Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8593
Ez legyen az egyetlen feladatuk, a forgalomirányítás.

Az "okokat" BB kifejtette. Debrecen és Budapest más "világ". Az egyik vörös (kék), a másik narancssárga.
Előzmény: breien (8592)
breien Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8592
Yan.

Az élet nem engedi meg, hogy mindíg azt tegyünk, amit szeretnénk. Annakidején, műszakiként, Karácsonykor, sőt még szilveszter éjjelén is volt rá eset, hogy be kellett mennem az üzembe ügyeletbe. Az egészségügy is az a terület, hogy ünnepnapon sem állhat le az élet. A rendőrnek is tudomásul kell venni, hogy ünnepnapokon is szolgálatba kell menni. A szolgálat közben is ünnepelhet, mivel Ő is magyar állampolgár és neki is ugyanolyan ünnep, mint bárki másnak márc. 15-e.
2006 óta, amióta ismét eljárok ünnepelni (megemlékezni ) Debrecenben a rendőröknek nem volt "rendkívüli esemény"-ben részük. Mi, vagy ki az oka annak, hogy Bp-en "harci övezetté" teszik minden ünnepnapon azt a várost? Tegnap, Debrecenben a Kossuth tér tele volt ünneplő emberekkel. A rendőröknek, a közlekedés biztosításán kívül, mást nem kellett tenni.

Nem az "OKOT" kellene már megszüntetni Budapesten?
Előzmény: Törölt nick (8591)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8591
Bár én még nem fizetek adót, de ha így lesz, akkor azért fizetem, hogy a Rendőrség üldözze a bűnt, nem azért, hogy kiállítsák őket (tojás)golyófogónak, mert azok a görények már csak kordon, meg rendőrsorfal mögül tudnak pofázni.
Ez én pénzemből (majd) fizetett rendőröket küldjék haza, hogy ők is a családjukkal ünnepelhessenek.
Előzmény: breien (8590)
breien Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8590
Te madár.

Ebben a topicban már kitárgyaltuk.
Az adómat azért fizetem (nem is keveset), hogy abból a magyar rendőrség biztosítsa a családom biztonságát. Nyugodtan mehessünk Nemzeti Ünnepen az országban bárhová ünnepelni.
Elvárom, sőt megkövetelem, hogy egy állami ünnepségen a rendet a magyar rendőrség állománya és nem idegen magán tulajdonban lévő "biztonsági szervezet embere" lássa el, főleg, NE azok motozzanak.

Ehhez a jogomhoz azért ragaszkodom, mert a befizetett adómért a jog eszközével számon kérhetem az államtól, ha ennek ellenére a családomat bármi atrocitás éri. Egy magán céggel semmilyen "jogviszonyban " nem vagyok, így azoktól semmit nem várhatok.
Mi a faxért van ebben az országban az állam, ha már semmit sem biztosít a 77%-os elvonásért? Amit a munkajövedelmemből vonnak el?

Amint látod, már mások is megfogalmaznak hasonló kérdéseket: " szóval mi a feszér' is fizetek én TB.-járulékot?"

Egyre többen fogalmaznak meg hasonló kérdéseket kishazánkban. sajnos, joggal.
Előzmény: feketemadár (8548)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8589
Befolyásos rokon vagy ismerős... :-)))
Előzmény: Törölt nick (8582)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8588
Egyenruha az, amit az egyenruházati boltban vesznek és rendszeresítve van. Ami nincs, az nem egyenruha hanem militáns jellegű civil ruha. Az egyenruhás rendőr esetében kötelező a jelvény viselése. A civilruhás rendőr az intézkedés megkezdése előtt igazolványával és a rendőri mivoltának közlésével igazolja magát.
Előzmény: Törölt nick (8581)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8587
Borítékolom a vizsgálat eredményét:
- A rendőrök parancsnoki engedéllyel a buszban vették ki a jogszabály által biztosított munkaközi szünetet, ami 4 órát meghaladó szolgálat esetén fél óra, 8 órát meghaladó estén további fél óra.... :-)))))
Előzmény: Törölt nick (8579)
Barátocska :) Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8586
:)))
Előzmény: Törölt nick (8585)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8585
Segítség Morvai Krisztinának, hogyan hozza ki az előállított "hazafiakat":


