"szerintem jobban járnánk ha 4 évente nem választanánk a képviselőket és a miniszterelnököt szépen hanem fagyonvernénk őket sorban hogy egy se maradjon"
Rögtön megnyugszom, amint rádöbbensz, hogy én BALRÓL kritizálok mindenkit (ezt a nyüves, f*sszopó MSZP-t is), tehát annyi "viktorom" van, amennyivel a segged se tudnád kitörölni.
Én nem haragszom, de szerintem a Lendvai pont nem az IQ erős politikusok között szerepel. Sőt. Egy gyenge képességű, erőszakos, agresszív bunkó, aki mást sem csinál, minthogy a másik oldalt szidja. Ezt nem csak én mondom, sok MSZP-s ismerősöm véleménye ez.
Én pl egy vidám embernek ismertem meg. Nem attól lesz vki jó politikus, hogy ha meglát egy kamerát, elkezd idiótán vicsorítani, mint pl. Lendvai Ildike...
Csak nem azt akarod mondani hogy nem hallottál arrol a kormányzati félrevezetési és média félreveztési kampányrol amiröl már az egész világ beszél!!!!!!Aminek következtében hazánk legsulyosabb gazdasági erkölcsi válságba került!!!!!
És mielött az jönne hogy jo de Orbán sem csinált semmit:
Az elöbb leirtam már hogy 2002 ben kormányváltás elött mi volt a tény!!Ezek 4 év alatt vitték csödközelbe az orságot,meghamisitott mérlegfööszeggel!!!Közbe 4200milliárd hitelt vettek fel é 3500milliárdot elprivatizáltak!!!
Az igérgetéröl pedig annyit hogy Gyurcsány amikor ült az AUDIban azt mondta ez az adocsökkentés kormánya lesz........
Meg a 40%al magasabb gázszámlát,15%al magasabb villanyt,a 40%os buszáremelést,16%o Máv emelést,105.000es tandijat,megszünö lakástámogatást,megszünö diák utazási kedvezményt stb stb!!!
Figyi most nem Orbán van hatalmon ám azt tudod??????
Szerintem te hallomásmol itélsz !!Amit leirtál azok alapján pont azok ellen kellene küzdened akiket most védesz!!Szerintem csak egy kicsit beleásnád magad a dolgokba akkor rájönnél miröl beszélek!!!