Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Én szerettem a lányok közelségét, mert már akkor is éltem-haltam értük. Focizni nem szerettem. Inkább bringáztam, vagy korcsolyáztam. Sokkal csajozósabb elfoglaltság volt akkoriban, ami nekem bejött! :-) Sok csajom is volt általános iskolában 3.-tól.
Ahogy exDino írta, valóban keveredik az, hogy a tényleges felvételt látjuk ( egy szelfi botra szerelt kameráról), vagy csak egy animációt. Dronfelvétel ugye nem lehet, lévén a Holdnak semmilyen légköre nincsen.
Köszönöm, hogy lefotóztad a lőlapomat, amit a nagy lövészetben nem tudtam behozni, mert rövid időn belül télakot kellett vennünk :-)
Jó volt a puska, de a távcső elég élhetetlen. Alacsony is volt, és a betekintése extra szűk, mint a szűzlányoknak. :-) Őszintén! Nem számítottam ilyen eredményre! Köszönöm szépen a lehetőséget!
A kedves, és segítőkész lövészeknek, akik önzetlenül emelték volna a mai napom élményfaktorát, elnézésüket kérem, hogy most nem volt alkalmam élnem a lehetőséggel rajtam kívülálló okok miatt. Legközelebb szívesen élek majd a lehetőséggel, ha lehet :-)
Miki. B+! Amikor a saját 4,5-ös légpukkancsoddal lövöd 25 m-re, amit, utána 93 m-re .50 kaliberrel azt a középszerűt, amit annó közzétettél, és ezek után ma 98 m-re
ezt lövöd az egyesületi távcsöves .22LR kaliberű puskáddal, akkor szerinted mi lehet a valós okfejtés? Sz...ba léptél ma reggel, vagy időközben megtanultál lőni? !!!
Vagy, kevesebb volt a csinos lány, akik elvonták volna a figyelmedet, mint Nzsolt lőterén? ( hozzá teszem: ezzel a szórásképpel én is elégedett lennék ilyen kaliberrel, ilyen távon, idegen fegyverrel, és nyílt tereplőtéren, a mínusz fokokban meglőve...)
( Az olvtársak kedvéért teszem hozzá, hogy a két átlós kandúrt egy ápolttárs lőtte rá a saját fegyverével később, mielőtt észrevettem volna az ügyködését...)