Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 1171

Magyarországon az utolsó terrorista Carlos volt, ő is vendégként.

Ezek a lábtörlő gyujtogató "terroristáink" olyan messze vannak a valódi terroristáktól, mint a telefonautomata fosztogató a bankrablótól.

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 1170
A média és a mögötte álló hatalom korlátlan pénzzel és idővel rendelkezik ahhoz, hogy ezt az emberekkel elhitesse.

A "győzike-mónika" nézői, bármikor képesek egy-egy választást vastagon megnyerni.
Előzmény: Törölt nick (1169)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 1169
"Ha ez a vád igaz, a közvélemény összefüggésbe hozhatja a Jobbikot a terrorizmussal, és ez hívei jelentős részét eltántoríthatja."

Miért van olyan érzésem, hogy a Jobbik szavazóbázisát ez nem fogja meghatni és eltántorítani meg főleg nem?
Előzmény: Törölt nick (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 1168
Budaházy a Jobbik időzített bombája:

Budaházy György komoly dilemmát jelent a Jobbiknak, támogatása körül máris törésvonalak jelentkeznek. A párt mérsékeltjei legszívesebben elfeledkeznének róla, a Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina vezette tábor viszont politikai fogolynak titulálja és küzd kiszabadításáért. Budaházynak akár már az ősz folyamán szembe kell néznie a felelősségre vonással.

A Jobbik több vezető politikusa következetesen kiáll a 41 éves Budaházy György mellett, és elítélik az ellene és több társa ellen készülő pert. Demonstratív szolidaritásuk súlyos kockázatot rejt magában. A Legfőbb Ügyészség ugyanis még 2010 februárjában hírül adta, hogy az egy éve előzetes letartóztatásban lévő, diósdi illetőségű népvezér a Magyarok Nyilai nevű terrorszervezet katonai vezetője volt. Ha ez a vád igaz, a közvélemény összefüggésbe hozhatja a Jobbikot a terrorizmussal, és ez hívei jelentős részét eltántoríthatja. Terroristák nyilvános támogatása, illetve az erre való felhívás bűncselekménynek minősül, s azt a pártot, melynek a vezetői ezt teszik, a Legfelsőbb Bíróság az alkotmány védelmében akár fel is oszlathatja.

http://hvg.hu/velemeny/20100714_budahazy_jobbik
benkoo Creative Commons License 2010.06.28 0 0 1167
na kb ez a Jakab.
Előzmény: Törölt nick (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1166
"Ez aljas utcai harc amibe minden belefér."

Kocsmai műfajban a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y
:)
Előzmény: benkoo (1164)
benkoo Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1165
de továbbra is mondom, hogy ha bajom esik az sem érdekel.... ezeknek börtönben a helyük akkor is.
Előzmény: Törölt nick (1163)
benkoo Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1164

Jakabban nincsenek katák, meg kötöt mozdulatok. Egyerűen arról, szól, hogy valaki folytogat, üt,rúg, elkapja a ruhád,karod, hátúlról elkap stb... és te védekezel vagy támadsz.

Ez aljas utcai harc amibe minden belefér. Sok hadseregben is oktatták... nem véletlenül.

Előzmény: Törölt nick (1162)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1161
Ó, az szép.
Akkor tényleg fel kellene kötnie a gatyeszt a kis kákabélű náciknak, mert gondolom elsősorban azoknak a legnagyobb a pofájuk telefonban és a neten.
A nagyfiúk nem szólnak, csak cselekszenek.
Gondolom azért észnél vagy.
Előzmény: benkoo (1160)
benkoo Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1160
lassan 18-at eddig, de még nem fejeztem be...
Előzmény: Törölt nick (1159)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1159
Hány évet nyomtál le?
Előzmény: benkoo (1157)
benkoo Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1158

