Nem szaggatta az amatőristákat (jó sok junior is volt) begurult a 29. helyen. Megvárta az eredményhirdetést, bedobott egy sört meg pár szelet sütit, aztán hazatekert. Ami oda-vissza majdnem annyi volt, mint a verseny. :-)
Ez is jó verseny volt, most van der Poel lábai vágták magukat vigyázzba (ahogy hajdanán Sipiék mondták) , mint ahogy pénteken van Aert lábai (csak a mai sokkal látványosabb volt, mert a célban történt és mert csak ketten voltak) .
És még nagyon örültem LUCnak is, de amikor még én láttam, a felesége virág üzletét reklámozta, ma már se feleség, se virágüzlet reklámozás.
Ne aggódj, én is csak ezt a két nevet tudom hibátlanul leírni, hogy Van der Poel, és van Aert, de pl. a Mátyás név francia helyesírása már ki fog rajtam.
Jó versenyek vannak, nekem amúgy is ez a kedvenc időszakom, nagyon szeretem a tavaszi klasszikusokat. Minta zenében, a klasszikus az igazi🙂
Van Aert nagyot zuhant-csúszott, de kb. másfél pernyi hátrányról följött 11 másodpercre -aztán kipukkadt. Tényleg kiváló ütközetek vannak szinte napról napra. A nevet nem mertem leírni csak most, hogy rólad lemásolom. Ezután se nagyon fogok jelentkezni, csak beköszöntem.