Keresés

Részletes keresés

hitman Creative Commons License 2015.07.14 0 0 7540

mondjuk az nem igaz, hogy az összes verziót letiltották. frissítettem 18.0.0.209-re, és az megy.

Előzmény: pimre (7539)
pimre Creative Commons License 2015.07.14 0 0 7539

Csak találgatok: Nem lehet ez a cikk összefüggésben vele? Index cikk

Előzmény: csabi6728 (7538)
csabi6728 Creative Commons License 2015.07.13 0 0 7538

Hello.

Az lenne a kérdésem,mi lehet az oka annak,hogy bizonyos oldalakat nem tudok elérni,hanem "Ez a kapcsolat  nem megbízható" szöveget írja ki.

Más böngészővel semmi probléma nincsen.

scsabi Creative Commons License 2015.07.12 0 0 7537

Köszönöm. Frissítettem és elmúlt a tiltás. Ami a furcsa, hogy azért régebben csak a 11-nél régebbi verziók voltak a Flashből tiltva, mostmár a legutolsó kivételével minden.

Előzmény: pimre (7536)
pimre Creative Commons License 2015.07.12 0 0 7536

Nálam most éppen 18.0.0.203 van fenn, bár én Chrome-ot használok, és nem foglalkozom az Adobe Flash Player frissítésével. A rendszer intézi. Annak már néhány éve, amikor nálam gondokat okozott. Az még XP alatt volt.

Ezzel ellenőriztem: http://flashbuilder.eu/flash-player-version.html, és a program szerint ez a legfrissebb is egyben.

Előzmény: scsabi (7535)
scsabi Creative Commons License 2015.07.12 0 0 7535

Egy gyors kérdés: melyik verziójú Adobe Flash bővítmény nem számít "elavultnak"? Nekem v18.0.0.194 van fenn kb. egy hete, de már megint tiltja a böngésző. (WinXP proHU SP3 + FF39.0)

fegaf Creative Commons License 2015.07.10 0 0 7534

A Thuderbird 38.0.1-el vannak beállítási gondjaim. Hiába veszem ki a pipát a gyorsszűrő sáv elöl, és a betekintő ablakot is bezárom, a következő gép indulásnál mindkettő ismét aktív. Találkozott valaki ilyen gonddal?

srf Creative Commons License 2015.07.08 0 0 7533

Meg lehet valami kiegészítő is, meg lehet korrupt profil is, szóval ne az atombombát dobd rá egyből! Hanem:

• Lementeni a profilodat, hogy ne vesszen el egyből minden (ha fontosak a könyvjelzőid).
  • Letiltani az összes kiegészítőt, majd egyenként visszakapcsolni, hát ha azok közt van a ludas.
  • Refresh Firefox, ez visszaállítja az alapállapotba, lehet kezdeni szétpluginezni megint. :)
  • Új profil létrehozása, aztán átmásolgatni a beállításokat/könyvjelzőket

No ezek után érdemes gondolkodni újratelepítésen, majd Windows reinstallon, de annak is van valami oka, amit érdemes kideríteni előbb.

Előzmény: ARIBOY (7531)
pimre Creative Commons License 2015.07.08 0 0 7532

Biztos, hogy a Firefox fagy le? Nem a gép? Mert azt okozhatja tápegység, vagy memóriachip hiba is.

Előzmény: ARIBOY (7531)
ARIBOY Creative Commons License 2015.07.08 0 0 7531

Sziasztok a Firefox 38.0.5 ös verziója van fent a gépemen,gyakran lefagy,telepítsek egy másik verziót fel?

Üdv!

bendeguz90 Creative Commons License 2015.06.30 0 0 7530

Sziasztok!

Ti is tapasztaltátok a következőt, hogy azokon az oldalakon, ahol csak facebook-kal lehet kommentelni nem jelenik meg nektek a kommentek?

srf Creative Commons License 2015.06.27 0 0 7529

Ha az érdekel, hogyan tudod reklámmentesíteni a Firefoxot, - amennyiben jól értelek, - abban tudunk segíteni. Kérdd és megadatik. :)

Előzmény: ilali (7528)
ilali Creative Commons License 2015.06.27 0 0 7528

Köszönöm a türelmed, visszafogottságod.