Azok az emberek nem dobáltak molotov koktélt. Sőt, nem is volt náluk molotov koktél. Véletlenül arra tévedő, békés járőkelők voltak, akiknek az "üdítős" palackjába érthetetlen módon belecsúszott a zsebkendőjük, ami aztán forró, esti napsütésben meggyulladt. (Ki tudja, lehet, hogy a brutális rendőrök gyújtották meg.) Az a szegény békés áp. pedig annyira megijedt, hogy eldobta az üveget. És mit ad Isten, annyira figyelmetlen volt, hogy épp a rendőrök felé dobta el, akik példátlanul brutális módon néztek farkasszemet a békés járókelőkkel.
Barátocska :) Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8584
A magam részérôl szükségesnek tartom elmondani itt, hogy a tegnapi nap eseményeibôl, híreibôl és videóiból azt a következtetést szűrtem le, hogy a rendőrök egyre jobbak, nyugodtabbak és szakszerűbbek. Gratula, de tényleg, ez megnyugtató. Remélem, nem csak az van, hogy elkerülte a figyelmem valami :))))))))) Féltem a tegnapi naptól, és pozitív értelemben csalódtam, hálisten :)))))))
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8583
"értékes"
Előzmény: Törölt nick (8582)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8582
A mai nap tele van értékes hírekkel. :-)))


Nem tudom, hogy a Stop.hu cikkírói ilyen hülyék-e vagy tényleg idáig süllyedtünk?


"Mi volt ez? Szakszerű intézkedés vagy rendőri túlkapás?

Egy hangoskodó társasághoz hívtak rendőröket még péntek hajnalban Pécsett, s a szabálytalanság miatt előállították a fiatalokat. A rendőrség vizsgálódik az ügyben, hogy esetleg történt-e rendőri túlkapás.

A rendőrség pénteken délután kiadott közleménye szerint március 14-én hajnali fél három körül egy tízfős társasággal szemben intézkedtek a kertvárosi rendőrőrs járőrei. Ennek során két fiatal férfit és egy hölgyet állítottak elő szabálysértés, illetve rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt. Az intézkedés alatt személyi szabadság korlátozására és kényszerítő eszköz alkalmazására került sor (gázspray-t és bilincset is bevetettek, sőt az egyik rendőr elővette a pisztolyát és csőre töltötte, majd visszahelyezte tokjába).

Az intézkedés lakossági bejelentés miatt történt, mivel a Csontváry utcai Non-stop üzlet előtt a népes társaság hangoskodott, feltehetőleg zavarta a lakók pihenését. A közlemény szerint a kiérkező járőrrel szemben agresszíven viselkedtek, ezért döntött úgy a járőrvezető, hogy a két hangoskodót előállítja. Ekkor avatkozott be a társaság egyik hölgytagja, aki a közlemény szerint meg akarta akadályozni az előállítást.

A személyi szabadság korlátozás és a kényszerítő eszközök alkalmazásának szakszerűsége tárgyában a Pécsi Rendőrkapitányság vezetője vizsgálatot rendelt el.



Túlkapás? Mi? A spray vagy a bilincs?
Már az is túlkapásnak számít, ha a rendőr megbilincsel valakit? :-))))
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8581
"Újabb leleplező felvétel a Hír Tv-ben: vizsgálják a csuklyás rendőr ügyét

Azonnali vizsgálat indult a HírTv felvételein látható csuklyás rendőr nyilatkozata kapcsán, mivel, bár láthatóan bevetési ruhában volt, azt állította, hogy civil ruhát visel.

