Jó pár nap kihagyás és nem-itthon-levés után újra itt! :-))
Gabicza!
Jobbulást! :-)))
Az új ciccnek meg örülök nagyon, legyen benne sok örömötök!!! :-)))))
Márta néni!
Mondd meg lécci az edződnek, hogy most már 100%, hogy nem megyek 7végén, mert hétfőn nyílik a kiállításunk itt a városban és vasárnap kell berendezni... :-(((((
Ez úton ragadom meg az alkalmat, hogy közhírré tegyem, hogy PW-kiállítás nyílik Karcagon október 3-án 17 órakor a Műv. Központban, akit érdekel és el tud jönni, szívesen látjuk! :-)
Gonoszka!
Jó ez az ágyneműhuzat! :-))))
No meg a horgolás is, azért külön elismerésem! :-)
b_ildi!
Nagyon baba az összes takaró! :-))
Évi!
Bejelentettél F.Irénnél Pannihoz? Vagy hívjam fel Irént?
Köszi a drukkolást is meg a felajánlást is, kedves vagy. MA elindulok a függönyös boltokat felderiteni, mert lehet, hogy kapunk itt Praktikerhez hasonló áron gipszkartont és akkor nem megyünk Nagyváradra.
Hát az ágynemű fronton teljes a káosz. Az IKEA-ban és a KIKÁ-ban egészen mások a méretek, úgy az ágynemúhuzatokra mint a belevalóra. Én most cserélem ki az ágyneműket és hozzá gyűjtöm a huzatokat. Mondanom se kell, hogy kispárna egyikhez sincs. Azt is külön kell beszerezni és az is más méretű.
Én most varrtam a kisebbikemnek egy ágyneműgarnitúrát. Furcsa méretű párnáik és paplanjaik vannak. (A dédi nem tud kétszer ugyanakkorát készíteni, de legalább csinál. :)))
Szerintem ágyneműhuzatra gondolt pedig. :)) Itt olvasom a katalógus 260. oldalán: (...) paplanhuzat: 200x200 cm és két párnahuzat: 50x60 cm 7990 Ft/garn. :O
És a másik oldalon szintén. (Ugyanebben a cipőben járok, mert nekem is "óriáspaplanom" van, de mivel a férjem nem használ párnát, én meg kicsit csak, ezért inkább összevarrok két normál paplanhuzatot.)
Ezeknél a szinösszeállitás és a különleges fonalak dominálnak. Nekem annyira ruházkodási dolgok nem tetszenek - kivéve ha maneken alkatú és korú hölgyek veszik fel - de kiegészitő termékeknek, mint pl. táska nagyon jó.
Gonoszka! Irtad, hogy nem találtál 2x2 m -es takarót. Tegnap nézegettem az IKEA ujságját, abban láttam ilyent.
Ezekből a boltokból egyik sincs 200 km belül, de valószínüleg megyünk Nagyváradra a Praktikerbe gipszkartonért (kell 150lap, azért már érdemes ennyit utazni mert ott már nagy az ár külömbség.) és akkor megnézem. Könnyen lehet, hogy valamelyik helyi függönyös boltban is kapok, rendes felfurós vitrázs volt már 3 évvel ezelőtt is, könnyen lehet, hogy ilyet is fogok kapni.
Baumaxban vettem 2-esével van csomagolva. ha veszel két oldalán ragasztós tekercset, akkor később ha elöregszik, te is tudod cserélni. Megkeresem, lefotózom és iderakom neked.