Teljesen yzürreális ami itt megy. Én pont mára nem láttam a charton rövid óras jelet, wrre leborult, de ugye erste vegig pluszt mutatott. Nem értettem hati mire fordul ala.
Elkezdtem kergetni megit, 480mal feladtam, bealltam legjobb eladásra, aztan lement 135 k alá, majd onnan fel 135740re, persze bekattant a shortom, ami bent maradt 480on.
Ja, tulipánt bárhol lehet gyorsan termelni, de az arany és ezüst véges ezért volt, és lessz alkalmas a papírpénz lecserélésére. Csak ki kell alakulnia a helyes árfolyamnak, ami folyamatban van. Várom az 1:15-t is...
1981.01. és 2005.12. között 267$-t változott az arany árfolyama (havi grafikonon a két víszintes vonal jelzi). https://invst.ly/1f0jgd
2026.01.28.-án 1 nap alatt emelkedett 327$-t. Tehát korábban 24 év alatt kevesebbet mozdult, mint tegnap 1 nap alatt. Az ezüst ennél is extrémebb, mert az egész történelme alatt ment 50$-t 2025.11-ig hóig, majd 1,5 hónap alatt ezt duplázta. Ez tipikus FOMO (Fear of Missing Out), így nekem ez már erősen hasonlít egy "tulipánhagyma lufihoz" (A holland tulipánmániát gyakran nevezik az első modern kori lufinak, buboréknak.)
"Bix -0.4% Sehol semmi lefele mutatas" Már megint be akarod tippelni a tetejét? Sosem fogsz megváltozni? Már 2 órája "trendelünk lefele" az új ATH után???