A HavariaPress úgy tudja: televízió felvételein egy csuklyás
(persze nem volt ráhzva az arcára), a hátán BRFK feliratot viselő, egyértelműen bevetési ruhában lévő rendőr látható, amint a riporter kérdésére, hogy miért nem viseli azonosítóját, azt mondja, azért, mert ő civil ruhás nyomozó.

A József körúti tömegoszlatás során készült felvételen a rendőr többször elismétli, hogy a ruha, ami rajta van, civil ruha. A budapesti rendőrfőkapitány az eset kapcsán azonnali vizsgálatot rendelt el; a rendőrről megállapították, hogy a BRFK Akció Osztályának egyik törzszászlósa.

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8580
A semmiből is hírt...


"Nagy erőkkel vonul a rendőrség a Károly körúton az Árpád híd irányába.

A STOP munkatársa mintegy 20 rendőrségi mikrobuszt számolt össze, amelyekben rohamrendőrök ültek. Az nem tisztázott
(magyarán lóf@sz fogalmuk sincs arról, hova mennek, csak láttak valamit), hogy a tegnapi zavargások után a szolgálatukat befejező rendőri erőket szállítják-e, vagy újabb feladata akadt a rendfenntartóknak.

További részletek hamarosan."
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8579
A nap "híre":


"Azonnali, soron kívüli vizsgálatot rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya az egyik ünnepi megemlékezésen a csapaszállító buszban alvó rendőrök ügyében.

Szombaton az egyik kereskedelmi televízió stábja a fővárosi önkormányzat ünnepsége után rögzítette, hogy néhány rendőr a csapatszállító buszban alszik. Az eset kapcsán Budapest rendőrfőkapitánya azonnali, soron kívüli vizsgálatot rendelt el."


(FN.hu)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8578
Újabb HírTV-s "baki", már csak amolyan hab a tortán.

Rövid hír a képernyő alján futó hírek közt:

"3 rendőr és 8 civil sérült meg a tegnap esti összecsapások után"


Után?? Nem közben?? Egész véletlenül...


:-)))
breien Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8577
madár.

A problémát ez okozza.

Annak megakadályozása nem elsősorban a rendőrség és az ügyészség dolga?
Még mindíg nem látjátok mennyire kártékonyak ezek erre az országra nézve?
Nem látjátok még mindíg, hogy mindent elkövetnek ezek, hogy a "hatalmukat" megvédjék? Ezért veretik szét állandóan Budapestet, erre használnak fel benneteket, ezért áldoznak fel mindent. Ezeknek semmi nem drága, csakhogy hatalomba maradhassanak. Ennyiben "MÁS" az a város, mint az ország bármely más települése. Máshol, nem találnak erre "partnert".
Előzmény: feketemadár (8574)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8576
Na jóccakát!
breien Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8575
Azt a két évet azóta sem bocsájtottam meg nekik. ( másfél éves volt a leányom, amikor leszereltem. - a legszebb korban kellett nélkülöznünk egymást!-)

Látom ahogyan akkor sem, mind a mai napig nem értitek, mit is jelent a "család".

Ha legalább ezt megértenétek, akkor nem követtetek volna el annyi bűnt ez ellen a nemzet ellen. Akkor tudnátok, hogyan kell tisztelni másokban az EMBERT!
Előzmény: PuPu (8573)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8574
Talán akkor lehet megoldani problémákat ha mindkét fél meg akarja oldani. Aki részegen Molotov-koktélt, kockakövet visz egy rendezvényre hátizsákban, csuklyát húz a fejére és kukát borogat, gyújtogat...az nem biztos, hogy meg akarja beszélni...
Előzmény: breien (8569)
PuPu Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8573

jaja.

Meg három évig híradó kiképző században dolgoztam, - talán még ez az apróság lehet az oka...

:O)))

Előzmény: breien (8570)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8572
Fantasztikus ez a személyeskedés... :-)

Beálltatok a sorba...
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8571
1.) Mindig nem lehet elkerülni a "problémás" társaságokat, helyzeteket.