(srf-nek is)

Egyik tanárom annak idején számításaimat látva jobb kézzel tarkóján átnyúlva megfogta a bal fülét: - Maga így gondolkodik. A számításai pontosak, de miért így?

A kereskedelmi szakvizsgán az elnök már nem volt ilyen türelmes: - Megbuktatni nincs jogom, de azonnal hagyja el a termet!

Finoman utaltam rá, hogy nem ebben a topikban kellet, volna hozzászólnom, hogy mi az én tapasztalatom a valóságról. Ha egyáltalán kellett. Programozó barátaim véleményét akartam ezzel erősíteni a magam „különös” módján akik, mondták, hogy ismerve engem, más böngészővel én ne is próbálkozzak. A „kötelező” reklámadagomat itt is megkapom, ami nem értik, de elfogadják, hogy jobban zavar, mint mást, de egyéb irányú panaszom nem igazán lehet. És ez igaz. De ez már majdnem reklám, vagyis erről ennyit.

Előzmény: pimre (7526)
srf Creative Commons License 2015.06.21 0 0 7527

Á, csak újdonsült internet-használó, aki most próbálgatja, mire is használható. Ne bántsd! :)

Előzmény: pimre (7526)
pimre Creative Commons License 2015.06.21 0 0 7526

Szia, te mit szívtál éjjel fél három felé, amikor mindezeket leírtad? Kaphatnék belőle én is?:-)))

Előzmény: ilali (7525)
ilali Creative Commons License 2015.06.21 -2 0 7525

„Ez csak üzlet.”

A szirakúzai óriás idejében még „a gyakorlat az elmélettől nehezen választható el”. De ma „ez csak üzlet”. Lehet szó életről vagy tárgyi eszközökről vagy programokról, applikációkról. Le lehet cserélni az eszközöket, programokat, de már nincs jelentősége.

Régen azt tanultuk, hogy semmi sincs ingyen. Ma ingyenes „free” programok vannak, amelyek természetesen csak megfelelő mennyiségű alapdíj-befizetés után, mellett működnek, tehát nem ingyenesek. Hogy a csekken lévő és a további szolgáltatók nem ugyanazok ezen nem érdemes vitázni. Pénz nem vész el, csak más kapja. Továbbá tudtunkkal vagy a nélkül hozzájárulunk az adatszolgáltatáshoz ami „feltétlenül” szükséges a működéshez, de ha visszaélést, adatvesztést tapasztalunk, azért csak mi vagyunk felelősek, más nem.

Nevetséges hogy a gépem a programom nem alkalmas bizonyos adatok megjelenítéséhez, miközben ugyanabban az időben, reklámok tucatjai gond nélkül peregnek le a szemeim előtt a képernyőn.

De ez nem mai gond. Nekem mindig Fellini, Országúton filmje jut eszembe, amikor Zampano falun árulja a melltartót, de nem tudják mi az. „Sapka az ikreknek”. Ez van ma is. A tervezők terveznek, termelők termelnek, a forgalmazók forgalmaznak, … csak meg kell venni vagy csak használni. Bocsánat, applikálni, ezt mindig elfelejtem. A többi nem a mi dolgunk. Természetesen ez csak egy gondolatmenet. Bármi egyezés bármivel a véletlen műve. Tehát semmilyen felelősséget nem várok, nem vállalok. Ezt apróbb betűvel kellett volna írni. De tényleg nem akartam, akarok megbántani senkit. A topikban nevezett szolgáltató nélkül ez sem jött volna létre. Ez van. Én így látom.

arlo Creative Commons License 2015.05.26 0 0 7524

Mindenféle update le van tiltva nálam, ennek ellenére heti 2-3 alkalommal "frissül" a Firefox. Ez abból áll, hogy ronda kék lesz, és felülírja egyes beállításaimat: a kezdőoldalt, a letöltések helyét, a hülye figyelmeztetésekhez pipát rak, és meg akar nézetni velem egy bemutatót, mintha egy jó éve nem ezt a verziót használnám. Különösebb kárt nem okoz, nem állítja be a ronda Chrome kinézetet, de így is nagyon bosszantó.

Ha ez így megy, egy szép napon végleg megválunk egymástól, attól tartok...

