Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.20 0 0 1665

Imádkozni egyszerű, amikor mellette áll az akarat

És amikor arra a Tüzed késztet, akkor ráadásul az erődből fakad

Imám hiánya mutatja az akaratom hiányát az igazságra

És nehézsége mutatja a távolságomat az Igazságtól 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.19 0 0 1664

Sok gondolattal, de távol a mérlegeléstől, vagy még a legapróbban is mérlegelve, add meg, hogy megértsem a különbséget 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.18 0 0 1663

Ima az Egyházért

Szűz Mária Szeplőtelen Szívével egyesülve köszöntöm és tisztelem jobb Kezed Szent Sebét, ó, Jézus, és e szent Sebbe helyezem az Egyház minden papját. Ahányszor legszentebb áldozatodat bemutatják, add nekik isteni szereteted tüzét, hogy tovább adhassák azt a rájuk bízott lelkeknek.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem bal Kezed szent Sebét, és e szent Sebbe átadok neked minden tévhitűt és hitetlent, a legszegényebbeket, akik nem ismernek Téged. E lelkek érdekében küldj, ó, Jézus, sok munkást szőlődbe, hogy Ők mindannyian megtalálják a Szentséges Szívedhez vezető utat.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem szent Lábad szent sebeit, és e szent Sebeidbe átadom neked a megátalkodott bűnösöket, akik jobban szeretik a világot, mint Téged, különösen azokat, akik a mai napon távoznak a földi életből. Ne engedd, ó, Jézus, hogy drága szent Véred hiába folyjék értük.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem szent Fejed szent Sebeit, és e szent Sebekbe helyezem az Anyaszentegyház ellenségeit, mindazokat, akik még ma is üldöznek Téged, és véresre verik misztikus Testedet. Kérlek, ó, Jézus, térítsd meg és hívd meg őket, ahogyan Sault Pálként meghívtad, hogy mielőbb egy akol és egy pásztor legyen.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem Szentséges Szíved Sebét, és e szent Sebbe helyezem, ó, Jézus, lelkemet és mindazokat, akikért akarod hogy imádkozzam, különösen a szenvedőket és a szorongatottakat, minden üldözöttet és elhagyottat. Add, ó, Jézus Szentséges Szíve, mindenkinek világosságodat és kegyelmedet. Tölts el mindnyájunkat szereteteddel és igazi békéddel.
Dicsőség az Atyának, ...

Mennyei Atya, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve által felajánlom Neked nagyon szeretett Fiadat és Vele, benne és Általa magamat, egészen az Ő szándéka szerint minden teremtmény nevében. Amen.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.17 0 0 1662

Lábunk együtt járjon. Kezünk együtt gyűjtsön.
Szívünk együtt dobbanjon. Bensőnk együtt érezzen.
Elménk gondolata egy legyen.
Fülünk együtt figyeljen a csöndességre.
Szemünk egymásba nézzen és tekintetünk összeforrjon.
Ajkunk együtt könyörögjön az Örök Atyához irgalomért.
Ámen.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.16 0 0 1661

"Szeretett Atyám, tisztíts meg engem Fiad Vérével,
Atyám, tisztíts meg Fiad Testével,
Szeretett Atyám, távolítsd el a gonosz lelket,
aki éppen most kísért meg engem!
Amen."

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.15 0 0 1660

Hát hogy az igazságban szeretet, arra nem lehet más válaszom, minthogy jó lenne

Nem az a kérdéses, hogy van e tévedésem, hanem hogy mennyi?

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.14 0 0 1659

Hogy az a kérdésem, hogy hol van Isten, benne fellelhető tévedésével imádsággá váljon, tehetem, hogy imádsággá teszem, és tehetem, hogy azon kívül maradjon 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.13 0 0 1658

A tiszta szándékú ima az cselekvés, nagyis is cselekszik, sőt végez 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.12 0 0 1657

Amikor gyanúsan kezdesz el nézni engem, hogy most gúnyolódsz rajtam

Éppen azt mondom, vedd észre, hogy gúnyolódsz magadon

Hogy kettőnk között van gondolat, azt kínálom fel, legyen kettőtök között 

Inkább azért könyörgök, hogy ez megtörténjen, hogy engedd, hogy távozzak 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.11 0 0 1656

Miközben arra várok, mikor lép mellém

A fülét egészen közel teszi az ajkamhoz

Hogy azt is meghalhassa, amit szívem suttog 

rhénai Creative Commons License 2024.07.10 -1 0 1655

rhénai Creative Commons License 2024.07.10 -1 0 1654

Alleluja! Dicsőitem Istent !

