Keresés

Részletes keresés

Fadrusz Creative Commons License 2012.04.24 0 0 2261

Szerintem nincsenek eltiltva legalább is a régi kollegák nem mondták hogy el lennének tiltva.

kelet007 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 2260

folyóban helyett....folyamatban!! sorry:)) 

kelet007 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 2259

Sziasztok!!

Ki mit tud, a folyóban lévő ügyekről, nagyon-nagy a csend, valóban elvannak emberek tiltva???..... ezért a nagy hallgatás??

Fadrusz Creative Commons License 2012.04.22 0 0 2258

Sztem csak mindenki elfáradt a sok írkálástól.

Előzmény: kelet006 (2257)
kelet006 Creative Commons License 2012.04.21 0 0 2257

Vagy mindenkit "eltiltottak"?:)

Előzmény: kelet006 (2256)
kelet006 Creative Commons License 2012.04.21 0 0 2256

Sziasztok! Na mi zu? Nem történik semmi? Rendelési terv! Király! :( Ezen kívűl minden csúcs!

vásárló73 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 2255

Sziasztok!

Csk egy kérdésem van,mit tudtok a visszaminősítésről,tényleg megszüntették?

Dragon Hunter Creative Commons License 2012.03.16 0 0 2254

Na mi helyzet emberek? Remélem jelentkeztek a Gyulai Munkaügyi Bíróságon szép számmal és nem csak a sorokat koptatjátok itt feleslegesen...??? Ja, erről jut eszembe! Magyaroknál nem sűrűn van összetartás nem úgy mint a "nemzetiségieknél". Azért jó lenne, ha nem fölöznének le bennünket, mi is megmutathatnánk, hogy összefogással mi is vihetjük valamire!
Most nézem, a tv-je letiltatta az embereit, hogy hozzászóljanak a fórumhoz? Nahát - nahát! Ez a hölgyemény! Még a feudalizmus is jobb volt nála! De hát.......ugye amíg a pennyben ilyen emberek dolgoznak, addig a német leshet a haszon után!
Hahó! Alsónémedis bácsikák és nénikék! Nem tűnik fel senkinek, hogy alkalmatlan a hölgyike a feladatra???? Akkor ne a személyt tessenek bámulni, ha nem a számokat! Lehetnének azért jobbak is, nem.? Csak érteni kellene a dologhoz....kíváncsi lennék a területén egy alapos leltárra?
Sok ám az utcán a képzett munkanélküli......lehet válogatni......senki nem pótolhatatlan, főleg ha ennyi en "imádják"!

Remélem összekapjátok itt magatokat és minél többen írtok oda Gyula városába! Örülnek a panaszaitoknak és a leveleknek!

Tényleg, az már felmerült valakiben, ha kihajítják az említett hölgyet, a baj is megszűnik? Nem lenne miért panaszkodni, lecsihadnának a kedélyek azon a részen. Csak ennyi!

mesikeee Creative Commons License 2012.03.12 0 0 2253

:)

Méry85 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 2252

Üdvözlet!

 

Mit csinál a ter.vez. penny-nél?

Amikor egy napot az üzletben van egész nap mire kíváncsi?

 

Üv. interjún voltam kíváncsi vagyok mit várhatok a főnököktől.....

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.10 0 0 2251

Szia kollegina!!

Képzeld, a mi "drága" tv vezetőnk nem csak a buli képeket szedte le, hanem az általa "közös megegyezéssel" kiléptetett kolléganőinket, le is tiltotta!! Nagyon fél ez a nagyon magabiztos, határozott nőszemély!!

Úgy hallottam, hogy a központban is vizsgálják az ügyet, többször hívták is görcskisasszonyt Némedibe, ahol állítólag már nem volt akkora szája!! Remélem nem csak megyeszékhelyünk valamennyi üzletében útálják, hanem a területe összes más boltjában legalább ennyi az ellen szimpatizáns!! Talán sokan vagyunk akik személyes ismerősei vagyunk egymásnak, csak hát fő a biztonság alapon senki nem vállalja"EGYENLŐRE" az igazi nevét. Jó lenne ott lenni amikor a tárgyalások folynak, a hátsó sorból  végignézni a hattyú halálát!!!Szerintetek???

Előzmény: Womenfolk (2240)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.08 0 0 2250

Szia!!

