Állítólag a baloldali munkáskerületekből nagy zöld nyitott teherautókon szállíják a kordon-összecsavarozó munkásbrigádokat.
A munka után beszédet mond a felszabadított és megvédett Kossuth-téren Marosán György, majd a sztahanovistáknak kitüntetéseket ad át Gyurcsány Ferenc. A kedves rendezvény zárásaként díszsortűz zúdul a tüntetőkre PPS-sel a Földművelésügyi Minisztérium tetejéről, az életben maradottakról a Vöröscsillagos mentőszolgálat gondoskodik.
Milyen baloldal? Remélem nem az MSZP-ről, vagy híveiről beszélsz? Mitől lenne baloldal? Csak nem a tandíj, vizitdíj , ágydíj, dobozdíj bevezetésétől, avagy milliárdos pártvezetőitől, kormányától?
"szerintem jobban járnánk ha 4 évente nem választanánk a képviselőket és a miniszterelnököt szépen hanem fagyonvernénk őket sorban hogy egy se maradjon"
Rögtön megnyugszom, amint rádöbbensz, hogy én BALRÓL kritizálok mindenkit (ezt a nyüves, f*sszopó MSZP-t is), tehát annyi "viktorom" van, amennyivel a segged se tudnád kitörölni.
Én nem haragszom, de szerintem a Lendvai pont nem az IQ erős politikusok között szerepel. Sőt. Egy gyenge képességű, erőszakos, agresszív bunkó, aki mást sem csinál, minthogy a másik oldalt szidja. Ezt nem csak én mondom, sok MSZP-s ismerősöm véleménye ez.