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.10 0 0 1653

Hogy ki járhat az igazság előtt, nyilván a gondolat

Amit meg nyilván megelőz a kérdés

Hát hogy nehezen veszem be, hogy kérdezzek, valóban nehezen veszem be

Akkor meg nem teszek mást, mint ellen mondok az igazságnak, anélkül, hogy arról tudomást vennék 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.09 0 0 1652

Hogy hol van az Isten? - itt vagyok

Márpedig, hogy magam is itt vagyok, az nem kérdés

Akkor meg nem vagyok máshol, mint ahol az Isten

Isten, Aki éppen ott van, ahol szeret 

Hiszen a felismerésemben szeret 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.08 0 0 1651

Az Úr angyala
Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát, -- és ő méhében foganá Szentlélektől szent Fiát.
Üdvözlégy...
Íme az Úrnak szolgáló leánya, -- legyen nekem a te igéd szerint.
Üdvözlégy...
És az Ige testté lőn, -- és miköztünk lakozék.
Üdvözlégy...
Imádkozzál érettünk Istennek szent Anyja. -- Hogy méltók lehessünk Krisztus ígéreteire.
Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent kegyelmedet, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a föltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. Amen.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.07 0 0 1650

És mennyivel könnyebb a sorsom, ha az ég megszólal, mikor meghív, hogy ezt, és ezt tedd, mikor elmondja ezért, és ezért imádkozzál

Most már csak azt kellene megértenem, amikor értem mondat imát, hogy megértsem, értem tette mindezt

Hát most már rajtam van a megértetés, ami pedig a csodák csodája 

polária Creative Commons License 2024.07.06 0 0 1649

Alleluja ! Messiás Krisztus Világmegválto !

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.06 0 1 1648

"Urunk, Szavad megjövendölte nekünk,
ezért tudjuk, bízunk benne és hisszük,
hogy a közeli időkben bekövetkezik
Szentséges Szíved
és Szűz Mária Szeplőtelen Szívének
diadala.
Ezért alázattal felajánljuk
magunkat, családunkat és országunkat
Szent Szíveteknek.
Hisszük, hogy ha országunkat Nektek ajánljuk,
többé nem emel kardot nép nép ellen,
és nem lesz több háborús készülődés.
Hisszük, ha felajánljuk országunkat
szerető Szíveteknek,
eltűnik minden emberi gőg és büszkeség,
istentelenség és keményszívűség.
Szeretet és jóság lép a gonoszság helyébe.
Hisszük, hogy Szent Szívetek
nem utasítja el sóhajainkat és kéréseinket,
hanem lángoló szeretetetekben meghallgattok minket,
eljöttök, hogy begyógyítsátok mély sebeinket
és békét hoztok nekünk.
Ó Jézus Szentséges Szíve,
Szűz Mária Szeplőtelen Szíve,
adjatok egyetlen szikrát
Szívetekből,
és lángra lobban szívünk!
Legyen nemzetünk Szentségetek
végleges lakóhelye!
Lakozzatok bennünk és mi Bennetek,
hogy Szívetek szeretetében
békére, egységre és megtérésre leljünk! Amen."

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.05 0 0 1647

Hogy visszatér a kérdésem, hogy hol van az Isten?

Az valójában nem Rá, hanem magamra vonatkozik, hogy hol vagyok?

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.04 0 0 1646

Segítségül hívjuk Szent Nevedet

Hogy ahogy a mennyben, úgy a Földön is meghajoljon minden térd 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.03 0 0 1645

Hogy éppen hol van az Isten? - azt kétszeresen értelmetlen kérdést fekteted két vállra, amikor megszólítod 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.02 0 0 1644

Ó, Vér és Víz, mely Jézus Szívéből törtél elő, mint irgalmunk forrása – bízom Benned

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.01 0 0 1643

Mindent imádsággá tehetek

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.30 0 0 1642

Mint a Szentháromság Gyermekei Engesztelő Családjának a tagja, a Szűzanya szeretetlángjával

a szívemben, belépek ebbe a lelki engesztelő kápolnába.

Együtt vagyok a Világ Győzelmes Királynőjével, minden angyallal és szenttel, különösen Magyarország szentjeivel és Magyarország szent Őrangyalával, aki a papi szolgálatot kormányozza. Belépek ide általános papságomból következő különleges lélekmentő szolgálattal,

és az áldozat tömjénes füstölőjével a kezemben, amely a szentek imájával van tele (Jel 8,3-5), az “ahogyan én szerettelek titeket” lelkületével.

