Szerintem piszkosul mindegy, hogy Cure Off vagy Játszóház a címe ennek a topicnak, a lényeg, hogy itt lehet offolni
A Cure topicnál pedig igen kb 20 emberke ír be , de a címe a topicnak The Cure, ezért a baráti csevegések 1-2 hsz erejéig oké, de utána már offnak számít. A baráti csevegésre ott az MSN, ICQ, Mail, Skype, stb.Ez nem a toleranciáról szól, hanem arról,hogy a témánál kellene maradni
Véleményem szerint hogy inkább ne pörögjön a The Cure topic, de ne legyen tele off-al.
Ja és a van e parókája, műfogsora, impotens e , kap e tortát, milyen alsógatyát hord és egyéb világmegváltó témák engem sem érdekelnek a The Cure topicban, remélem nem jutunk el arra a szintre...
Viszont lehet beszélni a dalokról, a mixekről, lemezekről, koncertélményekről, audio és videofelvételekről, tehát a The Cure-ról. Hiszen az a címe !
Merre járok? Élem a cybervilágon kivüli életemet :)
mert hárman-négyen hülyéskedünk csak. beszélgetnénk mi másról is, sőt meg is tesszük. de alapvetően,.... nézd már meg az elejét. kell még egy topic? meg mégegy? meg még mennyi? ennek sem volt sok értelme. csak elszakadt mindenkinél a cérna. jó most, hogy van használjuk, de felesleges. Lottival, Eruc-kal, közben privátban is beszélgetünk. itt van ez a cure topic, szerinted, miről kéne beszélgetni? - mit gondoltok, Robert talám kap tortát ma? és kik lehetnek ott a szülinapi buliján? -oooh, bár én is ott lehetnék! azért kiadhatta volna az új albumot a születésnapja alkalmából. én nagyon várom már az új albumot. -szerintetek milyen számok lesznek majd rajta? na erről lehetne csak kötelezőezően beszélni? vagyunk vagy ...max 20-an,-valahol barátok vagyunk-, ha nem képes valaki tolerálni a másik beszélgetését, az az, arra én inkább nem mondok semmit.
egyébként én azt szerettem volna, ha LC az OFF CURE nevet adja neki, de nála is, csak úgy mint nálam is elszakadt a cérna, így lett játszóház. a fasznak jössz 2 hónappal később elő ugyanezzel a témával, de tudodmit, nyiss egy új topicot.
Hallottam már vegetáriánus tigrisről is.
Gargalizálni simán megtanítható a macska. Kell egy-két doboz WHISKAS mire betanulja, de utána ha kéred, még a 'The lovecats' -ből is fog nyávogni neked egy-két strófát.
Egyébként ha Te vagy Aristocat, akkor Ő csak Aristokitten lehet!
Yes I do darling. A FEDLAPON MÁ TÚL VAGYOK ÉS MELLÉ OLVASTAM AZ ELSŐ 5 SORT IS.
Téged nem lehet jelaousivá tenni, meg nem is az én feladatom... :-)))Csak hangosan gondolkodtam, h csaj van a dologban... Egyébként nyomatná a macskás képeit néha 74szer. :-)))
most féltékennyé akarsz tenni? ma felhívtam, de lerázott azzal, hogy dolgozik és nincs most otthon. a jójég tugggya ni lehet vele, de nem is érdekel.
nincs gyerekem, honnan tudhatnék ilyeneket? viszont van olyan boraxos izém. gingisol. ez igencsak jófajta szer. majd holnap bedurvítok neki, már alszk a kis vackában valahol.
az is van itthon, de az embereknek is nagyon durva, kismacsekoknak meg méginkább, így maradt a cserszömörce. pfüjjj de büdös a szája, bakker kétszer lett vona kedvem a rókavadászathoz. de úgy sajnálom. olyan hősiesen tűri.
