meg kérdeztem ha esetleg mennem kell a gyerek miatt a korházba és nem tudok kiállni miatta nem lesz e gond ha felborítom vagy eltolom a kocsival. Ez a második alkalomnál volt azóta köszön a fuvaros. Ha hinnék benne hogy megbszák a szájukat töltögetném fel a videokat.. de a te példád is mutatja hogy nem igazán ér semmit a bejelentés...

Azért kiváncsi lennék honnét szerzi a roncs autóit a csávó. A minik azért nem olyan olcsóak.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101518)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101518

:-)

Liquid Ass

This is the best practical joke fart spray in the World!

It smells worse than any stink bombs! Liquid Ass smells just like real Poo and the disgusting smell lasts for Hours!

The most potent stink we've ever come into contact with! TRUST US! This is the most vile fart spray you'll find anywhere!

Tried and tested, Liquid Ass will clear rooms in seconds. Simply smelling the dry tip of this bottle will make most drop to their knees! For use under adult supervision.

This is for a genuine 1 fluid ounce (30ml) bottle of Liquid Ass imported from the USA.

Makes a great gift. Ideal for use at parties, in the office, in cars, in the pub, in school, in the supermarket, in lifts etc.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101517)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101517

Jobbat találtunk 😁 Rendeltünk egy Liquid Ass prank spray-t eBayről. Állítólag durván büdös. Odaöntünk kicsit ahol dohányozni szoktak az ablakuk alá. 😁 Ha mi nem tudjuk kinyitni tőlük az ablakot akkor ők se... 

Előzmény: Törölt nick (101492)
VeraVictoria Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101516

En sem hagyom se a moso se a szaritogepet de meg a mosogatogepet sem mukodesben ha elmentem otthonrol. Otthon voltunk amikor a mosogatogep elengedte a vizet, uszott a konyha, valahogy pont akkor romlott el a tomites, azota se mosogatok forro vizben csak melegben, a forro viz tonkrevagja a tomitest elobb-utobb meg a tanyerokhoz poharakhoz minek a forro?

A mosogepem meg akkor romlott el es korlatlanul ontotta a vizet, szet a helyisegben amikor pont elmentem volna otthonrol, kinnt a locsolocso egyszer szetrepedt es nem volt elzarva a fovezetek a falon tehat a viz omlott a csobol vagy egy jo orat mire eszrevettuk. Volt nehany mas tapasztalatom is, aprok de ahhoz eppen eleg hogy elgondoljam mielott elhagyom a hazat hogy mi van bekapcsolva eppen.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101510)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101515

Érdekes olvasmány: https://docs.wixstatic.com/ugd/0d3854_5772a6660b5349f6a99b5a6d6db667d4.pdf

A lényeg: The European Union (Withdrawal) Act 2018 is useful because it avoids a legal limbo and remains a fall-back in as far as new government initiatives do not provide new measures. However, the Government is entirely free to do what it wants, and the likelihood is that it will quickly do so. If it does not act quickly, it remains to be seen to what extent private actors take the Withdrawal Act seriously and interpret it (e.g. they may know more about how the Government would fine them in the context of the hostile environment than about the rights the Withdrawal Act is supposed to guarantee for us).

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101514
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101513

LOL

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (101462)
Caitlin Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101512

Egyebkent jogos a felvetes.

Caitlin Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101511

ez mosoGATOgep, es a szerelo epp racsodalkozott a hangra. Ilyet meg allitolag nem hallott :)

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101510

Mosogép elromlás nem vicc. Mi például SOHA nem hagyjuk a mosógépet menni amikor nem vagyunk otthon. Az elozo mosogepunk ugyanis ugy romlott el, hogy centrifugalas kozben leszakadt a drum mount, a dob leesett a gep aljara, de a motor forgatta tovabb. Kimentunk a szornyu zajra es leallitottuk. Mire leallt mar tuzforro (olyan kb 70 fokos) volt a gep burkolata! Mennyi lehetett belul? A ruhak gozoltek amikor kinyitottuk az ajtott. Siman ki is gyulladhat. Bar persze egy huto is leegetheti a lakast vagy akar egy egesz tombhazat, last Grenfell tower...

Előzmény: Caitlin (101509)
Caitlin Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101509

jol kezdodik a napom..... es meg del sincs...

1. megneztem bank kivonatomat, nini 50 font vmi cegnek akikrol sose hallottam. Felhivom oket, h mi merre hogy. Oktato ceg, de nem vagyok beiratkozva egy kurzusukra sem, holott a bankszamlam alapjan kifizettem kartyaval, online. 

Ok, bank chat, kartya letilt, szokasos ugymenet. De honnan szereztek meg az adataimat???? Remelem a bank kideriti, mert erdekel. Mostansag annyi helyre betortek, h mar kovetni se lehet....

2. hiv vmi anti-bullying kampanyos nember, h elkeszultek a konyvek (70 db), melyik iskolaba kuldjek es egyeztetni akarja a ceges adatokat a szamlahoz. Tudta a cegnevunket (ok, public info). Merthogy allitolag majusban beszeltunk (o velem szemelyesen, mert emlekszik ram, persze) es megigertem/megrendeltem 180 fontert. 

Namarmost:
- nemreg alakult ceg vagyunk, orulunk, h lik van.... meg nem tartunk ott, h jotekonykodjunk. Eleg a suliba foodbank es kinott ruhak charity shop. 

- bankszla/bankkartya adatok szerencsere tuti nincsenek nala, mert a ceges adatokat ferj tudja, en csak akkor ha kulon elkerem tole (direkt igy van)

- tehat tuti nem igertem nekik 180 fontot akarmit is mondanak!

- ami furi: regi ceges cimunket tudjak, nem a mostanit. Az meg februarban valtozott, tehat ha majusban beszeltem volna veluk es elmebeteg pillanatban tenyleg beleegyeztem volna, h latatlanban tamogatok egy kitudjakicsoda alapitvanyt ennyi penzzel...akkor sem a regi cimet adtam volna meg.

Kertem, h hivjon vissza akkor ha be tudja jatszani a felvetelt amin en elfogadom a felteteleket es megadom az engedelyemet es megigerem, h kifizetem. Ez most mar lassan 40 perce volt,.... (es blockoltam a szamot persze)

3. Elromlott a mosogatogepunk es olyan hangokat adott ki, h majdnem kiugrottam a borombol :) (ez legalabb vicces volt, es mar ma jon a szerelo) 

Caitlin Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101508

szep :) Eddig is tudtam, h nem egyszeru....

Előzmény: Némedi László __ (101497)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.09.27 0 0 101507

Csak ket kez volt, kollegam volt kollegaja. Annyi talan még belefér :-)

Előzmény: Havel Ina (101506)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!