Utána néztem a neten, de csak ronda féloldali fotók voltak, abból meg semmit nem lehet kideríteni! Ráadásul nem is egyformák, mert volt nyeles, meg fogós is.
lassan már kezdek kiigazodni, mert egy hasonló kukta német nyelvü iskertetőjét el tudtam olvasni/ az enyém spanyol, német, lengyel stb. nyelveken iródott/Első főzéskor eltávolittatok mindenkit a házból, mert ha robban..../
az ebolton is ott vannak az árak, a bosch márkaszerviz árnyalatnyival olcsóbban adja (vidékre plusz postaköltség, tömegtől és értéktől függően), de nekem konkrétan jobban megérte a futárköltség miatt az ebolt.
Passzírozóm (10 524 Ft) nincs hozzá, arról nem tudok nyilatkozni.
speciel neten rendeltem (mint annyi minden mást) a Bosch webáruházából még egyéb kütyükkel, futárral, úgyhogy kezembe adták a csomagot a rendeléstől számított 2. napon
lehet, hogy Szegeden meg tudod oldani, nekem a legközelebbi beszerzési hely is 60 km-re van, tehát mindenképp megérte a futáros rendelés.
Gyanúm az, hogy lenne több paszírozott dologra is igény -főként, hogy leányomnak is van családja, de eddig eszembe nem jutott többet készíteni a sok vacakolás, és a kézi meló miatt!
#(csak mert háttal nem kezdünk mondatot) Hát persze, hogy emlékszem, anno amikor robotgép-vásárlás előtt/után voltam említtetted volt, hogy neked is ilyen van. Nos, most azért említettem fel újból (de ezexerint nálatok tárgytalan az eset az én feldolgozandó félipari mennyiségemhez képest), mert a régi kézim tönkrement (nem bírta a strapát :-DD), így beruháztam egy adapterbe - össze sem lehet hasonlítani, fantasztikus, hogy milyen tühtigsnájdig módon letudja a dolgot. :-)) Hiába no, a fritzek precizitása szinte utolérhetetlen. :-))
A húspultot -tudtommal mindenhol ecetes ruhával takarítják, mert az jól fertőtlenít-szagtalanít, és nem hagy maga után egészségre káros vegyszermaradványt. De előfordulhat, hogy pultmélyedésben, horonyban megáll, és másnapig nem párolog el. Ez puszta figyelmesség, de nem egészségkárosító.
Az főzés-sütéskor ecetszagú hús viszont már gyanús! A szövetbe beivódás közvetlen ecetezésre utal, nem két csöppnyi tócsára.
A húspultot -tudtommal mindenhol ecetes ruhával takarítják, mert az jól fertőtlenít-szagtalanít, és nem hagy maga után egészségre káros vegyszermaradványt. De előfordulhat, hogy pultmélyedésben, horonyban megáll, és másnapig nem párolog el. Ez puszta figyelmesség, de nem egészségkárosító.
Az főzés-sütéskor ecetszagú hús viszont már gyanús! A szövetbe beivódás közvetlen ecetezésre utal, nem két csöppnyi tócsára.
SOS! El tudná valaki magyarázni egy hülye gyereknek a Fagor kukta lezárását, kinyitását?merre kell a gmbot forgatni és mikor? Mit kell a kék gombbal csinálni? köszi!