Most beszéltem vele. Telefont mégsem sikerült feltölteni, így elnézést kér, ha nem mindenkinek tud válaszolni.
Liza törökülésben van, háta homorú, a kis feje meg nagyon hátra van hajtva. Sajnos már nem fér el, ma 3800 grammra becsülték. Minden értéke jó, de nagyon rossz tartásban van, ezért is a holnapi beavatkozás.
8:30kor lesz a műtét, érzéstelenítéssel. Nem tudja, hogy mikor és kinek tud üzenni, mert a teljes napot fent lesz az intenzíven, ráadásul egyedül.
Nagyon köszöni a sok drukkot és rájuk gondolást, puszil mindenkit. :-)
Probaltam hivni, nem veszi fel, pedgi szivesen beszelgetnek vele, hogy ne erezze magat annyira egyedul! Nagyon szurkolok mindket csajszinak! Hihetetlen, ugy elrepult a 9 honap, hogy huha :)
Lesz idén is tavasz, ne aggódj!:) Egyre tovább világos van, holnap is, szombaton is szép idő lesz, próbálj ilyeneknek is örülni, akár nyitott ablaknál süttesd egy kicsit az arcod. És ma a játszótéren észrevettem, hogy rügyezik az orgona. Ennyire közel a szüléshez természetesek az érzéseid, leszakad a mennyezet is...
Stuncnak nagyon drukkolok, minden rendben lesz! (bár én sem értem, hogy miért kell a Sote a Szt. Imre helyett, császárnál mindegy hogy fekszik a gyerek, nem?)
Chipie, gratulálok a kisfiúhoz, szép nevet álmodtál meg neki!
beszéltem stunccal még délután, nagyon örült a hivásnak, annyit tudok, hogy a dokija azt mondta, hogy törökülésben ül Liza és nincs már rá sok esély hogy visszaforduljon, úgyhogy irány a SOTE.
Szegény párja odavan.... Az a csaj akinek az ágyát megkapta még fogadhatott látogatókat, pont akkor tiltották meg a további látogatásokat, amikor ő befeküdt. Ha minden rendben megy holnap, akkor kedden mehetnek haza.
Ma 7 után derül ki, hogy mikor lesz a császár, egyelőre úgy néz ki nem altatják, csak érzéstelenitik.
Megigérem, hogy mivel ilyen derűs lettél, amint élvezhető a kép a növényről és nem csak egy ceruzára emlékeztet, lefotózom neked és ideillesztem, hogy örömet szerezzen :-)
Nem féltél, hogy ha korábban jön a lányod nem lesznek kivasalva a cuccok neki?
Engem azzal ijesztgettek már a múlt héten (31) hogy már akkor el kell kezdeni mindent összepakolni...
Ide tudok csak írni, a 3.0-ba nem tudok, de szóhoz sem jutok.
Mindenféle okokból frissítettem a táblát.
Gandi, ugye hozol majd hírt Stuncról? 38 hetesen miért van szükség a jobb babaellátó osztályra? Akkor már érett az a kislány teljesen, nem értem, miért küldte át a dokija a SOTE-ra. Remélem nem lesz csalódás neki, és sajnálom, hogy látogatási tilalom van.
Örülök, hogy éled az oldal. Minden babázónak sok puszi!
( Rólam csak annyi: 3 kölök. Van olyan oldal, ahol gólyamamiként kezelnek, mert hozom a babákat ! ) Csak olvasgatni szoktam itt nosztalgiából. Nagyon sok sikert mindenkinek, és sok babát és jó egészséget és.........
Akkor neked még van hátra bőven. :) Mondjuk amíg dolgoztam (december végéig), addig egész jól elvoltam, de mivel az ödéma nem engedte, hogy napi 8 órát üljek, így abba kellett hagynom a munkát.
A babaszobát kb. mi is a 33-35. hét környékén kezdtük el berendezni, el kell osztani, hogy a végére is maradjon valami, én a napokban mostam - vasaltam ki a babaruhákat. :)) Az a baj, hogy már végképp nem tudok mit tevékenykedni, minden készen áll kislányunk fogadására. :) Ő egyébként Boglárka Orsolya lesz. :)
A hóvirágnak nagyon örülök, és egyébként nagyon bízom benne, hogy most már lassan beköszönt a tavasz, hogy egy kis fényt hozzon a sötét tél után.
