A lepedék az elég erősen fog még lerakódni egy darabig, ne súróld, nincs sok értelme és még fáj is utána. Pár nap múlva az is elmúlik. Ha két hetet átvészeltél békésen, akkor az már bíztató jel. Nekem semmi gennyezés nem volt (kopp-kopp-kopp), ebben sajna nem tok segíteni. :/
Nekem hétfőn lesz egy hete, h berakattam! A második-harmadik nap nagyon be volt dagadva, azóta teljesen lement! Nem fájt, csak úgy éreztem, mint amikor az ember leégeti a nyelvét vmi forróval! Ezt még most is érzem, csak kevésbé! De most genny jön belőle és folyton tiszta lepedék a nyelvem! Nektek is vannak ilyen tüneteitek?
Csinálok szépségversenyt a honlapon.Nincs kedvetek nevezni???:))
www.gportal.hu/csakmiketten
am.tegnap jötte egy kis valami trutyi a nyelvemből,ugyhogy visszacseréltem,felülre aranyat tettem be.Ma már nem láttam,hogy jött volna.mikor szabad vissza cserélnem?(fém szár,két műanyag bogyó.)
Hat ha mar szilikon vs. muanyag a tema en is inkabb a szilikonnal szimpatizalnek. Bar nekem fem szaram van muanyag golyokkal, es en maximalisan meg vagyok vele elegedve.
Szyvyke: A vadhust tenyleg ne piszkald. Gondolom a betadine nem art neki, bar en nem hasznaltam ra semmit. Ha zavar tenyleg probald meg attolni alulra, es ha nem latod... :O) Szal, no para. Semmi koros elvaltozas...
na hali.ma voltam cserén(10 nap) és kicserélték rövidebre,de vettem egy műanyagot,kék,felül kis fehér kövecskékkel.most azt raktam be:))) szar ize van,de nekem teccik:))
Köszike h segítesz :)szerintem is vadhús...és akkor ne piszkáljam és majd elmúlik???ok...megpróbizom:)csak hát engem is zavar..de reménykedem benne h elmúlik :)és a betadinnal megint öblögetek...h azért fertőtlenítsem...
és ugyebár elvileg 3 hét után lehet majd kicserélni...de persze még most nem fofom..mit jánlotok..szilikon vagy műanyag?vagy mindkettő jó?
Sztem, ha tuti, hogy genny van abban a holyagban, steril tuvel ki is szurhatod, persze, ha nem faj, es meg mered tenni. Mert akkor sztem hamarabb elmulik. De idovel magatol is ki fog fakadni, es nem lesz gaz. De egyebkent nem lehet, hogy azolyan vadhus szeru kepzodmeny? Mert nekem is mg itt tobbeknek is olyan nott a lyukbol, de az elmult kb. 1 het alatt. Ja es nekrm is kb. olyan 3 het utan lett rajta a vadhus. _Na azt viszont ne piszkald. En azt csinaltam, hogy mivel felul volt es zavart a latvanya igy kivettem a pc-et es felurol lefele raktam be, es ezzel a muvelettel le kerult alulra az a vmi. Onnantol kezdve meg nem foglalkoztam vele, mert amit nem latok, az nem letezik... :O) Szal egy ido utan mikor eszembe jutott es megneztem mar nem is volt ott.
Nem kenyelmetlen a dobokocka, csak az elso egy-ket nap rossz, amig le nem kerekedik a sarka. De mint azt mar emlitettem ne vegyel olyat (se dobokockat, se mast), amelyik kivul muanyag benne pedig fem menet van. Mert a ragaszto az allando melegtol es nyaltol kioldodik, es Te is ugy jarsz, mint en. Csak piercer tudta leszedni, mert forgott a kocka a meneten.
Tényleg, a dobókockás piercing akkor kényelmetlen? Ne vegyek olyat? (Megjegyzem, engem a szúráskor belerakott golyó mérete is zavart, szal nekem ilyen kisebb van benne...)
