Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Első tulaj ajándékozta az unokájának, de csak a fia használta, aki ma már közel a 70-hez. Tőle vettem meg. 2004-ben volt utoljára használva. Bácsi leengedte a 2004-es benzint, kipucolta a karbit, és friss benzinnel már működik is. Szóval nem egy agyon gyötört motor. 70 km/h környékén megy. 55-60 km/h környékén van a kényelmes utazója.
A 3. fokozatot kidobálja. Aki szerelt már ilyet, elmesélhetné, hogy mire számítsak ennek a hibának az elhárításakor.
A Tv-seknek nem mi szóltunk, de már vártak bennünket!
Készítettünk egy fényképes beszámolót, mely megtekinthető a "Találkozók, programok" topicban (2056-os bejegyzés): http://www.danuvia125.hu/forum.htm
2 képet emelnék ki:
Ez is PANNONIA!!! Vagy hallottatok már MZ procincáról? :))
Ismét együtt...
Augusztus 2-án még együtt feküdtünk a kórházban, mindketten motoros baleset miatt. (a cimbora csigolyatörést szenvedett) Most pedig mindketten motorral érkeztünk Keszthely főterére!
Huh... Oda jártam anno én is "edzeni" az RR-rel, még korlát sem volt, csak a nagy lyuk. Felelőtlenek voltunk. De hát az adrenalin... Szerencsére megúsztuk. Ő sajnos nem. Részvétem!