Na végre!!Szeretném látni amikor a hóhért akasztják!!!

Előzmény: cruciferous (2248)
cruciferous Creative Commons License 2012.03.07 0 0 2249

JAVÍTVA: - Szólni szeretnék.......sorry!

Előzmény: cruciferous (2248)
cruciferous Creative Commons License 2012.03.07 0 0 2248

Üdvözlök Mindenkit!
Szólnék szeretnék, hogy meg van a találkozó időpontja és ha minden összejön, pont kerül a dolgok végére hamarosan. Kire milyen büntetés vagy sors vár, azt a jövő elhozza.....
Jelen pillanatban két tv-vel kapcsolatosan biztosan változások fognak életbe lépni. Mind két tv-nek büntetőjogi perben kell felelnie tetteikért és itt nem a csúnya beszédre gondolok.
Akikről szó van, akikre én gondolok és korábban írtam is, elég súlyos felelősségre vonásra számíthat a Magyar törvénykezéstől.
Annyi jó történt, hogy meg lett akit kerestem! A tv-je intézte el, hogy idetaláljon és csatlakozzon hozzánk, még hozzá azzal, hogy miután "közös megegyezéssel" rábírta, hogy elmenjen a pennytől elkezdte a háta mögött ócsárolni és kígyót - békát mondani rá, amit a jelenlegi dolgozói visszamondtak neki. Ez egy jó húzás volt neki amivel jót tett nekünk! Köszönjük! Ez olyan, mintha egy korona tanút kaptunk volna ajándékba!
Kitartást Nektek, legalább egymásnak ne essetek neki, remélhetőleg nem sokára vége lesz és mindenki odakerül ahová való!

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.07 0 0 2247

Szia!

Olvasgattam az álnick-olett által beírt kommenteket, ő is régi bútordarab lehet, mert évekre visszamenőleg vannak beírásai.Akkor viszont nem értem őt, miért látja még mindíg rózsásnak a helyzetet,  miért hiszi,hogy bármi is változhat, mert ugye azt tudjuk, kutyából nem lesz szalonna!!

Egyetlen jó megoldás létezhet, ha görcs kisasszony végre elhúzna oda ahová való!!

Sokan kívánják őt oda, ahol kedves volt kolléganőnk nyugszik, az ő jóvoltából!!!!! én pont az ellenkezőjét kívánom neki, mert az túlságosan humánus lenne vele szemben, főjön csak a saját levében!!!MERT MEGÉRDEMLI!!

Igen, vannak seggnyalók akik megengedhetik maguknak, hogy késve érjenek be , tennéd ezt te, biztos vagyok, hogy nem hagynák szó nélkül.

Nem beszélve a beszédstílusról amit hőn szeretett tv. vezetőnk megenged magának,  a "GECI", vagy a" FASZOMBA", olyan természetességgel hagyja el a száját, mint másnak a jónapot!! És ő tartja magát tanult művelt nőnek, uggyan máár!!

Megkellene nézni, hányan maradtak a területén a régi dolgozók közül, akik 5-10-15 év után egyik napról a másikra"kiléptek", persze közös megeggyezéssel... az ő jóvoltából!! Ha trehány volt a munkájuk, ahogyan ő mondaná, sok éven keresztül miért nem tünt fel senkinek??Végül is a szavát betartotta, mert amikor "hatalomra"került megmondta, hogy első dolga a szeméttől való tisztogatás lesz, és milyen büszke volt magára, hogy üzletenként 10-12 emberből 3-4 maradt, ők is csak ideiglenesen, mert a tisztogatási folyamat azóta is tart, csak már kevésbé intenzív!!Most azok az emberek vannak terítéken, akik az ő embereinek nem szimpatikusak, őket közös erővel teszik tönkre és küldik el!!A baj az, hogy egy boltvezető sem áll ki a dolgozóiért, valahol érthető, hisz nekik sem életbiztosítás a  munkahelyük és bizony féltik az állásukat, de az minden biztosítékot kiver, hogy megtiltsa bárkinek, hogy a pennybe járjon vásárolni, miután kirúgta őket!!Ukázban ugyanis kivan adva,  mondják meg nekik, hogy költsék a pénzüket máshol!! Ez mi ?öntörvényűség??meddig mehet még el....hány embert kell kicsinálnia ahhoz, hogy végre valaki félreállítsa??