Mennyei Atya, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve által felajánljuk Neked minden lélek nevében, minden lélekért számtalanszor, szüntelenül Jézus legszentebb Szívét az Ő teljes szeretetével

és minden szenvedésével, az Ô drágalátos Vérével, minden érdemével, és az Ő eucharisztikus életével és cselekedeteivel együtt, engesztelésül és elégtételül minden bűnünkért, és a Te szándékaid teljesülésére, a Te megdicsőülésedre. Ámen.

Belépek ebbe a lelki engesztelő kápolnába hittel, reménnyel, szeretettel. Kérem Isten megdicsőítését, a lelkek kárhozattól való megmenekülését, a Regnum Marianum kiteljesedését, a sátán megszégyenítését és az egész teremtés, az emberiség és az egyház Krisztus Királyságában való beteljesedését. Jöjjön létre az Új Ég és az Új Föld, amelyben igazságosság lakozik (Jel 19,1; Iz 65,17; 2 Pét 3,13), szálljon le a Mennyei Jeruzsálem a földre!

(Jel 19,2)

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.29 0 0 1641

Hogy vágyakozzam a békédre, az nincs másban mint a jelenlétedben

De hogyan is lehetnél nálam, amikor gondolatom máshol kószál

És bár még ha még nem értem, mert még nem tartottam meg gondolatot, de maga a gondolat az egyik legnehezebb áldozat

Majd amikor megpróbálkozok vele, akkor ismerem fel, hogy az mekkora erőfeszítést, és kitartást igényel

Járj körbe a gondolataiddal, hogy a gondolataim kiszabadulhassanak 

polária Creative Commons License 2024.06.28 0 0 1640

Alleluja !

A Isteni Törvény minden egyes nemzetre azonos és nem ismer kivételezést !

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.28 0 1 1639

A KERESZTÉNY MAGYARORSZÁGÉRT - AZ ANGYALI VÉDELEM MEGKÉRÉSE

ISTEN SZENT ANGYALAI! NAGYASSZONYUNK, ÉDESANYÁNK, ANGYALOKNAK KIRÁLYNŐJE

KEZÉT FOGVA HÍVUNK, SZÓLÍTUNK, KÉRÜNK BENNETEKET: SEGÍTSETEK!

MAGYARORSZÁG SZENT ŐRANGYALA! Te Királynőnk oldalán állsz Isten Trónja előtt;

SZENT MIHÁLY FŐANGYAL! Isten hűséges harcosa, az Égi Seregek Vezére;

SZENT GÁBRIEL ARKANGYAL! Isten Küldötte, Tanítók Vezetője;

SZENT RAFAEL ARKANGYAL! „Isten Orvosa”, a Gyógyító Angyalok Vezetője;

SZENT URIEL ARKANGYAL!  Te, aki „Fényeddel elűzöd a démonokat”;

Benneteket hívunk és kérünk teljes szívvel Isten Szent Angyalai, hogy mind a 9 ANGYALI KAR ERŐS VÉDELMÉVEL LÁSSÁTOK EL SZŰZANYA ORSZÁGÁT, Magyarországot és az egész Kárpát-medencét, annak minden lakóját a most következő, embert próbáló időkben, a külső–belső támadások kereszttüzében.

Veletek – Isten Szent Angyalaival - történő összefogásunk most induló új szakasza legyen erős, és egyre erősebb az „Idők végéig”, és történjen minden az Úr vezetése és Akarata szerint, Isten dicsőségére! Ámen.

MEGERŐSÍTETT, KITÜNTETETT VÉDELEMMEL LÁSSÁTOK EL:

- AZ EGYHÁZI VEZETŐKET, papjainkat, és POLITIKUSAINKAT, - különösen az egész Magyar népet befolyásoló döntésekben. Védjétek és Isten különös Kegyelmével erősítsétek meg lelkükben az igaz, megalkuvás nélküli apostoli lelkületet, és a Szellemi Örökségként ránk hagyományozott kereszténység iránti védelem felelősségét, és ennek szükséges tetteit! Őrizzétek testi épségüket, segítsétek kitartó lelkierővel őket, és ügyeljetek rá, hogy hivatalukat Isten dicsőségére, és a Nemzet javára fordítva, testben és lélekben egészségesen, és igazságosan működtessék!

- KÉRJÜK AZ ERŐS VÉDELMET minden földalatti és föld feletti természeti kincsünkre,

+ termőföldünkre, vizeinkre és tisztaságukra, valamint a levegőég tisztaságára. Ugyanígy kérjük az erős védelmet miden fontos építményünkre: középületekre, közútjainkra, repülőtereinkre, Metróra, vasúti,- és buszpályaudvarainkra, fizikai síkú élettereinkre, országépítési munkánk eredményeire…

Leplezzétek le, és távolítsátok el mindenhonnan a gonoszság ártó erőit!