Nah, az előbb sikeresen lenyeltem az első bogyómat. Kakaós csigát ettem, és mikor befejeztem, éreztem, hogy valami szúr, a szár volt az. Kerestem a nyelvemmel a bogyót, de már nem volt a számban. Lecsusszant:) Kár, pedig jó kis pinyó volt, ilyen neonszinű. Megfordítottam, az alsó bogyót felülre raktam, alulra meg tettem egy másik félét. Szal időnként csavarjátok rá a szárra! Pedig énis mindig ellenőrzöm, csak most elfelejtettem :)
Szijasztok...nekem ma 3 hetes a piercingem és eddig semmi nagy bajom nem volt vele....de most vagy 2 napja megjlent 1 hólyagszerű vmi amiben genny van...és nem tom mit csináljak....hagyjam békén??magától elmúlik???vagy mit lehet ilyenkor tenni??légyszi segítsetek :O
nem az hogy nem szúrnak,de ez másik piercing.Nem kettő,hanem egy és vízszintesen szúrják.ilyet én még nem láttam,pedig voltam már egy két helyen.aztán lehet hogy van.én nem láttam.
Én is kizártnak tartom, hogy ne legyen ilyen piercing Mo-on.Ennél még "extrémebbek" is vannak. Igaz, nekem csak egy átlagos nyelv piercingem van, de szerintem ha többet raknak be egyszerre, az max. jobban megdagad és valószínűleg így jobban is fáj, és körülményesebb első időszakra (kaja, beszéd, stb.) kell számítani, de én nem számolnék rosszabb dolgokkal.De ez csak az én véleményem, nem vagyok szakember.
bocsii, csak nyaalón voltam, azért nm írtam, igen, ami ZuZucska, v. nemtom h kell írni boccs, küldött képet, oan, + függőlegesen a PC:
De azt honnan veszitek h Mo.-n nem csinálnak ilyet, miért, ez sem nagy kunszt, h máshogy szúrják, bár nem vook piercer, de erről ha vki tudna mondani vmi, + köszönném.
Visszatértem újra!Tessék nekem örülni :-) és nagyon tuti tapasztalatokkal gazdagodtam...új barátomnak szintén van a nyelvében piercing!Hmmmm!!!Hogy ez milyen állati jó,jujj!!!tiszta happy vagyok! :-D
Hali! nekem evek ota volt benn es soha semmi problemam nem volt vele. Egy par napja eves kozben lenyeltem az egeszet, szarral egyutt. majdnem megfulladtam, de vegul lement. Van vkinek hasonlo tapasztalata??? A vakbelem mar gyerekkoromban kivettek... Azota tiszta para vagyok, remalmaim vannak, hogy majd kiszurja a belem, vagy vmi... Segitsetek, leeeegysziiiiiii!!!!!!!!
Igen, be lesz dagadva a nyelved, nem biztos, hogy rendesen tudsz enni es beszelni az elso par napban, de hen nem fogsz halni... Meg mi is itt vagyunk. :O)
Na most akaratlanul is megneztem gyorsan, hogy eleg szoros-e a golyo. :O) Eleg hihetetlenul hangzik, dehat vegulis akarmi kerulhet a vakbelbe... Neked lelazultak a golyok es azert estek le, vagy eltortek? Gondolom a legtobb kajaval egyutt ment le.
tutok nekem olyanba segiteni hogy ha lesz nyelv pc akkor tudok e eni vagy ilyesmi vagy pedig ugy be lesz dagadva a nyelven hogy beszélnise fogok tudni?
Nekem másfél hónapja volt piercing miatt vagbélműtétem! Hihetetlenül hangzik?
Hm..... 2év alatt,közel 15db nyelv.pc golyót nyeltem le! Majd emiatt vakbélgyulladásom lett, mikor kivették a vakbelemet,megkérdeztem,mi miatt volt? Erre az orvos,volt testékszere? Mondtam,hogy nyelvben! Erre ő 13golyó volt a vakbelében! Nem tudtam sírjak vagy nevessek! Akkor úgy voltam,hogy többet nem lesz, majd eldöntöttem újraszuratom!
Ebből mi a tenulság? Ne felejtsd el ellenőrizni,hogy nem lazult e ki a piercinged! Ha kilazult, rendszeressen húzd rá a golyót! És nem lesz műtéted! :D:D:D:D:D