Womenfolk Creative Commons License 2012.03.06 0 0 2246

Kedves Álnick-olett!
Az utolsó mondatodat, fogalmazd át, mert ha visszanézed, kicsit értelmetlen!
Nem gondolkozunk pozitívan? Nahát, mik vannak! Tudod volt idő, mikor ez is ment! Mást volt a területvezetőnk és nem kellett ilyen hülyeségekkel foglalkozni, a magánügyi problémáit meg kívül hagyta az ajtón ha volt is neki és nem ültette vezetői székbe a haverjait. Az a pohár könnyen kiborulhat Nálad is és aztán mi lesz? Persze fő a "pozitív gondolkozás"!
Ahelyett, hogy próbálod meggyőzni az itt lévőket a helytelen gondolat menetükről inkább gondolkozz el a következőkön.
Biztos, hogy az ide írogató emberekben van a hiba? Nem furcsa, hogy az utóbbi beírások csak egy emberre irányultak? Tényleg ennyien lennénk alkalmatlanok a munka elvégzésére? Nem talán a labilis idegrendszerű terültet vezetőnek kellene elmenni és gyógyszert felíratni vagy pszichológust felkeresnie?
De mint mások is írták előttem. Egyszerű! Meg kell nézni a szakmai alkalmasságot és nem a haveri körből kiválasztani a vezetést. Aki meg megállja a helyét azt egyértelműen megbecsülni.
Mivel ez a fórum nem arról szól, hogy elkezdjük leírogatni részletesen, hogy ki mit csinált, hát legyen már annyi Magyar becsület benned, hogy van ilyen és olyan vélemény is! Esetleg írogassuk konkrétan ide a területen lévő hibákat? Pl. az egyik ittasan okoz balesetet majd a jogsija is ugrik (nem területivezető gondoltam), a másik mivel barátnő soha nem kell pontosan megjelennie a munkakezdéskor, esetleg beszélgessünk arról, hogy van aki nem ismeri a pdt használatát vagy az online leltár fogalmát vagy lövése sincs az árurendelés fogalmáról még is vezető beosztásban van vagy tudok olyan boltvezetőről aki egymagában kénytelen ellátni majd nem az összes feladatot mert a vezetői képtelenek alá dolgozni? Beszélgessünk!
Mire vagy olyan maga biztos? Szerintem én már régebb óta dolgozom itt és tudom, ez a cég nem volt mindig ilyen! Ha Te az vagy akinek gondollak, akkor Te még nem régóta vagy a Pennynél, ha meg más vagy és csak a nevet használod úgy, hogy más kolléganőd becsületes nevére hasonlítson a nick neved, akkor inkább gondolkozz el mielőtt beírnál.

Előzmény: Törölt nick (2245)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.06 0 0 2245

Kedves missFORD!

Kikérem magamnak, hogy sértegess, nem vagyok seggnyaló, ezt jobb, ha az elején tisztázzuk!!!csupán pozitívan gondolkodom, ami látom sok hozzászólónak nem megy!!Tudod én annak is tudok örülni, hogy a poharam még félig van, te meg sajnáld csak magad, hogy a tied már "csak" félig!!!

Előzmény: Womenfolk (2244)
Womenfolk Creative Commons License 2012.03.04 0 0 2244

Álnick-olett! Humoros egy név, főleg, ha valaki a saját nevét csak így akarja a névtelenség mögé bújtatni! Mert ha összerakjuk a nevet, amihez nem kell területvezetői "végzettség" kijön egy igazi név aki jelenleg is dolgozik ezen a területen. Vagy csak egyszerűen valaki haragszik rá és így akar az igazinak betartani.
A kockában meg ráhibáztál! Tuti egyre gondolunk! Csak a feje a kocka, amúgy gömbölyű és iszonyatosan ostoba!

Kedves Álnick-olett!

