A múltkor a légkondis srácnak odaadtam egy körre a TFSImet, hogy próbálja ki (azt hittem meg is veszi, annyira tetszett neki). Ő mondta, hogy a DSG milyen k...a lassan vált, főleg vissza. Nyomott egy nyélgázt ugyanis és örült, hogy milyen jó, hogy kézzel gangolt és már megy is.
Én meg akkor azt hittem, hogy félrebeszél, mert én is úgy tudtam, hogy a DSG iszonyú gyors. Ettől függetlenül a DSGről csak jókat hallok, szerintem én is megszeretném... asszem. :/
Nekem van egy 2.0 Dsg-s Alhambrám. Hát amilyen szépen le van írva, hogy milyen ügyes a Dsg, előre bedobálja a fokozatokat, kormányról váltható(!), hát olyan szar is...) Egy lusta dög! Jóóóó, egy 1800 kilós autóban van, de az autó súlya nem befolyásolja a váltási sebességet. Azt hiszem nem lesz többé Dsg-m. Nem is értem, hogy miért isteníti mindenki..
Van egy Alteám is, mondjuk a 170 lovas motorral de kézi 6-os váltóval. Hát kb. 3X gyorsabban lehet váltani vele, mint ahogyan a Dsg vált. A 100-as tempót fele annyi idő alatt eléri a kéziváltóval..)
És mindkettő 2.0 Tdi.. Az Altea PD ráadásul.. Méghogy szar a PD..)
Köszi, odáig jó hogy belülről egyszer sikerül, de utána nem lehetett visszacsukni, mert a zár tartotta meg mindig nyitva maradt. Fogva tartottam és így rányomtam a központizárat, azóta, se kulccsal, se távirányítóval nem nyílik. Az összes többi mind oké, de legfontosabb ajtó az nem.
Sziasztok! A kombim vezető oldali ajtaját nem lehet nyitni, bezártam és azóta nem nyílik. Tud-e valaki jó szakit aki ért a roncsolásmentes ajtónyitáshoz. Neten olvastam jó párat, de nem ismerem őket. Köszönöm.
Egy időben a Bravokat hirdették 1.6 Abarth, meg mindenféle nagy extra felirattal. Kár, hogy Abarth nem gyártott 1.6-os autót, de a koma a csavart küszöbről egyből azt hitte, hogy Abarth lett az autója...
Amúgy nem vagyok benzines fan, én is jobban hiszek a dízelben. De annyira érdekes, hogy a környezetemben akinek szemérmesen bevallom, hogy benyás, mondja, hogy ne bánd! (ebben van autószerelő, alkatrész árus, haver, rokon, stb.)
Én is egy DSG-s 2.0 TDI-t hajtanék szívem szerint, de gyakorlatilag minden részétől fosnék, sajna én "átlag" magyar pógár vagyok, átlagon felül éppen hogy a magyar fizetéssel.
Én sajnos nem engedhetem meg, hogy félmilliós számlát fizessek ki javításért. Amibe talán annyira a TFSI nem esik bele.
Nekem volt 200Le turbós benzines autóm. Nem VW és azért egy régebbi technika volt.. De gyalázatosan sokat evett.
Igen elfogult vagyok-elvakultnak nem gondolnám-de azért nézz körbe picit itt! Te szinte egyedül vagy a benzines imádatával..) Talán nem is egy Passat 2.0 TDI topicban kellene elvárnod, hogy a benzines tfsi-től elájuljunk..)
Nekem volt több benzines és több dízel autóm. Soha többé benzinest!!))
Üdv! Egy barátom vett egy új Passat-ot. Volt egy Note3 telefonja. Nem szerette a fejegység, így lecserélte egy Note4 re. Igen ám de a kijelzőjét szeretné látni/megosztani a fejlettséggel, de nem jön össze semmiképp! Mi lehet a baj? Csak a VW által dedikált programok jelennek meg a kijelzőn!
"Most hoztam haza egy Type-S-t Bécsből. Amikor átvettem a kocsit, akkor mutatott 7.7-et az átlagfogyasztás. Lenulláztam, elindultunk, és 140 tempomatnál evett 6.5-öt, amikor elértük a tatabányai dombokat onnantól felment 7.3-ra, jelenleg 6.4-en áll a fogyasztásmérője."
Ahogy elnézem, Te roppant elvakult és elfogult vagy. Nekem is van egy hasonló kaliberű munkatársam, eddig bármit vett, az azért volt jó, mert...
... a hasonlatod, meg hogy mi mennyit fogyaszt az meg pont az a kategória, hogy bortól akarsz e berúgni, vagy pálinkától. Lehet azon is vitázni, hogy melyik a jobb és miért meg hogy mi mennyi, de felesleges. El kell fogadni, hogy a benzinből mindig több kell, de nem azért mert szar a konstrukció, hanem azért, mert a benzinnek a fajlagos feszítése kisebb, ergo több kell belőle.
Nekem volt 3.0TDI, az is 9L-t evett, érzésre kb úgy megy mint ez, de sokkal nyomatékosabb kellemesebb karakterisztika mint a TSI, de nem kéne vissza a szerviz miatt
Nem tudom pontosan mi baja, ez lett kiolvasva, már nem emlékszem mik voltak hibakódok. Indításkor magas az alapjárat és lassan ejti le, illetve csúnyább hangja van, világít a sárga lámpa. Talán jövő héten megcsinálják.
kb 9 körül, de pályán 150-160 végig, utána 100-110, de most nincs a kocsim a toppon, valami fojtószelep baja van, szerintem most többet fogyaszt mint szokott