én is belealszom mondjuk mostanság a kézimunkába....
márc. 23. a cél, millió dolgom van még addig, mint alább irtam semmink nincs szinte még készen...
kislány lesz, Sára :-) a 32. hetet nyűvöm, eddig jó, csaka lábgörcsöket nem szeretem éjszaka.
vérnyomásom béka segge alatt, vénáim eltűntek a szénhidrátdiéta miatt (nem volt vészes a cukor 7.3 terhelve a 7.8 maxhoz képest.) a mai terhelésem 6.2, szerintem ezzel megúszom a heti vizitet....
hátam kezd néha fájni, kinőttem a kabátom :-) NAgy vonalakban ennyi.
És hogy vidulj egy kicsit, képzeld, kertecském első virágai kibújtak a földből. Még októberben ültettem a hagymákat, és úgy tűnik az összes hóvirághagyma megeredt. Most kb. 3-4 centire jöttek ki, de még csak zöld, virága még nincs :)
A legnagyobb baj az, hogy hiába kezdek el olvasni, pár perc után elalszom. Nem köt le...
Pont 1 hét van még elvileg, 31-re vagyok kiírva. Ez már valahol nyugtat, de annyira vánszorog az idő...
Próbálom mindig itt nézegetni a fórumot, hogy hátha van még valaki, aki annyira "ráér" , mint én, de napközben nem nagyon pörögnek az események sajnos. :(
Te mikorra várod a babót? Kisfiú vagy kislány? Minden rendben veletek? :)
Az indexesbabák oldalának szerkesztőjéhez lenne egy kérdésem. :)
Bár én csak kb. 3 hete kezdtem el írni a fórumba, nagyon szeretnék bekerülni a többiek közé. Valamilyen időkedvezményt lehetne kapni az ügy érdekében? :))
Azért gondolom, hogy depi, mert elképesztően félek mindentől. Szinte már paranoiásnak érzem magam, hogy ránk szakad az emelet, hogy a páromat elüti az autó, stb. Emellett a felszedett 25 kg sincs rám jó hatással, mert elképesztően csúnyának érzem magam, és ezáltal mindent szörnyen negatívan látok... ...elsősorban, hogy a párom már így biztos, hogy nem szeret, más van neki, ilyenek. Emellett persze tudom, hogy értem/értünk él, de annyira a béka popója alatt van az önbizalmam, hogy szörnyű. És persze nincs rám jó hatással, hogy most már lassan 1 hónapja itthon vagyok, párom dolgozik, és egész nap nem tudok szólni senkihez. És mivel mindenem tiszta ödéma, ezért nagyon tevékenyen sem tudom a napjaimat eltölteni. Nézem a tv-t, amiből csak úgy ömlik a negatív hatás. (Pl.: megölték, felgyújtották, megkéselte, meghalt, öngyilkos lett, megfulladt, összeomlott stb.)
Tudom, hogy amint megszületik a baba, ezek a dolgok majd eltörpülnek, de az addig lassan vánszorgó idő... ...kikészít teljesen. :(
Bent van a SOTE I.-en. Reggeli uh után úgy ítélte meg a Szt. Imrés orvosa, hogy inkább menjenek a SOTE I.-re, jobb babaellátás miatt is. Már nem engedik ki, holnap császár. Ráadásul látogatási tilalom van, apa majd max. a hazamenetelkor láthatja kicsi lányát. :( Kicsi (nagy) lány mintha törökülésben lenne, lábvégű, ezért is marad a császár.
Kérnénk neki drukkokat, nagyon egyedül érzi magát!
Én nem tudom hgoy van e előtte, de hogy ingerültebb és "mimózább" vagyok - gondolok itt arra, hgoy sok kis apró vackon felkapom a vizet, megsértődök stb. - az biztos.
Rád mi jellemző? Miből gondolod, hgoy depressziós vagy?
BElinkelnétek nekem a táblát, mert azt tudom, hgoy benne vagyok, de nem tudom a linket.
egyetértek, én abszolút nem vagyok sírós alkat, még terhesen sem, de nekem is elfutotta a könny a szememet, amikor megláttam a gyertyákat :-(((
Este néztem meg, reggel meg úgy megölelgettem a gyerekeimet, hogy nem is értették.
Ja, amúgy tegnap voltam dokinál, egyértelműen fiunk lesz, Allia, átírnál a táblában kékre? És tuti Gergő lesz a neve, megálmodtam, pedig ilyet se szoktam csinálni.
Szerintetek létezik szülés előtti depresszió? Mert én szinte biztos vagyok benne. Pont egy hét múlva esedékes a szülésem, és ma végigsírtam a délelőttöt. :((