2010-06-23 08:22:46
<P>látod erről beszéltem parasztvakítás..... te meg elhiszed.</P>
<P>Mert mitől zsidó valaki? Sajnos csalódnod kell: se körülmetélve nem vagyok, se zsinagógába nem járok, sőt még a bibliát sem ismerem. </P>
<P>Balhés? hm.... miért is? Tudod ez olyan mint a rendőrök elött ismert személy:</P>
<P>hát persze mert kisváros 1, dolgoztam velük egy biztonsági cégnél ahol a battai rendőrök egy része másodállásban riasztórendszereket kezelt.</P>
<P>Na és akkor mi van? én soha nem árúltam drogot, nem törtem be...</P>
<P>Sőt tudom ez most rossz lesz, de én az erkölcsi bizonyítványomat mai napig kikérhetném... sőt vagyonőr sem lehetnék, mert nem kapnék engedélyt ha valami gáz lenne velem.</P>
<P>Na ennyit erről..... </P>
<P>Szerintem inkább Horn Gyula rokonoddal kéne beszélned, hátha kicsit megmagyarázza neked a korrekt megnyilvánulást.</P>
<P>De ha te egy zsidó szótól felizgulsz, akkor segítek, hogy nemi életed is jobb legyen és a többi zsidóra izguló hazafinak is:</P>
<P> </P>
<P>zsidó,zsidó,zsidó.............</P>
<P>NA áll már?</P>

2010-06-22 17:49:39
<P>látod... te is csak azzal foglalkozol, hogy én ki vagyok azzal nem miért tart otthon valaki fegyvert, kézigránátot, lőszert és miért akarja valaki házánál felhasználni? </P>
<P>gondold át... ha sikerül.</P>

<P>ja gyerek egyenlőre rizikós lenne... de majd egyszer..</P>
<P>bnő meg hát talán még inkább... </P>

élőben? hoppá... és egy kézfogás elmaradt?

P>Egyébként tegyük fel... hamis a felvétel,de akkor hogyan került robbanóanyag, pisztoly, gránát a lakásokban,kocsikba,és tökéletes helyismeret, tökéletes történetlemesélés a hazafiak agyába? A neten elolvasta? vagy a mi? </P>
<P>NA ezt magyarázzák meg? Ja én nem a zsaruk dugták oda:D</P>
<P>Ha valaki ártatlan akkor honnan tudja, hogyan lett végrehajtva egy balhé?</P>
<P>Honnan tudja kinek gyuladt ki a kabátja, ki mit csinált egy akcióban, ki hogyan jött-ment haza. Hol tanul az unokája(Ecsődi)? Hogyan visongtak a melegek mikor bedobták a molotovot?</P>
<P>Honnan tudja hány helyiségből áll egy SZDSZ iroda?</P>
<P> </P>

P>Holnap reggel 08.30- koraz ATV-ben ha lesz lehetőség megint adom az ívet a hazafiaknak! </P>
<P>Most én üzenek hadat nekik és a hozzájuk hasonló birkáknak!</P>
<P>Megmutatom nekik az igaz magyar állampolgárságot.... és remélem nem csak 200 leszünk,mint a szombati szabadságot a politikai foglyoknak című műbalhén voltak a </P>
<P>''hazafiak''.</P>
<P>Magyar állampolgár vagyok nem hazafi!:D</P>

<P>látod... te is csak azzal foglalkozol, hogy én ki vagyok azzal nem miért tart otthon valaki fegyvert, kézigránátot, lőszert és miért akarja valaki házánál felhasználni? </P>
<P>gondold át... ha sikerül.</P>

benkoo Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1157
Jakab Lajos Önvédelem. sajna csak jártam mert kirugtak emiatt... de a mestertől kaptam engedélyt saját klubbra... tehát bekaphatják.
Előzmény: Törölt nick (1155)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1155
Megnéztem az ATV szereplést.
Milyen edzésre jártatok az illetővel?
Előzmény: benkoo (1152)
benkoo Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1153
ne vesszetek össze... ha neki ettől jó...  inkább fogjunk össze!
Előzmény: Törölt nick (1151)
benkoo Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1152

tudod nem ettől terroristák ők... hanem mert megszerveztek egy csapatot akik politikai cél érdekében megfélemlítettek embereket és ezzel akarták rábírni őket, hogy megváltoztassák valamiben pl. szavazás a mondandójukat vagy nézetüket.

Sajnos erre tudatosan készültek, szerveződtek, fegyverkeztek....

Lehet , hogy Budaházi valami értelmeset is akart, de hogy szarul állt neki az is tuti...

A aki fegyvert akar venni, bombát készít, C4est vásárol, és szervezi az akciókat.

Kinyomozza, hogy valakinek az unokája mikor, hol ,merre jár és majd elküldi érintettnek a gyerek fotóját, majd pl. bankautomatát robbant AZÉRT, hogy pénzelje az akciókat, majd kiképzéseket szervez, ahol arra gyakorolnak, hogy hogyna kell a rendőrsorfalat bomlasztani az sajnos semmi esetre sem nevezhető szabadságharcosnak, főleg, hogy valójában nincs mi ellen ezekkel az eszközökkel harcolni... nem Írországban vagyunk és mint kiderül ez a módszer ott sem vált be... de kellett hozzá pár és és pár hulla, hogy erre az írek is rájöjjenek.

