Időpont: 1999. augusztus 3.
Helyszín: Amsterdam ArenA
Ajax-Santos meccs. Az Ajax gólt kapott, a nagy felhördülés után elcsendesült a nézőtér, mellettem egy kb. 5-6 éves kis holland kölyök k**va hangosan: FUCK YOU SANTOS!!! Röhögött az egész stadion...
*Az Mo.-izraelen szaftosabb beszólások is voltak, elsősorban izraelita embertársainknak címezve, de nem akarok a moderátorok idegein táncolni, így engedjétek szabadon a fantáziátokat:).
Az én papám egy nyugodt ember álta lában de amikor magyar futbal meccet néz akkor én mindig elmegyek otthonról mert igen mérges szokott lenni és ilyenkor előfordul hogy még a söröskorsót is jozzávágja a tévéhez az a mák hogy sosem célzott jól és ez akkor volt igazán remek amikor a fapapucsát vagdosta hozzám pedig én csak a csiszolópapír helyes fogását mutattam a szomszéd Misinek nem is értem az egészet mert a fater vadonatúj 140-es mercijének csak az ajtajáról csiszoltam le egy kicsit a festéket igaz hogy ott fémig, dehát ez akkor sem olyan nagy bűn, hogy ekkora patáliát csapjon miatta, na mindegy.
Majdnem 10 éve, amikor a Fradi-játékosok nadrágjának a hátulján még Wilkinson reklám volt, az egyik játékos ütközés után a földre huppant. Borízű hang a nézőtérről: "vigyázz, pengébe ültél!"
Még régebben, Váradi Béla játszott még a Vasasban (vagy 20 éve...). Övé volt a cspatkapitányi karszalag és tisztség, de borzalmas rosszul játszott. Bekiabálás: "Béla, te csak irányíts!"