Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Huh... Oda jártam anno én is "edzeni" az RR-rel, még korlát sem volt, csak a nagy lyuk. Felelőtlenek voltunk. De hát az adrenalin... Szerencsére megúsztuk. Ő sajnos nem. Részvétem!
Jövőre lehetne egy lassulási verseny is. Amikor két sor bója fel van rakva, és köztük kell minél hosszabb idő alatt megtenni egy távot lábletétel, és bólyaérintés nélkül.
Hazaértem én is, egy jó túra volt az biztos jól megszervezett,jó csapat volt :) és jó volt azért egy-két fórum névhez arcot is csatolni :) leglaább élőben is tudtam beszélni veletek.Azért kellemesen elfáradtam de a gép is bírta.
Puch-al birkóztam egy kicsit én is, kicsit jobb, de nem az igazi. Egyszerűnek tűnik a karbi, nincs rajta semmi állítási lehetőség, csak itt egy hézagoló, ott egy kis furat... Baxameg... Nem tudtak volna rátenni egy nyamvadt levegőcsavart?!!
Mz nálam is előkészítve, letörölgetve. Kicsit ketyegett alapjáraton, de nem volt szivem kivinni a vizes aszfaltra. Remélem, reggelre felszárad teljesen.
Én is pont néztem reggel elég friss idő lesz de délután meg akár 18 fok is lehet,Motor teletankolva felpumpálva,lemosni nem tudtam meg megpucoltam a gyertyát és a megszakítót (a hülyeségem miatt mert ugye ami jó azt nem bántjuk) megpucoltam nem volt szikra :O hupsz gyors kis tisztítás fujatás újra van szikra :) megtréfált az öreg :) szóval menetkész a gép,reggel azért beöltözök szerintem negyed 9 körül érek le.
Jah és közbe este sikerült szikrát varázsolni az Agriára :))