Máskor ne várj ennyit, és utald el hamarabb a díjat! Sajnos az ügyfél dolga, hogy be legyen fizetve az esedékes díj (+ most már annak 30%-a is...).
Reménykedj, hogy nem lesz gond!
Az Astra honlapján lehet kinyomtatni díjigazolást is, de még nem hinném, hogy lekönyvelték volna az utalásod. Addig is nyomtasd ki az utalásról az igazolást, és rakd be a forgalmiba!
Olyan gondom lenne,hogy 60nap után sem küldte ki a biztosító az esedékes csekket,mi ilyenkor a teendő? 2011.06.12-én vásároltam az auómat,esedékes volt 9.12-én,12.12én ezt a mai napig nem kaptam meg,a biztosítót telefonon nem lehet elérni(Astra biztosító) emailre sem válaszolnak! Már kínomban 10én az oldalakun található bankszámlaszámra elutaltam rózsaszín csekken a biztosítás díját,ami még igaz,hogy 2 nappal a 60napon belül volt,de ezt csak várhatóan jöv héten kapják meg,tehát letelik! Tanácstalan vagyok...
Hol adtál le milyen ajánlatot? Miért és mire kéne még egy percet is várnod? Ha a biztponthun indítasz egy váltást, akkor végig, mindenhol le van írva minden, és még emileket is kapsz, ahol többek közt a lényeges dolgok szintén le vannak írva.
Csütörtökön leadtam este az ajánlatom, így a váltással mennyit kell várnom? Elvileg február 20-ig be kell érkeznie a felmondásomnak a másik helyre. És ugye fizetni is csak akkor tudok ha megkapom a kötvényszámot az új helyről. Szerintetek elintézik a felmondásom időben?
Voltaképp azon tűnődöm hogy a régi biztosítóm fog e jobb ajánlatot küldeni mint amit most látok az oldalukon, ugyanis az nagyon drága a tavalyihoz képest. Ha küld pár napon belül egy jó ajánlatot, személyre szabva nekem, akkor lehet maradok viszont 8000-et spórolhatok egy váltással.
mi akadályoz meg benne, hogy megint felmenj arra az oldalra, és öt perc alatt lerendezd a dolgot? ha a tavalyi azonosítóddal lépsz be, akkor még az adataidat se kell újra beírnod, meg új megbízást se kell küldened. és igen, mindent elintéznek helyetted, a felmondást is.
Elnézést de valaki megtudná mondani hogy ha én most biztosítót váltok mert 03.21-én van az évfordulóm, akkor a régi biztósítómtól kérnem kell felmondási nyilatkozatot vagy az alkuszom intéz mindent helyettem, ugyanis tavaly a biztositás.hu-n kötöttem és most nem tudom a felmondást kinek kell intézni vagy milyen dokumentumokat fognak most kérni tőlem biztosítóváltás esetén?
nem lehet (csak üzembentartó váltással, de mostmár az ugyanannyi lóvé, mint egy átírás)
megpróbálkozhatsz egy olyannal, hogy a biztosítót befenyegeted egy törvénysértéssel, és ehhez képest egy közös megegyezéses megszüntetést megpróbálsz elérni, de nincs túl sok esélyed rá... ugyanis a törvényben benne van az 50 napos dolog, de nincs rá semmilyen szankció :-/
2011.febr.04 van az évfordulóm.Most olvastam, hogy már lecsúsztunk az újrakötésről?Nem kötelező értesíteni 50nappal a forduló előtt-ha nem értesítettek akkor tárgytalan a biztosítás - ergo kiléphetek?
Ha nem léphetünk ki akkor(A0) nem lehetne-e valami családtag nevére újrakötni a biztosítást erre a kocsira és ezt felmondani?
Értem és köszönöm a választ. Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy most a CLB-nél reklamáljak, vagy az autóátíró cégnél, esetleg egyből a Postára menjek és próbáljm meg elérni, hogy módosítsák az adataimat?
ha a clb szúrt el valamit, mondjuk rosszul működött a kalkulátoruk, akkor ki fogják fizetni a különbözetet. valószínűbb azonban, hogy az autóátíró cég munkatársa adott be rossz adatokat.
a lényeg most az, hogy az igazi, valós adatokkal mennyi a díjad. ha téves adatmegadás miatt fizetsz többet, akkor azt is lehet módosítani - csak másik biztosítóhoz nem tudsz átrmenni egy évig.
A clb.hu-n lett kiszámolva, és a Posta biztosítónál lett megkötve. Az előbb kiszámoltam a netrisken és egy 20-sal kevesebb jött ki, most pedig kiszámoltam a CLB oldalán, ahol eredetileg lett kikalkulálva és itt is egy 20-sal kevesebbet dobott ki a kalkulátor. A biztosítást az a cég számolta, aki az autó átírását is intézte. Mit lehetne tenni? Mert hát azért nem mindegy, hogy 63 ezret fizetek, vagy 43-at egy évre...
Olyan kérdésem lenne, hogy fel lehet-e mondani a kötelezőmet, ami 2012.01.05.-én lett kötve interneten alkusz által, vagy legalább újraszámolni, mert a netrisken kiszámolt díj 20 ezer forintal kevesebb, annál, amit az alkusz kiszámolt. Első autó, első kötelező és egy kicsit elhamarkodtam a dolgot. Lehet még rajta korrigálni, vagy már késő bánat? Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a csekket nem küldték ki, szóval még nem lett befizetve az első negyedéves díj. Előre is köszönöm a segjtségeteket.
amikor decemberben váltottam, egyik biztosító sem tudott érdemben nyilatkozni arról, hogy mi lesz a baleseti adóval, egyedül csak a kgfb árait tudtam összehasonlítani
természetesen én is az ár-értékarányt vettem figyelembe a váltáskor, de kíváncsi lennék arra, hogy egyes biztosítók ezt az adót benyelik-e, vagy a szerződőkre htk-zák
ma megkaptam a számlát, a groupama garancia velem fizetteti meg.
Ügyfélszolgálatuknál próbáltad ? Kereshetsz olyan alkusz is, aki segít eligazodni az egyes biztosítók által nyújtott szolgáltatások ismertetésében. Az egyes biztosítók díjai bármely alkusznál ugyanazok.