Én ha bármikor repültem a Wizz-zel Itáliába - vagy onnan haza - minden járaton volt legalább 2-3 olyan "hölgy", akikről messziről látszott, hogy mivel is foglalkoznak. (és mindegy volt, hogy Bergamo, Róma, vagy épp Catania)
Ja, ezek olyanok... gyakorlatilag a kis Dubai Olaszországba mennek. Emlékszem még anno, EU előtt kérni kellett tőlük a Soggiornot, ha úgy néztek ki, ahogy. Ha meg nem volt, akkor utazás megtagadva.
Pont tegnap foglaltam októberre Forlit és tegnap el is utaltam a pénzt. Ma délelőtt még "Tartva" státuszban volt a foglalásom, mostanra viszont nyomtalanul eltűnt. Wizztől nem kaptam ezzel kapcsolatban e-mailt.
Mi az eljárás ilyenkor? Hogyan szerezhetem vissza a pénzem?
A többi desztinációja megmaradt. Úgy látszik Budapest nem volt vonzó az olaszoknak. Mert a magyarok nem utaznak annyit, ez evidens. Személy szerint sajnálom, ezt a járatot is.
Sziasztok! Nekem egy olyan kerdesem volna, hogy... elbenaztam a foglalast, amikor visszaleptem ellenorizgetni, hogy mindent rendesen kitoltottem-e, azt a jaratot foglaltam-e le, amit akartam, akkor nem jeloltem be a banki atutalasnal, hogy Magyarorszag, hanem maradt az alapesetben beallitott Belgium. Igy most euroban kellene fizetnem a visszaigazolo e-mail szerint (ami arfolyamok miatt termeszetesen eltero osszeg). Ha holnap megis forintban utalok es a magyar wizzair szamlaszamara, abbol lehet kavarodas? Vagy foglaljam le ujbol a helyes beallitasokkal es ezzel az elbenazott foglalassal ne foglalkozzak, mert torlodni fog majd? Ezert meg nem akartam felhivni a remek emelt dijas telefonszamukon oket, hatha tud itt nekem valaki segiteni ebben. Elore is koszi! :)
Ilyen mennyiségű új járatnál -aminek nagy részét a Ryan is sokszor percre pontosan repüli-, szerintem várható volt a ritkítás. Forli legalább 2 éve billeg, tavaly télen nem is tudom, ment-e, mindenesetre sokáig úgy volt, hogy nem.
Anno megmondtam: MOL meg akarja semmisíteni a wizzt. Az egyetlen kérdés - szerintem - az volt, hogy az Indigo Partners mit szól ehhez. Nem kizárt, hogy MOL szabad kezet kapott......
Sziasztok, tudna valaki segíteni? Azt tudom hogy a kézipoggyász mekkora lehet a Wizzairnél, azt is hogy 10 kg, ahogy azt is hogy a feladott poggyász 32 kg, de a feladottra van valami méretbeni megkötés? Ezt sehol sem találom. Köszi előre is.
Azért ez így nem semmi. Forlit valószínű a Ryan Bolognai párhuzamossága miatt szűntetik meg. De ez csak egy gondolat. Bukarest azért furcsa!! Így nem fogja túl sokáig húzni az "új" célállomásokkal. október végén is kb 10-12 vonal szűnik meg. Vagyis marad a szokásos eddigi, mintha nem is történt volna semmi. Már csak az kelljen, hogy Szófia is kikerüljön! Varsó is sztem ki fog kerülni előbb utóbb, mert a Ryan naponta megy a wizz csak heti 4x.
Azt hallottátok mit vezetnek be Katowice - Luton vonalon? Fizetős kézipoggyász!!!!! Már csak ez hiányik!!