Itt nálunk sikerült csirájában elfolytani ez a kezdeményezést ami igencsak rosszat tett volna az ország megítélésének és az itt élő embereknek akik mind MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK azonos jogokkal és kötelezettségekkel, és pl. Budaházy és barátai semmivel nem magyarabbak sőt talán még kevésbé mint egy átlag ember, mert ők abban az országban akartak, akarnak felfordulást és vért ahol élnek....

Az más kérdés, hogy sajnos a törvény nem mindenkire vonatkozik egyenlően, de ezt nem azzal kell megoldani, hogy robbantok stb. hanem okos törvényekkel és a sajna eléggé elcsépelt NEMZETI ÖSSZEFOGÁSSAL de inkább hívjuk ÁLLAMPOLGÁRI ÖSSZEFOGÁSNAK. Ahol mindenki érdekel abban, hogy mindenki haladjon előre és vele együtt az ország is. A romákat is érdekelté kell tenni és nem agyonlőni. a politikusokat is vagy le kell cserélni, vagy meg kell nekik tanítani, hogy értünk vannak ott nem magukért. DE NEM VÉRREL KELL ÍRNI A TANKÖNYVET, meg hülye műmájerekkel , meg olyanokkal akik apostoli királyságot, gárdát, meg betyársereget, meg mit tudom én mit akarnak.

Mert amíg egy nemzetinek hívott portálon azt hirdetik, hogy csinálj céget usában addig nem hiszem, hogy normális nemzeti érdekek vannak a hazafiak között... és aki meg nem ide fizeti az adót az meg ne akarjon nemzeti lenni.... meg pl. ne ugasson, hogy szar az út, szar a kórház... ja meg amig 1,5 millió ember tart el 7-et addig sok nemzetinek pofa súlyban!

Ja és attól ,hogy rántotthúsos polóban rohangáltok, meg trianonról papoltok és a sok barom meg bedől neki nem halad előre az ország sőt még rendesen oda is tesztek a nemzetközi megítélésnek, mert ha belegondoltok mi értelme? 93000 m2 sem tudtok élni mi lesz kétszer ekkorán? Akkor kit találtok majd magatoknak?

Trianon szar dolog, de nem másítható meg. háborúzni, meg nem hiszem, hogy van értelme.... mert lehet sokan örülnétek, de amikor lőnének rátok lehet lenne baszarás aztán a vég meg az lenne, hogy román zászló lenne a parlament tetején vagy legalább is rendesen szétvágnátok az ország gazdaságát.

Inkább a nagy nemzeti agyatokkal arra kéne koncentrálni, hogy mivel tudna az ország sok-sok pénz csinálni ,amiből mindenki profitál.

NA kb ennyi jutott eszembe.elsőre.

Előzmény: Törölt nick (1148)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1147
"csináltak belőle terroristát."

Azt ezért elismerjük, hogy Gyurika előszeretettel ordítozta a "fegyverbe, fegyverbe" hívószót és irományaiban sem a megfontoltságra és mértékletességre buzdított, ugye?
Előzmény: Törölt nick (1145)
benkoo Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1146

K.O... horn mesternek. Köszönöm!

egyébként meleg sem vagyok és nem is drogoztam soha sem. és sem a melegekkel, zsidókkal, keresztényekel, muslimokkal, meg mit tudom én még kivel nincs gondom.

Ha valakival gondom van az a személyével és nem a származásával.

Erre jó példa ,hogy egyszer egy roma ff a fényezésre előkészített kocsimat el akarta vinni roncsba... mondtam neki, hogy bocs,de a kocsi működik, csak fényezéshez le lett szedve róla az ajtó stb. és mondtam neki, ne is nyúljon hozzá, mert nem szeretem ha bárki piszkálja a tuljadonom. Erre ő 20 ember elött elkezdett velem üvölteni, hogy a bőrszíne a bajom? vagy a származása? Erre én mondtam neki lesza..m ki vagy ha a bőröd lila lenne akkor is elküldenélek a fenébe. Nem érdekel mi a nemzetiséged...... Erre ő látta, hogy nem ma lesz etnikai összetűzés, elnézést kért és elment. ennyi...

