Gyanúm az, hogy lenne több paszírozott dologra is igény -főként, hogy leányomnak is van családja, de eddig eszembe nem jutott többet készíteni a sok vacakolás, és a kézi meló miatt!
#(csak mert háttal nem kezdünk mondatot) Hát persze, hogy emlékszem, anno amikor robotgép-vásárlás előtt/után voltam említtetted volt, hogy neked is ilyen van. Nos, most azért említettem fel újból (de ezexerint nálatok tárgytalan az eset az én feldolgozandó félipari mennyiségemhez képest), mert a régi kézim tönkrement (nem bírta a strapát :-DD), így beruháztam egy adapterbe - össze sem lehet hasonlítani, fantasztikus, hogy milyen tühtigsnájdig módon letudja a dolgot. :-)) Hiába no, a fritzek precizitása szinte utolérhetetlen. :-))
A húspultot -tudtommal mindenhol ecetes ruhával takarítják, mert az jól fertőtlenít-szagtalanít, és nem hagy maga után egészségre káros vegyszermaradványt. De előfordulhat, hogy pultmélyedésben, horonyban megáll, és másnapig nem párolog el. Ez puszta figyelmesség, de nem egészségkárosító.
Az főzés-sütéskor ecetszagú hús viszont már gyanús! A szövetbe beivódás közvetlen ecetezésre utal, nem két csöppnyi tócsára.
A húspultot -tudtommal mindenhol ecetes ruhával takarítják, mert az jól fertőtlenít-szagtalanít, és nem hagy maga után egészségre káros vegyszermaradványt. De előfordulhat, hogy pultmélyedésben, horonyban megáll, és másnapig nem párolog el. Ez puszta figyelmesség, de nem egészségkárosító.
Az főzés-sütéskor ecetszagú hús viszont már gyanús! A szövetbe beivódás közvetlen ecetezésre utal, nem két csöppnyi tócsára.
SOS! El tudná valaki magyarázni egy hülye gyereknek a Fagor kukta lezárását, kinyitását?merre kell a gmbot forgatni és mikor? Mit kell a kék gombbal csinálni? köszi!
a samott tégla az létfontosságú, mert hogy állítólag a hő megtartásában ő a legjobb és persze kell a sok üveg az aljára szintén a hőmegtartás miatt,
szerintem aki teheti csak gazdagabb lehet egy kemencével, mert a sütni és főzni valók szinte végeláthatatlan sorban kínálkoznak és az ízüket össze se lehet hasonlítani a sütőben készültekkel ( ez olyan mint a bográcsban készült halászlé, vagy gulyás)
más, érdekelne hogy ti készítetek-e padlizsán krémet és ha igen akkor hogy?
azt én nem mondom hogy a hentesek is esetleg ezt csinálják de az biztos hogy van ilyen is, és ha ecetszagú egy állítólag friss árú hát én biztos hogy kételkedni kezdek