Ha tényleg az, akkor gyógyszertár, és felnőtteknek való recept nélküli ecsetelővel inkább, mert a csersz.-és az inkább szájvíz, nem?? ( aszem az ilyen édeskés boraxos ecsetelőt fogják adni.. )
nem nekem van dögrovásom, hanem a Bencusnak. afta van az alsó metsző fogainál és szegénykémnek nagyon fáj. most cserszömörcés fogíny ecsetelést alkalmazok nála, mert szegény nem is eszik semmit csak nyáladzik. a Laci nem tud rá valami gyógymódot? annyira sajnálom szegény kicsi állatot.
NEM! Nem akarsz Georgiousz Mihailousz koncertjére menni...én csak tudom! A Faith No More -ról nem tudok semmit, igaz nem is nézegettem. Volt egy-két alapvetésük nekik is azért.
A Basement Jaxx feat. Siouxsie anyó száma oltári (a teljes lemez már nem annyira).
Ha jó Siouxsie közreműködéseket akarsz:
-MORRISSEY feat. SIOUXSIE: Interlude (szép szám)
-MARC ALMOND feat. SIOUXSIE: Threat of love
és:
-HECTOR ZAZOU feat. SIOUXSIE: The lighthouse
Most meg valami STRANGE SENSATION -höz köthető közreműködésről olvastam. Ez a LED ZEPPELINes csóka zenekara világzenei beütéssel úgy tudom. Nem feltétlenül ezalatt a név alatt fog megjelenni. Majd utánanézek.
Javaslom még meghallgatásra:
THE CREATURES: Anima animus CD (Siouxsie + Budgie legjobb albuma, ezzel koncerteztek is kishazánkban.)
Jó még a SHOWGIRLS filmzenéjén is a 'New skin'. Úgy tudtam, ezt a számot rögzítették legutoljára az együttes történetében, de a Best of lemezre rakott (addig kiadatlan) 'Dizzy' állítólag 1997 -ben készült. Van belőle egy 1számos promóm is, kicsit más változat.
a cure koncert alap, legyen akár az erkélyeden akár máshol. európa kiadót akarok, nick cave-et, pj harvey-t, egy ramsteinra is benevezném magam, björk, faithless, tricky és ha már itt tartok akkor mi a rák van a faith no more zenakarral? van az még? arra is elmennék. bár a hét nagy kérdése akarok-e george michael koncertre menni
a basement jaxx-nek van egy száma amit siouxsie énekel. minnyán meg is mondom mi az: cish cash a 2003-as albumról.
letöltöttem most egy csomó régi kedvencemet. sisters, type 0, portishead. ezek mind csak kazin voltak meg és azt ugye kicsit körülményesebb már hallgati. (mielőtt még alábecsülnél - eredeti kazik) hát sírnom kell. olyan rég nem hallgattam őket, és most, hogy újra...., kutya jó. 8-10 évet fiatalodtam.
de ami a nap fémpontja: meg van a stones jegy hahahaha haha :-)))
a cure fórumoshsz-re itt regálnék: kicsit nem pihented túl magad munka közben?
Daddy J 'lemezét' (amolyan gagyi válogatás/mixlemez) volt szerencsém hallani. Volt abba reggggitől kezdve minden tök érdektelen műfaj. Engem kifejezetten idegesített a lemez. Ő most akkor DJ szettel jön ide vagy együttessel? A MASSIVE ATTACK -et még meg is nézném, de hát Őt?
LISA GERRARDOT AKAROK!!!!!! Sziget világzenei színpadra vagy a Művészetek Palotájába!!! Cure -t is akarok (erkélyünkre)!!!! Siouxsie -t is akarok!!!! Mission -t is akarok!!!!
És Ti mit szeretnétek? Mert a Volt Fest programja számomra elég semmilyen! (Bocsi')
Ti meg hol a vérben vagytok? nem dohányzom, ücsörgök és olvasok, s közben egyfolytában rágcsálok, hát legalább valaki, vagy mi...? vagy akkor én most, hát én nem is tudom mitévő legyek. talán bánatomban majd nemeszem.