2.) Vannak, akik nem is akarják. Sőt! Ők csinálják a balhét.
Előzmény: breien (8569)
breien Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8570
az agitprop kibuggyant belőlled már megint. Ti mindíg mindent jobban tudtatok, "tévedhetetlenek"? -nek hittétek magatokat mindaddig, amíg összenem omlott minden körülöttetek. semmit nem változtatok az elmúlt hatvan évebn sajnos.
Előzmény: PuPu (8568)
breien Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8569
Te madár.

Mindíg is azt vallottam. A bajt úgy tudom megelőzni, ha kerülöm azok társaságát, akik a problémát okozzák. ( 1964 óta ezért nem járok foci meccsre, 1991-től 2006-ig, nagy ívben kerültem minden olyan helyet, ahol "politikusok" megjelentek. )
2006-tól megyek pl. Nemzeti Ünnepen, ünnepelni. Csak azért is elmegyek, mivel nehogymár csak a politikusok sajátítsák ki maguknak még a Nemzeti Ünnepeinket" is, főleg olyanok ne, akik nagy ívben la@arják ezt a nemzetet, legalábbis, a tetteik mindeddig ezt bizonyították. Igaz, mindíg tisztes távolságban helyezkedek el a politikusoktól. Jobb mindannyiunknak, ha minnél távolabb vagyunk egymástól.

Debrecenben is voltak éles helyzetek. Miért tudtuk azokat közösen megoldani a helyi rendőrökkel? Még IN-KAL-osokat sem köllött igénybe vennünk.
Előzmény: feketemadár (8566)
PuPu Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8568

Lófax voltál te, nem katona, - ha lettél volna, akkor tudnád, hogy a híradó katona számára sértő, ha híradósnak híjják, - ha adós akarsz lenni, akkor fordulj az OTP-hez!

:O)))

Előzmény: breien (8564)
PuPu Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8567

Neked fogalmad sincs, mi a kiemelő csoport feladata, mikor alkalmazzák és milyen célból.

Barom meg az, aki nekiindította a félkegyelmű bandáját a Művészetek Palotája felé.

Egyébként meg elvárom, hogy ameddig a baloldal nem zavarja meg soha a nemzeti ünnepeket, addig a te butapofájú elvbarátaid se rombolják le a várost, ne próbálják meg megakadályozni a miniszterelnököt feladatai ellátásában.

Nézd vissza a mai nap összefoglalóját, - szánalmasak vagytok.

:O)))

Előzmény: breien (8556)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8566
A kérdésedre majdhogynem megadtad saját magadnak a választ. Már bocs, de nem nagyon értesz hozzá... Van egy elméleti elképzelésed a dolgokról, hogy hogyan kellene működnie... De megcsinálni nem tudnád. Tudod az élet nem egy film.
Előzmény: breien (8564)
feketemadár Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8565
Minimum ! :-)))) de mondjuk ha egy marha nagy kő, vagy Molotov-koktél eldobása közben kapják szügyön a festékpatronnal és ez le van dokumentálva...hát talán meggyőző lenne :-))))
Előzmény: PuPu (8560)
breien Creative Commons License 2008.03.15 0 0 8564
Az új miniszteretek itt esküdözött már napok óta. (igaz, egy percig sem hittem azt,amit mondott )

Te madár télleg, miért nem működött az a "kiemelő csoport"?
balfék vagyok minden fegyveres testülethez. Ha rajtam múlott volna, még sorálományú katona sem lettem volna. ( még szerencse, hogy híradós voltam ) Minden erőszakot utálok attól kezdve, amit 1956-ban és utánna láttam. Sajnos, azt kell tapasztalnom, hogy azok, akik akkor is "vérfürdőt" rendeztek, azóta sem változtak semmit. ( mintha az utódaik génjeiben is hordoznák az elődök aljasságát, brutalitását )
Előzmény: feketemadár (8557)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!