Itt olvalstam, hogy az idézett t-ársaság a sip -et szűri, és az alapján büntet. De van olyan voice-os ip telefon, ami nem sip támogatású, akkor az a t-ársaság előtt is rejtve tudna maradni, nem? Vagy hséget írtam?
Háát, nálam most a calling credit tűnik befutónak a számítógépre, ha már voipyo-m nem lehet asztali gépen... A földrajzi számnak nincs nagy jelentősége, mert a 44 Ft-os percdíjú mobilomat le akarom cserélni egy zárt flottásra, így aki akar azon el tud érni...
A Calling Credit és a HungaroFon után az Actionvoip behívószáma (LAN - Local Access Number) is bekrepált (el sem hiszem, hogy nem direkt csinálja ezt is a t-elefontársaság). Viszont ők legalább válaszoltak a hibabejelentésemre és megadtak egy másik behívószámot (018088122). (Erre még biztos nem jött rá a t-ársaság, azért működik.)
Volt egy tanulsága is a bejelentésemnek: a nemzetközi formátumban (+361...) megadott (budapesti) behívószámot nem értették meg; valószínűleg csak az általuk megadott (Magyarországon hibás) 01.. kezdettel értették volna meg jobban a problémát.
Üdvözletem! Nem tudja valaki, hogy SIP adapterrel (Fritzbox Fon 5140, vagy ha azzal nem, bármilyennel) megoldható a bejövő telefonszámok szűrése, külön-külön a regisztrált internet számokon? Tehát hogy egy adott internet számra érkező hívások közül csak adott bejövő számokat engedjen kicsörögni?
Illetve tud valaki ingyenes, le nem járó 0621-es szolgáltatót? THX.
actionvoip-ot használom egy ideje, eddig semmi gond nem volt vele (általában a saját szoftverével, ha pedig rögzíteni kell a hívást: az express talk-al). A földrajzi számnak azért vannak előnyei is havi 100-ért. Pl., hogy téged is tudnak hívni... A kimenő hívások meg mehetnek voip-on.
Egy ismerősöm most próbálta ki a Voipyo-t. /regisztrálástól az első telefonálásig alig telt el egy kis idő csak, a fizetés is zökkenőmentes volt/ Azt mondta, hogy tökéletes volt a hang, max. fél mp-et késett, nem volt gond. A legkisebb feltöltés 10 euró és neki 4 centbe került a telefonálás, amit jelzett is a beszélgetés végén, hogy ennyit használt el. (az időt nem mérte, lehet, hogy több volt, mint 1 perc).
Nekem szgépre telepíthető megoldás kellene, mert nem hiszem, hogy ezt a Voipyo -t telepíthetném az xp-s gépemre. Főleg azóta keresek voip-ot, mióta kiderült, hogy az ephone 99ft-ot elkér havonta a telefonszám biztosításáért, mondjuk a 29,9 Ft-os mobil percdíj se vonzó...
Eddig a voipyo -n /0.023 €/perc/ kívül 4 szolgáltatót találtam 10-14 ft-os mobil percdíj sávban:
Én most néztem, de valóban nem megy. Egyébként nem kell a 3G, elég az EDGE is.
Ha valaki nem ismerné....agent progi a mail.ru ról kell regezni. Ott ahol a SKYPE már rég nem működik, ez még mindig tökéletes! 1 óra beszélgetés 18kb! Szóval lehet ez lesz a jövő...
Én a város közepéről egy Franciországban hajón zenélő kollegável beszéltem kiváló minőségben. Ő kint a Szajnán hajózik, szintén mobol netről beszélt...Amikor zsilipelnek a SKYPE egyáltalán nem működik, de az agent igen...
Ez a gyakorlatban hogy működik? Ha különálló mobilinternetem van, és azt osztom meg, kvázi egy wifire csatlakozom a mobillal, ekkor sem tudok telefonálni ha T-mobilos az internet?