Fura megállapításaid vannak! Van neki mindenféle baja?????? Tudod mit?! Ennyi erővel mindenkinek van és mégis emberül próbálunk viselkedni. Miért kell elviselnünk a hisztériás rohamait? Ez is fényesen bizonyítja, hogy mekkorát tévedett a Penny! Egy labilis idegrendszerű kis görcsöt minek raknak meg területvezetőnek? Egymásután érik a bajok! Fogják is, mert szerintem sokan megátkozták ami úgy látszik fog is rajta. Persze egyszer ennek is vége szakad, amikor majd felel a tetteiért! Kíváncsi lennék akkor "kockára, meg a dragon1-re" mit fognak magukkal kezdeni!
Remélem mihamarabb megszületik az igazság, a buta, ostoba, oda nem illő embereket kihajítják és akkor hajrá! Megmutathatjuk a munkaadónknak, hogy a Magyar nem hülye és birka, igen is tudunk dolgozni anélkül, hogy mindennap ha kel, ha nem jogtalanul piszkálnának bennünket. Még azt sem tartanám hülyeségnek, hogy az elbocsájtottaknak is utána néznének, hogy mennyire volt jogos vagy sem!

Előzmény: Törölt nick (2243)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.04 0 0 2243

Szia álnick-olett!!

Te is a seggnyalók táborát erősíted, vagy az állásodat félted??

Nem hiszem el, hogy van ember a területén akibe még nem "rúgott" akkorát, hogy az fájjon neki, és  a védelmére kel.Megtudja ő védeni magát, de mivel semmi esélye az igazság ellen, ezért nem hallatja a hangját. Remélem ő lesz az első patkány aki menekülni fog a süllyedő hajóról  a többi " cimborájával" együtt!!

 

Előzmény: Törölt nick (2242)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.04 0 0 2242

Sziasztok missFORD, Womenfolk!!

Szerintem mi egy ter. vezetőhöz tartozunk, ezért nem értelek titeket, miért "bántjátok" őt? Megvan neki a saját baja!! Tény, hogy utóbbi időben  valóban megenged magának olyan hangnemet is amit korábban SOHA, de szerintem ti is nagyon jól tudjátok, mi zajlik most körülötte.Hagyjátok míg rendeződnek a dolgai, és remélem ugyanaz a szókimondó, de nyílt , őszinte és egyenes tv-t kapjuk vissza, aki korábban volt!!

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.03 0 0 2241

Szia!!

Vajon a "kocka" barátnő ugyanaz a személy akire én gondolok?? A kis seggnyalója!!

 Nem fogok annak  a kolleganőnek a sorsára jutni akire céloztál, ahhoz ennek a" kis-hölgynek" előbb kellett volna születni , hogy hagyjam magam teljesen tönkrettenni, bár utóbbi időben az élő fába is beleköt, de engem nem igazán érdekel, bár, ha tehetné azt  is megszabná , ki mikor vegyen levegőt!! Azt meg, hogy kivel tartom a kapcsoltatot a volt kolleganőim közül, semmi köze hozzá, nem, hogy neki, SENKINEK!!

Előzmény: Womenfolk (2240)
Womenfolk Creative Commons License 2012.03.03 0 0 2240

Szia "Kedves Kolléganőm"!
De örülök Neked! Főként azért, mert szerencsére van rajtam kívül is olyan kollégám, akinek van bátorsága ide beírni tudván azt, hogy az állásával játszik.
Az említett "hölgyike és "kocka" barátnője" szinte a teljes közös bulis kis képeiket törölték valójában a közösségi oldalakról.
De az ismeretségnek is kilett adva "ukásznak", hogy mindenki tüntesse el az oldaláról az ilyen képeket. Szép kis demokrácia van! Még jó, hogy nekünk nem adta ki utasításba! Lehet, attól félt, hogy könnyebben meg lesz a valóság alapjának bizonyítása a képeket látván.
Én és kollégáim is azt várják, mikor repül már oda vissza ahonnan idejött hozzánk! Keserítse a saját földijeit és ne minket! Úgy is csak egy bevándorló marad. Nem is tudom hogy lehetett belőle területi vezető! Hisz boltvezetőnek is csapni való volt! Ne idegeskedj, mert nem kellene a másodiknak lenned, akit odaküld ahonnan már nincs visszaút! Az egész nő nem ér annyit! Kitartás és remény! Már csak ez maradt ugyan, de én bízom az igazságban!
Engem az sem érdekel, hogy meg van "tiltva" a kirúgott kollégákkal való kapcsolat tartás. Én akkor is tartom a kapcsolatot, mert százszor többet érnek mint ez a borzalmas nő személy!

Előzmény: Törölt nick (2239)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.03 0 0 2239

Szia!!

