Elnézést kérek, az előző hozzászólásom hemzseg a hibáktól. Nem sokkal ezelőtt "kaptam egy Win10 frissítést, ami szétbarmolta a gépemet. Mégegyszer elnézést Tisztelettel lacusska
Tisytelt Fórumoyók. Keresném az alábbi alkatrésyeket egy TTbs régi Krokodil moydonzhoy,ami sajnos próbálkoyott a rtepüléssel de az eredménzek sulzosak lette.
Syóval amire syükségem lenne egy db alváy, és kettő darab forgóvásd kerekekkel vagy anélkül, továbbá ha van valakinek kellene kettző darab ólomsulz ugzanehhey a géphey. Kérem syépen majd az árat is köyölni üdv lacusska
Sziasztok! Valaki meg tudja-e mondani, hogy a Tillig ágyazatos vágánynál a régi BTTB mozdony kereke leér-e a talpfákra. Próbáltam keresni kerék és sínméreteket a neten, de pont semmit nem találtam! Előre is kösz!
Elcserélném hibátlan állapotú TT -s méretű, Tillig gyártmányú 13551 kat. számú SBB személykocsimat azonos minőségű 13556 kat. számú SBB személykocsira. Vagy a 13551 kat. számú kocsi 13 000 Ft-ért eladó. (A cserét preferálnám.)
sárga tolató elöl egy lámpabúra hiány, kasztnit rögzítő fül hiány 6000
3 tengelyes személyvagonok 4db+ 1 3 tng poggyászkocsi barna vagonnak az alváza sérült, hiányos, érdemes kicserélni gyakoribb festésűével. A barna szín sértetlen. 5 db vagon 10.000
fényjelzők, alakjelzők.. 4000
11 db vagon.. sérült némelyik 6000
4 db tartályvagon 6000
1 db máv os személyvagon hozzá világítás panellel 3500
Korai BTTB BR92, fekete kerettel, sárga, ablakos dobozban, kiváló állapotban. 8500 ft.
Későbbi BTTB BR92 kifogástalan állapotban, dobozában, leírással. Gyári, újszerű állapot! 8990 ft.
BTTB BR103, a kis kedvenc. Dobozában adom. 7800 ft.
És két turkálós kocsi:
Tillig MÁV Eaos, komplett, gyári alkatrészekből építve, egyes példányok külön gyártott, maratott tolatási fellépőkkel.
Dobozt igény szerint adhatok hozzá, illetve ZRT plusz költségért kérhető. 7690 ft.
Egyedi kérés után próbaképp megvalósított, kamu-Gjm kocsi. Közismert, hogy ilyen nem volt a MÁV kötelékében, tehát egyfajta freelance modell. Tillig és Bttb alkatrészekből, tamponozva és matricázva. Ára: 5900 ft.
Figyelmetlen, illetve téves rendelés miatt eladó Tillig sínek, egyebek. Egy ovál pálya rakható ki a sínekből. Új, pénteken hozta a futár. Átvehető Esztergomban, vagy Nyugati pályaudvaron-elviszem a melóba.
Köszönöm, Vero lett, meg is találtam. A csoda az, hogy nem TT hanem N méret. Pedig évekig TT terepasztalon használtam, ahhoz is kaptam. Úgy tűnik, hogy annak idején a deák téri hobby boltban édsanyámat átverték :) Így elnézést kérek az OFF topikért!