Olyan topicot szeretnék ezzel összehozni,ahol mindenféle régiség szóba jöhet.akár az őskortól a komunista rendszerig...Ha valakinek othonában olyan régiség hever amiről fogalma sincs,hogy mi lehet,akkor itt ha közli akkor mi beazonosithatnánk stb...De ha csak valaki dicsekedni szertne ereklyéivel az bátran itt megteheti..Az öskövületen át a numizmatikán keresztül minden szóba jöhet ami antiknak számit..
Üdvözlök Mindenkit Van egy Herendi csészém szeretném az értékét meg tudni. Herenden azt mondták a 150,Évfordulóra készült de soha nem került forgalomba se az értékesítésen se a termelésen nem tudtak rá árat mondani szerintem egyedi tisztelettel Zoli07
Köszönöm az összes segítségedet, valóban a nejem és a fiam szeretné megtartani, mert tetszik nekik. (Nekem is.) Nem is tudom, hogy a másik Xantusról betegyek-e képet, mert az gyakorlatilag azonos árkategória lehet. De beteszem a képét, ha látni akarod, mert egyébként eddig nem volt neten egyik sem. Vagyis én nem találtam.
<- Ez az egyik Xantus, már egy kicsit nagyobb méret, még nem mértem le, de van hasonló témájú képe a neten. (40÷50÷60 centi?) (Ezt a képet nem találtam meg a neten.) Valamikor a 60-as években vették a szüleim.
Látszik is a zsűri papírjáról a kora.
(Nagyon sietve egy sötét garázsban fényképeztem, érthető hogy homályos, mert még guggolnom is kellett amikor fényképeztem.)