Ha nem lennék aktív állományban én lennék az első aki csatlakozik, de reménykedek, hogy előbb rúgják ki a ter.vezetőnket, mint az én idegeim mondják fel a szolgálatot és dobbantok, vagy kirúg mint a többieket!!

Akinek viszont nincs veszíteni valója, hajrá szorítok!!

Kitartást!!

Előzmény: Dragon Hunter (2238)
Dragon Hunter Creative Commons License 2012.03.03 0 0 2238

Tudod mit? Teljesen igazad van! Így legyen!

 

FIGYELEM!

Itt az alkalom a cselekvésre! Tenni akartok valamit vagy csak ahhoz van bátorságotok, hogy ide írogassatok? Azon kívül, hogy az érintett cég megbízottjai olvasgatják a beírásokat volt valami értelme? Hát nem!
De most lehet és akiben van egy kis jó érzés és nem csak a szája jár illetve a billentyűzete meg lett a lehetőség a "visszavágásra"! Mint ahogyan azt pennys "barátunk" is javasolta!

Márciusban indul egy per a Gyulai Törvényszék Munkaügyi Bíróságán a penny ellen. Megkérek mindenkit, akinek persze van mersze hozzá, egyéni beadványával csatlakozzon a perhez oly módon, hogy a fentiekben említett hatósághoz levélben (NEM EMAILBEN!) akár név nélkül is, de megírja és eljuttatja gondját - baját észrevételeit a pennyvel kapcsolatosan.

Hogyan lesz ebből országos ügy? Nem csak a Békés Megyei régiót érinti a dolog, ha nem megkérnék minden becsületes, Magyar kisemmizett, jogtalanul kirúgott dolgozót aki itt él hazánk bármely településén, hogy minnél előbb adja be beadványát a lakhelyéhez legközelebb álló Törvényszéki Munkaügyi Bíróságon!

Az egyetlen esélyünk arra, hogy bebizonyíthassuk a külföldi munkaadónak, hogy mi Magyarok is emberek vagyunk és mindenkire vonatkoznak a Magyar törvények még ha egy multiról is beszélünk!

Tehát, mindenki jutassa el mihamarabb a sérelmét, elmaradt munkabér igényét, na és persze részletesen leírva a munkahelyi bánásmódot, ki nem fizetett túlóráztatásokat, jogtalanul levont "árukár" gyanánt anyagi követelésüket (persze kamatostul!) a hozzá illetékes Munkaügyi Bíróságra!

 

A munkáltató azt hiszi, itt mindent megtehet! Szerinte mi jól keresünk! Hát hogyne! 8 órában igen, de nem 12 és 14-ben! Mutassuk meg, hogy nem csak egy "legirigyebb népség" vagyunk, ha nem lehet ebből egy összefogás is, ahol majd meglátjuk mit szólnak a "precíz" munkaadók!

Előzmény: Vona (2235)
Womenfolk Creative Commons License 2012.03.02 0 0 2237

Sokáig csak olvasgattam ezt a sok hozzászólást, de most nekem is elegem lett. Én jelenleg is az említett "kis hölgy uralkodói házához" tartozom de az sem érdekel, ha kiderül ki is vagyok és emiatt kirúgnak az állásomból. Az élet őt is megverte, gondolom sok mindenki sok minden jót kívánt neki. Így is lehet a mindennapokat élni. Ezzel a sok leírt dologgal is egyet kell értenem, mert "szinte" minden szava igaz. Mi folyik körülötte ezt csak ő tudhatja pontosan, de már egy ideje ha bejön, mindenki menekül előle. Lehet, a magánéleti válsága vagy a történtek nyomasszák, de mindenkibe beleköt ha kell ha nem. Engem az is zavar, hogy az általa kirúgott kollégákkal szinte meg kellett szakítanunk a kapcsolatot. Nem mondta ki ugyan ezekkel a szavakkal, de tanácsosabb ezt tenni, mert jaj annak aki szóba áll bármilyen módon is azokkal akiket ő kihajított! Tényleg jó lenne már, ha valaki tenne ez ügyben valamit!

Előzmény: Törölt nick (2233)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.02 0 0 2236

Szia nyugtánkaldicsérdanapot!!