Kevesebb, mint 100 nappal a 15. VOLT Fesztivál indulása előtt újabb nemzetközi sztárok részvételét jelentették be a szervezők. Eszerint a július 4-5-6-7-én rendezendő soproni fesztiválon – a korábban bejelentett csapatok, így a Korn, Prodigy, Laibach és mások mellett – fellép a The Roots, a Coldcut és jön Anthoy Rother és a Massive Attack sztárja, Daddy G is. A már biztosra vehető fellépők listáját mától közli a VOLT megújult honlapja a www.volt.hu oldalon.
A Montreaux-i Jazz Fesztiváltól az amerikai Lollapaloozáig a világ bármely pontján a legnagyobb nevek között jegyzik a THE ROOTS csapatát. A hattagú, amerikai banda az evidens példa arra, hogyan lehet a hiphopot és élőzenét, a kísérletező kedvet és az élvezetes popdalokat, a feszességet és krémes soult, a gyökereket és a mai megszólalást egyszerre szolgálni. A VOLT nyitónapján lép színpadra a The Roots!
Ugyancsak a VOLT-on találkozhatunk az elektronikus tánczene történetének elsőszámú úttörőjével, a COLDCUT-tal. Az idén 21. (!) születésnapját ünneplő angol duó olyan szinten befolyásolta mindazt, amit ma elektronikus zenének nevezünk (legyen az ambient, jungle, house vagy break) mint senki más rajtuk kívül.
Sokak örömére először találkozhatunk hazai színpadon a Massive Attack mélyhangú dumagépével, DADDY G-vel. Minden kétséget kizárva egyszerre tekeri majd meg a VOLT Fesztivál közönségének agyát és táncos lábát, s lesz benne hiphop, pszichedelia, pörgős elektronikus tánczene, soul, rhythm and blues és sok minden más.
Jó néhány éves hagyománynak megfelelően a VOLT negyedik napján idén is találkozhatunk a Hyperspace programjával, ahol ezúttal a Datapunk kiadó atyja, a frankfurti zenész, ANTHOY ROTHER vendégszerepel.
A VOLT Fesztivál már biztosnak mondható fellépőt a megújult honlapon közlik a szervezők (www.volt.hu).
:DDD beköltözöl a kis katrocába, ott viszonylag biztonságban lennél. én a helyedben rákérdeznék, hogy milyen cucca van, és hogy tud-e valamit amivel fel tudjátok venni. biztos segítőkész lesz, jó srác. bár személyesen nem ismerjük egymást. de vannak közös barátaink, akiknek ha megemlítem a nevüket.....kapuk nílnak meg és falak omlanak le. na ennyire azért nem, de milyen jól hangzik így. :-D
A GELKA megszünt, vagy nem? Ja, hogy a gothic.hu -s Gelkáról van szó! Hát, e-mailezgettünk már egy párszor meg írtam neki egy cirkalmas Dead Can Dance diszkográfiát (ott figyel a honlapjának 'pantheon' szekciójában). Rajta szerintem nem múlik a dolog (inkább csak rajtam). Még átgondolom persze...akkor az a 'buli' kicsit másmilyen buli lesz. Lehet, hogy végig attól fogok fosni, le ne hányja valaki a cuccaimat :-)
Egyébként nézegetek ide a játszóházba is...bár gondoltam, egy új fonalgombolyagot dobok be és szólok a szomszéd kutyájának is, hogy azért tartson szemmel benneteket.
Figyi má, Kandúr Bandi!! Gelkával barátkozz, meg még az Egérrel. Ők ott vannak a gyárban, ha velük megbeszéled föl is vehetnéd a 4-i koncertet. Chale meg felveszi a koncertet. és akkor a Pedróéknak lesz promo DVD-jük. én meg piacra vágom és jól meggazdagszom :)))