Előzmény: Törölt nick (1144)
Babco Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1142

Ez jellemző. Azért csinálják, mert a vádak ellen nem tudnak védekezni, azok egyértelműek. Ezért kell valami amin lehet kötözködni. Szerintem ha ma séta közben egy csinos lány után fordulsz, akkor holnap már a Blikk címlapján lesz, hogy Benkő bedrogozva duhajkodott egy részeg prostituálttal a nyílt utcán.

Akkor a zsidózás kipipálva, a "mennyit kapott érte" szintén. Kommunistázás volt már? Tudod amikor a "komoly oknyomozó riporterek" (=Blikk általános iskolai színvonalon fogalmazó hírköltői) kiderítik, hogy a nagypapád unokatestvérének a szomszédjának a nagybátyja párttitkár volt, ergó kommunista vagy?

Előzmény: benkoo (1130)
benkoo Creative Commons License 2010.06.22 0 0 1126

mint mondtam az enyém csak a jéghegy csúcsa.... nagyon sok tárgyi bizonyíték van még és még sok más, majd iratismertetés után lesz mit kimagyaráznia a védőknek.... de nehéz is lesz nekik.....

Előzmény: Törölt nick (1116)
benkoo Creative Commons License 2010.06.22 0 0 1125

egyébként meg lehet nézni a SzKR... cikkének címét...

Siránkozom, hogy nem köszönték meg az mszp-politikusok...

Hát itt mutatkozik meg, hogy titeket hazafiakat mennyire palira vesznek...

Mert hát megkérdezte a riporter: megköszönték az érintette

erre én: nem,de nem is várom el...

akkor most én siránkozom?

Akkor ebben hol is van a siránkozás? megnézitek a videót és majd hergelitek nagy nemzeti szívetek lelketek ahelyett, hogy megtanulnátok mondatot értelmezni....

kis füllentősek.....

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1120
"Ahol egy semmiresejó miniszter már elsütött felvételekkel "bizonyitja" a valódi terroristák létezését, ott az ember joggal szkeptikus."

Abszolút jogos ez is és a többi is, amit felvetettél.
Előzmény: Törölt nick (1117)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1116
Sok emberre jellemző, hogy úgy nyilatkozik egy büntetőeljárásról, hogy a halvány fingja sincs arról, hogy milyen bizonyítékok vannak, vagy, hogy mik derültek/derülnek ki a nyomozás alatt.
Előzmény: benkoo (1114)
benkoo Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1109
lépjünk ezen tovább... eredeti.... és igen feliratozva is megvan. Ha figyelted a hiradásokat sok helyen feliratozva van....
Előzmény: Törölt nick (1105)
benkoo Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1108
ezt már más is próbálta... de akkor és most is elmondom... nem tudod kinek mondtam és nem tudod miért..... segg.
Előzmény: meroving (1103)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1107
Álló (de járó motorú) autóban elég jó minőségűt lehet készíteni.
Ha a konzolra rakod a telót, akkor mindenképp.
Előzmény: Törölt nick (1105)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1106
"messze még Európa..."

Egyetértek. Az, hogy a cselekedeteidet ennyire ellentmondásosan ítélik meg az emberek, benne van az is, hogy a hatalom, ami ellen fizikai harctól se riadtak vissza egyesek, naponta követett el égbekiáltó jogsértéseket. Nagyon könnyű a logikus érvek láncával bizonyítani, hogy a Gyurcsány-rezsim nem felelt meg a magyar alkotmánynak és egyéb jogszabályoknak. Emiatt a vele való harc akár szimpatikus is lehet.
Előzmény: benkoo (1101)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1104
Nem tudom mire utal, de az nem okoz problémát, hogy hiányzik a "nem" szócska?
Tehát zavarja ha eltöri valaki lábát.
Ezzel mi is a gond?
Nagyon gyors voltál, ugye?
Olvasni és értelmezni már nem volt idő?:)
Előzmény: meroving (1103)
meroving Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1103

B.GY. mintapolgár mintafelfogása:

"miért vagyok gengszter? mert izgat ha valakinek eltöröm a lábát? már ez is bűn?"

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=78031629&t=9169489

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1102
A fanatikusok nem fognak ámulni, akkor is az lesz, hogy minden hamis.
Ha Budaházy beismerné amit tett-tettek, akkor jönne a második verzió, hogy hazaffyak és jól tették.
Egyébként mitől lehet nyugodtabban ünnepelni?
Még egy csomó proli náci rontja a levegőt mostanság is.
Előzmény: benkoo (1100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!