Nagyon-nagy hatása volt a hozzászólásodnak, mert a két említett hölgy azóta törölte magát  különböző megosztó portálokról, ahol igencsak beszédes  buliképek voltak róluk, a  különböző kommentekről nem is beszélve!!

 Vagy nagyon szoros a hurok, vagy valaki figyelmeztette őket, hogy távolítsák el ezeket a kompromitáló képeket, vagy  tényleg van félnivalójuk!! Majd kiderül!!!

Vona Creative Commons License 2012.03.02 0 0 2235

Minden munkahelyen meg van ez a sok piszokság csak az a baj, hogy nem mint munkahely, hanem éppen mi mint magyarok, a legirigyebb népség egymást ölnénk meg a pénzért a karierért.Itt a baj. Nincs tolerancia. De egyébként ha jó belegondolunk 1 üzletben sem keresel ennyit, mint itt. De ha levan minden túlóra, elmaradott pihenő jelentve, akkor mindent becsületesen kifizetnek.A németet a forgalom a precizitás érdekli.Mi magyarok nem erről vagyunk hiresek. Nem mondom vannak kivételek, erről órákig lehetne irni.De egyébként ha túlóráid nincsenek kifizetve, nyugodtan fordulhatsz, a munkaügyi felügyelőkhöz.

Előzmény: Törölt nick (2234)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.25 0 0 2233

Sziasztok!!

Én is csatlakoznék a "kis-hölgy" elleni fan klubhoz, olvasva az előzményeket, nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból ami végtelenül megbotránkoztat, szerintem nem csak engem,másokat is, akik ismerik őt, márpedig látom SOKAN vannak!! 

Hosszú évek óta vásárlója vagyok a pennynek, napi szinten bejárok sok mindent látok, hallok, talán olyat is amit nem kellenne!! Utóbbi időben amikor ő bent van, megfagy az boltban a levegő, a dolgozók még egymáshoz sem mernek szólni, nem , hogy a vásárlókhoz, mert ez egy önkiszolgáló bolt és tessék megkeresni!!

Tudni kell róla, hogy sok" jóbarát" veszi őt köröl, "EGYÜTT JÁRUNK BULIZNI BARÁT", kinek néznék el pl, hogy nyitás után fél órával ő még nincs sehol, pedig ő a műszak főnök.. buliból egyenesen dolgozni jön... ellehet képzelni aznap mennyit ért a munkája....ha mással fordulna elől úgykirúgnák, hogy a lába nem érné a földet, de mivel az " ivócimborájáról"van szó, semilyen következményt nem vont maga után, mivel a kishölgy mai napig dolgozik!Vajon ezt a felső vezetőknek  jelentette??

A pénztárosok olyan stresszesek, hogy gyakorlatilag  elfelejtettek mosolyogni, mi ez itt kérem, koncentrációs tábor vagy munkahely??Nem lehetne  ezen a helyzeten javítani estleg változtatni??

Nagyon szerettem ide járni , most is jövök, de már nem szívesen, az árak és a termékek viszont kedvezőek a pénztárcámat nézve, ezért  még ha le is kell nyelni  sokszor azt a bizonyos békát, továbbra is maradok penny törzsvásárló!!!

sidny00 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 2232

Ja azt elfelejtettem hogy akikröl meséltem,egyik nap mentek dolgozni és amikor beért mind a két müszak beálitott a fönökség és közölték velük hogy az egész társaság ki van rugva,nem nézték hogy voltak köztük olyanok akik egy esetleg két napja dolgozott ott.Sajnáltuk öket,és azélt lettek kirugva mert nagyok voltak a leltár hiányok.Részben volt igazuk részben nem.Ha vissza vették öket dolgozni mért lettek kirugva etöll helyre ált a leltár hiány.Na mindegy az okosak ezt jobban tudják.Persze néhány nagyokos közülük már nincs a cégnél.

Előzmény: cruciferous (2216)
Vona Creative Commons License 2012.02.21 0 0 2231

Gratulálok, nagyon jó a meglátásod sajnos legtöbb helyen nem a szakmai rátermettséget veszik figyelembe, hanem, ki és hogyan dörzsölődik a bv-hez. Nem tudják pontosan a központba, ha elmegy 1 dolgozó˛˛úgymond közös megegyezéssel˛˛˛kész majd jön egy másik.A bv- meg még mindig ua.

Előzmény: cruciferous (2216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!