- FOKOZOTT VÉDELMET KÉRÜNK ŐRANGYALAINKKAL EGYÜTT, minden magyar ember, ifjúságunk, gyermekeink számára, biztosítsátok lelkükben Isten Szeretet-tervének kibontakozását. Fokozott őrizettel segítsétek az idősek és betegségben küzdőket a Hazafelé vezető úton. Nyissátok ki a szíveket és az elméket Isten Irgalmára, de Igazságosságára is, és Égi Édesanyánk, Királynőnk Szeretetére, valamint a Két Szent Szív Vezetésének Kegyelmi lehetőségeire! A „Szeretet és Igazság Szent Angyalai” erősítsenek minden jó szándékú embert, aki ebben a Hazában Isten iránti hűséggel él, valamint a Béke, és a Szeretet Országának eljövetelén dolgozik.

Kérünk Téged SZENT MIHÁLY ARKANGYAL, mint az Égi Seregek Fővezérét, hogy:

- Nagy, erős Szent Angyalaiddal vedd körbe, védelmezd országhatárainkat, és az egész Kárpát-medencét minden idegen uralomtól, az erőszakos lelki-szellemi rombolás minden formájától!

Segíts bennünket Szent Mihály, hogy Istennek a Nemzetünkkel kapcsolatos Terve maradéktalanul megvalósulhasson e Hazában!

- Állíts komoly, Isten Igazságát védelmező Angyalokat a parlamenti tanácstermekbe, és minden tanácskozási helyre, akik lefogják a széthúzó, hatalom és pénzéhes erőket, helyette Isten Szeretetét és Irgalmas vezetési szándékát sugározzák a jelenlévőkre.

- Erős, harcos, Szent Angyalaiddal végy körbe minden gyülekezési helyet, tárgyalótermet, az épületeket és a tereket! Isten Igazságával leplezzél le, és – még időben – szüntessél meg minden veszedelmes, romboló hatású tervet, távolíts el minden ártó kezet, időben oszlass fel minden istenellenes erő által működtetett csoportosulást.

+ A Szent Angyalok közvetítsék Isten Áldását minden rendezvényre, összejövetelre, hogy megnyilvánulhasson a jó szándék és a jóakarat!

+ Körbe vesszük a felsorolt helyszíneket, házainkat, otthonunkat, és azok minden lakóját, külön-külön és együttesen is; fontos közintézményeinket és épületeinket, valamint egész Magyarországot a Szent Vér koszorújával.

+ Egész imánkat, és a benne foglaltakat a Szűzanya Szeplőtelen Szívére helyezve az Úr Jézusnak, mint a Királyok Királyának Irgalmas vezetésére bízzuk. Ámen.

„ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART, JÓKEDVVEL, BŐSÉGGEL!

NYÚJTS FELÉJE VÉDŐ KART, HA KÜZD ELLENSÉGGEL! …” Ámen.

„HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL LÉGY HÍVE, Ó MAGYAR,

BÖLCSŐD AZ, S MAJDAN SÍROD IS, MELY ÁPOL S ELTAKAR….

A NAGY VILÁGON E KÍVÜL NINCSEN SZÁMODRA HELY;

ÁLDJON VAGY VERJEN SORS KEZE: ITT ÉLNED S HALNOD KELL!”

polária Creative Commons License 2024.06.27 0 0 1638

Üdvözlégy Mária,

kegyelemmel teljes,

az Úr van teveled,

áldott vagy te az asszonyok között,

és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus.

Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján.

Ámen.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.27 0 0 1637

Nagy a tévedésem, amikor ki akarok másokat rekeszteni az Istentől

Amikor magamat előtérbe helyezem

Amikor ezt teszed

Hogy meg az Isten jöjjön hozzám, miközben nem megyek Hozzá, hiszen megsértődök, amikor valaki ezt teszi velem szemben

Hát végül is elkezdhetek kiabálni az utca túlfeléről, hátha akkor közelebb lép, és felismerem 

Pedig már megüzente, gyere át hozzám 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.26 0 0 1636

Az Úr angyala
Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát, -- és ő méhében foganá Szentlélektől szent Fiát.
Üdvözlégy...
Íme az Úrnak szolgáló leánya, -- legyen nekem a te igéd szerint.
Üdvözlégy...
És az Ige testté lőn, -- és miköztünk lakozék.
Üdvözlégy...
Imádkozzál érettünk Istennek szent Anyja. -- Hogy méltók lehessünk Krisztus ígéreteire.
Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent kegyelmedet, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a föltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. Amen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!