F1 Hierro Creative Commons License 2015.03.22 0 0 7523

Időnként megesik, hogy több megnyitott lapfül esetén nem hagyja bezárni a füleket, hiába kattintok a rajtuk lévő x-re. Csak úgy megy, ha bezárom az egész böngészőt.

Mi lehet az oka és hogyan javítható ki?

badboy33 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 7522

Üdv.Ha új lapot akarok nyitni,akkor nem a google keresője jelenik meg.Hanem ez a felirat :A fájl nem található

A Firefox nem találja a fájlt a(z) chrome://quick_start/content/index.html helyen.

Ellenőrizze a fájlnevet, hogy jól írta-e.
    Ellenőrizze, hogy a fájlt áthelyezték-e, átnevezték-e vagy eltávolították-e.

De ilyenkor még nem írtam be semmit ,csak a legfelső csíkon a + jelre kattintottam. Hogyan tudnám beállítani,hogy a kereső jelenjen meg?

Firefox 36.0.1

nagydajab Creative Commons License 2015.03.13 0 0 7521

Köszönöm a választ, bár nem kérdeztem semmit de a bennem felmerülő kérdésre a te válaszod adta meg a megoldást. :)

Előzmény: LostViking09 (7491)
smith Creative Commons License 2015.03.01 0 0 7520

Pedig ott van az.

Appdata/Local/Mozilla

Előzmény: reg1000 (7519)
reg1000 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 7519

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol van a FF35 cache mappája? A profil mappában nem találom.

lufi77 Creative Commons License 2015.02.26 0 0 7518

Nem szarakodtam. Újra raktam. Megoldódott.

Előzmény: lufi77 (7517)
lufi77 Creative Commons License 2015.02.26 0 0 7517

Helló!
A Firefox alapra állítása (most frissítés a neve) után újraraktam az összes kiegészítőt és elvégeztem a beállításokat. A problémám amiért csináltam megoldódott, de most lett helyette más. Pl. a már megnézett Google találatokat nem színezi el. Az Index fórumon a bejárt topikok nem színeződnek el, stb.
Mi történhetett?
Explorerben működik rendesen.
Előre is köszi!
Lufi

kyg Creative Commons License 2015.02.25 0 0 7516

Igen végig csináltam, kitöröltem mindent amit találtam, de még mindig a mystart a kezdőoldal.

Előzmény: Blobov (7515)
Blobov Creative Commons License 2015.02.24 0 0 7515

Ezt végigcsináltad?

http://malwaretips.com/blogs/remove-mystart-by-incredibar-virus/

Ha ez sem segített, akkor full reinstall.

Előzmény: kyg (7514)
kyg Creative Commons License 2015.02.20 0 0 7514

Sziasztok.

Mystart-tól hogy lehet megszabadulni?

Találtam pár leírást, de egyik sem használt.

d3ad Creative Commons License 2015.01.30 0 0 7513

Elnézést a képet nem sikerült az előbbfeltölteni

Előzmény: d3ad (7512)
d3ad Creative Commons License 2015.01.30 0 0 7512

Egy percig sem gondoltam, hogy valótlant állítasz. Nekem egy I4-es (2mag 4szál) procihoz van 4 gb ramom egy elhanyagolható alap vga-val (mivel abszolút nem játékra használom ez is megfelelően végzi a dolgát). Mivel a 4 gb-hoz már érdemes 64 bites rendszert használni, mert ez már ki tudja használni a 4 gigát (ez alatt jobban jársz a 32bites rendszerrel), ezért van egy x64 win 8.1 és egy x64 ubuntu12.04. Ahogy a mellékelt képen is látod én chrome-ot használok. Úgy, hogy már jó ideje használatban van és szeretem a legvégsőkig testre szabni a dolgokat, tehát minden apró beállítást én be is állítok rajta, amit később mentek és mindig ezt használom még úgy is csak 70mb. Ritkán figyelem, mennyire van leterhelve a gép, mert nem szokott vele problémám lenni, de ha véletlenül épp megnézem 55-60% felett még nem láttam ramomat.

Előzmény: GPS (7511)
GPS Creative Commons License 2015.01.30 0 0 7511

Most néztem meg, ebben a pillanatban 780 megát mond a taskmanager a firefox-nak.

Win7-essel, 64 bitel nyomulok egyébként, egy 4 magos gépen.

.

Előzmény: d3ad (7510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!