Hihetetlen milyen szerencsetlen volt a csapat.. Kutya ment fel eknek, es azt hitte szegeny, hogy jol megy neki. Buzsakit meg csak csereben szabad jatszatni.. az eddig bevalt
Kezdjük az elején. A válogatott meccs után, ahol több csoport drapija mellett mi is kiraktunk egy kiszászlót, QQRYQ-t a Moszkva térig követték, ahol azt elvették tőle (3 ember). Ütésváltás nem volt, miután kiszedték a táskájából, elszaladtak (bátor huligánok).
Hát beszarok mekkora poén volt! Neked ebből kéne élned, sehol nincs a Leno, vagy Eddy Murphy.
Légyszi a Csatabárdból maradj ki amíg nincs szorosan odatartozó mondanivalód. Felnőtt stílusban...
Elárulom:
semmiben sem jobb az általad említetteknél!
Sot! Emberileg egy szarnak tartom.
Nem is szarnak...abban tán még van tartás.
Egy kurvának, ott baszik, ahol susog a lóvé.
Hányingerem van tole, remélem a Büki kiszorítja a francba.
Ugyan mondja már meg nekem valaki, hogy Ferenczi, aki körül már annyi átigazolási cirkusz
meg botrány volt, mikor, melyik szezonban tudott kulcsembere, meghatározó játékosa lenni éppen aktuális csapatának ? Mikor játszott huzamosabb ideig kiemelkedő formában ?
Miért éppen ő az MTK egy szem csatára ? Mennyivel jobb ő, mint mondjuk Kenesei, Egressy, Preisinger, Gusatu ?
Amikor én a Megyerire megyek, akkor tisztában vagyok azzal, hogy mit vállalok. Egyébként ha máshol (pl. Üllői út) 1000 Ft. a jegy a kapu mögé, akkor ez teljesen reális ár a tribünre. A klub nálunk eegyébként 200 db. 500 Forintos diákjegyet nyomtat, ezt azokk kapják, akik nem tudnák megengedni maguknak a jegyet, de különben mindenhová elmennek. Egyébként pedig ha a mi játékosainkat szidod, nézd meg mit művelt Lőw!
Kispajtás neked se kötelező eljönnöd a Megyeri útra................
Csak tudod faszfejkém az 1500 Ft-ot nem ártana viszonyítanod a magyar jövedelmekhez. Nem mindneki tartoztik várszegi apátok gyermekei közé. Nekem nem ügy ez a pénz de a szurkolótáborunk nagy részének igen nagy érvágás volt ez. Remélem hasonló arányban lesz a jegyár nektek is a Megyeri úton. ( 400 Ft-os mtk diákjegy ? vendég diák szurkolóknak meg 1500 ? Pofátlanul pénzéhesek vagytok ám ! )
Akkor most huzzatok ponyvát a vendégszektor tribünjére ugysem lesz rá szükség most egy ideig.
Kuttor meg a csetnik játszott ? Ja ! Ki tud sérülést okozni ? illetve pofázunk a birónak jáékot azt játszottak de mást nem igazán.
Szerintem nagyon jó meccsen jó játékkal sikerült nyernünk! A szurkolás a meccs elején még a akdozott, a végére viszont nagyon jó lett.
Pofázós!
Nem kötelező kijönni a pályára, értelmes, döntésképes embernek tartanak, aki fel tudja mérni, hogy megéri-e neki 1500 forintért jegyet venni. Egyébként az általad említett két játékos semmi mást nem csinált, csak jól játszott!